שולי מה בא לך? זה מה שקובע
C cookie13 New member 31/7/05 #22 מעניין........../images/Emo4.gif איך הגעת למסקנה הזאת????? אני נראית כזאת?????? וואלה!?!?
C cookie13 New member 31/7/05 #31 הלוווווווווווווו מה את נדחפת??? זוזי! זוזי!! התור שלך גם יגיע... מבטיחה! חחחח קוקי, שנקרעת מהחתימות של הקירח
הלוווווווווווווו מה את נדחפת??? זוזי! זוזי!! התור שלך גם יגיע... מבטיחה! חחחח קוקי, שנקרעת מהחתימות של הקירח
C cookie13 New member 31/7/05 #37 מתרכזת...מתרכזת....... ממש ממש מתרכזת, ו........ ... נעשית עוד יותר חרמנית!!!!!!!
C cookie13 New member 31/7/05 #40 זה לא מה שרצית לשמוע?? לכי על זה! אולי... הוא עוד יציע לך נישואים?????? את קולטת??????????????? בשביל זה אנחנו כאן..... תהני מהחיים בייב!
זה לא מה שרצית לשמוע?? לכי על זה! אולי... הוא עוד יציע לך נישואים?????? את קולטת??????????????? בשביל זה אנחנו כאן..... תהני מהחיים בייב!
C cookie13 New member 31/7/05 #41 הלוווווווווווו פעם שניה!! קוקי שלך???????? עד שהגעתי עד הלום, ולא שייכת לאף אחד, את באה והורסת לי את הסטטוס......??? no way!!!!!!!!!!!!
הלוווווווווווו פעם שניה!! קוקי שלך???????? עד שהגעתי עד הלום, ולא שייכת לאף אחד, את באה והורסת לי את הסטטוס......??? no way!!!!!!!!!!!!