נפטיס...

nepthys

New member
שנתיים-שלוש.

במיסטיקה כללית מאז שהייתי קטנה, יש לי אחת מהסבתות האלו שלעת זקנה התחילו להתעניין ברוחניות. תופעה בורגנית נפוצה..:)

The Wraith

New member
וואלה?

צודקת, סבתא שלי התחילה עם מדיטציות בזמן האחרון:) אני לומד רק חצי שנה, ממש תינוק בהשוואה אליך. באיזה סוג כשפים את עוסקת? נ.ב מצטער אם זה נשמע שאני מראיין אותך או שאני מנסה להתחיל אתך או שאני חיזר מוולקן שמנסה לחקור אותך כמה שיותר ואז לשעבד את הגזע האנושי...

nepthys

New member
זו תופעה נורא נפוצה בזקנה

אולי נובע גם מההרגשה שעוד מעט הם יגלו את המיסתורין הגדול, המוות. חצי שנה יכולה להיות המון זמן אם משקיעים בה נכון, זה לא כמה זמן אתה לומד, זה כמה אתה משקיע בלמידה. בכללית כרגע אני מנסה להחיות כמה טקסטים הרמטיים מהספר של פלאוארס ומעוד ספר אחד שתוכל למצוא בקובץ רשימת הספרים שצורף בהודעה שלי לפרפל. תיאורטית אני חוקרת מגוון של דברים, ולכן מאוד קשה לי לדעת דברים ספציפיים, אני חוקרת הכל מהכל.

RainBird

New member
את חוקרת הכול אבל מגיעה לממש כלום זה כמו לאכול אלף מאכלים בבת אחת ואת לא יודעת למה שייך הטעם הזה או הזה

nepthys

New member
מן הסתם,

אני שומרת על אאוטליין, על למידה של נושאים שונים בכל פעם ולא סתם קריאה רנדומלית, וכל דבר שעוזר לי ללמוד בצורה מסודרת. אני לא מבולגנת. אני לומדת קודם כל את הבסיסי והכי פשוט שיש, אח"כ יותר לעומק, ומעבר לזה רק אם יש לי בנושא עניין מיוחד. אבל יש חיסרון אחר ששכחת - הפספוס של העומק. אני לא מבולבלת אבל לפעמים אני כן מפחדת לפספס דברים כי הלמידה שלי בסיסית מידי. אבל מה לעשות, שאני לא יכולה להתמחות בהכל.

RainBird

New member
בדיוק! את לא יכולה להתמחות בהכול וכן לקרוא על כמה נושאים בבססיות בלי כלכך להתמקד שהיה מושג כללי, כן אבל לשבת על התחת וללמוד כל מה שמקושר למאגיה מכול בחינה ותחום זה ממש בילתי אפשרי ואת דוחקת את עצמך לגבול לדעתי ...

The Wraith

New member
אני מנחש..

שזה בלתי אפשרי בדיוק כמו לקלל מישהו או לרפא את עצמך או לזמן שדים מן הגיהנום. הכל אפשרי...

תסלח לי על ההערה,

אבל נראה שכשפים
זה משהו שעושים כמעט כל רגע נתון, אז זה בערך כמו לשאול כמה זרעונים יש בגוף הגבר
(לא הצלחתי לחשוב על השוואה טובה יותר...)

nepthys

New member
הוא התכוון, מתוך הנחה שלי,

לפולחן מכוון של ממש..:) שבו את בעצם מגבירה את היכולת.

למעלה