נפלתי :(

• פותח הנושא 800
  • פורסם בתאריך
../images/Emo6.gif

לא נורא, זה מספיק לך למה שאתה רוצה? -כי זה הכי חשוב בתכל'ס

800

New member
תכלס כן, אבל

חרשתי ליותר כי אני רוצה להיות מדריך

800

New member
כמה קיבלת ילד חורף?

בליינד 800 או איזה 776+ ככה

725 זה בהחלט מספיק

כדי להיות מדריך. הרבה יותר חשוב למכונים יכולת הדרכה מאשר הציון בפסיכומטרי

800

New member
אתה צודק אבל יש אבל קטן

נגיד תלמידים ישאלו כמה קיבלתי אז 725 להגיד זה קצת מוריד אותך בעיניהם מצד שני אני לא רוצה לשקר אז אם אני אהיה מדריך אני לא אספר עד שאני אשפר אפילו חרוז

Snapple

New member
לפי מה שהבנתי מהמדריך שלי

ומהמדריכה שהחליפה אותו לכמה שיעורים אסור להם לספר...

zimik

New member
המדיניות היא

שלא מספרים. גם כדי לא "לאכזב" אנשים ("זה המורה שהביאו לי? כולה קיבל 720?") וגם כדי לא לטפח ציפיות אצל אנשים. אני שמתי לב לאורך הקורס שכל הזמן מנסים להוריד לך ציפיות. המורה שלנו תמיד הזכיר סיפורי הצלחה של אנשים שקיבלו 600+ ולא אנשים שהוציאו 750. הוא כאילו ניסה "למכור" לנו ש-650 זה ציון סוף הדרך ומי שמקבל אותו הוא אלוהים. נראה לי שזה כדי שאנשים לא יטפחו ציפיות וכשהם יקבלו את הציון הם לא ירגישו מאוכזבים מהקורס...

זרובי

New member
אני הייתי מגדיר את זה קצת אחרת

זה לא שלאורך הקורס מנסים להוריד לך ציפיות. זה גם לא שמנסים "למכור" לך ש-650 זה ציון סוף הדרך. זו פשוט האמת. אבל זו האמת שבשום אופן לא מוכנים שתדעי אותה לפני שאת משלמת בעד הקורס. מכוני ההכנה לבחינות דואגים ליצור את התחושה בציבור הלקוחות הפוטנציאלי שלהם שאם רק יעשו קורס כולם יוכלו לקבל ציוני 700+. זו בדיוק הסיבה שאחוז גבוה ביותר מאלה שעושים בחינה פסיכומטרית עושים קורסים יקרים שעולים אלפי שקלים. "הבעיה" היא שהתפלגות הציונים הפסיכומטרים לא משתנה כתוצאה מהקורסים ובדיוק אותו אחוז קטן ביותר ממשיך לקבל ציונים כאלה. כדי שאנשים לא יתאכזבו על כך ש"לא קיבלו תמורה לכספם" המכונים מוכרחים להחזיר את הציפיות לפרופורציות הנכונות, מיד לאחר שהמסכנים שילמו במיטב כספם והתחילו את הקורס. וזה בדיוק מה שעשו בקורס שלך זימיק. לא ניסו להוריד ציפיות. ניסו להחזיר את הציפיות לפרופורציות הנכונות, שעוותו על ידי הפרסומים של המכונים. ואם את לא מאמינה לי הסתכלי על תעודת הציון שלך. יש שם את אחוזי הנבחנים בכל טווח ציונים. זה בהחלט יתן לך את הפרופורציות הנכונות.

מסכים עם כל מילה ../images/Emo13.gif

חוצמזה. זרובי - מה הענינים? לאן נעלמת? שנים שלא ראינו אותך!
ילד חורף

אם זה באמת מה שמטריד אותך...

במהלך ההדרכה אתה תשתפשף בין כה וכה ותטחן את החומר מכל הכיוונים ותמיד תוכל ללכת להבחן שוב ולהוציא יותר אם זה מה שיעלה לך את האגו. אבל בתור מדריך, אחרי שתתקל בכ"כ הרבה אנשים אתה תבין שהציון לא ממש אומר הרבה על הבנאדם ואני מקווה שזה יעבור לך.

zimik

New member
וחוץ מזה

אם באמת תהיה מדריך, בכל כמה מחזורים תצטרך לגשת לבחינה (הרי בכל פעם שולחים מורה אחר), כלומר יהיו לך מספיק הזדמנויות להפציץ בציונים. שמעתי על מורה שהוציא 800 באחד המבחנים, אולי גם אתה תצליח...

800

New member
אוקיי, סבבה

חברה לא מעניין אותי כאן האגו, אלא אני ממש אבל ממש רוצה להיות מדריך כי אני אוהב ללמוד וללמד (מעביר שעורים פרטיים וכל זה) הציון שקיבלתי והפטור באנגלית השיגו את המטרה של האוניברסיטה אז בשביל אגו אני לא אעשה עוד מבחן וכמו שאמרת zimik וצדקת אם אני אהיה מדריך אז בעצם לא תיהיה לי ברירה אלא לעשות עוד ועוד מבחן, אבל בתכלס בכיף

למעלה