נעלמים 2-שבוע 8

Roei152

Well-known member
מנהל
נעלמים 2-שבוע 8 שבוע מותח לכולם
אחרי שגילנו את הזה שזה בעצם חומר כלל שהוא שאבא של יולה שלח לאשמורת אנחנו צרחכים לגלות מהה בעצם החומר הזה ?
ומה תמר עושה באשמורת?

עכשיו רצים קדימה, קדימה... ואז מכונית שוב דורסת אותי
לא, באמת, אני חושב שהמבט בסוף הפרק הקודם של תמר היה "רגע, אז תאונת מכוניות לא עלולה להשאיר אותי מתנדנדת בין חיים למוות ואת הסדרה שלי בסכנת ביטול???"
&nbsp
כן, תמר! להתקשר לאמבולנס? אין אף אחד... ואיזה כיף שהן ביחד, החברות של החיים. איזו חמודה אביב... פשוט משהו.
&nbsp
והנה זה שמתכחש לתמר. לא, שירה, אין להם מדענים... טוב, אלון, לפחות הם חושבים שאתה ראוי לרשת את ראובן.
&nbsp
הם מנסים להרוג אותי עם הקלוזאפים של אביב?! תמר לא בוגדת! לכי לחברררררר שלך!
&nbsp
נו, ג'וקי, זאת כולה תמר. וג'וקי, הפעם תעיר אותו!!!!
&nbsp
אני לא יכול לראות יותר את אורי בלי לחשוב על ה"רומן" עם גאיה במועדון החנונים. זה מטריד, תראו את זה ותוטרדו. אלון, תחלק את הפאקינג עבודה. כן, חדר השרת. ששירה הייתה צריכה לשים לב אליו!!!!!!!! כן. רקפת. שירה, בבקשה ממך תחשדי.
&nbsp
היא אכלה לתמר מהאוכל... היא לא קשורה לברקו!!!!!!!! כן, זה חוקים בסיסיים בין חברות. טבלת אלינור, יומני עונה ראשונה, תקרית אלינור נגד גור ותמר, דפי עצמה הייתה בוררת בתיק הזה. מה שקורה זה שדריה לא כמו אלינור. וגם דניאלה. גם את התאהבת בחבר של חברה של החיים.
&nbsp
כמה פרויקטים הביאו להם... שירה, נו, די לפלוט מידע! דודה שלי רקפת גורמת לכולם לפלוט מידע סתם ככה. סתם ככה! מעניין מה יש בחדר. אשלח למי? היא מדברת עם אישה. זה משהו חדש... דפנה דקל?
&nbsp
לא מתאים לך! צודקת, דריה! נו, אבל די עם דולב...
&nbsp
אוקיי, סיכום! אז זה היה ראובן בטוסטר. ולמה הקעקועים? לא, נו, הם לא סוחרי פרחים. נו, לסנן סתם? יופי, דריה, החלטה נבונה. אה, אז זה הפירוש של הפתקים. עוד שבועיים! יפה. אז אף אחת מהן לא מוכנה להתקשר...
&nbsp
דריה, תעדכני בתכניות.
&nbsp
באמת, דריה, תעדכני אנשים... נכון, תוציאו לה את הג'וק הזה מהראש. לא שוב אמה וג'וקי... מי ניסה לשנות אותך?! את פאקינג אמה קליין, הבלשית הצעירה, מלכת הטבלאות של אשמורת!!!! לא החברה של האידיוט שקורא על עצים ספרי רוצחים!
&nbsp
אוי, נו, פיוס טלפוני... נגמרה הסוללה, אוי ואבוי...
&nbsp
יולה. אתם יודעים מה העניין? שמועות אומרות שהיא בוגדת בהם... משהו כאן נשמע מוזר. כן, רומן קטן ביניהם... מאיפה היא יודעת הכול? סרט שוודי... רומן שוודי. הנה זה בא. יש לאדווה חיבה לטייפ הזה של הדמויות הראשיות. גם אצל דין גרבר... מה, עידו, גם לך הסוללה נגמרה?
&nbsp
למה אלון משאיר ציוד פתוח?! למה?! דביל מדי כדי לחיות! ממש דביל מדי! אה. וואו. שכחתי שיש לה את הקטעים האלה.
&nbsp
הכסף?!
&nbsp
אז רק שתי שאלות:
&nbsp
1) איפה כרמלה?! מה עם פרס החינוך?!
&nbsp
2) איפה הבוגד, ולמה אנחנו לא שומעים שהוא בוגד?!

שיר m

Well-known member
כרמלה לקחת את הפרס וברחה
הבוגד מסובך עם השוק האפור אז חטפו אותו
&nbsp
ויולה היא מהרעים, זה בטוח.

Roei152

Well-known member
מנהל
מה הבעיה שלך ?
עם דולב ודניאלה? .. דניאלה סוף סוף שמה על דולב , שאלי לא נמצא , מה אתה רוצה??
זה לא רע מצב הזוגות עכשיו ... זה לא שאם איתי יחזור אני אהיה בעד שהוא יהיה עם שירה. אני חושב שאלון ושירה זה הדבר האמיתי , כמו אגם ואודיי מתאימים ...
אומנם אתה מכנה את תום שליח ליטמן , אבל תכלס מה אתה רומה ממנו ? הוא ודריה מתאימים ...
&nbsp

אני חושד בתום. אבל בנוגע לדולב
לא בונים זוגיות כזאת יפה (אולי הכי יפה!) בעונה הקודמת רק כדי שיבטלו אותה.
&nbsp
בכלל, מה זה המירוץ הזה ברגע שדמות עוזבת להחליף אותה בזוגיות? אי אפשר מערכת יחסים מרחוק?
&nbsp
יאמר לזכותה של מיכל, למשל, שהיא לא עשתה את זה ביומני עם תום וקארין. פשוט עשתה מערכת יחסים מרחוק. כשמדובר בזוגיות חזקה באמת (לא כמו עם איתי ושירה) אפשר להשאיר אותה. בעיקר שאני לא מבין למה שדניאלה בכלל תהיה איתו, היא עצמה לא בעניין (פרט לעובדה הפשוטה שאין לה חבר... אבל אני מדבר ברמה של הדמות)

שיר m

Well-known member
אתה צודק
דניאלה לא צריכה להיות עם דולב אם היא לא בעניין, אין שום סיבה שהיא תשנה את דעתה.
&nbsp
אני מניחה שהיא פשוט רוצה להתנצל ולהיות נחמדה יותר, ולא להתעלם ממנו כל הזמן.

Roei152

Well-known member
מנהל
אז מה בעצם גילנו?
מה בעצם התוכנית ? ? זה יותר מסתם לחכות לליקוי ירח הבא..
ניסתי לחפש מתי ליקוי הירח , לא מצאתי ..
&nbsp
ומה בעצם התוכנית?

הם לא גילו כלום
אני מבין את הקטע שהם מעבירים כספים בתאריך, אבל זאת לא התכנית.
&nbsp
אין מצב שזה "סתם" לשווק פרחים, הם עושים משהו עם הפרחים האלה ואלון הכין להם אותו.
&nbsp
מה שכן- יש אחת מעל רקפת. יולה או דפנה דקל?

שיר m

Well-known member
אז...
אם זאת לא יולה- זאת אמא שלה. הגיוני לא?

אימא פרוס?
לא סומך על היולה הזאת.
&nbsp
גם השם הזה. דווקא השם של החברה של אחותה?! עוד יבוא יום ונגלה שהיא בעצם טיימרית לשעבר בעצמה. טיימרית בשם רווית שמאוהבת בדקל מכדברא.
&nbsp
אגב, לא מן הנמנע שזאת קירקי כישפה אותה והפכה אותה למרושעת כדי שתתרחק מדקל. ואם ככה, לא בא לי לדעת מה קירקי תעשה לשירה האס (גם עם דקל בהרמון) בעונה הבאה בכדברא.

שיר m

Well-known member
אהההההה
כסף כסף כסף.
&nbsp
שירה שוב הולכת מתוך שינה. אבל איזה קטע, היא כבר בבי"ס.
&nbsp
בנות, מוכרי פרחים? זאת התכנית הכי מוזרה ששמעתי.
&nbsp
כמה סתומים אתם יכולים להיות? רקפת! רקפת! רקפת! רקפת! רקפת! מה לא ברור!
&nbsp
ברור לכולם שזאת יולה נכון? היא הבוסית.

שיר, היא לא בבית הספר
הם בעין שושנים...
&nbsp
אבל מה, אולי החדר ההוא זה המקום אליו שירה הלכה והסתכלה? ואגב לא קיבלנו הסבר למה היא עושה את זה. אולי היא ספציפית נמשכת למקום שרקפת נמצאת בו? אולי ה"זה" אצלה, אם זה לא המבחנה, ומושך אותה לשם?
&nbsp
ואני מהמר שהבוס זאת דפנה דקל. לא יודע, היא לא הופיעה עדיין ואני עדיין חושד.

שיר m

Well-known member
נכון

אז שירה נמשכת לרקפת. מעניין. זה אומר שרקפת בילתה את לילותיה בחדר הסודי...

dar dahan

Member
דודידו הוא הבוס האמיתי
דפנה דקל הולכת להיות סך הכל עוד שרשרת בדרך לרשע האמיתי דודידו

&nbsp
&nbsp

אני כל הזמן חשדתי... הרי תחשוב רגע
ברקו ודודידו זה אותו הדבר!
&nbsp
אין להם קול, אז הם משתמשים בווייס אובר...

dar dahan

Member
יולה ועידו?
אז הזוגות מתחילים להחתבר:
יולה ועידו
אמה וג'וקי (יותר מתאים לו למרות שזה כינוי מגעיל)
דניאלה ודולב
אלון ושירה
דריה ותום
&nbsp
ולגביי הפרק, חשבתי שרקפת יודעת על הליכות הלילה של שירה, כנראה שזה משהו שקרה לה בגלל הטראומה מהחטיפה או אולי בגלל שראובן פרוסט הזה עשה לה משהו.
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
רק אמה ועידו
לא עם ג'וק ולא עם בלודינת משוודיה שהיא אחות של אגם רודברג...
&nbsp

למעלה