נערים בקנדה וצהל

• פותח הנושא tjh
  • פורסם בתאריך
שווה לברר עם נציג צה"ל

הוא מגיע במיוחד לצרכים כאלה. אם אתה סטודנט, בתיכון או באוניברסיטה, או בקולג' יכולים לחשוב איך לנהוג במקרים שלך. הדברים לפעמים הרבה יותר פשוטים ממה שהם נראים ובמקום להסתבך עוד יותר ולחשוב איך לתחמן , כדאי לפעמים לשאול את האנשים שמתעסקים עם זה. מה שבטוח לא יעצרו אותך ולא יגעו בך כל זמן שאתה כאן כך שאין חשש . אתה יכול להפנות שאילתא . פשוט הזמן תור להפגש.. אם לא תאהב את מה שיאמרו לך תוכל לחשוב הלאה, אבל למה להתחיל בתחמונים? ומה כל כך חשוב לך לבקר דווקא בארץ בה אתה מתכונן לוותר על האזרחות שלה?

patti1

New member
ל א אין כל דרך.

זו עריקות על כל המשתמע ממנה. וגם אם תנסה לבקש דחייה(אני ניסיתי...עם נמוקים רציניים)-אין סכוי!!!

brabit1587

New member
ועכשיו את עריקה?

לפי מה ששמעתי אפשר בגיל 29 לוותר על האזרחות הישראלית ואז לא נחשבים יותר לעריקים...זה נכון או שבעקרון אין מה לעשות עם זה ונשאר רק לבקר בארץ עם הדרכון הקנדי ולקוות שלא יעשו בעיות בשדה תעופה?

patti1

New member
עריקות

אם אתה רוצה להגר,ולא אכפת לך לשרוף את כל הגשרים-אף אחד לא יעצור מבעדך לנסוע לקנדה אפילו כמה ימים לפני הגיוס.אבל-אם יש לך בכל זאת רצון לשמור על הארץ כמולדת עבורך,שניתן לחזור אליה מתישהו-קח בחשבון שעריק נעצר בשדה התעופה,מוחזק במעצר,נשפט-ומשלם על כך במאסר.אולי מי שיש לו קשרים יכול לצאת מזה בעונש קל...לי-אין,ומדובר בבן שלי,ואנחנו עדיין בארץ,ואין פתרון.

brabit1587

New member
זה לא מדויק

אני יכול לצאת חופשי מהארץ עד 3 ימים לפני הגיוס שלי שהוא באפריל וזה אומר שכשאני אעזוב בינואר לא יעשו לי כלום בשדה תעופה...והבעיה היחידה שלי תהיה שאני לא אוכל לחזור לפה עד גיל 29 כשאני אוותר על האזרחות הישראלית

patti1

New member
לא הבנת אותי

מעצר על עריקות זה אם תחזור.לצאת-כפי שכתבתי,אתה יכול ממש עד לגיוס. -אתה באמת רוצה לאבד אפשרות לחזור?

luckydude

Active member
לא לחכות עד גיל 17

רצוי לתפוס את זה לפני הצו הראשון... 15.5 בערך.

tricia

New member
אין מה לגשת לשגרירות לפני גיל 17

צריך להיות בקנדה מגיל 16 אבל את הסידורים ניתן לעשות מגיל 17

תוך תאום מראש כבר אמרנו?

בדרך כלל משוחררת הודעה לציבור מבעוד מועד על דבר הגעתו של נציג צהל לאיזורנו. הפעם הוא יגיע בדצמבר. נא לקבוע פגישה מראש. לא ביג דיל. מראים לו מסמכים המעידים על גיל הילד. על מקום מגוריו. תעודות מבית הספר בו הוא לומד המעידות על כוונותיו להמשיך ללמוד. ו.. זהו. הילד\נער\נערה. (כן גם בנות צריכות) מקבל מכתב שיוצמד לדרכונו\ה ושלום. אפשר לנסוע לבקר בישראל בלי בעיות. ואף לצאת ממנה בלי בעיות.

tricia

New member
לא צריך נציג צהל על מנת לשחרר

משהו שהיגע לפני גיל 16

למעלה