נערה בבעיה

נערה בבעיה

שלום. טוב אז אני פונה אליכן הבנות המלאות שתעזרו לי בא החורף ואיתו צריך בגדים חדשים ומחממים אני די מלאה ולא מצליחה למצוא בשום מקום מכנסיים שמתאימות לי אני בת 13 ואני לא רוצה להסתובב עם מכנסיים של נשים. הבעיה שלי היא ביריכיים. יש לי יריכיים מאוד שמנות וכל מכנס שאני מודדת צמוד לי נורא ביריכיים ונראה מגעיל ומשמין. בקיץ יותר הסתדרתי כי אני קונה מחנויות גלישה וכאלה אני אוהבת בגדי בנים. בגדים רחבים וכיפיים אני לא הולכת עם בגדים צמודים. אז איפה אני יכולה למצאוא מכנסיים שיתאימו לי גם! ביריכיים? ועוד משהו אם אני כבר פה. בגדים לאירועים. יש לי המון בר מצוות- בת מצוות ואין לי מה ללבוש! זה משגע אותי ומטריף אותי אני כל הזמן עם אותן 2 זוגות מכנסיים קצרים וקפוצ'ון שלא יראו את השומנים שלי. זה משגע אותי ומוציא אותי מכליי כל היום זה מטריד אותי איך המכנס יושב ואם רואים את זה ואם רואים את זה. כבר היו לי המון מריבות עם אמא שלי בנושא הבגדים. אני מידה יותר גדולה ממנה אני בערך 46-50 לפי מה שהבנתי. לפי דעתי זה ממש גדול לגילי וזה לא בריא. עשיתי דיאטה בעבר ולא שמרתי עליה. אני כל כך רוצה להתחיל בדיאטה חדשה אבל פשוט כל פעם מתפטה מחדש. תעזרו לי בבקשה!!!!!!!!!!!!! באמת שאני מצטערת שכתבתי ממש המון אני פשוט בבעיה כבר המון זמן אני באמת מקווה שתעזרו לי פה כאלה שמבינות אותי. תודה רבה רבה.

אויש

שכחתי לשאול גם אם מישהי מכירה מקום באיזור ת"א שעושים חגורות על המקום? שפשוט מודדים לך על המקום את הרוחב שאת צריכה כי חגורות זה עוד בעיה ענקית שלי. אני מחפשת חגורת ניטים במידות גדולות המון זמן. תודה רבה ובאמת סליחה

nofarnofar

New member
אל תדאגי

את יכולה לנסות חצאיות עד הברך... משהו שיכול להיות מגניב זה מסתיר את השומנים (זה מה שאני עשיתי כשהתנפחתי כלכ ך) וכן תנסי לשמור על המשקל או לרדת אני מבינה אותך כלכ ך.. מה שכן אל תלבשי יותר מדי טרנינגים זה ממש משמין.. תחפשי ג'ינסים של חברה לא מוכרת שנקראת 25 ג'ינס סטייל או משו כזה מוכרים אותם מדי פעם בחנויות של דינמיט... לכי יותר על פסים שזה נותן אשלייה אופטית של אורך ותנעלי עקבים זה מעצב את ההליכה ואת הגוף!!

nofarnofar

New member
אני רוצה גם להוסיף

שיש את אריסטו שמט שיש שם בגדים מהממים והמידות שם ממש מעולות..!!!!

naamon

New member
ממליצה על השקעה באקססוריז

משפרים את ההופעה ותורמים להרגשה הכללית, תלכי על דברים מגניבים שימשכו את המבט ויסחטו מחמאות. עכשיו בחורף זה לא בעיה צעיפים,כובעים, שרשראות, צמידים, תיקים וכו'. אני בתקופה שאני משקיעה הרבה באקססוריז ופחות בבגדים ולכן ההופעה כל הזמן משתנה ולא משעממת (גם אם אני לובשת את אותם הבגדים), תהיי אמיצה בזה ותראי שהחברות שלך לא יהיו אדישות לזה.

כשאני הייתי בת 13...

אוי זה נשמע כמו משהו שהסבתות מספרות:" כשאני הייתי צעירה ייבשנו ג'מוסים ואכלנו ביצות..." אבל אם לדבר בשיא הרצינות, האמת היא שאני מאוד מבינה אותך. גם אני בגיל 13 הייתי מאוד שמנה לגילי ואני זוכרת שלא רק מה ללבוש היווה בעיה, אלא בעיקר להכנס לחנות... בנוסף לזה אני גם זוכרת שאכלתי מרורים בבית הספר, ובכלל גיל 13 לא זכור לי כגיל מוצלח במיוחד, אבל לא באת לשמוע על הצרות שלי. לעניות דעתי, ואני מדברת מנקודת המבט שלי, אם אני משווה את מצב החנויות ומבחר הבגדים לנשים ולנערות מלאות כיום- לעומת מה שהיה כשאני הייתי בת 13 (לפני כמעט 18 שנה...) אז לדעתי האפשרויות והמבחר היום הרבה הרבה יותר גדול ממה שהיה פעם. מעבר לזה, אני רוצה לומר לך עוד משהו: אנשים מתקבעים על סנגון לבוש מסוים. כל האנשים, אבל אנשים שמנים יותר פוחדים להעיז ולנסות ללבוש דברים שהם לא רגילים ללבוש. זה שאת הולכת על סגנון לבוש מסוים- לא בהכרח אומר שזה הדבר היחיד שמתאים לך ושזה הדבר היחיד שאת יכולה ללבוש, ואפילו לא אומר שזה בכלל הסגנון שהכי נכון ומחמיא לך. את מבינה מה אני אומרת? צריך להעיז ולדעתי את צריכה לקחת עוד מישהי או שתיים שאת סומכת עליהן (חברה, אחות, אימא) איתך למדידות- והפעם לנסות ולמדוד דברים שאת בדרך כלל לא היית חושבת בכלל לנסות, ולשמוע מה דעתן. תראי, אולי תצליחי להפתיע את עצמך, מה יש לך להפסיד? אני יודעת שאני לא נותנת לך את העצות כי שימושיות בעולם כרגע, אבל אם כבר אני בשוונג, אז עוד משהו אחד קטן: גיל 13 זה ההתחלה של החיים. אנשים חיים היום 85 שנה בקלות וגיל 13 זו רק ההתחלה, וזה גיל קשה לעשות בו דיאטה ולהתמיד בה. את עוד תשתני פנימית וחיצונית כל-כך הרבה במשך השנים, יש לך עוד כל-כך הרבה זמן, ואם היום את לא מצליחה בדיאטה ואת שמנה, זה לא אומר שכל החיים תיהי שמנה או שכל החיים לא תצליחי בשום דיאטה שתעשי. ככל שמתקדמים יותר בגיל ומתבגרים יותר- זה משתנה ובמידה מסוימת אפילו משתפר. מצטערת שלא עזרתי לך עם שמות של חנויות וכאלה.

naamon

New member
חגורות ועוד

שלום לך, קודם כל ההגדרה של עצמך כ"מקרה אבוד" היא ממש לא נכונה, אפשר להיות בת 13 במידה שלך ולהיראות מצוין ואני בטוחה שעם קצת עזרה ואומץ זה יקרה גם לך. תאמיני וזה יקרה, שום דבר לא אבוד. לגבי חגורות, יש ליד כיכר דיזנגוף (אם את הולכת לכיוון הסנטר זה מצד ימין של הרחוב) חנות שנקראת "אבנט" והם עושים חגורות לפי בחירה, יש מלא אבזמים וצבעים של עור ואת בוחרת 1 ב-80 ש"ח 2 ב-140 ש"ח. מכנסיים הייתי מחפשת בתמנון . תתנחמי, חמודה, בעיית ירכיים היא קלה יותר מבעיית בטן גדולה, חודש של הליכות 3-4 פעמים בשבוע ואת כבר תרגישי הבדל. בהצלחה!

בעניין החגורות בדיזינגוף

אם מדובר בחנות שצמודה לקיוסק שצמוד לנעלי מיקולנסקי (דיזינגוף בואך בר ככוכבא) אז היא מזמן כבר הפכה לחנות אחרת- חנות סקס...

naamon

New member
ביום שישי לפני שבוע היא היתה פתוחה

הצצתי בה ולא נכנסתי בגלל העומס, ככה שלא סביר שאנחנו מדברות על אותה החנות

אז איפה החנות כי ביום שני חיפשתי

שוב ולא מצאתי ובעניין שילוב של תכשיטים וכאלה זה באמת רעיון שעובד, מאז שידידה סיפרה לי על הטריק אני משלבת אותו על בסיס יומי עם בגדים פשוטים והתוצאה שובה לב ונותנת תחושה טובה, בדרך גם פיתחתי תחביב, אני יוצרת לעצמי את התכשיטים, קונה חרוזים וכאלה בדרום ת"א ושוזרת כיד הדימיון על חוט דייגים, בקיצור מומלץ.

אמ תודה

עזרת לי מאוד. לא בקטע של החנויות אלא בקטע של להבין מה המצב שלי. תודה רבה.

rikibit

New member
../images/Emo91.gif שלי....../images/Emo8.gif

תלכי לראות את הבגדים שב-JAMP יש להם השנה קולקציה מאוד יפה וצעירה...ויש לציין שיש הנחות מעולות כל החנות 50% הנחה ויש חלק ב-70% מומלץ מאוד אני קניתי מלא בגדים חדשים משם בשבועיים האחרונים המידה הכי גדולה שם היא 6,זה יהיה טוב לך...מקווה שתאהבי.

shirly6

New member
תאמיני לי יקירה שהמצב רחוק מאבוד...

ראשית כמו שהבנות אמרו יש את ג'אמפ ויש את מתאים לי עם קולקצייה צעירה ואופנתית-לא חסר ואני בטוחה שתהיי מהממת. שנית-שהייתי בגילך הייתי באותן מידות אם לא יותר-לא אגיד לך שאין לי עוד הרבה לרדת אבל אם זה באמת חשוב לך התהליך יקרה,אל תלחיצי את עצמך. ולא עזרו המריבות עם אמא ואבא ועם עצמי ולא דוקטור חרמון ולא הרבלייף ולא מרק כרוב ולא כלום! אני התחלתי לחיות נכון(מבחינה תזונתית כמובן) ברגע בחיי שהייתי הכי שלמה עם עצמי,הכי רגועה והכי מאושרת.(סיפור ארוך,אם תרצי אשתף אותך במסר). בהצלחה ואחלה של שנה מתוקה, שירלי.

hold yourself

New member
אין לי תשובה לשאלתך אבל..

את בת 13! תהני מהחיים! מה שאת מקרינה ומשדרת- ככה רואים אותך! ואם תלבשי קפוצ'ונים ובגדים שאת לא באמת אוהבת רק בגלל שהם "מכסים לך את השומנים".. זה לא יראה יפה, ואת לא תרגישי טוב! מה אכפת לך מה חושבים ומה רואים- עשי רק מה שטוב לך..!! אל תהייה כ"כ מוטרדת מהמראה שלך.. זה לא בריא! דבר שני.. פתאום נזכרתי שכן אני יכולה לעזור לך אולי.. יש את חביבה וציפי בת"א, יש להן מכנסיים עד מידה 1000 בערך.. ככה שמידה זאת לא הבעיה.. והמכנסיים סבבה לגמרי וזולים מאוד. (אני כולה בת 18 ד"א, אז את יכולה לסמוך עליי.. חחח) מה סגנון הלבוש שלך בערך? מה את אוהבת? יש לך תמונה שלך?

hold yourself

New member
זה בקינג ג'ורג' לפי דעתי

חנות קטנטנה.. המוכרות הרבה יותר נחמדות מאשר אצל ציפי, בגדים מגניבים.. ויש גם ליד חנות שאנטי כזאת עם מלא אביזרים ובגדים מגניבים גם כן.. ואם באביזרים עסקינו- בוגרשוב. :)

למעלה