נפרדים מהילה...

Hadas 87

New member
נפרדים מהילה... ../images/Emo10.gif

טוב כל מי שלא יודע הילה מתגייסת ביום חמישי שזה בעצם מחר חח אז אני החלטתי לפתוח לכבודה ספיישל פרידה ענקי כי מגיע לה! אי אפשר לומר שלא! אז לכאן כולכם תשרשרו את המילות פרידה שלכם וכל מה שתרצו לומר לה.. אני רוצה לראות מלאאא מלאאא תגובות! זה צריך להיות אחד הספיישלים הכי גדולים היו פה! חח טוב אז אני אתחיל: היללוש מתוקה שלי מאמי שלי! קודם כל נתחיל שהכרתי אותך בגלל בזכות האתר המדהים שלך חח אחד הסרטונים לא עבד לי אז שלחתי לך אימיל וביקשתי את המסנג'ר שלך ומפה כל ה"רומן" התחיל חחח אז איזה יופי שלא עבד לי הסרטון! חחח כבר בשיחה הראשונה שלי איתך ראיתי איזה דמיון רב יש ביננו! זה התחיל כשדיברנו על "רובי"
וראינו שיש לנו בדיוק אותה דיעה! חח שתינו אהבנו את רובי ושנאנווו מווות את הקטור וקראנו לו מכוער והכל חחח אני זוכרת זה היה כזה כיףף כי סוף סוף מישהו הסכים איתי! חחח מה שיפה שעד היום שתינו חושבות שאלחנרו הוא ה-גבר! חח מזל שהוא שם ולא פה ולא נצטרך לריב עליו חי חי לאורך הזמן שהתחלתי להכיר אותך ראיתי איזה ילדה מקסימה את: נדיבה, עוזרת, מסורה לאתר המדהים שלך (עם כל הבעיות שהיו לך איתו ועם כל מיני משוגעות שניסו להרוס לך אותו חחח), מצחיקה, חברותית, נחמדה והכי חשוב- קרוועההה! חחח בזכותך בכלל נכנסתי לפורום! את זו שהמלצת לי לבוא לפה ולא טעית! אני נורא נהנת פה והכל בזכותך אז תודה גם על זה
אני מאוד מאוד אתגעגע לדבר איתך ככה עד 2 בלילה ולספר לך את כל הסיפורים ההזויים שלי ולשמוע את התגובות הקורעות שלך ע"ע "כן, טוב, ביי.." חחחחח (עדין זה קורע אותייי! חח). אני אתגעגע להכנס בבוקר בפורום ולראות הודעות שלך מ4 בבוקר "משמעם לי, מישהו פה??" חח אני אתגעגע לתחרויות המגניבות שלך ולכל ההצבעות והספירות והבלאגן שזה גורם! חחח בקיצוררר את תחסרי המוןןןן ולא רק לי אלא לפורום! אז אני מניחה שכל מה שנותר לי לאחל לך זה המון בהצלחה בצבא! גיוס נעייים! תהני ותכירי מלא חברות (בעיקר חברים
) חדשים ושיהיה לך הכיייי סבבה שרק אפשר! אה הכי חשוב- תשמרי על עצמך מאמי.
ותבואי לבקר כמובן, אחרי הכל כולה התגייסת זה לא שנסעת לסין חח אז ביי מאמי אתגעגע אלייך און מונטון!!! חולה עלייך, הדס.

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif הדססס../images/Emo24.gif תודההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דיייי...איזה מאמי
אוףף כואב לי שאני צריכה לעזוב את הפורום!! אני ישתדל לענות לכל אחד בנפרד...חח אז הדסוש יקרה שלייי...
באמת הכרנו בגלל רובי..חח אני זוכרת ונראה לי שעדיין לא הבאתי לך את הסירטון של ג'יסקה וקיקה לא?חחח באמת יהיה לי קשה.. אני יודעת שתמיד אני יכנס ב12 בלילה ואת תהיה במסן.. ונדבר על אבי ואביב חחחח(שלי ושלך לשעבר) ונדבר על כמה הבחורים בימנו לא שווים , כמו פונננץץ ואלחנדרו...חחחחח וכמובן אני יתגעגע לדיבורים על מיה ומיגל!! ובטח שאני יבוא לביקור נשמה שלייייייייייייי ברור אובייייו!!!!!!! אז שוב תודה רבה רבה רבה רבה
אני יתגעגע מונטוןןןןןןןןן

Hadas 87

New member
חחח אוי הזכרון שלך לא משהו חח

זה לא היה ג'סיקה וקיקה חח זה היה רק בהתחלה שגילתי את האתר שלך לא הבנתי איך מורידים סרטונים משם אז שום סרטון לא עבד לי חח אז בגלל זה פניתי אלייך.. חח ג'סיקה וקיקה זה עכשיו חח וכן הוא עדין לא עובד. חח חפיף..
וכן אין בחורים כמו מיגל ואלחנדרו בימינו. לא קיים כזה דבר.
היום יש בנים כמו אבי... בעעע

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אהה...נכון אופס... נו אני תמיד כזו..סנילית!! איזה לא עובד לך?חחחחחח אוףף אני יתגעגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!
ומה שהכי כואב זה שסבבה אני יתגייס יהיה בסדיר ואז באפריל את תתגייסי ותעזבי אותייייייייייי

Hadas 87

New member
כן נכון אני רוצה יציאות חמשו"ש

"היציאות הכי גרועות בצה"ל" לדברייך. חח אבל נראה כבר מה יהיה.. בכל מקרה לא נפסיק לדבר- אל תדאגי! חח וכן את סניליתתתת זה חמוווד אבל! זה עוד משהו שמאפיין אותך חחח תמיד ששאלתי אותך מה הולך להיות ברבלדה כי ראית המורדים הרי אז התבלבלבת כזה עם כל הזמנים והעונות וזה חחחחח חמוווודה!
וזה הסרטון שקיקה שואל את ג'סיקה מה הסיפור שלה עם לאונרדו.

חחחחחח

חחחח זה חמוד???????? נכוןןן!! וואי איך את זוכרת? שהיית שואלת משהו על הפרק במורדים הייתי מתחילה להסביר ואז הייתי נתקעת ואומרת..וואי שכחתי..חחח

ooOMoRoShOoo

New member
הילוש../images/Emo24.gif../images/Emo30.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

מהשיחה הראשונה בצאט כבר נשאר לי רושם שאת ילדה מאוד נחמדה חברותית ומצחיקה. אני יתגעגע לשיחות בצאט ולתחרויות בחירה המגניבות להודעות באמצע הלילה לתמונות הנדירות לתמונות עם הכתובת של האתר שלך שהשקעת בו הרבה והוא אפילו הגיע לנבחרים! את האתר הכרתי עוד לפני שהכרתי את הפורום והוא מדהים! שיהיה לך המון בהצלחה בצבא ותכירי חברה חדשים ותהני ותנצלי את הזמן! אני אתגעגע המון! ותבואי לבקר
משהו קטן אלייך

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif מורררררר!!!!

איזה חמודה... תודה גם לך
איזה כיף לשמוע את זה ממכם... אני זוכרת שאת ואני הכרנו מהצאט של רבלדה ולא מהפורום נכון?חחח ואת היית יותר בפ.טלנובלות..והיינו משחקות את המשחק מילים ספרדי-עברי חחח זוכרת??אוףףף אני יתגעגע אלייךךךךךךךך תמיד בלילה שיש שירשורים את תמיד שם למרות שיש ביצפר.... חחח.. ואני מבטיחה לבוא ולבקר...כבר ביום שישי שאני יצא אני יכנס.. אוהבת המון והמון נשיקות

ooOMoRoShOoo

New member
תודה! ../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

כן הכרנו בצאט חחח :] ואני לא הייתי בפורום טלנובלות שיחקנו את המשחק הזה בצאט
ותמיד לקח לי שעתיים עד שקלטתי מה רשום
ותמיד באתיי לפורום בלילה וראיתי הודעות שלך אני יתגעגע המוןןןןן לוב יו

שחפוש

New member
../images/Emo8.gifלהילוש...

גיוס קל ונעים תישמרי על עצמך אהובתייי אוהבת אותך מאודי.... את ניראת לי ילדה חמודה ומצחיקה מאודד שיהיה לך בהצלחהה נשמה מזל טוב אני שמחה בישבילך
ואני יתגעגע מאודי..
חולה עליךךך גיוסיי קל... נסיכונת שליי שיהיה לך בהצלחההה אנחנו מאוד ניתגעגע יאלה בי מאמי פרשתי לבית ספרר

סוכריה16

New member
../images/Emo7.gif

הילה- אין לי מילים לתאר אפילו איזה ילדה נפלאה את. אני מכירה אותך עוד מיימי 406ף ואנחנו מסתדרות אחלה! אני מאחלת לך המון המון המוןן הצלחה בצבא! אבל אני מקווה שזה לא תהיה פרידה ומתי שיהיה לך זמן תכנסי לפה, אל תשכחי אותנו :( אני מתה עלייך ומאחללת לך הכי הכי שיהיה לך בהצלחה בצבא, שתקחי את החיים בסבבה ותהני

אי אי דיקלה לי ולך יש הרבה במשותף!

חחח... אני זוכרת שהתכתבתי איתך בפ.טלנובלות כי ראיתי כבר שאת אחלה של ילדה ובגלל שראיתי שאת גם חולה על פונצ'ון(שדרך אגב חלמתי עליו אתמול נשבעת) ואז התחלנו לדבר ומדי פעם העברתי לך במסן שירים של כיתה 406..חחח בקיצור את אחלה של ילדה ואני יתגעגע המוןןןןןןן

elena20

New member
למרות שאני לא ממש מכירה

אותך אני רוצה לאחל לך בהצלחה וצבא זה לא כזה מפחיד כמו שזה נראה בקיצור תהני ותכיר המון חתיכים(מקסיקנייים שדומים למיגל)!!!

למעלה