נעלמים 3- המשך שבוע 8

פרק 137

אז האם תמר תצליח להגיע לבני?
&nbsp
האם דריה תתפתה לצד האפל?
&nbsp
איך מרובע/משולש האהבה יימשך? (אמה תשחק עם אורי שישחק בה וחושב שהיא חושבת שהיא משחקת בו אבל חושב שהוא משחק בה)
&nbsp
ומה עומד לקרות שכבר חיכינו לו מלא זמן?!

גברת... בבקשה

היא בהחלט חוזרת. שירה פורצת הרבה לאחרונה. אבל לא חוטפים אותה. לא. זה לא. זה היא לא מסוגלת. בינונית. השחקן מוכר לי. איך הוא לא ראה?
&nbsp
יופי, תמר, את נהדרת. רוגל... גורל... בהחלט סתום. הוא היה יכול לקרוא לעצמו "מוצא"... רגע... לוני ותמי. חמודים. הזוג הכי חמוד באשמורת. אם הוא יקלוט מה יש לו בידיים. תמר מצוינת גם בקיפולים. יש לה ברבור נהדר. אלון, יש הבדל בין חברה לאחותך. אתה מבין את זה, כן?
&nbsp
עוד פעם היא מאמינה לאורי... שוב פעם דריה מאוהבת... לפחות הפעם היא לא סתומה. פה במול, אמה! פה במול! איפה דניאלה כשצריך אותה?!
&nbsp
מעניין. הוא, תודה לאל! לקח לנו שלוש עונות, אבל אנחנו סופסוף יודעים את זה: שאולי (לשעבר יפתח) פליקס חיון. תודה רבה, עכשיו רק לגלות מה שם המשפחה של דריה ותמר וגמרנו עם זה. אברי! אבל זה לא מעביר לשירה... אולי היא העבירה למישהו אחר? או שרימו אותה?
&nbsp
כרמלה בעורף האויב! אוי, נו, סיפורי מנדט. טיפשי. מה, תמר? מה את אומרת... תמר אומרת שזה הגיוני. גם שאולי חושב. תבדקו את זה. תחזרו בזמן בעזרת רחלי לשנות ה-40! לי-אור דווקא בטוחה שהיא גורם חיובי עם אנרגיות חיוביות.
&nbsp
שלום, גורל. אה, רוגל. תמר, לא אמרנו משהו על המכוניות?
&nbsp
אני כמעט צילמתי פושע, אבל אתה לא רצית! למה יש לי תחושה שמשהו קרה שם בבר מצווה שלו, או עם זאת שעברה לידם? אורי!!!!!!!!!! ואני חושב שהבנתי למה אלון פחד מהדואר בעונה שעברה!!!!!!!!!!!! לא, מנהל תקין ואשמורת זה לא מסתדר.
&nbsp
אל תעקבו אחריו, זה כמו באליפים עם רוני בזולה. לבחור יש נחש.
&nbsp
בטח חבר של נגה. לא, הילדים באשמורת... תגידו לי, מישהו שם גדל לאיזשהם ערכים?! מישהו?! למה אני מרגיש שמשהו שם לא מסתדר לי?
&nbsp
היי, אמה. כל כך לא מסודרים פה בארכיון. לעזאזל, רק אני שמעתי פה-במול?! תודה, שירה. היי, שקופית.
&nbsp
תמר סוחרת ממולחת ועובדת על הפושעים הגדולים. וגם השגנו כסף. יגיע לטוסטר? למה? חכה חכה, רוגל. יהיה בעייתי בקרוב...
&nbsp
לא, אלון, לא!!!!!!!!!!!
&nbsp
תשתיקו את הטלפונים שלכם כבר!!!!!!!!!!!!!! למה כולם עושים מעקב עם טלפון פתוח?! למה?! שוב שברו לה את הדברים... ועכשיו היא לכודה.
&nbsp
הוא עובד עלייך כשאת חושבת שאת עובדת עליו והוא חושב שהוא עובד עלייך!
&nbsp
אלון! הצל את אהובתך המסכנה! בעלת המשיבון הנפלא והישר!
&nbsp
טוב, את רק צריכה לשבור קרש או משהו.
&nbsp
הנה היא... אגב, שמעתי שעידו מעולם לא אמר לאמה שהוא אוהב אותה? זה בטוח לא נכון. כמו שאמרתי מקודם, מאיה שחקנית נהדרת ויודעת לשחק אותה ערמומית ולא ערמומית. אה, גברת דנצינגר! עוגות לא יעזרו כאן! ערמומית הרוני הזאת. כה פשוט.
&nbsp
והנה זה מתחיל.
&nbsp
חקירה, יונתן. שקט. מי זה היה? אוריה?! זה אוריה?! מאחורי ה... שיט.
&nbsp
אל תתנו לי צ'יפס ולא מיונז. תודה. רוני, הגיע הזמן שנדע מה את רוצה...

שיר m

Well-known member
מוצא

Roei152

Well-known member
מנהל
עידו יא אידיוט
איך אתה מעז לומר לרוני "אני אוהב אותך"?
פומובול זה תו!!! איך לא שאלתי מישהו מהמשפחה שלי שהיא קצת מוזיקלית?
&nbsp

שיר m

Well-known member
אההההה

רוני! זאת את! כמה לא מפתיע. רק איפה החבאת את האופנוע כל פעם...?
&nbsp
סליחה ירון, עם כל הכבוד, ויש כבוד, עידו עדיין אדיוט. זה בטח יעבור מתישהו, אבל כרגע הוא חזק בזה..
&nbsp
שירה!

&nbsp
אהבתי את התרגיל של הבול

&nbsp
תמר לא לומדת. אבל זה מה שיפה בה.

איזה כיף, יש מצטרף חדש לפורום

שיר, תשאלי אותו אם הוא בעד לליפתח או דניאללי! נעשה את זה רשמי...
&nbsp
טוב, עונה קודמת אמה קצת הייתה אידיוטית. אם כי אני מבין את הטענה של ירון שעידו פשוט נורא מתקשה ורוני לפחות שם בשבילו (וחוץ מזה, אף אחד לא יודע שהיא רעה).

שיר m

Well-known member
זה בינך לבין רועי

ברור שלעידו קשה, אבל היי, לכולם קשה! החיים קשים! זה לא תירוץ לאהוב שתי בנות במקביל.
&nbsp
ורוני בפרקים האחרונים נהייתה לוחצת בהגזמה:
אתה מרגיש כמוני?
טוב אני מתפטרת
התחרטתי אני חוזרת
אתה אוהב אותי?
מה עם אמה?
בטח אני מבינה
אז כבר אמרת לה?
תגיד לה
נו אמרת לה?
נו?
נוווווווו
&nbsp
&nbsp
*אבל בשביל לאזן (ובשביל ירון), אזכיר לטובה את סצנת הכאילו-פרידה של עידו ואמה, היתה חזקה ממש

igloo2

New member
פרק 137

*העורך דין רצה לחפש בתיק של שירה, מה יש לה שכולם רוצים לחפש בתיק שלה?? כמו המוכר שהיא גנבה ממנו חולצה בעונה 1
ואיזה חצוף שהוא לוקח לה את הטלפון
אין לה קוד?
*בפינת המשפט היומי- אלון לתמר: "גלי הקול שלך מזיזים אותי"

*שמתי לב שבחלק מהסצינות יש לדריה שיער חלק כמו הסצינות עם כרמלה והמעקב אחרי אמה,ובשאר הסצינות (בעיקר עם יונתן) היא עם שיער גלי. כנראה שהסצינות צולמו בימים שונים ולא שמרו על קונטיניואיטי

*לאבא של שאולי קוראים רמי או רפי? עוד לא הבנתי...
כמו שהפכו את יגאל המורה לאזרחות לאבנר. אגב מה איתו, הוא עוד לא התעורר?
*הופתעתי שהסיפור על החנות שמשפרת איכות של סרטון אמיתי. חשבתי שרוני סתם ממציאה את זה כדי לקחת להם את הסרט ולהעלם. אבל מסתבר שהם פשוט בנו על איזה ילד שיקח את זה לפניהם...
אם הסרטון באמת צולם לפני כמה שנים אולי זה מוכיח שיונתן לא באמת שקרן?

*אז רוני היא האופנוענית

אמה גאונה עם הבוץ שהיא זרקה לה על הקסדה. מעניין אותי איך יגלו שזו היא. לדעתי או שהיא תגיד צ'יפס כפול מיונז בצד או שמתישהו יראו את האופנוענית ולי אור ביחד ויבינו שזו לא היא ואולי יתחילו לנחש מי זו...

שיר m

Well-known member
קשה לי לסמוך על יהונתן

למרות הכל...
&nbsp
כן אה, הם פשוט בנו על איזה ילד

igloo2

New member
גם עדיין אין הסבר הגיוני ל-SMS "אני אטפל בדריה"

igloo2

New member
זה ההסבר שלו, אבל לא היה עוד מקרה שהם שלחו הודעות בשם מישהו