נעלמים שבוע 4

שיר m

Well-known member
ליהי

שיר m

Well-known member
פשוט התרשמתי שכוכבת כמו יובל

לא יכולה להתחנן לחבר שלה שיישאר מול כל בי"ס

כי היא לא כוכבת

או לפחות לא רגילה למניירות של כוכבת, היא מאוהבת באיתי שנים וגם מזייפת מניירות של כוכבת.

panda0zombie

New member
יואו כן המחברת של אלון

שכחתי מזה.
עכשיו היא כנראה תשתמש בה. בסוף יתגלה שהאלון הזה יודע גם לשיר והוא יהיה כוכב יותר מיובל XD

Roei152

Well-known member
מנהל
זו לא המחברת של אלוון , שאולי הוא בעל המחברת....

panda0zombie

New member
מסכימה עם כל מילה

יובל מעצבנת אותי באופן כללי. אני חושבת שהיא שומעת שירים של עצמה ושמה אותם כצלצול והכל זה טיפה נרקיסיסטי
אמה באמת לא נמצאת הרבה בפרק אבל הראו לנו מצד שני יותר מדריה דניאלה ושאולי
תמיד בסדרות האלה המבוגרים קשורים להכל! לא תהיה סדרת נוער שבה המבוגרים שמופיעים לא מעורבים.
&nbsp

אני כמעט בטוח שהייתה גם מחברת

הוא נתן לה מחברת ואני חושב שאז הוא נתן לה את השיר (הגרוע, יש לציין).

שיר m

Well-known member
זה הולך ומסתבך

נו מה, בגלל שהם מצאו חצי לוח זה אומר שעכשיו עידו הוא חשוד?
מתיש קצת. וגם שירה לא שם

וואלה, פתאום הבנתי

אולי זאת הסיבה שעידו כעס על דריה? כי היא האשימה אותו בעזרה לרעים?
&nbsp
האמת שנוצר כאן משהו מעניין, אנחנו הצופים יודעים את הכל, אבל שתי החבורות יודעות רק מידע חלקי. אמה והשאר לא יודעים על גיורא, למשל.

שיר m

Well-known member
זה מעניין כי

פעם ראשונה שהדרכים מתפצלות. עד עכשיו הם גילו דברים ביחד, ככה שהתמונה היתה אמורה להיות התמונה של גיורא. אז עכשיו זה נפרד וזה אמור להיות יותר מעניין.
&nbsp
אגב, לא הבנתי מה הסיפור של התמונה של גיורא. מה קרה בטקס שבועות של לפני שנה?
&nbsp
ולא, אני לא חושבת שדריה האשימה את עידו. לדעתי זה פשוט חצי תמונה, עידו עם אריק, בדיוק כמו שהשם שלו היה חתוך.

גיורא פשוט

דיבר עם האיש בקפוצ'ון.
&nbsp
רגע, אם התמונה הייתה של אריק ועידו, וזה הגיוני, אז איפה התמונה של אריק?

שיר m

Well-known member
בחצי השני של הלוח

הרי הופיע "אר" במקום "אריק", מכאן שהלוח חתוך, וככה כנראה גם התמונה שמתחת, עידו במקום עידו ואריק. ככה אני הבנתי את זה.
&nbsp
אה, האיש היה שם? אוקיי, לא שמתי לב.

panda0zombie

New member
כזה נוח שהלוח חצוי XD

לפחות לנו.. תכלס זה היה צפוי שהם לא יקבלו את כל הלוח ככה סתם מתנה.
התמונה הייתה ממש על הקצה/גבול של הלוח אז הגיוני שהיא חתוכה. אני זוכרת שבאחד הפרקים הקודמים דריה אמרה שהם צריכים להשיג תמונה של אריק אז אולי הם לקחו תמונה שלו עם עידו וסתם שכחו לגזור אותה. או שברקע של התמונה עם עידו היה משהו חשוב.

panda0zombie

New member
טוויסט בעלילה

שאולי ודניאלה היו אחלה פתיחה לפרק! הם בדרך להיות הזוג שעוד לא זוג האהוב עליי.. הם ממש מקסימים. וכשדריה אמרה לדניאלה שכשיהיה לה חבר היא תבין היה לה מבט כזה שגרם לי לתהות האם היא חושבת על שאולי. והמגננה שהייתה לה כששאולי אמר שדניאלה אמרה לו איפה היא ודריה בקטע של הקפה הייתה ממש חמודה. זה היה ממש נחמד גם כשהוא בכל זאת דאג להן. וכל הכבוד על הנחישות לשבת כל הלילה.
סביר להניח ששאולי לא ידבר בסוף עם גיורא אבל אם כל הטוויסטים האלה בעלילה אני לא בטוחה. למרות שבסך הכל אפשר להבין למה שאולי לחוץ על לדבר עם המשטרה.
אלון הזה נעשה מקסים יותר מפרק לפרק. חמוד עם הכימיה והכל
באמת נושא מעניין. אבל היו תרוצים יותר טובים שיכל להמציא כשהאמא תפסה אותו יותר מאשר כן אני מנקה. הסצנה עם "המעבדה" הייתה מגניבה.
אמה ועידו ממש מקסימים. נראה לי קצת מוזר איך שעידו מתחיל עם אמה בשקיפות כשהם עדיין מחפשים את דריה וזה.
שירה די חסרה לי פה.. כל הכבוד לאיתי שהוא סוף סוף הפסיק להיות פאסיבי כל כך! ושזרק את יובל הזאת! ציפיתי שהיא תצליח למרוח אותו אבל לא. וזה די עצבן אותי כשהיא שרה את השיר "שלה" ככה ושזה היה הצלצול שלה. מרגיש כמו נרקיסיסטיות. וציקי הזה יודע לגלגל עניינים.
המספר רישוי נראה לי שייך לפיני הזה שמת. הגיוני סך הכל.
גיורא לא חייב להיות מעורב בסיפור. אולי הוא סתם דיבר איתו בלי לדעת. אבל עם איך שהעניינים מתקדמים ומניסיון קודם של סדרות הוא כנראה מעורב איך שהוא. מעניין איך איתי יסתדר עם זה בסוף.

ולטוויסט בעלילה הזה בסוף.. עידו היה על הלוח! (טאם טאם טאאאם)
להגיד את האמת חשבתי על זה במהלך הפרק שאולי יש לו קשר לכל התעלומה יותר ממה שאומרים. עכשיו אני באמת סקרנית.

למעלה