עכשיו רצים קדימה, קדימה... ואז מכונית שוב דורסת אותי
לא, באמת, אני חושב שהמבט בסוף הפרק הקודם של תמר היה "רגע, אז תאונת מכוניות לא עלולה להשאיר אותי מתנדנדת בין חיים למוות ואת הסדרה שלי בסכנת ביטול???"

כן, תמר! להתקשר לאמבולנס? אין אף אחד... ואיזה כיף שהן ביחד, החברות של החיים. איזו חמודה אביב... פשוט משהו.

והנה זה שמתכחש לתמר. לא, שירה, אין להם מדענים... טוב, אלון, לפחות הם חושבים שאתה ראוי לרשת את ראובן.

הם מנסים להרוג אותי עם הקלוזאפים של אביב?! תמר לא בוגדת! לכי לחברררררר שלך!

נו, ג'וקי, זאת כולה תמר. וג'וקי, הפעם תעיר אותו!!!!

אני לא יכול לראות יותר את אורי בלי לחשוב על ה"רומן" עם גאיה במועדון החנונים. זה מטריד, תראו את זה ותוטרדו. אלון, תחלק את הפאקינג עבודה. כן, חדר השרת. ששירה הייתה צריכה לשים לב אליו!!!!!!!! כן. רקפת. שירה, בבקשה ממך תחשדי.

היא אכלה לתמר מהאוכל... היא לא קשורה לברקו!!!!!!!! כן, זה חוקים בסיסיים בין חברות. טבלת אלינור, יומני עונה ראשונה, תקרית אלינור נגד גור ותמר, דפי עצמה הייתה בוררת בתיק הזה. מה שקורה זה שדריה לא כמו אלינור. וגם דניאלה. גם את התאהבת בחבר של חברה של החיים.

כמה פרויקטים הביאו להם... שירה, נו, די לפלוט מידע! דודה שלי רקפת גורמת לכולם לפלוט מידע סתם ככה. סתם ככה! מעניין מה יש בחדר. אשלח למי? היא מדברת עם אישה. זה משהו חדש... דפנה דקל?

לא מתאים לך! צודקת, דריה! נו, אבל די עם דולב...

אוקיי, סיכום! אז זה היה ראובן בטוסטר. ולמה הקעקועים? לא, נו, הם לא סוחרי פרחים. נו, לסנן סתם? יופי, דריה, החלטה נבונה. אה, אז זה הפירוש של הפתקים. עוד שבועיים! יפה. אז אף אחת מהן לא מוכנה להתקשר...

דריה, תעדכני בתכניות.

באמת, דריה, תעדכני אנשים... נכון, תוציאו לה את הג'וק הזה מהראש. לא שוב אמה וג'וקי... מי ניסה לשנות אותך?! את פאקינג אמה קליין, הבלשית הצעירה, מלכת הטבלאות של אשמורת!!!! לא החברה של האידיוט שקורא על עצים ספרי רוצחים!

אוי, נו, פיוס טלפוני... נגמרה הסוללה, אוי ואבוי...

יולה. אתם יודעים מה העניין? שמועות אומרות שהיא בוגדת בהם... משהו כאן נשמע מוזר. כן, רומן קטן ביניהם... מאיפה היא יודעת הכול? סרט שוודי... רומן שוודי. הנה זה בא. יש לאדווה חיבה לטייפ הזה של הדמויות הראשיות. גם אצל דין גרבר... מה, עידו, גם לך הסוללה נגמרה?

למה אלון משאיר ציוד פתוח?! למה?! דביל מדי כדי לחיות! ממש דביל מדי! אה. וואו. שכחתי שיש לה את הקטעים האלה.

הכסף?!

אז רק שתי שאלות:

1) איפה כרמלה?! מה עם פרס החינוך?!

2) איפה הבוגד, ולמה אנחנו לא שומעים שהוא בוגד?!