נעמתם לי מאד, יקירי...

rafy lerner

New member
איך קראו לבחורה שדיברתי איתה

הערב הפורום? זה שם יחודי, וזהו שמה האמיתי

tomer2516

New member
שרית רקדנית מעולה

היי רציתי רק לאמר ששרית היא רקדנית ממש מעולה ומי יתן והיא תגיע רחוק כי זה ממש מגיע לה. אוהבים אותך שריתוש ממני תום :)

tlingit

New member
../images/Emo105.gif מקפיצה ../images/Emo105.gif

כדי שהשאלה לא תלך לאיבוד

sariti2

New member
ואווו תודה....:)

זה נחמד לראות שמישהו מעריך אותי ככה.

שרקייה

New member
נעמתם לי מאד, יקירי...

בתוך כל הלחץ של ההכנות למופע, בין הנסיעה לחו"ל להביא תלבושות לרקדניות לבין ההופעה הגדולה (והרועשת מאד) עם שרית חדד ורון שובל באילת... היו מי שקראו לי מופרעת שאני עוד עושה מפגש פורום. אבל מה הם מבינים... ראשית, תודה ואלף נשיקות וטפיחות על השכם לטלינגיט ובאלאדיה על האירגון. היה כל מה שצריך ויותר. תודה לכל מי שבאו והפכו את הערב לכיף אמיתי. תודה לחוף 1 (דור) שדאג כל השבוע לבדוק שהכל בסדר, הגיע מוקדם יותר ועזר באירגון. ואני אפסיק כאן. זה מתחיל להרגיש כמו הדרשה של בר מצוה.... זאת באלאדיה

שרקייה

New member
אופס...

וזאת שרית שרוקדת נפלא ונתנה את האומץ והדחיפה לכל השאר להראות מה הם יודעים...

שרקייה

New member
אחת של פיפי

(הבטחתי לה רק אחת) שספרה לנו קצת מהחוויות שלה כתלמידה מתחילה. ולימדה שיעור איך בלי תלבושת ובלי הכנה, עם הרבה אהבה והבנה של המוסיקה ומימיקה מדהימה, ניתן להעביר שיר שלם (תחת א שובאק - מפי פטמה סרחאן) לקהל שלא מבין - בצורה שיבין. וחבל שלא ניתן להעביר גם צלילים לפורום - הייתם שומעים את פרצי הצחוק...

שרקייה

New member
ויש עוד..

רובידה ותרזה, שלחו לי מסר אם אתן מסכימות לפרסם תמונות שלכן... ובתמונה, הגברת שי בריקוד בלט מזרחי...

רובידה

New member
תודה שרקייה

אני לא מצליחה לשלוח מסר אישי אבל אני אשמח לראות תמונות שלי בפורום אלו תמונות ההריון הראשונות שלי בהריון הזה(מענין איך נראית הבטן?)

למעלה