נעלמים שבוע 12 ואחרון

dar dahan

Member
נעלמים שבוע 12 ואחרון

מה יקרה עם ורד הפסיכית ועם אלון והרעל ועם הסיני?
האם נזכה לראות את דפנה יחד עם דודידו?

האם יהיה סוף פתוח או סוף סגור לעונה הזאת?

ולמה מלאכי פיזנטי לא חוטף את ורד ומוכר את הרעל בעצמו?

כל התשובות לשאלות הללו ועוד ב3 פרקים אחרונים לעונה של נעלמים.

צדיק כתמר יפרח! צדיק כתמר יפרח!

אביב וגאיה!!!!!!!! רואה אותן המון לאחרונה. תמר דואגת לאלון, רק על זה מגיע לה הכסף. אווווווו... תמרמר... אוף... אבל אלון עם שירה בכלל...
&nbsp
הבוגד בקיבוץ נעדר הרבה לאחרונה. רק שירה צריכה להגיד את זה בכלל. לא, אמה, אל תתקשרי ל...
&nbsp
המממ... מי יכול לקבור את זה מתחת לאדמה... בואו אני אשאל שוב, למקרה שדר לא מבין: מי פה התעניין מאוד במנהרה מתחת לטוסטר ויש לו גם גישה לטוסטר, והוא יכול להסתובב שם כשלא מפריעים לו?! יאניב, סתום. אנחנו לא מקבלים חנונים חדשים.
&nbsp
איזה. בוגד. בקיבוץ! הוא בכוונה מכסה עקבות! בטח, ברור ש*לך* זה לא מרגיש כמו צירוף מקרים.
&nbsp
כן, דריה, טוב ששמת לב שהוא מסריח. לדריה יש את הטלפון של רוקמן. קצת מטריד.
&nbsp
ממתי דריה כזאת רגשנית? פעם החיבוק הזה היה נחשב סוטה.
&nbsp
דודה ורד. מה שלומך. תאומים. תמיד עושים צרות. שוד ביום האחרון של מזל תאומים... היי, דודה ורד! אמרנו שלא יורדים על משפחה! טוב, למרות שברור שדודה רקפת פחות מוצלחת ממני. יופי, עידו. אוי, אמה, את יודעת, את צריכה להקפיץ את המבחנות מיד ליד. נכון? אלון, תקשיב לאחותך ותמשיך ללכת! ברקו האידיוט לא בדק את כל המבחנות... זה בסדר לצחוק כשברקו בוכה? אמה, למה את חייבת להמשיך לעבוד על אחיך... למה? כן, היא שחקנית מדהימה. אלון, אסור להגיד שאתה אוהב אותה. פה זה לא יומני! וזאת לא הסצנה מההתחלה, נכון? זה היה בשדה חרציות בכלל...
&nbsp
זה עבד, שוטר דביל! זה עבד! לירז מתפוצצת מצחוק כאן... אגב, צל"שים זה לא טוב באשמורת, בפעם האחרונה זה היה מבני. זאת אחותך, אלון. אה, יותר טובים מהרבה שוטרים? ברור... אמה, כנראה את לא עד כדי כך חכמה... כי כולנו יודעים מי גנב.
&nbsp
ידעתי! חיוך גדול עכשיו על הפנים שלי. אמרתי לכם. אמרתי לכם שגם אז. אח... איך אני תמיד יודע להמר על הזוגות המתוקים הנכונים...
&nbsp
למה את עם אוזניות, נורית?! הייתה עלילה נהדרת עם דריה ונורית. המממ... האם לסמוך על גברים בלתי אמינים בעליל עובר במשפחה?
&nbsp
אוי, דניאלה, דווקא את... דווקא את לבד... מסכנה שלי. סופסוף הזוגות מסתדרים! גם אנחנו ידענו, שירה. כן. כיתה ו'. נכון. ג'וקי לא... ג'וקי...
&nbsp
אל תחייך לה, בוגד בקיבוץ! לצערנו, כן, הוא שיקר.
&nbsp
היי, שלום לך, בוגד בקיבוץ. כמה פעמים הזהרתי, כמה פעמים הזהרתי! אבל אתם מאמינים לבוגד בקיבוץ, לבוגד לילה, לבן דוד של דר, לשחר הזה! כולכם מאמינים לו... לילה שלי, בבקשה ממך! בבקשה ממך תחזרי ותחסלי את היצור הזה!

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק טוב
עומר מגלה שעידו כנראה עשה לו עוול , אגב יכול להיות שזה איתי או יובל? לא נראה לי שזה איתי או יובל , אבל נקח את זה בחשבון .. מגלים סף סוף שתום רע , מה שנחשנו מהתחלה ...

יובל קינאה בתשומת הלב ששירה קיבלה ממנו!!!!!!!!!!!

סתם, נו...
&nbsp
ברור שזה איתי הרשע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
סתם, נו, זה עידו...

Roei152

Well-known member
מנהל
גם איתי וגם עידו היו להם אינטרס לשמור על שירה ...
אגב זה ששירה הוצגה בעונה הקודמת כאחת שהיא לא מלכת הכיתה , אלא מאוד נגררת אחרי איתי ויובל שחולמת על איתי , מפריע טיפה לסיפור הזה שהיא הייתה חברה של עידו
..

לא ממש

שירה הייתה די פעילה, היא הוצגה כאחת שהייתה במועצת תלמידים ואהובה מאוד על כולם. מה שספציפית הפריע היה זה שהמשפחה פשטה רגל, וזה גרם לה להיגרר.
&nbsp
אבל חוץ מזה? הייתה די פעילה. אני זוכר איך כשהיא חזרה ונכנסה לטוסטר אז כל הילדים התחילו לפנות אליה (באמצע ריאיון של יובל!!!!!!!!!)
&nbsp
אבל זה עידו, נו... אין סיבה להפיל את זה על מישהו שכבר לא פה.

dar dahan

Member
בן דוד בוגד :-O

אני לא מאמין שהוא שומר את הפרחים.
מה קורה פה שחר תום דהן??
ככה אתה בוגד בי ובאמה ובאמה מאמריקה ובמיטל ובשירה ובלילה ובקירקי (המגנא והפלגא)?
תתבייש לך!
פסיכופת!
&nbsp
תמיד אמרו במשפחה שהוא פסיכי אבל זה עובר כל גבול!
&nbsp
ד"א הקטע מפתיחת העונה זה הקטע שהיא עובדת על ורד רוקמן ועל ברקו או שזה יהיה משהו אחר?
&nbsp
ומה לעזאזל הבן דוד שלי מתכנן?
&nbsp
&nbsp

זה הקטע מתחילת העונה

ואמרתי לך שקרוב המשפחה שלך הוא האשם כאן! לא לילה המגנא! (אמרת לילה וקירקי- מגנא ופלגא, בהתאמה!)

שיר m

Well-known member
סוף סוף!!!!!!!!!!!

מתחת לאף שלך דריה! את לא מקשיבה! הנה! אמרתי לך!!!
&nbsp
סוף סוף 2, יאללה מכות!!! תראה לו עומר! עוד לא ראינו דם!
&nbsp

שיר m

Well-known member
הלוואי שדניאלה תעלה עליו... מגיע לה תהילת עולם

dar dahan

Member
פרק 97

עם מי תום עובד?
מה הוא יעשה עם הפרחים?
ומה יקרה עם תמר ואלון?
כל התשובות לשאלות הללו בעוד פרק של נעלמים.

dar dahan

Member
WTF??

מה לעזאזל? תום ודולב? אחים?
WTF?
ובשביל מי הם עושים את כל זה?
ומה המאסטר פלאן שלהם?
זה טוויסט עוד יותר מפתיע מכל הטוויסטים שגיורא חמיצר עשה בסדרות שלו, את זה לא ראיתי בא.
והייתי צריך לדעת שזה דולב בשנייה שתום אמר שאח שלו אוהב אננס.

ואיך לעזאזל תום ודולב קשורים לפרחים ולרעל?

rubmwue1234

New member
דבר אחד

זה פשוט נורא מציק לי בעונה הזו של נעלמים(שהיא אחלה עונה כן?)
שיש התעסקות עם דברים די פתטיים והרבה יותר מהעונה שעברה..
הקישור של אותו ריב מכיתה ה לסיפור עם ג'וקי מילא...יש מין הגיון.
אבל זה ממש פתטי לראות את סיפור האהבה של שירה וג'וקי נרקם בעקבות אותה תקופה מכיתה ה'...זה לא אמין וזה שוב-פתטי..
זהו..

למעלה