מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
לא שם בחיים,גם עם אקדח לראש.שימו מסכה ולא לזלזל
לא שם בחיים,גם עם אקדח לראש.שימו מסכה ולא לזלזל
לא אטיף לך. כל אחד יהיה אחראי לגורלו.א שם בחיים,גם עם אקדח לראש.
אתה יכול להטיף אם אתה רוצה.לא אטיף לך. כל אחד יהיה אחראי לגורלו.
כרגע אני רוצה רק שני דברים- למצוא מחולל חמצן (אין בשום מקום!) ולשחרר את אבא שלי, שלא ייבדק בעוד 900 מחלות.אתה יכול להטיף אם אתה רוצה.
במקום אולי שילמד תרגילי נשימה.למצוא מחולל חמצן
יש מחולל חמצן בעזרא למרפא או עזר מציון, או שניהם. כמו כן סביר להניח שביד שרה. אני כמובן לא יודע אם יש להם זמין, אבל ברמת העקרון יש להם בוודאות (לאחד משני הראשונים בכל אופן).כרגע אני רוצה רק שני דברים- למצוא מחולל חמצן (אין בשום מקום!) ולשחרר את אבא שלי, שלא ייבדק בעוד 900 מחלות.
תודה על המידע. כרגע התברר שהמצב לא מצריך מחולל חמצן אלא אינהלציה רפואית. בהיותי חבר מכבי שיתפתי עם אבא את הקטלוג בוואטסאפ. הוא שלח לרופא המשפחה ולמנהל המחלקה- והם ינחו אותי איזה מודל לקנות במכבי פארם.יש מחולל חמצן בעזרא למרפא או עזר מציון, או שניהם. כמו כן סביר להניח שביד שרה. אני כמובן לא יודע אם יש להם זמין, אבל ברמת העקרון יש להם בוודאות (לאחד משני הראשונים בכל אופן).
הבעיה שמדובר בפעולה שככל שפוגעת, פוגעת לא (רק) באדם שהחליט על אותה פעולה, אלא גם באחרים שלא קשורים למאומה. כך שבלי קשר שאין טעם "להטיף" בדרך כלל, בוודאי לא במקרה הזה (אין שום סיכוי ש'המוטף' יקבל את דבריך וישנה ממנהגיו), אבל אין כאן עניין של "כל אחד אחראי לגורלו", אלא של 'כל אחד יכול בהחלטותיו לפגוע באחרים וטוב יעשה אם יתחשב בכך בבואו לקבל את החלטותיו'.לא אטיף לך. כל אחד יהיה אחראי לגורלו.
במקרה של מסכה גם לגורלם של אחרים במידה והוא חולה ומדבק.לא אטיף לך. כל אחד יהיה אחראי לגורלו.
אנא עדכן אם ועד מתי יש צורך להתפלל לרפואתו (לא על בסיס אמונתך האישית, אלא על בסיס מצבו הרפואי האובייקטיבי).אבא שלי צפוי להשתחרר בחמישי או בשישי, בהתחלה לאשפוז בית. אעדכן אחרי שאראה איך הוא מתאקלם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.