קאגורה 3:
M Miss Naama New member 26/11/05 #42 ../images/Emo48.gif נמאס לי ../images/Emo7.gif אם עכשיו אתן לא עושות דולי לתחרות, אני... אני אנקנק מישהו [אם אתן רוצות עוד תמונות של בייבס מאנימות אז פשוט חפשו anime בגוגל]
../images/Emo48.gif נמאס לי ../images/Emo7.gif אם עכשיו אתן לא עושות דולי לתחרות, אני... אני אנקנק מישהו [אם אתן רוצות עוד תמונות של בייבס מאנימות אז פשוט חפשו anime בגוגל]
Y yalula New member 26/11/05 #48 התמונות האלה כ"כ מעוררות השראה^^ אני אנסה לעשות אבל נו. כל הבגדים שלהם ממש מסובכים *-*
S shmeksit New member 26/11/05 #50 לשרשר לפה את הדולי?! טוב אם כן אז הינה שלי! זאת תורו בייס מצ'ירוויל
M Mary00 New member 26/11/05 #53 ../images/Emo20.gif../images/Emo54.gifשאלה... *מבולבלת* לא היה כבר שרשור?
ש ש ר ו נ ע New member 26/11/05 #56 תשובה לך וללאה כן,היה שרשור וזה שרשור החייה(אם עשית אנא שרשרי לפה) וכן,להודעה הראשית משרשרים את הדולי,לאה.
תשובה לך וללאה כן,היה שרשור וזה שרשור החייה(אם עשית אנא שרשרי לפה) וכן,להודעה הראשית משרשרים את הדולי,לאה.
ש שושה היפיופה New member 26/11/05 #57 תיק|../images/Emo42.gifהיה, אבל בגלל שלא הרבה השתתפו שרונ פתחה שוב שירשור לשים את הדוליז:] אז שימו
M Mary00 New member 26/11/05 #58 ../images/Emo20.gif../images/Emo54.gifאוקי טוקי^^ אז הדולי שלי. יאמאטו מלאבלס, פלטות שלי. התמונה בקובץ הבא.
../images/Emo20.gif../images/Emo54.gifאוקי טוקי^^ אז הדולי שלי. יאמאטו מלאבלס, פלטות שלי. התמונה בקובץ הבא.