נעלמים 3- המשך שבוע 8

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 138
מה הן הנקודות סוף סוף?
האם עידו האידיוט יפרד מאמה ?
ובמה אני במיוחד יכול לעזור לחבורה?

Roei152

Well-known member
מנהל
תמר אל.. בעצם לא
מקדים את יוסי בכותרת ..
עידו אידיוט זה ברור.. טוןב אבל בנים פחות טובים מבנות..
פיזונט מרגש..
הסוף , המבוא לפלאשבק פתיחת העונה ...
&nbsp

לפני שנה ציירתי ציור יומני. אפשר עוד הצלחה זוגית?

אלון!!!!!! הצל את אהובתך!!!!!!!! למה אתה לא מציל את אהובתך?!
&nbsp
אתה יודע למה היא נשמעה ככה. נועם משחק מצחיק, הוא מראה את הניתוק של הדמות שלו. כן, רוני. יהיה סבבה.
&nbsp
אבל למה שידבר עם אוריה? ועל מה הם דיברו? יש מצב ש... אוריה לא באמת מת? רגע, אולי... אה, הוא פשוט הזהיר אותו לא לספר על המים. אז יונתן פשוט צילם על המים... במילים אחרות, לא כל כך קשור למקרה של העונה. דניאלה יכולה לשתף פעולה עם תמר בנושא בני.
&nbsp
נגה! נגה, ילדה חמודה, תעזרי לתמר! באמת מה אוזניות עכשיו?! לא, הילדים של היום... מעצבנת זאת. נכון, תקראי לאלון. הוא חזק, הוא יצליח לפרק את... ילדה בת שתיים עשרה חזקה יותר ממנו. תחזירי את הקרמבואים קודם!
&nbsp
כן, אני לא אוהב את האופנוענית. אבל אתם שניכם מטומטמים. איזו מוזיקה מפחידה נתנו ללי-אור. עידו, אתה בתפקיד הפלטן העונה... זה נכון, לא נראה לי. כן, מה את חושבת, שאמה כזאת טיפשה? ההודעה...
&nbsp
תמר! שבת לך הביתה! ולא ראית את המחווה היפה של אלון! רגע, תמר... לא חייבים ישר לברוח מהארץ... תמר? תמר?! לא חייבים ל... אוקיי, לפחות אנחנו מכירים את הכתובת של הקליינים. לא לחדרה! לפחות לקונגו או אוסטרליה! לא לחדרה!!!!!!!!!!
&nbsp
כן, היא טובה בניהול מסעדות. פחות בענייני יחסים. וואו, איך היא משחקת אותה מסכנה ונחמדה וצודקת אבל רעה. תתבייש לך, יא אדם ר... אדם ר... נו, אבל אתה גבר גבר שהצטלם איתי!!!!!!!!!! לא פייר, לפני שנה סיימתי יומני והיה כיף עם גאיה!!!!!!!!! פיזנטי דווקא היה שמח למועדון ריקודים... בעצם כל העלילה זה מועדוני ריקודים. גדעון רוצה להעביר את כרמלה לרמת המתקדמים בסלסה, אבל פיזנטי נגד... זה חשוב לפיזנטי, מנהל תקין. אני ידעתי שנווה צור משפיע על עידו לרעה. כשפגשתי אותם הם לא היו נחמדים ולא עצרו, אבל לבד עידו מותק. מעניין מה רוני באמת חושבת על עידו. זה נראה שהיא תחזור בתשובה בסוף...
&nbsp
לאאאאאאאאאאא! תמררררררררר! לאאאאאאאאאאא!!!!!!!!! אמרנו שזאת אהבה אמיתית ובוגרת!!!!!!!!!!!!
&nbsp
מה?! מה קרה כאן?! תמר?! תמר, דיברנו על זה שאת לא יכולה לקחת רכבים! בואי, את ורכבים זה פשוט לא עובד! אבל תמר, אבל זה הכסף של התושבים! תודה לאל. לפחות הרוח של אלינור שומרת על חברה לשעבר. גלידה, אלון! גלידה!!!!!!!!!! ותחביאו את הסטפות קודם!!!!!!!!!!!!
&nbsp
אמה, ידעת שיש לך סטפות בבית? אוקיי. העציץ. והמיקומים.
&nbsp
שירה, אפילו אברי נחטף! אחיינית. נפלא. אשמורת: מקום נפלא ששומר על נהלים.
&nbsp
חזרנו לשלושה. כרמלה... די כבר. פיזנטי יקשור אותו לעץ. ואז את ותמר... אה, כן.
&nbsp
הנה אתם. שיש לו בת. כנראה. אגב, יוסי טולדו רמז על זה בהתחלה. י'35? חבר'ה, אני רוצה לקשר בין זה לבין "היום שהאדמה רעדה". הרי ברור שרעידת האדמה שם היא רעידת האדמה מאשמורת, וזה שליאנה בכלא שם ולא באשמורת זה גם רומז הכול...
&nbsp
אחיות? אולי. אוי, עכשיו היא התאהבה בו... שנתיים במעון? לא, אז הן לא... איזה מעון? מעון למה?
&nbsp
גם אתם מאוד מוזרים. כנראה האזור מוזר. רגע... אז אלישר ירה? מי ירה? חשבתי שזה היה פיזנטי... אם כבר משפחה, יש לו ילדה ש... לא משנה. אלו נקודות ציון או משהו?
&nbsp
גם הוא, גם הוא. מאוד מאוד חכמה. וואו, חבר'ה, כבר הזוגיות שלכם בעייתית... מסכנים. תמר! טוב שעזרת! מגיע לכאן? למה זה צריך להגיע לכאן? או שהיא מעבירה משהו? תגידו, איפה תום התחבא? כי זה שם.
&nbsp
אוי ואבוי. הנה זה בא... הנה זה בא... רגע... אבל... אוי. שיט!

שיר m

Well-known member
פרק שובר לב

ברצינות. ירדו דמעות. דניאלה, ואז אמה ועידו... ותמר עם הגלידה כבר שברה אותי לגמרי.
&nbsp
טוב, יוסי, הן לא אחיות, אבל רעיון יפה.
אז מה זה המעון הזה שהן היו בו?
&nbsp
מהרגע שגילינו על רוני הכל טס. היא באמת אוהבת את עידו, ובאמת אחראית שלא ישימו לב מה קורה בטוסטר. והיא לא סובלת את ליאור.
בסוף או שרוני תצטרף לטובים (קלוש) או שהיא תשבור את הלב לעידו ויהיה איחוד עם אמה ("זאת היית את כל הזמן!" "אני מרגיש כל כך מטומטם")
עידו, זאת ההזדמנות שלך לגלות את הפרצוף האמיתי של רוני ולצאת הכי טוב מכל העונה הזאת.
&nbsp
דריה... אוי. משחק מסוכן.
&nbsp
פיזנטי אבא של נגה?

כן, חשדתי בנוגע לסוף

שכנראה הוא זה ששולח את המתנות.
&nbsp
חשבתי ביאליק או פיזנטי.
&nbsp
אם ככה- מי נפצע שני בתאונה במפעל?

דר, תמיד לא רצית שלמלאכי יהיו ילדים

עוד כשהשתעשענו בעונה הראשונה ברעיון שתמר הבת שלו אמרת שלטיפוסים כאלה אין בנות.
&nbsp
אבל כנראה שכן.

igloo2

New member
פרק 138

הסצינה של אמה עידו ורוני היתה חזקה. זו הפעם הראשונה שאמה מתעממת את רוני, ואנחנו הצופים יודעים שהיא גם רדפה אחריה עם האופנוע ושיש לה תכניות נוספות...
עיניין אותי לדעת אם רוני נדלקה על עידו בלי קשר למזימה או שהיא סתם משחקת אותה, כמו עם דולב ודניאלה. לפי הסצינה שלה אחר כך עם לי אור, כנראה שהיא באמת נדלקה עליו ושהיא פועלת על דעת עצמה... "להרחיק את אמה מהטוסטר כדי שיהיה לנו שקט"? לא אמין

למעלה