אתה ממש לא מעליב, דווקא זה נחמד שיש מגוון דעות
אני לא חושב שישנה יצירת אומנות אחת בהיסטוריה (ואשמח אם תתקנו אותי במידה ואני טועה) שכולם התחברו אליה ואהבו אותה.
ככה שברור לי שזה נכון גם לגבי גיורא - אפילו שיש לי קהל עצום של מעריצים וכ"כ הרבה אנשים רואים את הסדרות שלו בטופ - ברור שיש כאלה שלא רואים את זה כך, שיש כאלה שחשובים שיש סדרות נוער יותר טובות משלו

שני דברים יש לי לומר לך בהקשר הזה:
1. יש את מה שאני קורא לו - "אפקט הוואו", כלומר, כאשר אני רואה סדרה או סרט (או כל יצירה אחרת) ואני אומר לעצמי כל הזמן - "וואו! זה פשוט מדהים!" או משהו בסגנון. בסדרות של גיורא זה קורה לי כ"כ הרבה פעמים, שאני פשוט המון מאיזו רמה של חשיבה הבנאדם הגיע אליה.
בסדרה "נעלמים" זה קורה לי הרבה הרבה פחות, אולי רק פעם או פעמיים במהלך כל הפרקים ששודרו עד עכשיו אמרתי "וואו". אבל בלי קשר הסדרה עצמה באמת מעולה
תראה, כמו שכתבו בהודעות קודמות, מדובר ביוצרים שונים - כל אחד בא ליצור ממקום שונה - אז יכול להיות שאני יותר מתחבר למקום שממנו גיורא יוצר ולכן הסדרות שלו הרבה יותר מדברות אלי.

2. קשה לי מאוד להשוות בין הסדרות של גיורא עצמו כל אחת הופיעה בתקופה אחרת בחיים שלי ולכן גם ראיתי אותה ממקום מאוד שונה. אבל בכללי - הסדרות שלו תמיד היממו אותי ונתנו לי המון המון השראה.
גם "נעלמים" נותנת לי המון

לגבי ההתנצלות של האנשים כאן אני מבין את מה שאתה אומר - אבל זה בגלל המעמד שאליו הוא זכה להגיע - האיש נחשב למלך סדרות הנוער שלנו (ובעיני בצדק...
)