פרק שונה ממה שראינו עד עכשיו
זה היה פרק מצחיק כזה.. בלי התפתחותיות או מתח.פרק חמוד נחמד שיש רגיעה כזאת למרות שאני מתגעגעת למתח
כרמלה מצחיקה אותי עם העוגה
חמודה
שירה ואיתי גם הצחיקו אותי בפרק. בהחלט מתוקים. היה נחמד לראות שאיתי קיבל אותה ובזמן שהם היו עסוקים בלהתחבק הסרטון רץ.
אלון הגאון שוב פעם מצילה את כולם והפעם הוא אפילו לא יודע מזה. אהבתי שמשתמשים בו כתירוץ ושאפילו כרמלה מוכנה להאמין להתחמצנות רק בגלל שאלון אמר את זה בהחלט אומר הרבה על אלון
אהבתי את אלון בפרק הזה אגב. בהחלט ממשיך להיות בדמויות האהובות עליי.. זה היה חמוד בסוף הקטע עם תמר. אגב היא ממש מזכירה לי את אליאנה תדהר במראה. מתי כבר יראו את הקטע שלה?
אז שירה מחלקת עצות לאמה על איך לסדר דייט לאנשים שלא רוצים. על מי היא דיברה אבל כשהיא אמרה שהיא מומחית בזה? על יובל ואיתי?
אמה מתחילה להתנהג נורמלי, לבלות עם חברים, לשמוע מוזיקה בכיף ולצחוק. שתהנה מזה כל עוד זה נמשך XD
ברור שאמה תכעס שעידו מתקשר אליה בשביל מידע ובטח בשביל דריה. הגיוני. חבל לי עליו.
אהבתי את זה שדריה סוף סוף מתחילה לקלוט דברים לגבי עצמה ולהיות מודעת יותר לאנשים סביבה ומה שהם חושבים. חבל רק שמה שהיה צריך בשביל שזה יקרה זה ריב עם החברה הכי טובה שלה.
ואגב.. דניאלה ושאולי
עד לפרק הזה לא היה ממש אישור לזה שהוא מרגיש כלפיה משהו.. אולי הרגשנו במתח הרומנטי אבל רק בפרק הזה זה היה מאוד בולט. שאולי כזה מקסים. עכשיו שהיא עוזרת לו עם יובל אז נראה עוד סצנות שלהם.
וואו כול המבוגרים בסדרה הזאת היו באותו מחזור בתיכון. צירוף מקרים משעשע.
חדווה דיברה עם פיזנטי? שעכשיו אנחנו יודעים שקוראים לו מלאכי (שם אירוני).. היא סביר להניח חלק מהעניין אז כנראה שכן
נשאר עוד חודש עד לאירוע הגדול לפי פיזנטי.. עוד חודש אצלם לסוף העונה.
אגב שמתם לב שיובל לא הופיעה גם בפרק הזה? מה היא עושה בכל הזמן הזה שלא מראים אותה?