נפרדים מגוש קטיף

moko21

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif נפגש באוגוסט

lirandr

New member
תכל'ס, ויסכימו איתו אלו ששירתו שם..

כאחד ששרת שם שנתיים, כל החלק הבא נכון לגמרי : "בואו להפרד ממחנות הפליטים הקסומים, מהמתנחלים המקסימים אוהבי האדם ונעימי ההליכות, מהמילואים שכבר לא תעשו שם יותר כדי להגן על אותם אנשים תמימים ונחמדים שיעשו הכל בשביל לעשות לכם את השרות נחמד, מהקהילה הקטנה והחמודה שמקריבה כל כך הרבה" ככה אני הרגשתי... פינקו אותנו עם פיצות בערב, בנות המקום היו באות לשעשע אותנו
והיו דואגים לנו לכמעט הכל. הם בהחלט אנשים חביבים, גם כשעשיתי את ערב פסח לפני שנתיים לא סבלתי, משפחות שלמות פתחו את בתיהם לחיילים שיבואו לעשות איתם את הפסח. רבנים באו לברך בסדר הפסח בחדר האוכל (של אלו שלא הלכו למשפחות). אנשים ממש חביבים. לא כולם - אבל הרבה מתוכם. ולא, אני לא מסכים שיחסמו לי את הכביש שאני עובר בו.

yules

New member
לירן, כמה מחבריך נהרגו שם?

אני איבדתי מספיק. לא משנה כמה נחמדים הם יהיו, שילמתי מספיק בשבילם, גם מחיר אישי, וגם במסים המוגזמים שאני משלם מדי חודש. באוגוסט אני הולך לוודא שהצ'ק הפתוח נסגר אחת ולתמיד, ותאמין לי שזאת רק ההתחלה. איזה כיף, סופסוף אני הולך עם חיוך למילואים

בורוד

New member
תלך עם חיוך ..

אח"כ אנחנו נבכה כ"כ הרבה..... אף אחד לא ניצח אף פעם מלחמה ע"י בריחה!! אנחנו מפסידים ובענק!! ובוא אני אגלה לך סוד צבאי קטן : ברגע שהיריב שלך נחלש ומנסה לברוח, הכה בו יותר חזק עד שתגמור אותו לגמרי... (מה שנקרא "ניצול הצלחה"). והחברה שם מעבר לגדר יודעים את זה טוב טוב... וכמו שאתה אומר : זאת רק ההתחלה... למה שיוותרו על יפו? הגליל?ירושלים? ואם אתה הולך עם חיוך לכזה דבר , אז אתה ישלך בעיה חמורה.. תהיה בריא.

yules

New member
רגע, אנחנו מכירים נכון?

אתה לא מה"מביני סודות צבאיים" האלה שאמרו אותו דבר על "ניצול הצלחה" כש"ברחנו" מלבנון? מאו צה טונג בהחלט יכול ללמוד ממך הרבה ידידי. הבנתי שאתה נגד היציאה מעזה. סבבה, הפסדת. מאוחר מדי. זה כמעט כמו קרה, רק יהיו את כל המתלהמים ואוחזי העצים שישחקו אותה גיבורים ואז יעוטו על הפיצויים כמו כלבים. עזוב, הויכוח הזה זה לא כוחות, בטח גם הצבעת לאריק שרון. ואסיים את הדיון בציטוט מהסרט team america, world police: "it's inewidabwe".

lirandr

New member
ומה עם לבנון ?

שקט פה י-ח-ס-י-ת למה שהיה פעם ! ומה עם סיני ? גם שם שקט מאז ה"עקירת יישובים". בקיצור, נסיגה זו לא בריחה, זה פשוט הגעה למצב שבו אתה שואל את עצמך :"מה אני מחפש שם ?!" ומבין שאין לך מה לחפש.

D the kid

New member
לא יצא לך לשמור בישוב שאפילו

בוקר טוב לא אומרים לך, הא
ובזאת אני אסיים.

lirandr

New member
יש אנשים קרים.

אבל ביישוב כמו עפרה, למשל...אותו יישוב "בעייתי" , שרואים הרבה בטלוויזיה - שם האנשים ממש דאגו לחיילים. אני סדירניק - לא מילואימניק (אם זה משנה).

WildFade

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif רוצה ווילה!! רוצה ים!!

היה לי מספיק מהמטורפים האלה בשירות. "נופים קסומים"
... וואלק פיזרת אותי עכשיו ... אין איזה צמיגים לשרוף ... או מזוודות לארוז

lirandr

New member
מאז שנתנו להם את האיזור שליד הים...

פתאום זה "טוב שכל הקהילה עוזבת ביחד"... איפה המלחמה שהם הבטיחו ? כנראה שזה היה כשתכננו לשלוח אותם ליישב את הנגב

מי שמצטרף לטיול שישמר כפליים

במקרה הזה, כל החלקה על הכביש יכולה להתפרש כחסימת ציר מחאתית כנגד ההתנתקות, לא הייתי רוצה לראות ידיעה שציבור האופנוענים הפגין הזדהות עם מתנגדי תוכנית ההנתקות. גם ככה אנחנו מקוטלגים כחוליגנים, פושטים, עבריינים ודפוקים בשכל, אז גם פוליטיים?

למעלה