נעמתם לי מאד, יקירי...

שרקייה

New member
'צטערת, אין תמונה של כולם כי חלק

מהנוכחים השביעו אותי לא לפרסם תמונות שלהם. אפשר לשלוח לי מסר עם כתובת דוא"ל, ואני אשלח באופן אישי. יום מרגש, גליה

../images/Emo178.gif שמישהו יביא לי מניפה../images/Emo70.gif

אני צריכה להשיב את רוחי... איזה תמונות, איזה יפים ויפות
רואים (ואפילו מריחים ושומעים) שהיה
סביוני, תגיד, השארת לי ביס מהכובע ההוא, או שאכלת את כולו...
נבצר ממני להשתתף הפעם - עבודה...עבודה... מקווה להגיע למפגש הבא.

lydiamai

New member
וואללה - נראה שעשיתם חיים משוגעים.

כ"כ חבל לי שפיספסתי. בכל אופן - בפעם הבאה - אקפיד לפנות את הזמן.

leah1010

New member
כנ"ל ../images/Emo13.gif

לפי התמונות שראינו פה, מפגש הפורום היה משגע, כיפי ומלא רשרושים. חבל,,,,, חבל,,,,,, חבל,,,,, שלא הייתי. מקווה בפעם הבאה לאה

sariti2

New member
היי לכולם

היי זו אני שרית, נרשמתי מחדש עם שם אחר כי המחשב עושה לי בעיות. לומר לכולכם שאתם מקסימים ונחמדים ומתוקים ובמיוחד דפנה (באלאדיה)המדהימה שיש לה מבט קסום והילה של רוגע מסביבה.דפנה שבית אותי בקסמייך....סתם... תודה רבה לגליה על האירוח הלבבי. על טלינגיט המקסימה והקופצנית, ובאמת שלכולם תודה. למרות שאני חדשה בפורום כולכם הייתם אדיבים ומקסימים. תודה רבה על המחמאות שזכיתי להן, למרות שהיו לי כמה פספוסים בריקוד (למזלי לא שמתם לב...) נורא נהניתי ואני מצפה למפגש הבא... ועד אז נדבר פה בפורום...

באלאדיה

New member
../images/Emo51.gif על המילים היפות

מתוקה, כמו ששרקייה אמרה - את עשית לנו בית ספר, ורקדת מקסים! איזה טעויות - אף אחד לא יכול לדעת חוץ ממך (זה מה שכיף בלרקוד סולו
) אז בתקווה להתראות ולהתרשרש שוב... בקרוב...

סביוני

New member
והתמונה הכי יפה היא של...

שרקיה. וזו תמונה מאוד מיוחדת. זו התמונה שרואים רק בדמיון, ופריד, שייבדל לחיים יותר ארוכים וטובים [למרות שהוא מזמן כבר לא איתנו...] היה אומר לך בקולו העמוק וההורס: "יא זהרה פי חיאלי" - הפרח שבדמיוני. כל התמונות מקרינות את שמחתנו (ובאמת כך היה. ושלא ייגמר. שנאמר על ידי חזלי"נו במרוקו (כל מלה ממולרעת כמובן): "צברק-אללה! כלנה ושבענה ותגרענה" (יעני: חבל על הזמן אחי, גם אכלנו, גם שבענו, וגם עשינו גרעפס!). (נכון שלא צריך עוד פעם להסביר את הכוונה?)

שרקייה

New member
תרזה אישרה

אז הנה היא בכוראוגרפיה מאולתרת (שהצליחה מאד למרות שהיא לא הכירה את השיר) לצלילי בינת אל בלאד מפי פטמה סרחאן...

זאת אני תמרה חבצלת השרון

איזה יופי הגעתי בדיוק בזמן לראות את כל התמונות השמחות והעליזות של כולם. אני מרגישה כמעט כאילו השתתפתי במסיבה. לגליה - איזה סטודיו מדהים מדהים, ממש חלום! לבלאדיה - את ממש מתוקה בתמונות ורואים שאת נהנית מכל בום טק. ולסביוני - איזו תנוחה יא סאלם! אני שמחה שהיה מפגש מוצלח, מחכה כבר למפגש הבא! בברכה תמרה

למעלה