נפל פגז!

נפל פגז!

בניגוד לכל החוקים ("אין לפרסם את הפרטים הבאים:1. מיקום מדויק של נפילות טילים 2. סוג הטיל שנפל 3. שת"פ עם גורמים זרים 4. היערכות מבצעית של צה"ל, תכניות מבצעיות, גיוס מילואים 5. דיוני קבינט"), החלטתי לספר לכם שסוג הטיל שנפל הוא פגז קומפוט. המיקום המדויק הוא אצלי בבית. ההיערכות היתה מהירה (מטלית סופגת בעיקר) ודיון הקבינט יהיה אצלי במטבח, סליחה - במטבחון. התוכניות המבצעיות הן לנקות את כל הבית, אבל אין לי כח לזה עכשיו, אז זה יחכה.

כרמלה2

New member
תופס יופי שאתה כאן . תשמע קניתי

צנצנת של גרגרי חרדל שלמים. אני לא יודעת מה לעשות איתה. היא מצאה חן בעיני שקודם קניתי ואחר- כך נראה... אין פה אף אחת ששונאת לבשל? אני שונאת את המטבח והמטבח שונא אותי
ולא איכפת לי שישמעו על זה גם בפורום מתכונים

אותך לפורום מתכונים.

מה זאת אומרת לא אוהבת לבשל? מה אוכל התינוק? מיד לעמוד בפינה,את בעונש.

כרמלה2

New member
איזה תינוק הילדים שלי גדולים

הגדול בן 29 האמצעית 24 והכי צעיר מתגייס בקרוב. כולם בבית לא זזים מהבית. אני מתה לקצת פרטיות. לשבת בסלון בלי לראות את ערוץ הספורט עשרים וארבע שעות ביממה.

מה עם הבעל?

הוא לא תינוק? גם ההוא בן 29 עדיין גר בבית. "הילד בן 30 ויש לו חום גבוה הוא שוכב על המיטה בבית הוריו."

כרמלה2

New member
שיר מקסים. מזכיר לי ימים עברו../images/Emo79.gif

בחודש מאי אנחנו חוגגים שלושים שנות נישואין
אז החלטתי שבאותו יום ניקח יום חופש ובסוף השבוע ניסע לצפון.עוד לא יודעת לאן בדיוק. חשבתי על מצפה הימים או משהו כזה.

כרמלה2

New member
תודה על האיחולים../images/Emo24.gif

חשבתי על זה שאולי אני הכי מבוגרת בפורום ורק את בערך בגיל שלי. אולי נעשה שרשור גילאים? כך לא אצטרך לנחש בת/בן כמה כל אחד ומנסה לנחש לפי מה שכותבים.תגידי גם את שונאת לבשל? במקום לשרוף חזיות הייתי אוספת את כל הסירים והתרוודים והתבניות של התנור לערימה בככר העיר ויאלה קישטה לשרוף...מותר לשרוף ספרי-בישול? הלאה העבדות!

וואו ../images/Emo49.gif כרמלה!!!

30 שנה וחוגגים יפה - זה נשמע ממש יפה. שיהיו לכם עוד שנים רבות יפות יחד!

כרמלה2

New member
תראה זה בכל זאת שלושה עשורים

אז החלטנו שהשנה נחגוג באופן מיוחד ולא נתעלם בגלל קשיי היומיום.

Squad 55 Taylor

New member
הנה מתכון פשוט למרק מעולה....

סע לסופר עם 5 דולר ביידך גש למדף המנות חמות וקח לך אחת שאתה אוהב שלם בקופה שם הביתה פתח את המכסה עד לחצי הוסף מים חמים והמתן כ-5 דקות בתאבון!

כרמלה2

New member
אין דבר. מורחים את החרדל בתוך

סנדוויץ' זה גרגרים קטנים בערך כמו גרגרים של ריבת תות שדה וזה מוסיף טעם.

יקירי, סחה על הקאמבק ../images/Emo11.gif

ועוד ככה בשקט בשקט שלא יראו... אפשר לחשוב שאתה לפחות שבכניק... יופי שחזרת, התגעגענו (ועכשיו זה כבר לא אני והתולעים!!)

אוליי הכוונה היא ל

סחה=שחה לשוחח זאת אומרת אמרה בעיברית. אבשלום קור היה נהנה פה.
אבל אם באמת אתה לא יודע (באמת?) אז זה אומר-כל הכבוד.

למעלה