אה, באת להביא לה ראמן. אני כבר אמרתי שיובל יודעת לעשות העוויות עם הפה שלה כדי להעביר רגשות בדמות? אח? לא יפה. סע, שאולי. סע.
את… נראית די מנוסה בשייקים. כאילו… פעם ידעת להכין שייקים. זה… אני פשוט אגיד יומני ואפסיק לרמוז. אבל היא תהיה רק מנהלת של השייק. גבוה, חתיך, הורס... אנחנו מדברים על עידו כמובן. הוא הרבה יותר חתיך. תמר, לא צריך ל... אני ציפיתי לבדיחת החיתוך. כן, כי בנים... שקט, שאולי. כן, מר... ליאב. ליאב קוראים לו? מי זה? למה הוא נותן וייב של מטרידן? כן, ליאב קוראים לו. מור סרוסי גידלה אותו וטוענת שמדובר עכשיו במטרידן סופרסטאר. לחתוך משהו ממש ספציפי, אני חושב.
יופי, שאולי. אל(ו)מה חיבקה אותך. חיבוק ממנה זה נחמד. מאוד רציני, מאוד רציני. מה זה לשלח? קריפי. קריפי. רגע, כשהיא הבריזה לו מהמסיבה, אני נתתי את הבדיחה שגם בתחנה היא הבריזה? אני נתתי, נכון? אני מתחיל לחזור על עצמי?
אוף, עידו. איש חתיך מאוד בחולצות מחמיאות ממש. ואמה, אני אתן לך כאפה אחר כך. גם ככה סר חינך בעיניי מאז שהטבלאות עברו לאקסל. באמת איפה הוא ישן... אולי זה מה שיוביל אותו לריטה. אבל איזה בית יש לריטה?
תראו, חבר'ה, אני חייב להגיד משהו. עם כל הכבוד לאמיר, ויש לי המון כבוד... למה הוא מסתיר את המבטא? עומאר היה ערבי, ואמיל היה דרוזי, אבל כאן הוא משחק מישהו שמנסה להסתיר את המבטא ויש לו מבטא, שומעים שיש לו מבטא! זה לא בסדר וזה לא מרגיש לי בנוח, הוא לא משפחת עיסא שלהם אין מבטא, נכון?! חוץ מלנורמן שיש לו ושומעים בחולמים וזה היה מאוד מביך. כל השבורים על תמר. פינגרליים? בן אדם, זה לא נשמע טוב.
עליתי מה לא בסדר באלון. התסרוקת! פעם היה לו שיער יותר ארוך. היא איחרה בשעה כדי לנפנף אותו. אלון, אל תעצבן. אתה מעצבן אותי מאוד לאחרונה. הפרצוף הזומם והחמוד של אביה. אני אוהב אותה. מחסן. מעניין. מי גר פה פעם ומי שיפץ? הוא ניקה. לאן היא הלכה?
אני כרגע ראיתי את דין גושן. הוא באצ"ל. כן, איתן, הוא לא באמת נזרק, מה שתגיד. למה איתן מועיל?! הוא לא מועיל! מה פשר הקעקוע? אני יודע! יש עליו נוסחה לנוגדנים. לא... זה צפוי.
עזוב אותה, תן לה להיות עם דריה. היא רוצה דריה. גם אני נסיך חמוד וחכם. משהו שאין לך זאת הגדרה יפה. יותר נכון יש לו משהו וזאת הסיבה ש... לא משנה.
עכשיו הבנתי שאם נאחד את נעלמים ופלמ"ח 2 יצאו לנו בערך 50 פרקים, לקחו משם לפה. עוד פעם היא הבריזה לו. בסדר, בוזי בטח התריע.
שיזרקו אותו מה... לא משנה. לא אמרתי כלום. מהירים הם.
אתם יודעים שגם לי הייתה עלילה זהה בגאליוסי! בטח שאת יכולה, דריה. נוריד אותו. קדימה דריה ונועם!
זה לא אתה, שאולי, זה היא. בעצם להיעלם זה... למה אתם לא חושדים שמישהו נעלם? בכלל צריך להראות את הפער בין אשמורת לתל אביב. עדי אלון ודולב מסיקה סובלים בכל הסדרות. ורק אביב מקבלת קטעים שכולם אומרים שהיא יפהפייה וזה נכון.
סליחה, אל(ו)מה, מילא לחטוף התקף סוכרת, הייתי מבין. אבל להיחטף זה לא תירוץ! בנעלמים זה לא תירוץ!
מטה הבחירות של לולי? צריך להיזהר ממנה. איתן, היה נעים. ביי.
אה, ממתי סוגרים את הפרק עם... עידו ישן חזק. מי זה?
יופי דריה. יופי נועם. רק מה... מה זה היה? אה. זה. אני סומך על נועם. למה דריה לא סומכת עליה? דריה, נו, בחייך, את רגילה לזה, תרגישי בבית.