*נעעעעע*

*נעעעעע* ../images/Emo11.gif

יש לי בעיה.... וכמובן אל מי אני פונה ? אליכם.... טוב תקשיבו היטב : השנה התחלתי ללמוד בחטיבת ביניים. התחלתי שנה חדשה, בבצפר שאני לא מכירה, ילדים שאני לא מכירה, מורים חדשים וכו´... לא, אתם לא אעומדים לשמוע על בעיות הסתגלות בחברה. כי אני לא כזאת... ישר נהייתה לי חברה הכי טובה חדשה, שאני מספרת לה ה-כ-ל-! חבר´ה חדשים, ידידים חדשים ובקצקץ- חיים אחלה !גם הלימודים הם לא הבעיה שלי- אני תלמידה טובה, אני במואץ מחשבים ומואץ מתמטיקה (שלא נזכיר את זה שהולכים להעיף אותי משם בגלל המבחן האחרון
) הציון הכי נמוך שקיבלתי השנה זה 83, ובקיצר גם כאן אחלה. עכשיו לבעיה: הכרתי ילד ממש חמוד השנה. נקרא לו דני (שם בדוי). דני נהיה ידיד טוב שלי במשך הזמן. התחלנו להיפגש אחרי הצהריים.... להתכונן לבחינות, לדבר המון ביחד, להתכתבת בשיעורים.... ופתאום הרגשתי שאני מתאהבת בו... והחלטתי לומר לו. אני לא בנאדם כזה שמסוגל לומר כאלה דברים, אבל עשיתי את זה בגלל האבה שהייתי בטוחה שהיא כל כך חזקה אליו. הוא היה מופתע, אני חייבת לציין. אבל אחרי כמה זמן קיבלתי ממנו מכתב, שהוא אומר שיש לו לידי תחושה מיוחדת שהוא לא הרגיש ליד אף אחת אחרת, שהוא כל הזמן חושב עליי, שאני יפה, חכמה, ומושלמת (שלא תבינו לא נכון... זה לא ככה !!
). ושהוא לא יודע אם לקורא לזה אהבה.... ובזמן האחרון, התחזק עוד יותר הקשר, השיחות של 5 דק´ שהיו, הפכו ל-20 ויותר, הפגישות הפכו לתכופות מאד, והוא כבר כל יומיים רוצה שאני אבוא אליו אחרי הבצפר... הוא ילד מאד רגיש, ומתוק, ואני באמת אוהבת אותו. אתמול הוא שאל אותי אם אני רוצה להתקדם עם הקשר, שנהיה חברים, או לעצור את הקשר, או לחזור אחורה, או להישאר במצב הזה. תמיד חלמתי שנהיה חברים. בהתחלה, הייתי בטוחה שאני רוצה שנהיה חברים. אח"כ חשבתי מה יקרה, אם נריב, ניפרד, וזה גם יהרוס את הידידות ? והוא אמר שגם הוא חושב ככה. ואמרתי לו שאני אחשוב על זה. כשהייתי אצלו, הוא כל הזמן רצה שאני אשב לידו. הוא גם התחיל להחזיק לי כל הזמן את הידיים... ורק אתמול הוא דיבר איתי, אז כשהגעתי הביתה, הוא התקשר לשמוע אם כבר חשבתי, ושנלך לבצפר ביחד, ואמרתי לו שאני עוד לא יודעת... והיום בדרך הוא שוב שאל אותי... ואח"כ בבצפר שוב. והוא אמר שהוא לא ישאל אותי יותר, אבל שאני אזכור לחשוב על זה... והוא שוב רצה להיפגש היום, ולא יכולתי. הוא שאל אם אני רוצה לבוא אליו אחרי בצפר, ואמרתי לו שאני לא יכולה. אמא שלי שונאת שאני לא חוזרת הביתה אחרי בצפר... והוא שאל אם אני יכולה שניפגש ביום רביעי, ובלי לחשוב ישר אמרתי לו לא. ואז הוא התחיל להגיד מה, עד יום חמישי, זה מלא זמן... וזה. אמרתי לו שזה לא, אבל הוא התעקש שכן. אני מרגישה שהקשר הזה, מתחיל לסגור עליי יותר מדי, ושאולי אני בעצם לא אוהבת אותו... אני לא בטוחה, וחוץ מזה, גגם אני וגם הוא ילדים עדינים ורגישים, שמסוגלים להיפגע מהר.. אז מה לעשות ?

*עוד בעיה(אותו נושא)*../images/Emo3.gif

אני גם כותבת סיפורים. הרבה אנשים אומרים לי שאני כישרונית, שאני אהבית סופרת ובלה בלה.... שלחתי אחד מהסיפורים לעיתון, והוא עומד להתפרסם עוד כמה זמן... ואמרו לי לשלוח עוד דברים... ושהסיפור מקסים. דני קרא לפני כמה ימים את הסיפור, ומאז הוא לא מפסיק לומר כמה שהסיפור מושלם ויפה ומדהים וכו´.... אמרתי לו תודה, אבל הוא ממשיך וממשיך... הוא הראה את זה לאמא שלו, לסבתא, לאבא, לאחיות שלו ולא יודעת למי עוד... כולם אמרו שהסיפור מדהים... והוא אמר שאני אהיה סופרת, והוא יעזור לי לרכז את מה שכתבתי ולהוציא ספר... ושאני אהיה מליונרית ולא יודעת מה עוד... אמרתי לו שהוא מגזים.... הוא אמר שהוא לא. הוא ביקש להראות למורה לספרות ולמחנכת- שיכנע אותי. הוא ניגש למורה לספרות ואמר לה שהוא רוצה הלראות לה איזה סיפור מקסים... המורה שאלה אם מי שכתב אותו מרשה לה לקורא והוא אמר שכן. אחר כך, היא שאלה אותו אם היא יכולה ללמד אותו באחד השיעורים. הוא אמר שנראה לו שכן..!!! ואיזה 8 ילדים שהיו איתי שנה שעברה, כבר מכירים אותו...כי הקראתי אותו שנה שעברה בכיתה. ואני ממש לא רוצה... והכל פעם יוצא לי פדיחות עם המורה לספרות, ואני אוהבת ספרות, וגם את המורה. איך לצאת מזה... בלי שהכיתה תקל עוד שיעורי בית על הסיפור ובלי פדיחות ? אם תרצו, אני אתן לינק לסיפור....

Charmed by love

New member
../images/Emo15.gif

דבר ראשון, אני כבר יכולה להגיד לך, שאת כמוני. פעם התאהבתי באחד הידידים שלי, שהיה גדול ממני בשנתיים, ואז אחרי כמה זמן פתאום הוא אמר לי שהוא ממש מחבב אותי והוא רוצה שניה חברים, עכשיו ישר הייתי שמחה וזה ואחרי איזה שבוע שבועיים פתאום ראיתי שהוא פשוט... לוחץ מדי ואולי בעצם אני לא אוהבת אותו בכלל ופשוט נהנתי לחשוב עליו כי ידעתי שזה במילא לא יקרה... ועכשיו אני אומרת לך, תגידי לו מה שאת מרגישה, אחרת הוא יחייה באשליה וזה לא טוב. בכלל לא טוב. תגידי לו בדיוק מה שאת מרגישהה ותסבירי לו שהוא לוחץ מדי, מקווה שעזרתי:)

מתן ב

New member
לפי דעתי ../images/Emo110.gif

את צריכה להסכים לו, להיות חברה שלו, וככה את תדעי אם את אוהבת אותו, או שהרגשות שלך כלפיו באמת "נעלמו". אם תרגישי שאת לא אוהבת אותו, פשוט תדברי איתו ותגידי לו שאת מעדיפה שתיפרדו, כי את חושבת שהידידות שלכם שווה יותר מסתם קשר שיכול להיהרס בכל שלב... זה שהוא ילד רגיש יכול לגרום ליחסים שלכם להיהרס אם תגידי לו שאת לא רוצה להיות חברה שלו, לפחות תנסי. מה יש לך להפסיד?

I am a freak

New member
שמים לב....

ערב טוב לך, תראי, אני לא יודע מה לייעץ לך כי אני נמצא ממש ממש ממש ממש בבעיה שדומה ממש ממש ממש ממש לבעיה שלך אבל היא קצת שונה (הגזמתי..). הסיבה שלא העלתי את הבעיה לפורום כי אני חושב שאני אסתדר עם זה לבד, האהבות שלי הן לא עיניינם של אף אחד... בקיצור, יש לי כמה דברים להגיד-
את בטוחה שאת בת? כי ההתנהגות הזו דומה ממש להתנהגות של בנים...! לא מתאים לבנות מאוהבות לפחד מקשר מחייב.... (אל תדאגי, זה רק סטראוטיפ..
).
ברור שדני ממש ממש מחבב אותך, וגם לפי ההודעה את מחבבת אותו.... נכון? אבל אני חושב שמה שאת מרגישה כלפיו זו לא אהבה, את רק מחבבת אותו בתור ידיד טוב. אם היית מאוהבת בו את היית ישר מסכימה להצעה שלו.
מצד שני, כשאני חושב על הבעיה שלי, אני חולה על אותה בחורה, אני שרוף עליה ואני חושב שהיא הבחורה הכי יפה חכמה מתוקה עדינה ומקסימה שפגשתי בחיים!!! *אם אתם רוצים לבדוק, תבואו לבקר, מספיק 5 דקות איתה ואז הכול נהיה ברור*. בקיצור, אני כל כך אוהב אותה עד שאני לא יכול לחשוב מה יקרה אם נריב! אני אתאבד! אני חושב שעדיפה לי אהבה מקסימה מהחלומות אבל לא ממומשת מאשר אהבה מקסימה וגדולה שהתממשה אבל אחריי פרידה הכול נהרס! ועל זה את ממש צריכה לחשוב, מה יותר חשוב לך.
דבר אחרון (אני שם לב שאני ממש משגע אותך)- הקלישא הכי גדולה ומוכרת, לכי בעקבות הלב. אני חושב שזו דרך שיפוט נכונה, והיא גם ברוב המקרים מובליה אותך לתשובה הנכונה. לכי עם הלב ואל תפחדי מהתחייבות, אני מבטיח שזה יישתלם לך.
ועכשיו- סיכום קצר:
תתחילי להתנהג כמו בת...(
)
תבדקי עם עצמך אם זו אהבה לחברות או אהבה בין ידידם טובים (זה יפתור הרבה בעיות)
לכי בעקבות הלב, קשה לטעות בדרך הזו
אל תפחדי מהתחייבות
בהצלחה בכל דרך שתבחרי.... ותזכרי לחזור עם עידכון (כשיהיה) שבוע טוב והמשך יום נעים,

יפתח13

New member
איך יכול להיות מצב...

שהקשר חונק אותך עוד לפני שהייתם חברים? ועכשיו לעצתי בנושא...: לדעתי ידידות זה דבר מדהים, תמיד כיף שיש מישהו שאפשר להגיד לו הכל, והוא יגיב תמיד באובייקטיביות. מצד שני, חברות זה דבר עוד יותר יפה, כשיש את מי לנשק בבוקר כשנפגשים...שיש מי שיגיד לך שהוא אוהב אותך...ולאהוב! לדעתי את צריכה להיות חברה של אותו אחד, למרות שבאמת ניראה שהוא קצת לוחץ.... בכל מיקרה בהצלחה

../images/Emo8.gif

המממממ... אני כן בת. ואני לא בדיוק פוחדת מהתחייבות, אני פוחדת, לאבד את הידידות... ופתאום אני מתחילה להרגיש הרגשה מוזרה שהוא דוחה אותי... ואני מוצאת את עצמי כל הזמן בורחת ממנו... אני לא יודעת אם אני אוהבת אותו בתור חבר, או בתור ידי, או שאני בכלל לא אוהבת אותו. את מכירים את תחושת האתהבות ? שאני חושבת שהוא נסיך, שהוא יפה, שהוא גאון, שהוא חכם שהוא מושלם... ופתאום, שאני מגלה שהוא חושב אותו דבר עליי... זה כאילו... דוחה אותי ? מרחיק אותי ? שנדמה לי, שעשיתי את זה שבשביל לבדוק אם אני יכולה לגרום לו לרוץ אחרי, ולראות שהוא לא מפסיק לרוץ אחרי, שהוא מטלפן כל יום כמה פעמים, שהוא מת שאני אספר לו הכל, שאני אבוא אליו, שאני אחזיק לו את היד... וכשאני חושבת על זה זה אחלה שיש חברות כזו ! אבל אולי הקשר לא בנוי טוב ? אולי זה לא בסדר שאנחנו משחקים תופסת ? אני בורחת, והוא- אחריי ? אף פעם לא היה לי חבר אמיתי... היו לי כמה חברים... אבל אף אחד לא באמת... סתם שידוכים מעפנים... כולם חושבים שאנחנו כבר חברים, שאנחנו הזוג המושלם... ופעם שיחקנו אמת ושקר... ואני הייתי צריכה לומר 2 משפטים... אחד אמת ואחד שקר, ולא לומר לחברות שלי מה זה מה, והם צריכות לנחש מה נכון ומה לא... 1.שהנתנשקנו (אני מכירים מתחילת שנת הלימודים והתחלנו להיות ידידים אחרי חודש מתחילת השנה ואמרתי להם מליון פעם שאנחנו לא חברים) 2.שכשהייתי בת 3 עשו לי ניתוח בבטן. הבנות לא חשבו בכלל וישר אמרו ש-1 נכון ! אפילו המדריכה שלי בצופים !! וכמובן ש-2 היה נכון וה-1 פרי דמיוני.... הוא כל הזמן מנסה להיות איתי לבד... שנלך לצד לדבר... ובעצם אין לו מה לומר... והוא שואל מה נשמע... אני לא יודעת אם יהיה נכון להגיד לו שכדאי שנהיה חברים. והיום הוא שוב שאל אם החלטתי... והשעה האחרונה הייתה ספורט... וזה בנים ובנות בניפרד.... אז התחלתי ללכת עם חברה שלי הביתה... ופתאום ראיתי אותו ישוב באמצע הדרך עם סוודר על הראש... חברה שלי לא זיהתה... המשיכה לדבר רגיל בקול רם... משהו על נגינה בחליל... עשיתי כאילו אני מקשיבה לה, ולא רואה... רק אחר כך אמרתי לה שזה הוא, והיא הייתה מופתעת.... המשכנו ללכת... וראיתי שהוא הולך אחרינו... ליווית את חברה שלי קצת יותר מהרגיל, בשביל להיכנס מהכניס השנייה של הבניין, שהוא לא יראה אותי... אח"כ היה נדמה לי שאני רואה אותו ליד הכניסה יושב... אבל עליתי מהר הביתה.... לא נראה לי, שאם אני בורחת ממנו, שאני רוצה שנהיה חברים... וזרך אגב- הוא נתן את הסיפור מהבעיה ה-2 למורה !!!

GirlFriend

New member
הוא אוהב אותך.

אולי בגלל שאת מכירה אותו טוב מזה שהוא ידיד שלך את מפחדת קצת... חכי קצת, תגידי לו שאת רוצה לחשוב על זה כי את כן מרגישה אליו משהו, אבל, את לא רוצה שהידידות העמוקה שלכם תפגע, בזמן הזה קחי את הזמן שלך ותחשבי אם את באמת אוהבת אותך, אולי הוא לוחץ עלייך עכשיו, רק בגלל שהוא אוהב אותך, ורוצה שתאהבי אותו גם כן.....

ואני אוהבת אותו?../images/Emo12.gif

להסכים שנהיה חברים ? לסרב בשביל לא לפגוע בו אח"כ ? להתרחק ? להתקרב ? להישאר ידידים ? כבר התבלבלתי לגמרי... ואין לי מושג אם אני אוהבת אותו או לא... אבל הוא נעלב מהיחס שלי... כי לא הייתי נחמדה אליו בזמן האחרון... אוףףףףףףףףףף

GirlFriend

New member
תראי

תקחי את הזמן שלך לחשוב, מה את רוצה ממכם... עד כמה את אוהבת אותו... אם להשאר רק ידידה וכו´, או מצד שני אתם יכולים לצאת (מיציאה אחת לא נעשים חברים..) ותראי איך תרגישי עם זה...

המפ...

דיברתי איתו, הסברתי לו שזה מלחיץ אותי... והוא הבין אותי... ביקשתי ממנו פחות ללחוץ, והסכמתי... כבר יצאנו ביחד בסילבסטר למשל.... ואם לא ילך- אני תמיד יכולה להתחרט... ונראה לי שעשיתי נכון...

למעלה