נעלמים שבוע 12 ואחרון

"אף אחד לא נראה שהוא שקרן, עד שאת מגלה שזה בדיוק מה שהוא..."

דריה, נעלמים 2, פרק 4, על תום...
&nbsp
אגב, תום ממש הודה שאבא שלו ידע על הסיפור עם הרעל והסיפור של בני. והתקצירים פשוט מראים לכולנו איך הבוגד בקיבוץ פעל.
&nbsp
גאיה, אני לא מאמין שאת מאמינה לג'וקי המסריח הזה... אז הם בי"א. הגיוני! שנה הבאה עונה אחרונה. עומר קצת מטומטם אם הוא האמין לזה... אמה, כל הבלשיות חשפה שאהבת חייך פגעה בעומר... מה שירה וג'וקי עכשיו?
&nbsp
קצת מוזר שיש עלילה שמתחילה ככה לפני הסוף.
&nbsp
הבחור קורא ספר של רוצחים. באמת מגיע לו. בכלל, הייתי מעדיף שעומר היה זה שנותן לשירה מתנות. אם רוצים לעשות עומר-שירה, תבנו את זה. זה היה יכול להיות נחמד במקום אלון, כי זה לא הגיע לשום מקום. וגם ככה ליטמן היה שולח את החבר הג'וק שלו לשריין את שירה. שירה, אני חושב שאת לא שירה הישרה אלא שירה השרלילה. מה זה נדלקת על כולם?! ארבעה! ארבעה! חטיף?! ומאיפה הביאו את עידו ושירה, לעזאזל?
&nbsp
מה נסגר עם הרדיו הזה בכלל? זה קצת מוזר, הזוגיות המאולתרת הזאת. מה זה? עידו לא הראה כלום כלפי שירה כשהיא נאלצה לעזוב בעונה שעברה. שום דבר. פתאום... בחייאת. הייתי מעדיף אחרת. "הרגיש כאילו אף פעם לא היינו ביחד". סיכום מעולה, נועם. רגשות לא נעלמים, זה לא אנשים...
&nbsp
כרמלה לוטן. ה-ה' קצת מחוקה... הכסף שתמר גנבה ומתכוונת לחלק לכולם!
&nbsp
כן, הוא הסתיר ממך שהוא ירד על ג'וקי! איזה סוד נורא זה! מילא אם היה מסתיר רעל או משהו... תודה לאל שזה לא יקרה ביניהם... ליטמן מסיג כוחות לכיוון שירה.
&nbsp
דריה, מה את פולטת בפני הבוגד בקיבוץ סודות?! דריה, כבר היינו בסרט של מישהו כמו תום. קראו לו רוקמן המוח פיסטוק. איזה בוגד אכזרי בקיבוץ. בוגד, ראית? בגדו גם בך! או שהבוגד מבוגד בגוד?רואה? הוא לא אננס! תזכירו לי... בפיקניק הכמעט דייט... מישהו לא ביקש אננס?
&nbsp
קצת פחות מרוצה מהעימות הזה. כאילו "בואו נצלם את לירז פעמיים ונעשה עימות". נו, די. היי, דודות! לא לריב! אנחנו גם יודעים מי בוגדים באמת, נכון? דודה, את עוזרת לתלמידים אבל אפילו לסדר את לא באה!
&nbsp
מה, תמרמר? מה פיזנטי עכשיו? אה... הדבר הנכון... כרגיל, החיוך פלוס הריסים.
&nbsp
בוגד בקיבוץ! בוגד בקיבוץ, אני לא מאמין! מה... הוא התקשר וכתב במורס? יופי, דריה. עכשיו את רואה מי עומד מולך!
&nbsp
הבוגד בקיבוץ חד היום.
&nbsp
בנות, אני לא סמכתי עליו מההתחלה. וחבל שאתן לא יודעות למה הוא עושה את זה! אפילו אמה מעדיפה להאשים קודם את אריק הבוגד. מי הוא! אמה, שאלה מצוינת. תראי, הכול התחיל כשהגרומלים החליטו להשתלט על כנען, אז הם שתלו גרומל מורדם שם...
&nbsp
בסדר, אתם לא ביחד, אבל מה יולה עכשיו... את עליי בלב? זה הגיוני בסלנג של יולה... הנוסחה עליכם... מדהים. העין של הורוס. כמו תמיד.
&nbsp
פיזנטי, גורלך להיות קורבן לטובת תמר ואלון. מה לעשות שהם זוג מדהים?
&nbsp
בוגד בקיבוץ מכסה עקבות. לא טוב... אוקיי, קיבלתי את הספוילר הזה וזה מטורף. כל הזמן חשבנו שמדובר בכלל בתום, וירון ארזי לא רצה לחזור על תמר, שכולנו ידענו שהיא הבת של מיכה, או על בני שכולנו ידענו שהוא המנהיג, או אפילו על יעקובסון שחשדו שהוא (ידעו שהוא) עומד מאחורי הכול. אבל אז, פתאום, בזמן שהוא מטפח את הבוגד בקיבוץ, מתברר שליטמן שלח בכלל את הבוגד במועדון! שכועס על אמה רק בגלל שהיא דחתה אותו במועדון החנונים! רק בגלל זה! לפחות אתה לא דוב נמלים, תגיד תודה! מה שכן... אני חושב שזה קצת מוזר. דולב חבר ילדות של דניאלה, מה הקשר? איך היא לא מכירה את תום? וגם היו רגעים שהוא היה לבד והתנהג כמו... כמו דולב, לא כמו מישהו שמסתיר משהו. (מה הקטע עם פיזנטי גם?) והכי חשוב, היה מפגש בינו ובין תום לבד והם לא דיברו על איזה משהו מוזר (אם כי השיחה שלהם הייתה די מהירה, וגם הכיף שתום נתן לדולב בהתחלה רומז כאילו...).
&nbsp
מה שכן, עכשיו כשדריה כפתה על דניאלה את דולב (ליטמן מבטח את עצמו פעמיים) זה הגיוני להגיד "את כופה את התום שלך על כולם"... דניאלה, את החכמה ביניכן!

שיר m

Well-known member
דייייייייייייי

איך חשדתי בתום אבל עזבתי את דולב בשקט

אבל באמת הוא היה צריך סיפור, הקטע עם דניאלה לא ממש החזיק.
&nbsp
כל הכבוד לדריה! חזרה לעצמה סוף סוף. כל הכבוד.
&nbsp
עומר ושירה זה הדבר הכי חמוד שיש. אני יכולה לראות אותם מדברים בלופ ולא יימאס לי.
&nbsp
טוב אתם כבר בפרק האחרון
אני תכף איתכם...

למעלה