נפל לנו קאסם בב"ס

DxJx GADRIEL

New member
תודה על הדאגה. אני בסדר גמור

היו פצועים, הם בבית חולים וכאלה למרות שיש מספר עצום של נפגעי חרדה סבא שלי החזיר את בת דודה שלי הבייתה הוא מצא גוש מרוקאי חיוור רועד ובוכה, במקום הילדה הצינית הקרה והעמידה שהיא בדר"כ מקרינה שהיא. יום שני יש בגרות באנגלית ולא ידוע מה עושים עם זה

spooky shadow

New member
יהודים מזדיינים

צריך לשרוף גם אותם! מה אתה מפגר? אתה לא מבין איזה רמה נמוכה זה להתחיל לקלל בגלל שהתבטלה לכם מתכונת? פריק. אבל סבבה, כל אחד וטוב, אני לא מה. מורגן.

idonkey

New member
א-ל

תשפוט אדם שנמצא בסיטואציה כזו ואומר דבר כזה בלהט הרגע! אנשי הדרום לא באמת שונאים את כל הערבים. זה מכוון רק כלפי המחבלים ויורי הקסאמים.

../images/Emo85.gifתתפלא לדעת שחלק מאוד נכבד כן

שונא את כל הערבים ולא רק חלק נכבד מאנשי הדרום גם הצפון ספג מלחמה שנה שעברה והצפון היה במצב עגום גם הוא עד היום לא הצלחנו להתאושש מהמלחמה שהיתה אבל פעם אחת אפילו בכל המלחמה הזו לא אמרתי או חשבתי שאני שונאת ערבים.. גם לא שנפלה לי קטיושה ליד הבית וגם לא בצפירות ב4 בבוקר

idonkey

New member
../images/Emo88.gifתשמעי

אנשים סתם אומרים בסופו של דבר מאחורי האמירה הזו כל אחד יודע שבשני הצדדים יש אנשים טובים שסה"כ רוצים שקט ושרק הפאנאטים הם אלה שעושים לנו פה ביתזונות...

../images/Emo85.gifתתפלא לדעת שיש אנשים

שבאמת חושבים שצריך להרוג את כל הערבים ושכולם חארות...

טIcטי

New member
יצאת סתומה.

למי אכפת מהפאקינג מתכונת? או שלא נקלט לך שנפל קאסם על בית ספר? מעניין אם היה נופל עלייך קאסם אם היית הולכת אחרי זה ומלטפת את הערבי החמוד שהפציץ אותך. להבא, אל תשפטי אם את לא באותו מצב.

../images/Emo85.gifואחרי שהפציצו לאבא שלך את הראש

כשהוא נהג היית הולך ומלטף את היהודי החמוד? להבא, אל תשפוט אם אתה לא באותו מצב הייתי חייבת דארלינג

טIcטי

New member
יפהשלי אני לא אכנס איתך לדיון פוליטי

כי זה לא יגמר. אבל עין תחת עין. יד רוחצת יד. יחס גורר יחס. לכי לעמוד הראשי, יש שם כתבה על משהו שאולי נוגע בנושא. לא בפיגועים אלא במוסלמים וביהודים. לא ביקשתי שילטפו אותנו ולא ביקשתי שאנחנו נלטף אותם. אבל שחובבת עכברושים שהגבתי לה. לא תצפה שנדבר יפה אחרי שפאקינג מפציצים לנו ת'חיים. וכן, הגבתי אותו דבר גם כשזה היה בחיפה.

../images/Emo85.gifחייםשלי בוא באמת לא ניכנס לזה

לא נראה לי שאני ואתה הסכמנו אי פעם על משהו שקשור בפוליטיקה איך נעבור לגור יחד איך?!נרצח אחד את השני
אבל עין תחת עין. יד רוחצת יד. יחס גורר יחס. זה מה שהורג אותנו

Cant Cry

New member
יפת נפש שכמותך, אללי הוא קילל.

נפל לו קאסם בבית ספר והקללות מפריעות לך? תתבגרי נשמה.

RoNa lovely

New member
../images/Emo4.gif

את מעדיפה לתת להם לשלוט במדינה כי הם "מיעוט"? [תהרגו אותי, אבל אף פעם לא הבנתי את הראש של השמאלנים. ככה לוותר על הבית שלכם? סליחה, של השטחים, אתם גרים בת"א, לא אכפת לכם]

DxJx GADRIEL

New member
מה אתה חש קוקסינל

מי אתה שתבקר אותי? חי לך בנוחות שלך אנחנו שומעים פיצוצים ואנחנו מחכים לצבע אדום על מה אתה בוכה שאתה לא מוצא זיון? קפוץ לי

רק לי יש דז'ה וו?

ככה התחילה המלחמה האחרונה... קסאמים בבית ספר באשקלון... דברו איתי עוד חודש חודשיים שכולנו נעבור לשבדיה.

../images/Emo85.gifהמלחמה האחרונה לא התחילה

בגלל 2 החיילים הטופים בלבנון? לי משום מה אין דז'ה וו תקנו אותי אם אני טועה

aravi18

New member
אל תגיד ערבים מזדיינים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo198.gif

אני חושב שדווקא אתה זה שמזדיין

למעלה