נעלמים 3- שבוע 7

פרק 130

אז מה שייך לשירה?
&nbsp
מה קורה בתחנת הדלק?
&nbsp
האם עידו ואמה יבגדו אחד בשנייה?
&nbsp
ומה פיזנטי צריך מאמה?

אתרוג!!!!!!!! לא, זאת דריה

הוא אמר בת-אלף? אה, ראיתם? "את לא תעצרי אותי". ולמה? כי היא אחות של רוני! אז הוא רוצה שהיא תשלם למרות פעולת ההסחה.
&nbsp
הרעים פה יותר טובים מהשב"כ במעקבים. כן, מלאכי. אבל זה מעליב. נכון?
&nbsp
לא מבין מה היא מנסה להשיג. ופעם למאיה הייתה אחות יותר יפה. אני מתגעגע לדפני. אני מתגעגע לעדי. אני לא אוהב את רוני. לא. ממש לא. וגם עידו אידיוט. אידיוט גדול מאוד! ותכף אני אעשה למנורה ניתוק!!!!!!!!!!!!
&nbsp
למה שהוא יחבק שליח? אתם בטוחים שדריה לא חוגגת סוכות? לא מביאה אתרוגים? חכו תראו מה יגרום לה להיות מוכנה.
&nbsp
גם אני לא אוהב את לי-אור. אה, אמרתי לכם. מעניין מה יש בחלקות האלה... מה מחוק? בסדר, גם ליובל היו יכולות להיות אדמות...
&nbsp
מתו בגבורה בגלל המים? או בגלל משהו אחר? אגב, אם רוני התפטרה... אז היא כבר לא צריכה לעשות רעשים? היא מרגלת לטובת המסעדה של אבא שלה. כן, איך הוא מעז להשתמש בשם של איתי לשווא?! והנה זה שוב יוצא. שקופיות! כן, מה זה מצדה...
&nbsp
הוא גם חולם באיטלקית? כן, הם גונבים דלק ודודה שלי אוספת פרחים. חתיך באופן יוצא דופן?
&nbsp
אז מה יש בשקופית הזאת?
&nbsp
משבצות!!!!!!!!!!! אז במקום לחגוג את סוכות כאתרוג דריה חוגגת את חג המשבצות עם יונתן. כאילו הוא הבין שרק ככה יש לו סיכוי. ומבחינתה זה חותמת לחתונה. כמו שלדמויות של שירה לוי חתונה זה לגזור את השיער. וכמו שאלון צריך להציע ניסויים לתמר! תציע לה כבר! הסצנה עשתה לי סחרחורת. המון חיכו לזה, אגב.
&nbsp
אז מה מסתתר פה ולמה זה חשוב כל כך? חשבתי ששירה הבעלים של הקרקע של המפעל. אבל סתם מקום עם גללים?
&nbsp
אמה קלאמזית. יופי דריה. יש לה המון רעיונות ניהוליים טובים. האוריגמי לא טוב. למרות שתמר יודעת לעשות ברבור. שמעתם? מעורב!!!!!!!! שמעתי פעם את הבדיחה הזאת.
&nbsp
הר? למה? סבתות שלכן?! מוני נשמע כמו אלון. יעקובסון. כן, אשמורת זאת מסיבת חשק אחת גדולה. גיאולוגיה זה בגלל רעידת האדמה? אגב, מה אלון אמר בפרק הראשון של הסדרה על רעידות האדמה? ולמה "זה"?! מה את אומרת, שוב שיקרו בנוגע למים של אשמורת, דריה. אני המום.
&nbsp
אוי, היא מפחידה. תתעורר ותחזור מאיטליה. מטומטם.
&nbsp
למה אתם מספרים? למה לספר לאורי?! היא לא חברת מועדון! לא הבנת? הגינה ה... רגע... וחוץ מזה, מה זאת אומרת, חבר'ה? נראה לי קורה כאן משהו אחר.
&nbsp
גם אתה קלאמזי. אז רוני לא יכולה לעזוב את הטוסטר. כן, הוגו אמר לה שלפי החוקים זה לא תקף. מעניין מה רוני צריכה מהטוסטר ומה הקשר לכל הריקודים?
&nbsp
איפה תמר?! למה אנחנו בזוג בחורה-חנון לא נכון?! למה זה חשוב, ההר?
&nbsp
מהראש. למה היא נרגעה? אה? כי מישהו... מישהי...אמרה לה. אוי, סתומים. עכשיו אמרתם! עכשיו דיברתם!
&nbsp
וגם אתם! אני חושב שהבנתי. הסוד הוא שאשמורת מפיצה רעל שגורם לזה שכל אשמורת היא מסיבת חילופי זוגות אחת גדולה. ודניאלה לא אוהבת את זה. זה כמו שהיא ראתה את צליל עם גור. אז...

dar dahan

Member
על מה אתה מדבר? הסוד הוא ש

שאורי ורוני הם אחים של לי-אור, לי מקף אור.
והסיבה שלי-אור רצתה כל כך להעלים את המידע משירה היא שיש משהו באדמה הזאת על בטוח.
השאלה מה.
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקיי היה די צפוי הנשיקות
מעצבנות , אבל בסדר ..
שאולי ישן רוב העונה , כאילו יש לו גגט לג ..
גם לי הסצינה של יונתן ודריה עשתה קצת סחחרורת ..

שיר m

Well-known member
אוףףף

לא אמה, לא כולם מבולבלים, כולם מטומטמים.

פרק 131

אז למה שטחי האדמה של שירה חשובים?
&nbsp
מה קבור באדמה?
&nbsp
מה יש בהר?
&nbsp
והכי חשוב- מתי עידו ואמה יחזרו להיות שפויים?

מסיבת חשק ענקית בכל אשמורת!

אמרנו בלי לערב רגשות!!!!!!!!!!!! לא, הוא ממש רוצה שזה יקרה שוב, ממש. מה עובר על אשמורת לאחרונה? מה זה חילופי הזוגות האלה באוויר?!
&nbsp
אבל מה זה יכול להיות? זאת בטח לילי. כן, אשמורת זה מסיבת חשק אחת גדולה. משם הגנים שלך, יא צ'ארמר קטן. אה, תמר לא פה? אתה טמבל. איפה תמר המהממת? הם לא ייפרדו! לא ייפרדו! אורי לקח לך, מה? זריז ידיים.
&nbsp
רק שאצלכם לא תהיה מסיבת החשק הזאת. נכון, את היית יודעת, חברה של החיים. אם זה מצולם זה לא יגמר יפה. אבל עידו הציל את רוני. נכון, דניאלה. נכון. אני מסכים איתך. שאולי, שאל אותו על בנות. והוא יגיד לך לסתום. יפתח פליקס... בלי שם משפחה.
&nbsp
שירה, את פשוט כישלון! את מלאת בינוניות! אחרים בגילך כבר נחטפו פעמיים! תראי את דריה! ואת מקימה זולה שבה אנשים יחגגו את הבינוניות שלהם ולא ייחטפו?! ככה באשמורת, לעודד אי היחטפות?! תכף תקימי לי קורס למנהל תקין ולביעור השחיתות! בנימה אחרת, נועם קורעת מצחוק.
&nbsp
אני לא חושב שאי פעם ראיתי זוג אובר נחמד אחד לשנייה בגלל ששניהם התנשקו עם אחרים. איפה דניאלה שתסביר לכם למה זה לא בסדר?
&nbsp
תמרים! אה, לא. מנגו. רגע, מה, אנחנו כמו הילי ואלעד? עושים פורנו עם פירות? אלון, יא חתיכת אפס! באמת חתיכת אפס! סע איתה לאוסטרליה! או לקונגו! או לאן שהיא רוצה לנסוע! אלון, כמה נראה לך אני אוכל להגן עליך?!
&nbsp
בנות... שקט, שאולי. אולי אלון היה מדבר איתו יותר יפה על בנות. כי בנות... בנות. ואם כבר מדברים על בנות, מה תכננתן לחופש והאם זה כולל טבלה? זאת הכחשה כמעט כמו במקרה של אדם! אבל עידו, בנות... שקט, הבנתי.
&nbsp
מה זה הסינר ההזוי הזה של דריה? אני לא מבין, זה פיזנטי אבא שלה? כי זה פחות הגיוני מאשר ביאליק. אני מקווה שלא. לנגה יש שאיפות מוזרות. אה, כדורסלן. תמיד זה עובד. דריה עם עצות כה מעולות. היא דווקא נראית כמו אחת שמזמינה.
&nbsp
מישהו יראה את התמונות האלה. אבל למי תתערבי בחיים אם לא לחברה של החיים? אין שום סיבה, אין שום סיבה. זאת העונה הזאת באשמורת, הרעלנים באוויר עושים להם מסיבת חשק. זריז ידיים זה.
&nbsp
זאת בטוח לילי בסוף. וגם למד גיאולוגיה. בטח חפר כמו אלון. אמרתי לכם. כן, ידענו. מוזר שאמה לא ידעה. בטוחה שהיא ישר בחרה נכון? אגב, ירון מעתיק ממני כי אני עשיתי את זה עם סבתא של יובל!!!!!!!!!! תבדקו, יש לי הוכחות!!!!!!!!!
&nbsp
הוא התלבש במשבצות. כנראה הוא למד איך להתחיל איתה. באשמורת תגיד תודה שאתה לא אוכל טוסט!
&nbsp
אבל את יודעת משהו, נכון? את יודעת משהו כי הכול מועתק ממני! ועל מי את מסתכלת, גברת?
&nbsp
אני לא מפסיק לחשוב על למה חיבקת אותו, אדם מוזר. המייסדים? לא... רגע, כאן רדפו אחרי נגה. אולי זה היה אבא של נגה וסגרנו מעגל. חקירה. רומנטי.
&nbsp
תמר! תמר! תיזהרי! תמר, לא! מסכנה... איזו מסכנה.
&nbsp
בינוניות. פשוט בינוניות, זה מה שאת מפגינה, שירה. היית יכולה להיחטף. אבל לא.
&nbsp
מכוניות לא תמיד פועלות כמו שצריך כשתמר בסביבה. הבולים... יופי, תמר! נפלא! אה... או שלא... מסכנונת.

Roei152

Well-known member
מנהל
העלילה של תמר ואלון ממש ילדותית ..
הם בני פאקניג 17.. בסדר לא עושים סקס , וכאלו בסדרות לילדים , אבל לא אומר שצריך להתיילד בסדרה הזאת..
&nbsp

שיר m

Well-known member
דווקא לא...

אני אוהבת את הרעיון, זה פשוט נמתח קצת יותר מדי...

שיר m

Well-known member
מתקדמים?

תמר תמיד היתה חסרת פחד

&nbsp
שאולי ודניאלה

&nbsp
יונתן... מה יהיה עם הסיפור הזה...

igloo2

New member
התרשמות מעונה 3 עד כה

לא היה לי כוח לרשום על כל פרק אז אני רושם עכשיו במרוכז...

*אני פחות אוהב את הקטע שחידות ורמזים נערמים בלי הפסקה ורק ב-3 פרקים האחרונים מבינים איך הכל מתחבר. לי כצופה מאוד קשה לעקוב אחרי מה עם השרפרף, הרמז בג'לי, הערא קטינא, האופנוענית והשערה, האבוקדואים, החול והנמלים, המבחנות במפעל, המפתח, הקלטות, התצ"א, השקף והשקופית ועוד ועוד
ולא, פרק לקט לא עוזר... העונה הראשונה פחות התפזרה למלא כיוונים.
*מוטי חייבי (אבא של שאולי) שחקן פשוט רע
מצטער. והוא תמיד מדבר כמו אוחצ'ה בקטע לא מוסבר.
*גם אביב בן אור (יונתן) שחקן נוראי שמדקלם טקסט. והוא גם נראה בן 30+. לא ראיתי אותו בעוד מקומות, אז אני תוהה אם אולי במקרה שלו זה בכוונה כדי שאנחנו כצופים לא נאמין לשום מילה שהוא אומר, כי הרעיון של הדמות שלו זה הספק שיש לגביו. אגב אל תכנסו לויקיפדיה, נכנסתי כדי למצוא את השם של השחקן ונתקלתי בספוילר לגבי הדמות שאני לא יודע אם הוא נכון... ויקיפדים חצופים

*גם מאיה קורן (רוני) לא שחקנית משהו, אבל היא עוד בסדר סך הכל. ואם לא יתברר בסוף שהיא רעה אני צנצנת. אין דבר כזה "סתם ילדים" שיצטרפו לעלילה מבלי להיות חלק מהמתח כדי סתם להיות סיידקיק בטוסטר.
*האמת שאני די מחבב את ג'וקי 2 (אורי). אני בעד שהוא ואמה יסיימו את העונה ביחד אחרי ש(ניחוש) היא תשכנע אותו לעבור אליהם ולהפסיק לעזור ללי מקף אור. את אמה ועידו אף פעם לא ממש אהבתי כזוג. ואז אולי עידו יחזור לדריה?
*המשטרה באשמורת פשוט בדיחה. הילדים פגשו את ביאליק כבר 9589340 בערך והמשטרה פעם אחת לא הצליחה למצוא אותו?
והעיקר אלישר מתבכיין לאמה ודריה למה הן לא משתפות אותו.
*לא הבנתי למה אריק צריך עדיין להסתתר אם כל שאר הדמויות מסתובבות חופשי. אין סיבה שרק אותו יצליחו לחטוף
סיפור הבריחה שלו היה מיותר, היה עדיף שזה היה קורה יותר מאוחר.
*תמר חמודה מאוד, אני גם אוהב את קו העלילה של המרד שלה באמה. אבל מה פתאום אוסטרליה?! שלא תספר את זה לעדה שוחט.
*דניאלה דמות מיותרת. הבנתי שלכרמל היה פחות זמן להצטלם לעונה אז הדמות בכוונה לא מעורבת יותר מדי בעלילה. אבל עדיין, גם בעונה הקודמת היא היתה משעממת וכל מה שאני זוכר זה שהיא נדלקה על תום. התסריטאים חייבים להמציא אותה מחדש. גם שירה פחות מעורבת והיא הרבה יותר מעניינת.
*אפרופו שירה, מעניין אם את העונה הזו היא סוף סוף תסיים עם בן זוג שלא יסע למקום אחר בתחילת העונה הבאה...

*זה רק אני או שבית הספר תמיד ריק לחלוטין? בעונות הקודמות היו מביאים ניצבים שילכו במסדרון, הפעם נראה שרק הדמויות הראשיות (וכרמלה שאף פעם אין לה מה לעשות חוץ מלזרוק רעיונות ורמזים) נמצאות בבית הספר. גם בטוסטר אין כמעט אף פעם לקוחות. לא יפה להתעצל

שיר m

Well-known member

טוב שבאת, תמשיך לכתוב, מעניין לקרוא

&nbsp
מסכימה עם חלק, עם חלק לא...
אביב בן אור אכן נראה מבוגר מדי. האמת, לדעתי גם אמה לא נראית נערה העונה הזאת.
אבא של שאולי, לדעתי זה לא השחקן, זה הדמות.
את אורי אני לא מחבבת בכלל

וכל השאר

&nbsp

igloo2

New member
תודה
אני אשתדל לכתוב יותר

אני רגיל להיות קורא סמוי...
אף אחד מהילדים כבר לא באמת נראה ילד, נגה נראית הרבה יותר קרובה לגיל 17 מדריה

רק שירה ושאולי עוד יחסית עוברים.

שיר m

Well-known member