רוקמן יכול לתת לדריה שם משפחה, לפחות...
אאוץ', אמה לא נראית טוב. אביב פנקס מסתכלת על זה ושואלת את עצמה "למה לא אני. למה אני צריכה לעבור תאונות ולהתעלף ולהיות בין חיים למוות ובסכנת ביטול סדרה כשגאיה פשוט קמה כרגיל?". מה זה ההיפנוזה ההזויה הזאת שהרסה לי את אמה קליין? למה הנשיקות הסליזיות האלה שברור שהן לשכנע את עצמה יותר מאשר את ג'וקי? יואב רוטמן, אתה בושה לליטמניות. ליטמן לא מפתח רגשות מנשיקות! ליטמן לא נשלט! אבל מה אכפת לי, אתה בסך הכול העוזר הלוזר שלהם... לך תכתוב לך עוד איזה חוק בספר ותתאהב במטורפות.

אלון נבהל מעציץ. כן, הדלת הייתה פתוחה. החלון, לעומת זאת... כן, הראש של אמה לא עובד פיקס לאחרונה. כנס בעלי משתלות... בלהה זאת לא המורה של מועדון החנונים? לא כדאי שג'וקי יטפל בזה?!

אריק טיפש. לפחות עידו לא משתנה בגלל הזוגיות החדשה. אגב, אני חייב לנסות סלנג יולה. למשל: אמה וג'וקי זה מה זה מהלומה. תום הזה, בטוח מועל בקיבוץ. אימא של דריה מה זה מתועתעת. כאלה.

נו, בחייאת, דולב! לא מעירים פושע מסוכן ככה... רגע, זה מים? כן, כבר שנה המים לא מורעלים. פיזנטי אוהב חטיפים מארגנטינה... פיזנטי וטיפים על בחורות?!

אמה לא הלכה לדואר?! שוב יאניב. אמה, עדיף לא להתעסק עם דואר ישראל.

אבל למה להרוס את הלוקר? דולב, היית צריך להפתיע את כרמל אתמול, אתמול היה לה יום הולדת וזה היה זמן מצוין להביא לה ציור! כן, יופי, דניאלה. גם חטף אותה, גם רצח... סצנה מאוד טעונה. מאוד טעונה.

אני לא מבין באומנות מודרנית. אבל מה שאני כן יודע זה שנורית רוצה ילדים, שהיא תוכל למכור לסוכנות שלה שמייצגת ילדים שחקנים! תום גאון, אבל את פחות, דריה. רגע, בפרק האחרון תום לא אמר שהוא צריך למצוא פרח אצל ברקו? מה נהיה עם זה?

וואו, כמה אנשים מוזרים בטוסטר! יולה, את מעלה במשקל בשביל עידו? בוגד שכמותו. עכשיו גם הבוגד בקיבוץ נאלץ לבגוד.

דניאלה אכן נכנסת לפעולה. כן, הוא הרג כבר ילד אחד...

המעקב הכי דבילי בעולם. מ-א-חו-רי-ך! וואו, כמו פוקי.

נראית נחמד, נורית המטורללת. די עם הדריוש הזה...

קוטף עשבים. ממש.

עכשיו הבוגד בקיבוץ התערב גם בשירה ואלון. אתם יודעים למה? הוא קיבל שיחה בהולה מליטמן, להשאיר את שירה פנויה. הנה העגלה... שירה קצת מתעלקת, אבל למי אכפת, זאת שירה, שתתעלק!

כן, הוא גם הבין שהיא משוגעת. השיחה שחיכינו לה.

לא טוב, דניאלה, לא טוב.

שירה חושבת שזה גועל לא כי זה מגעיל. פשוט היא לא נוגעת בציוד לא של אבא. החדר הסודי! אבל... רגע... אם לשם לקחו אותם... אם לשם שירה הולכת... אז מה עשו להם שם? כי את הקעקועים עשו להם במקום אחר... אבל מה?