נעלמתי קצת ולא סתם

Harrington

Well-known member
מנהל
כרגע אני רוצה רק שני דברים- למצוא מחולל חמצן (אין בשום מקום!) ולשחרר את אבא שלי, שלא ייבדק בעוד 900 מחלות.
יש מחולל חמצן בעזרא למרפא או עזר מציון, או שניהם. כמו כן סביר להניח שביד שרה. אני כמובן לא יודע אם יש להם זמין, אבל ברמת העקרון יש להם בוודאות (לאחד משני הראשונים בכל אופן).

דורי 1981

Well-known member
יש מחולל חמצן בעזרא למרפא או עזר מציון, או שניהם. כמו כן סביר להניח שביד שרה. אני כמובן לא יודע אם יש להם זמין, אבל ברמת העקרון יש להם בוודאות (לאחד משני הראשונים בכל אופן).
תודה על המידע. כרגע התברר שהמצב לא מצריך מחולל חמצן אלא אינהלציה רפואית. בהיותי חבר מכבי שיתפתי עם אבא את הקטלוג בוואטסאפ. הוא שלח לרופא המשפחה ולמנהל המחלקה- והם ינחו אותי איזה מודל לקנות במכבי פארם.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא אטיף לך. כל אחד יהיה אחראי לגורלו.
הבעיה שמדובר בפעולה שככל שפוגעת, פוגעת לא (רק) באדם שהחליט על אותה פעולה, אלא גם באחרים שלא קשורים למאומה. כך שבלי קשר שאין טעם "להטיף" בדרך כלל, בוודאי לא במקרה הזה (אין שום סיכוי ש'המוטף' יקבל את דבריך וישנה ממנהגיו), אבל אין כאן עניין של "כל אחד אחראי לגורלו", אלא של 'כל אחד יכול בהחלטותיו לפגוע באחרים וטוב יעשה אם יתחשב בכך בבואו לקבל את החלטותיו'.

דורי 1981

Well-known member
אבא שלי צפוי להשתחרר בחמישי או בשישי, בהתחלה לאשפוז בית. אעדכן אחרי שאראה איך הוא מתאקלם.

למעלה