נפגשנו במוצ"ש

נפגשנו במוצ"ש

לפני שלושה ימים סיפרתי כאן על בחור שהכרתי באינטרנט והתלבטתי אם לפגוש בגלל שהצהיר שהוא לא בקטע של זוגיות. נפגשנו והייתה משיכה ואחלה התחרמנות . הבחור רוצה להפגש שוב והשאלה היא ברור לי שזה הולך לכיוון של סטוץ או מקסימום יזיזות הייתם הולכים על זה?לזרום?

Taz39

New member
אני מחוייך על הבוקר...

אפשר לקבל הסבר מה זה אחלה התחרמנות... טאז - כל הנחלים זורמים לים...

עינב 36

New member
אני מציעה ...

שתמשיכו בהתחרמנות ואז... אז אולי תגלי האם החיים הם בעצם אשליה
בהחלט מחייכת

vered 37

New member
../images/Emo127.gif איך אפשר שלא לזכור..שוליייי

ממליצה לך לעשות מדיטציה של בוקר מלווה בנשימות עמוקות... לאחר מכן רבע שעה של שקט... נתקי את המחשבות..תתרכזי בשקט. כשתתעוררי תהיה לך תשובה לשאלה

ורד היית מאמינה?

כשהייתי איתו ממש לא יכולתי להתרכז כל המחשבות,ה"כן בשלה או לא בשלה?" ההתלבטות "מה הוא יחשוב עלי?" לא עניינו אותי בכלל הוא כזה שווה...בקושי התאפקתי ורד מה קורה לי? אני כבר לא ביצה אני..אני.. אפרוח!

יעלילה1

New member
ממש כך הרגשתי אני

לא יכולתי להתרכז, שום דבר לא עניין אותי חוץ ממנו..

רק את מכירה את עצמך ../images/Emo13.gif

זו שאלה שרק יכולה לדעת את התשובה. ישנם אנשים שזה מתאים להם ולא איכפת להם סוג כזה של קשר, לעומת זאת יהיו כאלו שיפגעו נורא ! אז תחשבי טוב טוב איך תגיבי אם ביום שאחרי יגיד לך "תודה היה סבבה ביי.." ואני לא נגד תודה היה סבבה. רק תלוי איך את עם זה. האמת שגם לא מאמין לכל אלו שמודיעים מראש שהם לא מחפשים קשר... מי מאתנו באמת יודע מה הוא מחפש ואת מי. מה שטוב לנו היום יכול להיות רע למחר, נכון? יום טוב

אשתאר1

New member
../images/Emo8.gifלפעמים מיתפספסים לנו דברים בחיים

מרוב שאנו חושבים.כן ולא מה יחשוב?דעתי היא שתיזרמי תהני.מה יהיה יהיה הרי בחיים שום דבר לא בטוח.גם קשרים ארוכים יכולים להיסתיים. מקסימום ישאר לך זיכרון של איבוד חושים שלא הרבה זוכים לו. בהצלחה.

צודק אבל על אותו משקל

אפשר גם להגיד שמי שנפגעת בדר"כ מסבבה ביי ,יכולה אולי להשתנות ולא להפגע יותר?אפשר ללמוד את זה?

שולי!

יש לי הרבה עבודה היום, אין לי זמן לענות לך. בשורה התחתונה: (וכמו שאמרתי לך ביום שישי) אל תתנו לי עצות, אני יכולה לטעות בלי עזרה

למעלה