נעלמים--שבוע 8

Roei152

Well-known member
מנהל
אז איפה איפה איפה איפה
העוגה????
כיף לדעת שגם בנעלמים מסוגלים לקחת רגיעה קטנה ...
איתי ושירה סצנה פשוטה ויפה .. אהבתי את זה שאיתי פשוט קיבל אותה....
הקטע עם התחמצנות קרע אותי...
אמה כל הכבוד לך.. רק שתמר היא לא בדיוק מישהי לשדך לאלון..
&nbsp

panda0zombie

New member
פרק שונה ממה שראינו עד עכשיו
זה היה פרק מצחיק כזה.. בלי התפתחותיות או מתח.פרק חמוד נחמד שיש רגיעה כזאת למרות שאני מתגעגעת למתח
כרמלה מצחיקה אותי עם העוגה
חמודה
שירה ואיתי גם הצחיקו אותי בפרק. בהחלט מתוקים. היה נחמד לראות שאיתי קיבל אותה ובזמן שהם היו עסוקים בלהתחבק הסרטון רץ.
אלון הגאון שוב פעם מצילה את כולם והפעם הוא אפילו לא יודע מזה. אהבתי שמשתמשים בו כתירוץ ושאפילו כרמלה מוכנה להאמין להתחמצנות רק בגלל שאלון אמר את זה בהחלט אומר הרבה על אלון

אהבתי את אלון בפרק הזה אגב. בהחלט ממשיך להיות בדמויות האהובות עליי.. זה היה חמוד בסוף הקטע עם תמר. אגב היא ממש מזכירה לי את אליאנה תדהר במראה. מתי כבר יראו את הקטע שלה?
אז שירה מחלקת עצות לאמה על איך לסדר דייט לאנשים שלא רוצים. על מי היא דיברה אבל כשהיא אמרה שהיא מומחית בזה? על יובל ואיתי?
אמה מתחילה להתנהג נורמלי, לבלות עם חברים, לשמוע מוזיקה בכיף ולצחוק. שתהנה מזה כל עוד זה נמשך XD
ברור שאמה תכעס שעידו מתקשר אליה בשביל מידע ובטח בשביל דריה. הגיוני. חבל לי עליו.
אהבתי את זה שדריה סוף סוף מתחילה לקלוט דברים לגבי עצמה ולהיות מודעת יותר לאנשים סביבה ומה שהם חושבים. חבל רק שמה שהיה צריך בשביל שזה יקרה זה ריב עם החברה הכי טובה שלה.
ואגב.. דניאלה ושאולי
עד לפרק הזה לא היה ממש אישור לזה שהוא מרגיש כלפיה משהו.. אולי הרגשנו במתח הרומנטי אבל רק בפרק הזה זה היה מאוד בולט. שאולי כזה מקסים. עכשיו שהיא עוזרת לו עם יובל אז נראה עוד סצנות שלהם.
וואו כול המבוגרים בסדרה הזאת היו באותו מחזור בתיכון. צירוף מקרים משעשע.
חדווה דיברה עם פיזנטי? שעכשיו אנחנו יודעים שקוראים לו מלאכי (שם אירוני).. היא סביר להניח חלק מהעניין אז כנראה שכן
נשאר עוד חודש עד לאירוע הגדול לפי פיזנטי.. עוד חודש אצלם לסוף העונה.

אגב שמתם לב שיובל לא הופיעה גם בפרק הזה? מה היא עושה בכל הזמן הזה שלא מראים אותה?

Roei152

Well-known member
מנהל
תמר מזכירה לך את אליאנה?
לי היא יותר מזכירה את צופית עמנואל (יובל בחמממה)...
אמה כועסת , אבל זה כ"כ ברורר שהם התובליאנה של הסדרה הזאת... תמיד יהיו ביחד...

panda0zombie

New member
לא יודעת
שמתי לב לזה בעיקר בסצנה עם אלון בסוף.. היא פשוט ממש נראתה לי כמו אליאנה משום מה

panda0zombie

New member
לגבי שירה ואלון אגב
נזכרתי בזה בפרק הזה.. אבל אני חושבת שיהיה להם איזה שהוא קטע מתי שהוא. אולי כמו סופי ויפתח בעונה 3 של החממה.. זיווג מוזר שלא החזיק מעמד הרבה זמן. אבל אני כמעט בטוחה שיהיה שם משהו. גם בפרק הראשון הייתה לי תחושה כזאת

Roei152

Well-known member
מנהל
לא רק הם גם יוליעם....
וגם דניאלללי .. מי חלם אז על הקשר הזה? אף אחד..
&nbsp

panda0zombie

New member
לגבי יוליעם זה דווקא היה די צפוי
אני זוכרת שכשראיתי גאליס עוד לפני שהסדרה בכלל עלתה וקראתי על הדמויות הייתה לי תחושה שהם יהיו ביחד בסוף. שכחתי מזה כשהקטע עם שרון התחיל אבל אז יוליעם התחילו ונזכרתי בחשדות
לגבי דניאללי זה נכון בהחלט לא חשבתי בכלל על הקשר הזה.. זה דווקא לא היה מאוד צפוי. הקשר שלהם התחיל את קו המחשבה שלי על אנשים שלא קשורים שיכולים להיות זוג בסוף

שיר m

Well-known member
אלון

האמת שקצת מוזר לי שהם רבים עם דריה. ז"א, הייתם חצי שנה ביחד באיזה חור באדמה, אתם לא אמורים להיות קשורים אחד לשני לנצח? או שזה בדיוק להפך...

panda0zombie

New member
את האמת שגם אני חשבתי על זה
לפני שנייה הם דיברו על זה שהם מאוחדים והחזיקו אחד את השני בכל הסיפור הזה ועכשיו הם בריב.. למרות שתכלס הגיוני שיהיו כעסים כי הם די במצב רגיש. דריה התחילה להשתגע על הסיפור ולהפיל את זה על דניאלה שכולה רוצה קצת מנוחה והקלה.
זה רק דניאלה ודריה בריב אבל.. שאולי לא ממש רב עם דריה, הוא פשוט בחר בצד של דניאלה (ברור)

שיר m

Well-known member
כן, צודקת
אגב, בלי קשר סתם נזכרתי
, כל הקטע עם ההורים, או המבוגרים שהיו באותו מחזור... מה עם ההורים שלהם? של דריה דניאלה ושאולי? אותם אי אפשר לשאול? מוזר שהשאירו אותם מחוץ לכל הסיפור.

panda0zombie

New member
אני חשבתי על זה כל הסדרה

זה לא הגיוני שלא טרחו לשאול את ההורים שלהם בתקופה שהיו נעלמים. זה הדבר הכי הגיוני לעשות. מוזר גם שאף פעם לא הראו אותם בהתחשב בעובדה שאנחנו יודעים שיש להם הורים (אצל דניאלה אמרו את זה במפורש שיש לה הורים.. לא זוכרת לגבי דריה ושאולי אבל אם לא היה להם הורים היינו יודעים מזה)

שיר m

Well-known member
בהתחלה זה לא כל כך הפריע לי
כי הם "טבעו", אז הגיוני שלא רוצים להטריד את ההורים שלהם, וזה בסדר שאנחנו הצופים לא נכיר אותם כי זה לא באמת משמעותי... אבל עכשיו כשהם פה וממשיכים לחקור, ועוד רוצים לערב את ההורים של אמה, אז למה? אין לכם הורים משלכם?

panda0zombie

New member
אצלי זה דווקא היה סוג של להפך
חשבתי שכחלק מהחקירה של למצוא את הנעלמים, אמה עידו ואלון ילכו לחקור קצת אצל ההורים שלהם למרות שקשה
אני חושבת שבשלב הזה היינו אמורים להכיר אותם.. ואם לא אז לפחות לשמוע אליהם יותר
בעיקר על ההורים של דניאלה כי מת להם ילד, ילדה אחת "מתה" וחזרה לחיים..

ny22

New member
מנהל
כן, יש כמה דברים מוזרים בסדרה הזאת ביחסים
ביניהם....

יובל עסוקה בהופעות של שיר השנה
עכשיו בגרסה החדשה- גרסת ה"שילך לעזאזל כל מי ששונא אותי!".

שיר m

Well-known member
איזה פרק קורע

התגלגלתי מצחוק:)
&nbsp
שירה

&nbsp
המאזין המסתורי הוא מאזינה, היה לה שיער ארוך. לדעתי זאת חדווה. או אמא של אמה, כי הראו אותה כשעידו אמר "תדברי עם ההורים שלך".

למעלה