נעלמים 4-פרק 154

Roei152

Well-known member
מנהל
עידו מעצבן?! הבחור חתיך.
אני עוד אחשוב שגם אתה גיי , לא כי אתה מפנטז על עדי בצורה מוגזמת , איך הוא נראה בגופיה, איך מתאים לו רטוב ..
זהו הכרזתי שאני בצד הזה , גם אתה משתחרר?

YossihNew

Well-known member
סליחה, אני אמרתי שאם יש שני גברים שבגללם הייתי עובר לצד שלך זה עומר ועדי. הבחור באמת חתיך, אני ראיתי אותו פעמיים בגופיה. זאת לא פנטזיה, זאת המציאות.

אתה גם לא יודע, אבל במחזמר שהוא נמצא בו יש קטע שהוא בלי חולצה כמה דקות והבנות מתעלפות. הבחור חתיך לגמרי. והוא היחיד ששם לב שיש לי אוסף תמונות עם מפורסמים אז גם יש את זה.

Roei152

Well-known member
מנהל
הבחור באמת חתיך , אבל זו לא סיבה להדלק על מישהו , בגלל שהוא שם לב לאוסף התמונותשלך ..
בעיני גברים חתיכים , זה ליטמן ,למרות שהזקן לא הוללם אותו ,(יותר אוהב את מראה גורן שלו) ,עדי כמובן , בר ברימר , יהודה בוחבט., עילי צ'פמן ..
עומר פחות, הוא חתיך , אבל פחות עושה לי את זה ... וראינו אותו בלי חולצה בזיגי .(סליחה שירלי)

YossihNew

Well-known member
סליחה, אבל הוא גם גבר גבר גבר.

באמת, הבחור... משהו בו טוב, הוא ממתק.

ואני ראיתי אותו *מרחק מאוד קטן ממני* בגופייה. פעמיים.

והוא שם לב לאוסף התמונות שלי! מבחינתי זה לגיטימי כמו שספיר אמרה שאני מתוק, שדניאל גל אמרה לי נעים מאוד, שאיאן אמרה לי שהיא זוכרת אותי או שאביה זיהתה אותי מהאינסטגרם.

וששירה עשתה איתי לייב, אבל זה בכלל כמעט הצעת נישואין בתרבויות מסוימות. פשוט אני לא הייתי פנוי רגשית.

YossihNew

Well-known member
זה מההצגה שלו, יש שם קטע שיש בוחן הומוסקסואל ללהקה צבאית והוא אומר לו את כל המחמאות האלה.

עוד פעם, יש קטע בהצגה שהבחור פשוט מוריד חולצה וכל הבנות בקהל מתעלפות. ונופר סלמאן בטח נהנית מזה מאוד.

אבל עדי חתיך, זה ברור.

אתה חושב שיש בעיה שהעונה התחילה ואנחנו רק מדברים על איך שעדי נראה ולא על מה יש בכספת?

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקיי ,מבין מאיפה זה מגיע, אגב מעניין אם ילהקו אותו לסדרה סטייל ג'וני ואבירי הגליל ... בה יש המון גברים שמתפשטים .
נופר בכלל לסבית , לפי טענות של אתרי הבידור , אבל שהיא ירדה מכדברא והצטלמה איתנו , היא הייתה עם בחור ,אז לא יודע אם היה מגע בחזה של עדי, אם היא נהנתה או לא ..
בהחלט דיבוררטוב מדי ..., אבל מה שיש בכספת , עוד לא ממש דובר בסדרה...

Roei152

Well-known member
מנהל
אני ראיתי אותו פעמיים בגופייה.
הייתי איתך במפע של ויאודי יאנג , שם הוא שר שני שירים עם גופיה .. אחד עם שירה ,והשני הוא שיר הנושא עם גאיה ואביב , שם הוסיפו לו ריקוד עם גבר .. ברא נגיד שזה לא עבר לי בשקט.....

YossihNew

Well-known member
לא, בטח, כי איתך זה דיונים ממש יפים בשרשורי פלמ"ח!

"אז מה, שיר, מה נראה לך יעשו לאלינור שעברה ללח"י?"

"יותר חשובים שרה ואמיל".

"מה את חושבת שיש בחרב?"

"משהו שאני לא מבינה למה לא חוקרים שרה ואמיל."

"וזה נראה לך שבסוף מרי תחזור עם האקסודוס?"

"... שרה ואמיל! שרה ואמיל! שרה ואמיל!"

YossihNew

Well-known member
בסדר, יש דיונים אחרים שאפשר לעשות...

אז מה, רועי? המדריך שלך אמר לך להתחיל עם שיר?

Roei152

Well-known member
מנהל
למה ? דווקא זה נושא מרתק מאוד..
ומה עם הפסיכלוג יוסי ? הוא מעודד שאתה ושיר תצאו? כדי שתרגיש יותר טוב עם עצמך? :-D

YossihNew

Well-known member
האמת שאני לא נפגשתי איתו מאז הקורונה. חוץ מפגישה אחת שהייתה פגישת פרידה.

ואגב, כשהוא עשה את זה די אמרתי לו שזה קצת דבילי שבגלל שאני יוצא עם בחורה לאיזה מקום זה ישר משהו רומנטי, כאילו אנחנו באיזו סדרת נוער מטומטמת שבטח כתבנו עליה פה דעות.

בוא, שיר היא רק גלגל חמישי בפגישות שלי עם אביה ואיאן... אני מביא אותה כי אני צריך ביטחון ושלא יחשבו שאני ווירדו למרות שאני כן.

למעלה