נפל ברשת

ephi79

New member
../images/Emo45.gif

אני ממש לא מבין איך ניתן לעבור בשתיקה על פגיעה כל כך חמורה ובלי התגרות מצידנו בחיילים ובתושבי הצפון. וזה בכלל לא עניין של כבוד אלא של צורך בסיסי להגן על אזרחי המדינה. ואני יודע שהדברים לא לגמרי קשורים, אבל אני תוהה מה האנשים פה שכתבו בעד לפתוח במו"מ היו אומרים אם המשטרה היו פותחים במו"מ עם גנבים, רוצחים או אנסים, במקום לרדוף אחריהם, וזה גם נראה לי קצת צבוע לטעון (בצדק) שבהקשר האחרון המשטרה לא עושה כלום או מספיק, ובהקשר הראשון שהצבא עושה יותר מדי.

ephi79

New member
אם כי כמובן שגם אותי מטריד

המצב בלבנון אצל האוכלוסיה האזרחית, וזה דבר שבהחלט יש לתת עליו את הדעת, אבל אני חושב שזה קצת היתממות לחשוב שבמצב הביטחוני שלנו את המיליונים או מיליארדים שיורדים לטמיון במלחמה הזאת היה ניתן לחסוך ולהשתמש בהם בשביל צרכים יותר טובים כמו חינוך ורווחה (סליחה על המשפט המסורבל משהו). זו אפילו טענה קצת דמגוגית. מה שכן, ייתכן שהיה ניתן להשתמש בכסף הזה מראש, כי עכשיו זה כנראה קצת מאוחר מדי, בשביל להמציא שיטות לחימה יותר חכמות, שמאפשרות הגנה אמיתית ופגיעה ישירה באויבנו, בלי הנזק הסביבתי העצום שאנחנו גורמים כעת.

babylon_a1

New member
כן עדיף היה, אם היה שלום

היה עדיף להוציא את הכסף של הטיסות והקטיושות על מחקר על מחלת ריאות או על מילקשייק אבל הם רוצים מלחמה (קראת את יאיר לפיד ? הוא כתב את מה שכל העם חושב, חוץ מ 2000 שהפגינו איפשהו בת"א) יש כרגע רק שתי אפשרויות - ישראלים הרוגים, וחורבן בלבנון, או רק ישראלים הרוגים האפשרות הראשונה יותר מעניינת כרגע

babylon_a1

New member
נתפס ברשת II

http://www.keshet-tv.com/ProgramVideo.aspx?ProgID=2385&CatID=1141 אתה נראה כמו סוס-יאור יש לך שכל של ציפור עדיף שתשאר בבור כי בקרוב אתה תמות אתה פשוט אדיוט גמור עם שגעון גדלות חמור אתה שטן או בקיצור אתה חלאת האנושות גם אם תזרוק עלינו טילים או תאיים על הגליל עם החברים שלך מסוריה ואיראן גם אם תפיל כאן עוד קטיושות תדע שאין כאן שום יאוש עוד ביחד נתגבר על הצרה פזמון: יאללה יא נסראללה נדפוק אותך אינשאללה נחזיר אותך לאללה עם כל החיזבאללה יאללה יא נסראללה תלך מפה י'זבלה נגזר כבר מלמעלה שזה הסוף שלך אתה עלוב אתה קטן אתה מזכיר אורנג גוטנג יש'ך כינים על הזקן ובקרוב תעוף מכאן אתה ג'וק מת אתה בואש אתה מתחיל להתייאש צה"ל אותך רק מבקש כדי לשרוף אותך באש גם אם תזרוק עלינו טילים או תאיים על הגליל עם החברים שלך מסוריה ואיראן גם אם תפיל כאן עוד קטיושות תדע שאין כאן שום יאוש עוד ביחד נתגבר על הצרה פזמון: יאללה יא נסראללה... אז תקשיב טוב יא חיזבאללונצ'יק עלוב ותהיה מוכן, כי בקרוב כל צה"ל, עם האפצ'ים, ה-F-16, הספינות, הטילים, הטנקים, הקומנדו, צנחנים, גולני, גבעתי, כולם כולם מגיעים אליך לביקור! אז תנשום כמה נשימות עמוקות ותהנה מהן כי אלה הנשימות האחרונות שלך. יא כאלב! יאללה יא נסראללה נדפוק אותך אינשאללה נחזיר אותך לאללה עם כל החיזבאללה יאללה יא נסראללה תלך מפה י'זבלה נגזר כבר מלמעלה, אווווווווווווווווו פזמון: יאללה יא נסראללה...

Le Fay

New member
"להשכין שלום" ו"לאחד מדינה קרועה"?

כן, בטח. ומה עלה בגורלה של 'השאיפה הקדושה האחת: להחזיר את החיילים שלנו' אני כבר לא שואלת.

למעלה