נעלמים 2 -שבוע 10

Roei152

Well-known member
מנהל
נעלמים 2 -שבוע 10 אז מה יקרה השבוע ?
אילו גילויים נגלה השבוע ?

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 88
אז האם אמה והג'וק יצאו בשלום מהתנגשות של הרכב?
&nbsp

רוקמן יכול לתת לדריה שם משפחה, לפחות...
אאוץ', אמה לא נראית טוב. אביב פנקס מסתכלת על זה ושואלת את עצמה "למה לא אני. למה אני צריכה לעבור תאונות ולהתעלף ולהיות בין חיים למוות ובסכנת ביטול סדרה כשגאיה פשוט קמה כרגיל?". מה זה ההיפנוזה ההזויה הזאת שהרסה לי את אמה קליין? למה הנשיקות הסליזיות האלה שברור שהן לשכנע את עצמה יותר מאשר את ג'וקי? יואב רוטמן, אתה בושה לליטמניות. ליטמן לא מפתח רגשות מנשיקות! ליטמן לא נשלט! אבל מה אכפת לי, אתה בסך הכול העוזר הלוזר שלהם... לך תכתוב לך עוד איזה חוק בספר ותתאהב במטורפות.
&nbsp
אלון נבהל מעציץ. כן, הדלת הייתה פתוחה. החלון, לעומת זאת... כן, הראש של אמה לא עובד פיקס לאחרונה. כנס בעלי משתלות... בלהה זאת לא המורה של מועדון החנונים? לא כדאי שג'וקי יטפל בזה?!
&nbsp
אריק טיפש. לפחות עידו לא משתנה בגלל הזוגיות החדשה. אגב, אני חייב לנסות סלנג יולה. למשל: אמה וג'וקי זה מה זה מהלומה. תום הזה, בטוח מועל בקיבוץ. אימא של דריה מה זה מתועתעת. כאלה.
&nbsp
נו, בחייאת, דולב! לא מעירים פושע מסוכן ככה... רגע, זה מים? כן, כבר שנה המים לא מורעלים. פיזנטי אוהב חטיפים מארגנטינה... פיזנטי וטיפים על בחורות?!
&nbsp
אמה לא הלכה לדואר?! שוב יאניב. אמה, עדיף לא להתעסק עם דואר ישראל.
&nbsp
אבל למה להרוס את הלוקר? דולב, היית צריך להפתיע את כרמל אתמול, אתמול היה לה יום הולדת וזה היה זמן מצוין להביא לה ציור! כן, יופי, דניאלה. גם חטף אותה, גם רצח... סצנה מאוד טעונה. מאוד טעונה.
&nbsp
אני לא מבין באומנות מודרנית. אבל מה שאני כן יודע זה שנורית רוצה ילדים, שהיא תוכל למכור לסוכנות שלה שמייצגת ילדים שחקנים! תום גאון, אבל את פחות, דריה. רגע, בפרק האחרון תום לא אמר שהוא צריך למצוא פרח אצל ברקו? מה נהיה עם זה?
&nbsp
וואו, כמה אנשים מוזרים בטוסטר! יולה, את מעלה במשקל בשביל עידו? בוגד שכמותו. עכשיו גם הבוגד בקיבוץ נאלץ לבגוד.
&nbsp
דניאלה אכן נכנסת לפעולה. כן, הוא הרג כבר ילד אחד...
&nbsp
המעקב הכי דבילי בעולם. מ-א-חו-רי-ך! וואו, כמו פוקי.
&nbsp
נראית נחמד, נורית המטורללת. די עם הדריוש הזה...
&nbsp
קוטף עשבים. ממש.
&nbsp
עכשיו הבוגד בקיבוץ התערב גם בשירה ואלון. אתם יודעים למה? הוא קיבל שיחה בהולה מליטמן, להשאיר את שירה פנויה. הנה העגלה... שירה קצת מתעלקת, אבל למי אכפת, זאת שירה, שתתעלק!
&nbsp
כן, הוא גם הבין שהיא משוגעת. השיחה שחיכינו לה.
&nbsp
לא טוב, דניאלה, לא טוב.
&nbsp
שירה חושבת שזה גועל לא כי זה מגעיל. פשוט היא לא נוגעת בציוד לא של אבא. החדר הסודי! אבל... רגע... אם לשם לקחו אותם... אם לשם שירה הולכת... אז מה עשו להם שם? כי את הקעקועים עשו להם במקום אחר... אבל מה?

Roei152

Well-known member
מנהל
אודי והג'וק יכולים להיות חברים טובים ..
שניהם נותנים לבחורה לשלוט עליהם .. חבל בשביל מעריצי לליפתח שדניאל גורן לא כזה..
ואלון לא כזה ..
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
ודרך אגב די כבר להגיד שפלאשבק בסכנת סגירה
כי זה פשוט לא נכון ערוץ הילדים עדיין משתף פעולה עם הוט במסגרת של הפקות משותפות , הנה עכשיו הם מכינים לנו את אילת .. הם פשוט תייכננו מכלתחילה עונה אחת
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
כן..
אם הם היו ממשיכים עם פלאשבק הם היו עושים את זה בהסכם שהוט וערוץ הילדים סגרו בינהם , זה לא או בוי ...
ההסכםם כלל ממהתחלה את אילת כהפקה שתוכננה לשנה הזאת , אבל הפעם הן היו חכמיים וסגרו את אילת רק לפני שהסדרה התחילה ...
השאלה של מה קרה לפלאשבקים בתאונה הצטרפה מלכחתחילה לשאלת כמו "איך אריאל חי?" "מי עומד בדלת \של המועדון של השמיניה ?" שאלות שלא נקבל עליהם תשובה ...

Roei152

Well-known member
מנהל
אז תסביר לי איך זה
שלסוסי פרא אין המשך? אה ? ועבר כבר יותר מדי זמן...

Roei152

Well-known member
מנהל
באמת ? אני לא שמעתי כלום ...
אתה ראית אי פעם "סוסי פרא 2" במדור? לא .. כי אני מסתמך על מילה עיתונאית ולא על ויקפדיה ... פרוגי לא אמרו מילה על עוננה שניה ולא הוט..
&nbsp

שיר m

Well-known member
אחלה סלנג

שיר m

Well-known member
פרק ממש טוב
לכל אחד יש את המשימה שלו. יש מי שנכשל, מי שמצליח, ומי שמגלה דברים גדולים בטעות...
&nbsp
מיקי ימצא את דולב, או ששוב פיזנטי צעד אחד קדימה?
&nbsp
אלון ושירה מצאו את החלום!

dar dahan

Member
נו באמת!
אלון אולי תגיד לשירה מה אתה חושב במקום לגמגם כמט ייצור!!
&nbsp
אני מת על אמה החדשה, היא הרבה יותר מגניבה מהאמה של העונה הקודמת והכל תודות לג'וקי המגניב.
&nbsp
דולב מסתבך בטמטום של עצמו, אם אלון אידיוט דולב יותר.
מי מחביא פושע נמלט לעזאזל?
&nbsp
וכמובן איך לא דריה יצאה גדולה והאמא הפסיכית שלה הבינה שהיא טעתה לגבייה.
אני מקווה שהמערכת יחסים ביניהן תהיה נורמלית מעכשיו.
&nbsp
&nbsp

דר! עכשיו אתה בעד ג'וקי?!
האמה החדשה (איך תמיד אמה אצלך) מנסה לפרוץ דרך חלונות כשהדלתות פתוחות.
&nbsp
אגב, זה שהיא שיקרה לדואר זה לא התקדמות שלה, היא שיקרה בטלפונים מלא בעונה שעברה. אז זה לא חדש.

dar dahan

Member
פרק 89
מה יהיה עם שירה ואלון?
מה יקרה לדולב?
והאם ימצאו את ורד שניידר?
&nbsp
כל התשובות בעוד פרק של נעלמים

dar dahan

Member
אמה אמה אמה
מה יהיה איתך? את הפכת למגניבה ועכשיו את בוכה עם אמא שלך בפלאפון?
&nbsp
אלון אני לא מבין אותך, אתה רוצה את שירה או לא???
סעמק תחליט כבר!
&nbsp
ודיי ברור שהמעבדה נמצאת במעבר סודי כלשהו.
&nbsp
&nbsp

דר, לך לאמה שלך. יש לה היום יום הולדת
לא לאמה שלי! איך אתה מעז לדבר עליה כאילו אתה מכיר כל טבלה שהיא שרטטה!
&nbsp
די להתאהב בכל דבר כמו ליטמן!

למעלה