נפרדים מהילה... ../images/Emo10.gif
טוב כל מי שלא יודע הילה מתגייסת ביום חמישי שזה בעצם מחר חח אז אני החלטתי לפתוח לכבודה ספיישל פרידה ענקי כי מגיע לה! אי אפשר לומר שלא! אז לכאן כולכם תשרשרו את המילות פרידה שלכם וכל מה שתרצו לומר לה.. אני רוצה לראות מלאאא מלאאא תגובות! זה צריך להיות אחד הספיישלים הכי גדולים היו פה! חח טוב אז אני אתחיל: היללוש מתוקה שלי מאמי שלי! קודם כל נתחיל שהכרתי אותך בגלל בזכות האתר המדהים שלך חח אחד הסרטונים לא עבד לי אז שלחתי לך אימיל וביקשתי את המסנג'ר שלך ומפה כל ה"רומן" התחיל חחח אז איזה יופי שלא עבד לי הסרטון! חחח כבר בשיחה הראשונה שלי איתך ראיתי איזה דמיון רב יש ביננו! זה התחיל כשדיברנו על "רובי"
וראינו שיש לנו בדיוק אותה דיעה! חח שתינו אהבנו את רובי ושנאנווו מווות את הקטור וקראנו לו מכוער והכל חחח אני זוכרת זה היה כזה כיףף כי סוף סוף מישהו הסכים איתי! חחח מה שיפה שעד היום שתינו חושבות שאלחנרו הוא ה-גבר! חח מזל שהוא שם ולא פה ולא נצטרך לריב עליו חי חי לאורך הזמן שהתחלתי להכיר אותך ראיתי איזה ילדה מקסימה את: נדיבה, עוזרת, מסורה לאתר המדהים שלך (עם כל הבעיות שהיו לך איתו ועם כל מיני משוגעות שניסו להרוס לך אותו חחח), מצחיקה, חברותית, נחמדה והכי חשוב- קרוועההה! חחח בזכותך בכלל נכנסתי לפורום! את זו שהמלצת לי לבוא לפה ולא טעית! אני נורא נהנת פה והכל בזכותך אז תודה גם על זה
אני מאוד מאוד אתגעגע לדבר איתך ככה עד 2 בלילה ולספר לך את כל הסיפורים ההזויים שלי ולשמוע את התגובות הקורעות שלך ע"ע "כן, טוב, ביי.." חחחחח (עדין זה קורע אותייי! חח). אני אתגעגע להכנס בבוקר בפורום ולראות הודעות שלך מ4 בבוקר "משמעם לי, מישהו פה??" חח אני אתגעגע לתחרויות המגניבות שלך ולכל ההצבעות והספירות והבלאגן שזה גורם! חחח בקיצוררר את תחסרי המוןןןן ולא רק לי אלא לפורום! אז אני מניחה שכל מה שנותר לי לאחל לך זה המון בהצלחה בצבא! גיוס נעייים! תהני ותכירי מלא חברות (בעיקר חברים
) חדשים ושיהיה לך הכיייי סבבה שרק אפשר! אה הכי חשוב- תשמרי על עצמך מאמי.
ותבואי לבקר כמובן, אחרי הכל כולה התגייסת זה לא שנסעת לסין חח אז ביי מאמי אתגעגע אלייך און מונטון!!! חולה עלייך, הדס.
טוב כל מי שלא יודע הילה מתגייסת ביום חמישי שזה בעצם מחר חח אז אני החלטתי לפתוח לכבודה ספיישל פרידה ענקי כי מגיע לה! אי אפשר לומר שלא! אז לכאן כולכם תשרשרו את המילות פרידה שלכם וכל מה שתרצו לומר לה.. אני רוצה לראות מלאאא מלאאא תגובות! זה צריך להיות אחד הספיישלים הכי גדולים היו פה! חח טוב אז אני אתחיל: היללוש מתוקה שלי מאמי שלי! קודם כל נתחיל שהכרתי אותך בגלל בזכות האתר המדהים שלך חח אחד הסרטונים לא עבד לי אז שלחתי לך אימיל וביקשתי את המסנג'ר שלך ומפה כל ה"רומן" התחיל חחח אז איזה יופי שלא עבד לי הסרטון! חחח כבר בשיחה הראשונה שלי איתך ראיתי איזה דמיון רב יש ביננו! זה התחיל כשדיברנו על "רובי"