נעלמים 4-פרק 154

Roei152

Well-known member
מנהל
מה קרה לאל(ו)מה ?, ומה יהיה בנסיעה שלה עם שאולי ?
מה תמר הפגועה מאלון ודריה שמגלה את עצמה מחדש , ימליצו לאמה לעשות עם עידו והרגשות שלה ?
על מי נועם מדברת עם הקבוצה ? , האם. זו דריה?

YossihNew

Well-known member
אה, באת להביא לה ראמן. אני כבר אמרתי שיובל יודעת לעשות העוויות עם הפה שלה כדי להעביר רגשות בדמות? אח? לא יפה. סע, שאולי. סע.

את… נראית די מנוסה בשייקים. כאילו… פעם ידעת להכין שייקים. זה… אני פשוט אגיד יומני ואפסיק לרמוז. אבל היא תהיה רק מנהלת של השייק. גבוה, חתיך, הורס... אנחנו מדברים על עידו כמובן. הוא הרבה יותר חתיך. תמר, לא צריך ל... אני ציפיתי לבדיחת החיתוך. כן, כי בנים... שקט, שאולי. כן, מר... ליאב. ליאב קוראים לו? מי זה? למה הוא נותן וייב של מטרידן? כן, ליאב קוראים לו. מור סרוסי גידלה אותו וטוענת שמדובר עכשיו במטרידן סופרסטאר. לחתוך משהו ממש ספציפי, אני חושב.

יופי, שאולי. אל(ו)מה חיבקה אותך. חיבוק ממנה זה נחמד. מאוד רציני, מאוד רציני. מה זה לשלח? קריפי. קריפי. רגע, כשהיא הבריזה לו מהמסיבה, אני נתתי את הבדיחה שגם בתחנה היא הבריזה? אני נתתי, נכון? אני מתחיל לחזור על עצמי?

אוף, עידו. איש חתיך מאוד בחולצות מחמיאות ממש. ואמה, אני אתן לך כאפה אחר כך. גם ככה סר חינך בעיניי מאז שהטבלאות עברו לאקסל. באמת איפה הוא ישן... אולי זה מה שיוביל אותו לריטה. אבל איזה בית יש לריטה?

תראו, חבר'ה, אני חייב להגיד משהו. עם כל הכבוד לאמיר, ויש לי המון כבוד... למה הוא מסתיר את המבטא? עומאר היה ערבי, ואמיל היה דרוזי, אבל כאן הוא משחק מישהו שמנסה להסתיר את המבטא ויש לו מבטא, שומעים שיש לו מבטא! זה לא בסדר וזה לא מרגיש לי בנוח, הוא לא משפחת עיסא שלהם אין מבטא, נכון?! חוץ מלנורמן שיש לו ושומעים בחולמים וזה היה מאוד מביך. כל השבורים על תמר. פינגרליים? בן אדם, זה לא נשמע טוב.

עליתי מה לא בסדר באלון. התסרוקת! פעם היה לו שיער יותר ארוך. היא איחרה בשעה כדי לנפנף אותו. אלון, אל תעצבן. אתה מעצבן אותי מאוד לאחרונה. הפרצוף הזומם והחמוד של אביה. אני אוהב אותה. מחסן. מעניין. מי גר פה פעם ומי שיפץ? הוא ניקה. לאן היא הלכה?

אני כרגע ראיתי את דין גושן. הוא באצ"ל. כן, איתן, הוא לא באמת נזרק, מה שתגיד. למה איתן מועיל?! הוא לא מועיל! מה פשר הקעקוע? אני יודע! יש עליו נוסחה לנוגדנים. לא... זה צפוי.

עזוב אותה, תן לה להיות עם דריה. היא רוצה דריה. גם אני נסיך חמוד וחכם. משהו שאין לך זאת הגדרה יפה. יותר נכון יש לו משהו וזאת הסיבה ש... לא משנה.

עכשיו הבנתי שאם נאחד את נעלמים ופלמ"ח 2 יצאו לנו בערך 50 פרקים, לקחו משם לפה. עוד פעם היא הבריזה לו. בסדר, בוזי בטח התריע.

שיזרקו אותו מה... לא משנה. לא אמרתי כלום. מהירים הם.

אתם יודעים שגם לי הייתה עלילה זהה בגאליוסי! בטח שאת יכולה, דריה. נוריד אותו. קדימה דריה ונועם!

זה לא אתה, שאולי, זה היא. בעצם להיעלם זה... למה אתם לא חושדים שמישהו נעלם? בכלל צריך להראות את הפער בין אשמורת לתל אביב. עדי אלון ודולב מסיקה סובלים בכל הסדרות. ורק אביב מקבלת קטעים שכולם אומרים שהיא יפהפייה וזה נכון.

סליחה, אל(ו)מה, מילא לחטוף התקף סוכרת, הייתי מבין. אבל להיחטף זה לא תירוץ! בנעלמים זה לא תירוץ!

מטה הבחירות של לולי? צריך להיזהר ממנה. איתן, היה נעים. ביי.

אה, ממתי סוגרים את הפרק עם... עידו ישן חזק. מי זה?

יופי דריה. יופי נועם. רק מה... מה זה היה? אה. זה. אני סומך על נועם. למה דריה לא סומכת עליה? דריה, נו, בחייך, את רגילה לזה, תרגישי בבית.​

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקיי אמה ואיתן מתקדמים בחקירה , ולא רק בה מסתבר ...
איתן עשה קעקוע לבחורה? זו לא אמה ...
לגבי החקירה ; מישהו הפיל את דין מהחלון, אבל למה?
המטרידן של תמר... העיקר שנסיך נוביה בסביבה , זה מרגיע...
אבל למה שדין יבוא לבדוק את החשמל?, והוא בן של אבינועם , או שאינמא שלו נשואה לאבינועם?
ווהאם זה היה מבחן? מה שנועם עשתה ? - דריה נחטפת , דין נחטף , שירה נחטפת?מה הפואנטה ?

Johyboy26

Active member
דריה מתי תלמדי לא לצאת אם אנשים מכדברא הם תמיד יחטפו וישקרו לך , אבל נועם עדיין יותר טובה מתום

Roei152

Well-known member
מנהל
אגב , שמתם לב לתפריט של הטוסטר ? יש שם כל מיני דברים מעניינים
עידו מכין בתל אביב
טוסט אריק המקורי
טוסט אשמורת
ובמיוחד בשביל יוסי , טוסט הפ(Kא קראתי , מטושטש עם המיקוד של המצלמה ) של תמר

YossihNew

Well-known member
בטח הפתעה.

מה זה טוסט אריק המקורי? הטוסט החריף או טוסט שבסוף מסתבר שבכלל לא הזמנת טוסט?

טוסט אשמורת- הטוסט עם מים ששולחים אותך למיון ומגוון אלרגיות לבחירתך.

בכלל אנחנו צריכים להמציא מנות לסדרות.

Roei152

Well-known member
מנהל
כבר ע שו את זה בגיבור אמיתי ...
הברשם מכר מנות ע ם שמוןת של סדרות בעיקר של יס , כמו פאודה, שטיסל....

dar dahan

Member
בטח הפתעה.

מה זה טוסט אריק המקורי? הטוסט החריף או טוסט שבסוף מסתבר שבכלל לא הזמנת טוסט?

טוסט אשמורת- הטוסט עם מים ששולחים אותך למיון ומגוון אלרגיות לבחירתך.

בכלל אנחנו צריכים להמציא מנות לסדרות.
טוסט בוגדני שחונק אותך באמצע אכילה

טוסט אשמורת זה טוסט עם חול כסף פלטינה ומים עם רעל בצד

ויש לי מנה לשכונה ז"ל: סנדוויץ של אנשובי מקולקל, צמר גפן, ומטה מכושף
האנשובי כי המכולת כושלת כמו אנשובי

dar dahan

Member
נועם הפכה ממכשפה לפסיכית שרודפת אחריי אנשים ומנסה לעשות צדק, העדפתי אותה בתור מכשפה.
ולמה קירקי לא נמצאת?
ומשום מה איתן מרגיש לי שייך גם לחבורה המוזרה הזאת עם המסיכות שמזכירים לי את סקורפיו רק שרואים את הפה ואת האף וככה אפשר לזהות שמי שפעם היה בעל יקב והפך לשוטר הפך לפורע חוק שמתחזה להומלס לאן דורון הדרדר לאן.
ואיך לא האח של הבוגד, הבוגד בטח נמצא באשמורת רחוק מעידו והאח שלו החליט להתעלק על החבורה, והקול של מי שדיבר איתו מזכיר לי את הקול של אבא של דין גושן העשיר החצוף שהתנהג כאילו הוא נוגע בזבל ואז התקשר למישהו ואמר "יש לנו בעיה" איכשהו נראה שהכל קשור בהכל, אולי אפילו אבא של דין גושן מנהל את החברה במסיכות במקביל לאח של הבוגד.
ד"א אלון איכזב אותי, יש לך חברה פצצה יפייפיה חכמה ורגישה ואתה עוזב אותה? מי אתה לעזאזל שתעשה את זה?
חצוף
ודריה ונועם יהיו ביחד לדעתכם? יש לי תחושה שיהיה ביניהם רומן.
ואמה מדהימה כרגיל, ועידו מעצבן כרגיל, חוץ מעונה 1 כל עונה הוא מעצבן אותי מחדש משום מה, ושאולי מדהים כרגיל, בנאדם זהב ואלמה חמודה.

YossihNew

Well-known member
נועם היא לא פסיכית אלא צודקת כמו שהייתה צודקת עוד בעודה מכשפה! אני הייתי היחיד שתמך בה!

קירקי רצה לכנסת.

בעל היקב זה תכל'ס התפקיד הנורמלי היחיד של גיל, הוא גם היה צייד ערפדים ולאחרונה הסתבר שהבן שלו מנצח יצורים על טבעיים.

אין לי מושג מה הצדדים פה, נראה שיש כמה ושגושן והמסכות מתחרים על אותו הדבר.

אלון מאכזב.

דריה ונועם יהיו ביחד.

עידו מעצבן?! הבחור חתיך.

dar dahan

Member
נועם היא לא פסיכית אלא צודקת כמו שהייתה צודקת עוד בעודה מכשפה! אני הייתי היחיד שתמך בה!

קירקי רצה לכנסת.

בעל היקב זה תכל'ס התפקיד הנורמלי היחיד של גיל, הוא גם היה צייד ערפדים ולאחרונה הסתבר שהבן שלו מנצח יצורים על טבעיים.

אין לי מושג מה הצדדים פה, נראה שיש כמה ושגושן והמסכות מתחרים על אותו הדבר.

אלון מאכזב.

דריה ונועם יהיו ביחד.

עידו מעצבן?! הבחור חתיך.
למי אכפת מזה שהוא חתיך? זה מה שחשוב?
הוא חתיך ומעצבן, איפה דניאל ליטמן החתיך והלא מעצבן 🤣
ד"א שירה מסכנה לא עשתה רע לאף אחד ונחטפת

למעלה