התרשמות מעונה 3 עד כה
לא היה לי כוח לרשום על כל פרק אז אני רושם עכשיו במרוכז...
*אני פחות אוהב את הקטע שחידות ורמזים נערמים בלי הפסקה ורק ב-3 פרקים האחרונים מבינים איך הכל מתחבר. לי כצופה מאוד קשה לעקוב אחרי מה עם השרפרף, הרמז בג'לי, הערא קטינא, האופנוענית והשערה, האבוקדואים, החול והנמלים, המבחנות במפעל, המפתח, הקלטות, התצ"א, השקף והשקופית ועוד ועוד
ולא, פרק לקט לא עוזר... העונה הראשונה פחות התפזרה למלא כיוונים.
*מוטי חייבי (אבא של שאולי) שחקן פשוט רע
מצטער. והוא תמיד מדבר כמו אוחצ'ה בקטע לא מוסבר.
*גם אביב בן אור (יונתן) שחקן נוראי שמדקלם טקסט. והוא גם נראה בן 30+. לא ראיתי אותו בעוד מקומות, אז אני תוהה אם אולי במקרה שלו זה בכוונה כדי שאנחנו כצופים לא נאמין לשום מילה שהוא אומר, כי הרעיון של הדמות שלו זה הספק שיש לגביו. אגב אל תכנסו לויקיפדיה, נכנסתי כדי למצוא את השם של השחקן ונתקלתי בספוילר לגבי הדמות שאני לא יודע אם הוא נכון... ויקיפדים חצופים
*גם מאיה קורן (רוני) לא שחקנית משהו, אבל היא עוד בסדר סך הכל. ואם לא יתברר בסוף שהיא רעה אני צנצנת. אין דבר כזה "סתם ילדים" שיצטרפו לעלילה מבלי להיות חלק מהמתח כדי סתם להיות סיידקיק בטוסטר.
*האמת שאני די מחבב את ג'וקי 2 (אורי). אני בעד שהוא ואמה יסיימו את העונה ביחד אחרי ש(ניחוש) היא תשכנע אותו לעבור אליהם ולהפסיק לעזור ללי מקף אור. את אמה ועידו אף פעם לא ממש אהבתי כזוג. ואז אולי עידו יחזור לדריה?
*המשטרה באשמורת פשוט בדיחה. הילדים פגשו את ביאליק כבר 9589340 בערך והמשטרה פעם אחת לא הצליחה למצוא אותו?
והעיקר אלישר מתבכיין לאמה ודריה למה הן לא משתפות אותו.
*לא הבנתי למה אריק צריך עדיין להסתתר אם כל שאר הדמויות מסתובבות חופשי. אין סיבה שרק אותו יצליחו לחטוף
סיפור הבריחה שלו היה מיותר, היה עדיף שזה היה קורה יותר מאוחר.
*תמר חמודה מאוד, אני גם אוהב את קו העלילה של המרד שלה באמה. אבל מה פתאום אוסטרליה?! שלא תספר את זה לעדה שוחט.
*דניאלה דמות מיותרת. הבנתי שלכרמל היה פחות זמן להצטלם לעונה אז הדמות בכוונה לא מעורבת יותר מדי בעלילה. אבל עדיין, גם בעונה הקודמת היא היתה משעממת וכל מה שאני זוכר זה שהיא נדלקה על תום. התסריטאים חייבים להמציא אותה מחדש. גם שירה פחות מעורבת והיא הרבה יותר מעניינת.
*אפרופו שירה, מעניין אם את העונה הזו היא סוף סוף תסיים עם בן זוג שלא יסע למקום אחר בתחילת העונה הבאה...
*זה רק אני או שבית הספר תמיד ריק לחלוטין? בעונות הקודמות היו מביאים ניצבים שילכו במסדרון, הפעם נראה שרק הדמויות הראשיות (וכרמלה שאף פעם אין לה מה לעשות חוץ מלזרוק רעיונות ורמזים) נמצאות בבית הספר. גם בטוסטר אין כמעט אף פעם לקוחות. לא יפה להתעצל