צדיק כתמר יפרח! צדיק כתמר יפרח!
אביב וגאיה!!!!!!!! רואה אותן המון לאחרונה. תמר דואגת לאלון, רק על זה מגיע לה הכסף. אווווווו... תמרמר... אוף... אבל אלון עם שירה בכלל...

הבוגד בקיבוץ נעדר הרבה לאחרונה. רק שירה צריכה להגיד את זה בכלל. לא, אמה, אל תתקשרי ל...

המממ... מי יכול לקבור את זה מתחת לאדמה... בואו אני אשאל שוב, למקרה שדר לא מבין: מי פה התעניין מאוד במנהרה מתחת לטוסטר ויש לו גם גישה לטוסטר, והוא יכול להסתובב שם כשלא מפריעים לו?! יאניב, סתום. אנחנו לא מקבלים חנונים חדשים.

איזה. בוגד. בקיבוץ! הוא בכוונה מכסה עקבות! בטח, ברור ש*לך* זה לא מרגיש כמו צירוף מקרים.

כן, דריה, טוב ששמת לב שהוא מסריח. לדריה יש את הטלפון של רוקמן. קצת מטריד.

ממתי דריה כזאת רגשנית? פעם החיבוק הזה היה נחשב סוטה.

דודה ורד. מה שלומך. תאומים. תמיד עושים צרות. שוד ביום האחרון של מזל תאומים... היי, דודה ורד! אמרנו שלא יורדים על משפחה! טוב, למרות שברור שדודה רקפת פחות מוצלחת ממני. יופי, עידו. אוי, אמה, את יודעת, את צריכה להקפיץ את המבחנות מיד ליד. נכון? אלון, תקשיב לאחותך ותמשיך ללכת! ברקו האידיוט לא בדק את כל המבחנות... זה בסדר לצחוק כשברקו בוכה? אמה, למה את חייבת להמשיך לעבוד על אחיך... למה? כן, היא שחקנית מדהימה. אלון, אסור להגיד שאתה אוהב אותה. פה זה לא יומני! וזאת לא הסצנה מההתחלה, נכון? זה היה בשדה חרציות בכלל...

זה עבד, שוטר דביל! זה עבד! לירז מתפוצצת מצחוק כאן... אגב, צל"שים זה לא טוב באשמורת, בפעם האחרונה זה היה מבני. זאת אחותך, אלון. אה, יותר טובים מהרבה שוטרים? ברור... אמה, כנראה את לא עד כדי כך חכמה... כי כולנו יודעים מי גנב.

ידעתי! חיוך גדול עכשיו על הפנים שלי. אמרתי לכם. אמרתי לכם שגם אז. אח... איך אני תמיד יודע להמר על הזוגות המתוקים הנכונים...

למה את עם אוזניות, נורית?! הייתה עלילה נהדרת עם דריה ונורית. המממ... האם לסמוך על גברים בלתי אמינים בעליל עובר במשפחה?

אוי, דניאלה, דווקא את... דווקא את לבד... מסכנה שלי. סופסוף הזוגות מסתדרים! גם אנחנו ידענו, שירה. כן. כיתה ו'. נכון. ג'וקי לא... ג'וקי...

אל תחייך לה, בוגד בקיבוץ! לצערנו, כן, הוא שיקר.

היי, שלום לך, בוגד בקיבוץ. כמה פעמים הזהרתי, כמה פעמים הזהרתי! אבל אתם מאמינים לבוגד בקיבוץ, לבוגד לילה, לבן דוד של דר, לשחר הזה! כולכם מאמינים לו... לילה שלי, בבקשה ממך! בבקשה ממך תחזרי ותחסלי את היצור הזה!