לפני שנה ציירתי ציור יומני. אפשר עוד הצלחה זוגית?
אלון!!!!!! הצל את אהובתך!!!!!!!! למה אתה לא מציל את אהובתך?!

אתה יודע למה היא נשמעה ככה. נועם משחק מצחיק, הוא מראה את הניתוק של הדמות שלו. כן, רוני. יהיה סבבה.

אבל למה שידבר עם אוריה? ועל מה הם דיברו? יש מצב ש... אוריה לא באמת מת? רגע, אולי... אה, הוא פשוט הזהיר אותו לא לספר על המים. אז יונתן פשוט צילם על המים... במילים אחרות, לא כל כך קשור למקרה של העונה. דניאלה יכולה לשתף פעולה עם תמר בנושא בני.

נגה! נגה, ילדה חמודה, תעזרי לתמר! באמת מה אוזניות עכשיו?! לא, הילדים של היום... מעצבנת זאת. נכון, תקראי לאלון. הוא חזק, הוא יצליח לפרק את... ילדה בת שתיים עשרה חזקה יותר ממנו. תחזירי את הקרמבואים קודם!

כן, אני לא אוהב את האופנוענית. אבל אתם שניכם מטומטמים. איזו מוזיקה מפחידה נתנו ללי-אור. עידו, אתה בתפקיד הפלטן העונה... זה נכון, לא נראה לי. כן, מה את חושבת, שאמה כזאת טיפשה? ההודעה...

תמר! שבת לך הביתה! ולא ראית את המחווה היפה של אלון! רגע, תמר... לא חייבים ישר לברוח מהארץ... תמר? תמר?! לא חייבים ל... אוקיי, לפחות אנחנו מכירים את הכתובת של הקליינים. לא לחדרה! לפחות לקונגו או אוסטרליה! לא לחדרה!!!!!!!!!!

כן, היא טובה בניהול מסעדות. פחות בענייני יחסים. וואו, איך היא משחקת אותה מסכנה ונחמדה וצודקת אבל רעה. תתבייש לך, יא אדם ר... אדם ר... נו, אבל אתה גבר גבר שהצטלם איתי!!!!!!!!!! לא פייר, לפני שנה סיימתי יומני והיה כיף עם גאיה!!!!!!!!! פיזנטי דווקא היה שמח למועדון ריקודים... בעצם כל העלילה זה מועדוני ריקודים. גדעון רוצה להעביר את כרמלה לרמת המתקדמים בסלסה, אבל פיזנטי נגד... זה חשוב לפיזנטי, מנהל תקין. אני ידעתי שנווה צור משפיע על עידו לרעה. כשפגשתי אותם הם לא היו נחמדים ולא עצרו, אבל לבד עידו מותק. מעניין מה רוני באמת חושבת על עידו. זה נראה שהיא תחזור בתשובה בסוף...

לאאאאאאאאאאא! תמררררררררר! לאאאאאאאאאאא!!!!!!!!! אמרנו שזאת אהבה אמיתית ובוגרת!!!!!!!!!!!!

מה?! מה קרה כאן?! תמר?! תמר, דיברנו על זה שאת לא יכולה לקחת רכבים! בואי, את ורכבים זה פשוט לא עובד! אבל תמר, אבל זה הכסף של התושבים! תודה לאל. לפחות הרוח של אלינור שומרת על חברה לשעבר. גלידה, אלון! גלידה!!!!!!!!!! ותחביאו את הסטפות קודם!!!!!!!!!!!!

אמה, ידעת שיש לך סטפות בבית? אוקיי. העציץ. והמיקומים.

שירה, אפילו אברי נחטף! אחיינית. נפלא. אשמורת: מקום נפלא ששומר על נהלים.

חזרנו לשלושה. כרמלה... די כבר. פיזנטי יקשור אותו לעץ. ואז את ותמר... אה, כן.

הנה אתם. שיש לו בת. כנראה. אגב, יוסי טולדו רמז על זה בהתחלה. י'35? חבר'ה, אני רוצה לקשר בין זה לבין "היום שהאדמה רעדה". הרי ברור שרעידת האדמה שם היא רעידת האדמה מאשמורת, וזה שליאנה בכלא שם ולא באשמורת זה גם רומז הכול...

אחיות? אולי. אוי, עכשיו היא התאהבה בו... שנתיים במעון? לא, אז הן לא... איזה מעון? מעון למה?

גם אתם מאוד מוזרים. כנראה האזור מוזר. רגע... אז אלישר ירה? מי ירה? חשבתי שזה היה פיזנטי... אם כבר משפחה, יש לו ילדה ש... לא משנה. אלו נקודות ציון או משהו?

גם הוא, גם הוא. מאוד מאוד חכמה. וואו, חבר'ה, כבר הזוגיות שלכם בעייתית... מסכנים. תמר! טוב שעזרת! מגיע לכאן? למה זה צריך להגיע לכאן? או שהיא מעבירה משהו? תגידו, איפה תום התחבא? כי זה שם.

אוי ואבוי. הנה זה בא... הנה זה בא... רגע... אבל... אוי. שיט!