נפרדים מגוש קטיף

verma

New member
נפרדים מגוש קטיף

מתארגן מסע אופנועים חד יומי לגוש קטיף!!! בואו להפרד מהנופים הקסומים עיזרו לנו לעורר דעת קהל עולמית בנושא הקושי החברתי וההקרבה שבעצם ההתנתקות! ללא פוליטיקה , ללא דעות , טיול , אחווה , נופים וזכרונות.... כנראה שבפעם האחרונה!!!!!!!

el presidente

New member
דינג דונג

עיזרו לנו לעורר דעת קהל, הקרבה...וכל זה בלי פוליטיקה ובלי דעות?

tygger

New member
בדיוק כפי שאמר כבוד הנשיא,

בטח, ללא שום פוליטיקה. "רק נדבר על הקושי בהתנתקות, על דעת הקהל, ועל לעורר את הציבור. כן בטח ככה אנשים לא ישימו לב..." אין לי כל בעיה עם הנופים, אבל האם את יכולה להבטיח לי שאת לא תבואי עם דגלים, וכרזות, או שאולי פשוט לא חסרות שם מספר שרשראות וחשבו אולי לגייס את האופנועים למאבק?

MAX D

New member
../images/Emo4.gif אתה לא רואה שהכוונה היא בלי

פוליטיקה? אפילו רשמו את זה... חוסר התחשבות מצידך ואתה מכפיש סתם...

גם המועדון היה בגוש קטיף - ו...

... ושלא תחשבו שעובדת הביקור לא נוצלה למטרות פוליטיות (למרות שלא היה בארגון שמץ כוונה פוליטית, וכל כונתו היתה הכרת חבל ארץ שיש סיכוי שבזמן לא רב לא ניתן יהיה להגיע אליו על דו"ג). ובהזדמנות זו הרבה תודה ליוסי וילנאי - המארגן, ולצלם - קובי קרין.

MoRunner

New member
לפחות

אם מישהו ישכב שם על הכביש, עם אופנוע אפשר לעקוף אותו...

בורוד

New member
יאללה, מתי? קדימה לפני שסוגרים את

הכניסה לגוש... להביא קרמים (שכפ"צ)? קסדות כבר יש....

yules

New member
נפרדים מגוש קטיף

בואו להפרד ממחנות הפליטים הקסומים, מהמתנחלים המקסימים אוהבי האדם ונעימי ההליכות, מהמילואים שכבר לא תעשו שם יותר כדי להגן על אותם אנשים תמימים ונחמדים שיעשו הכל בשביל לעשות לכם את השרות נחמד, מהקהילה הקטנה והחמודה שמקריבה כל כך הרבה ומפנה את ביתה ללא שום בעיות למען הארץ אותה היא עזרה להביא למצב של פשיטת רגל, ולמען העם אשר סך הכל הקריב קצת מאוד מילדיו בשביל החזון הפסיכוטי של כמה סמואי עיניים. לא תודה, אני גם ככה שם באוגוסט, עוזר לוודא שגוש קטיף נמחקת מהמפה סופסוף.

בורוד

New member
היעד הבא לאחר גוש קטיף: .

צפת הכבושה,יפו הגזולה, הנגב היבש והמעופש שהיהודים הכובשים גוזלים מהבדואים המסכנים, נסייר גם בשיח' מונס הכבושה ונפרד ממנה אחת ולתמיד.. לא לדבר על הגליל, שקומץ פנאטים מתישבים אל מול הכפרים המשגשגים של הערבים.. עד שנחזור לפולין ורוסיה המלבלבות ונזכר איזה כיף היה ברכבות ואיך נהננו וחגגנו בפרעות ובפוגרומים.. למה להלחם על שלך אם אפשר לברוח???????? די לחזון הפסיכוטי!! תבוטל מגילת העצמאות וכותביה סמואי העיניים!!!

yules

New member
טיפוסי

כמה טיפוסי. ובכל זאת, הפסדתם. ניפגש באוגוסט.

enigo

New member
הכל שאלה של תזמון

לפני 100 שנה, ככה בדיוק זה נראה. אולי מזל שהמתישבים הראשונים היו קצת פחות נחמדים מאיתנו...

lirandr

New member
אתה יכול לדבר חופשי - אני בטוח...

את קריית שמונה, אף אחד לא ייקח

למעלה