טוויסט בעלילה
שאולי ודניאלה היו אחלה פתיחה לפרק! הם בדרך להיות הזוג שעוד לא זוג האהוב עליי.. הם ממש מקסימים. וכשדריה אמרה לדניאלה שכשיהיה לה חבר היא תבין היה לה מבט כזה שגרם לי לתהות האם היא חושבת על שאולי. והמגננה שהייתה לה כששאולי אמר שדניאלה אמרה לו איפה היא ודריה בקטע של הקפה הייתה ממש חמודה. זה היה ממש נחמד גם כשהוא בכל זאת דאג להן. וכל הכבוד על הנחישות לשבת כל הלילה.
סביר להניח ששאולי לא ידבר בסוף עם גיורא אבל אם כל הטוויסטים האלה בעלילה אני לא בטוחה. למרות שבסך הכל אפשר להבין למה שאולי לחוץ על לדבר עם המשטרה.
אלון הזה נעשה מקסים יותר מפרק לפרק. חמוד עם הכימיה והכל
באמת נושא מעניין. אבל היו תרוצים יותר טובים שיכל להמציא כשהאמא תפסה אותו יותר מאשר כן אני מנקה. הסצנה עם "המעבדה" הייתה מגניבה.
אמה ועידו ממש מקסימים. נראה לי קצת מוזר איך שעידו מתחיל עם אמה בשקיפות כשהם עדיין מחפשים את דריה וזה.
שירה די חסרה לי פה.. כל הכבוד לאיתי שהוא סוף סוף הפסיק להיות פאסיבי כל כך! ושזרק את יובל הזאת! ציפיתי שהיא תצליח למרוח אותו אבל לא. וזה די עצבן אותי כשהיא שרה את השיר "שלה" ככה ושזה היה הצלצול שלה. מרגיש כמו נרקיסיסטיות. וציקי הזה יודע לגלגל עניינים.
המספר רישוי נראה לי שייך לפיני הזה שמת. הגיוני סך הכל.
גיורא לא חייב להיות מעורב בסיפור. אולי הוא סתם דיבר איתו בלי לדעת. אבל עם איך שהעניינים מתקדמים ומניסיון קודם של סדרות הוא כנראה מעורב איך שהוא. מעניין איך איתי יסתדר עם זה בסוף.
ולטוויסט בעלילה הזה בסוף.. עידו היה על הלוח! (טאם טאם טאאאם)
להגיד את האמת חשבתי על זה במהלך הפרק שאולי יש לו קשר לכל התעלומה יותר ממה שאומרים. עכשיו אני באמת סקרנית.