גברת... בבקשה
היא בהחלט חוזרת. שירה פורצת הרבה לאחרונה. אבל לא חוטפים אותה. לא. זה לא. זה היא לא מסוגלת. בינונית. השחקן מוכר לי. איך הוא לא ראה?

יופי, תמר, את נהדרת. רוגל... גורל... בהחלט סתום. הוא היה יכול לקרוא לעצמו "מוצא"... רגע... לוני ותמי. חמודים. הזוג הכי חמוד באשמורת. אם הוא יקלוט מה יש לו בידיים. תמר מצוינת גם בקיפולים. יש לה ברבור נהדר. אלון, יש הבדל בין חברה לאחותך. אתה מבין את זה, כן?

עוד פעם היא מאמינה לאורי... שוב פעם דריה מאוהבת... לפחות הפעם היא לא סתומה. פה במול, אמה! פה במול! איפה דניאלה כשצריך אותה?!

מעניין. הוא, תודה לאל! לקח לנו שלוש עונות, אבל אנחנו סופסוף יודעים את זה: שאולי (לשעבר יפתח) פליקס חיון. תודה רבה, עכשיו רק לגלות מה שם המשפחה של דריה ותמר וגמרנו עם זה. אברי! אבל זה לא מעביר לשירה... אולי היא העבירה למישהו אחר? או שרימו אותה?

כרמלה בעורף האויב! אוי, נו, סיפורי מנדט. טיפשי. מה, תמר? מה את אומרת... תמר אומרת שזה הגיוני. גם שאולי חושב. תבדקו את זה. תחזרו בזמן בעזרת רחלי לשנות ה-40! לי-אור דווקא בטוחה שהיא גורם חיובי עם אנרגיות חיוביות.

שלום, גורל. אה, רוגל. תמר, לא אמרנו משהו על המכוניות?

אני כמעט צילמתי פושע, אבל אתה לא רצית! למה יש לי תחושה שמשהו קרה שם בבר מצווה שלו, או עם זאת שעברה לידם? אורי!!!!!!!!!! ואני חושב שהבנתי למה אלון פחד מהדואר בעונה שעברה!!!!!!!!!!!! לא, מנהל תקין ואשמורת זה לא מסתדר.

אל תעקבו אחריו, זה כמו באליפים עם רוני בזולה. לבחור יש נחש.

בטח חבר של נגה. לא, הילדים באשמורת... תגידו לי, מישהו שם גדל לאיזשהם ערכים?! מישהו?! למה אני מרגיש שמשהו שם לא מסתדר לי?

היי, אמה. כל כך לא מסודרים פה בארכיון. לעזאזל, רק אני שמעתי פה-במול?! תודה, שירה. היי, שקופית.

תמר סוחרת ממולחת ועובדת על הפושעים הגדולים. וגם השגנו כסף. יגיע לטוסטר? למה? חכה חכה, רוגל. יהיה בעייתי בקרוב...

לא, אלון, לא!!!!!!!!!!!

תשתיקו את הטלפונים שלכם כבר!!!!!!!!!!!!!! למה כולם עושים מעקב עם טלפון פתוח?! למה?! שוב שברו לה את הדברים... ועכשיו היא לכודה.

הוא עובד עלייך כשאת חושבת שאת עובדת עליו והוא חושב שהוא עובד עלייך!

אלון! הצל את אהובתך המסכנה! בעלת המשיבון הנפלא והישר!

טוב, את רק צריכה לשבור קרש או משהו.

הנה היא... אגב, שמעתי שעידו מעולם לא אמר לאמה שהוא אוהב אותה? זה בטוח לא נכון. כמו שאמרתי מקודם, מאיה שחקנית נהדרת ויודעת לשחק אותה ערמומית ולא ערמומית. אה, גברת דנצינגר! עוגות לא יעזרו כאן! ערמומית הרוני הזאת. כה פשוט.

והנה זה מתחיל.

חקירה, יונתן. שקט. מי זה היה? אוריה?! זה אוריה?! מאחורי ה... שיט.

אל תתנו לי צ'יפס ולא מיונז. תודה. רוני, הגיע הזמן שנדע מה את רוצה...