נעלמים המשך שבוע 9

שיר m

Well-known member
אבל עדיין נשמע שהם בקשר טוב...

לא נראה לי שרק מאחורי הסורגים...
נראה. עוד פרק אמה תגלה עוד פרטים... כבר אמרתי שאני אוהבת את הקצב של הסדרה הזאת?

panda0zombie

New member
גם אני

אני ממש אוהבת איך שרצים דברים בסדרה הזאת וזה בכל זאת ממשיך להיות מעניין

dar dahan

Member
אולי 17 שנים להרעלה?

הריי כל המדינה בטוח דיברה על מים רעילים בעיירה.
או שלא?
&nbsp

שיר m

Well-known member
זהו, זה מה שחשבתי... הכל התחיל באותו זמן בערך

אבל עדיין לא ברור איך הכל מתחבר...

שיר m

Well-known member
אוקיי

מוטי... אני לא בטוחה.
&nbsp
גם אני חשבתי שאולי היא הבת של מיכה, אבל לא בטוחה שזה מסתדר מבחינת גילאים. מצד שני, אנחנו לא יודעים כלום על מיכה...
&nbsp
מצד שלישי, נראה שהמטרות שלהם שונות. מיכה צריך כסף כדי לצאת מהכלא (?), וכנראה מה שאמור לקרות ביום של היומולדת של תמר קשור לזה, לכסף, וגם לתכנית הגדולה של פיזנטי והבוס שלו... טוב אני מסתבכת פה עם עצמי...

panda0zombie

New member
שמתם לב אגב שגם בפרק הזה עידו לא הופיע?

חוץ מבפלאשבק של כרמלה לאיזה שנייה
עידו כבר נעשה לא נחוץ לעלילה? וגם את אליישר לא הראו מלא זמן.. ובכלל אריק לא נמצא גם
מאז שהנעלמים חזרו פתאום לא מראים דמויות.. צריך לחלק את הזמן בין כולם וזה לא אפשרי

ny22

New member
מנהל
אני מתחיל לאהוב יותר ויותר את הסדרה הזאת!!
הפרק עצמו היה ממש טוב היום

קשה לי לכתבו הכל כי היו במאת המון דברים טובים

&nbsp
עם כמה שזה עצוב על דריה היה משהו מאוד מעניין (ואפתח על זה שירשור בנפרד, כי זה דיון בפני עצמו).
אני לא מבין איך הם לא חושדים בתמר. מעניין מתי היא תיחשף...
&nbsp
מעניין באיתי מתחיל לחשוד בשירה, לצערנו כנראה גם בזה יובל מצליחה...
&nbsp
וכל הכבוד לתסריטאים - שהם מפנים את הזרקאורים לכרמלה
באמת מגיעה לדמות הזאת יותר התייחסות...

&nbsp
מה אני אגיד? סדרה מעולה

panda0zombie

New member
בהחלט

מחכה לשרשור דריה..
זה היה נראה כאילו אמה קצת חושדת בה כשהן דיברו בהתחלה של הפרק. אבל אלון מאוהב נואשות אז ברור שהוא לא שם לב
התסריטאים והיוצרים עושים עבודה מצויינת עם הסדרה הזאת

שיר m

Well-known member
עוד מעט
אמה ואלון יקבעו עוד פגישה, ויראו שוב את תמר, ואז אמה תבין שזאת היא...

Roei152

Well-known member
מנהל
אבל גם תמר לא טיפשה...
היא יודעת שעלו עליה...
וזה שהיא תופיע כל הזמן בעקבות אמה ואלון

שיר m

Well-known member
אבל היא חוששת פחות
כי היא כבר יודעת שהם מחפשים משהו אחר...
וגם אם היא תיזהר, עדיין אמה חכמה יותר

panda0zombie

New member
והנה מתחיל הבלאגן
תמר מצליחה למרוח אותם.. ברור. נראה היה שאמה טיפה חושדת. ריחות ותאורה.. מה אבל תמר חשבה בדיוק כשהיא עמדה במקום הלגמרי גלוי הזה?
מזל טוב לאלון ותמר חוגגים שבוע יחד! כנראה שהמתנה של אלון זה לספר לתמר את כל מה שהוא יודע.. אלון מאוהב נואשות יכול להיות מסוכן לצוות.
לפחות זה לא ממש מעניין את תמר כי יש שם משהו אחר. עכשיו יש קטע עם אוצר וכסף ואבא שלה? ואיפה האמא בכל הסיפור הזה? העיקר שמזה הם לא יודעים. עכשיו הכניסו אותנו לתעלומה אחרת לגמרי. כנראה קשור לכספת התת קרקעית מהדיסקאוןקי
יובל הזאת נחש. לא אומרת נואש.. עכשיו איתי מתחיל לפקפק בשירה
צפוי אבל מבאס
דובי הזה חכם יותר מהטמבל שעשו אותו.. קודם חשבתי שהוא סתם טמבל שליח של פיזנטי אבל עכשיו הוא מצליח לשחק בגיורא ולאיים על איתי ולגרום לו להסתכסך עם אבא שלו. מסכנים שירה ואיתי.. חבל שלא עשו גיבויים או טרחו לבדוק את הכרטיס כי הם הרי יודעים שדובי מצא את הכרטיס. למה הם לא חשבו לבדוק? כי למה שדובי פשוט ישאיר את זה שם עם ההוכחה
מזל ששאולי לא מזייף באמת. מיכה מופלל, גיורא באמת קשור, ויש גם כספת תת קרקעית ותמונות של הילדים. מעניין שדווקא לזה דריה הלכה קודם במקום שאר הדברים.
כרמלה ידעה שהילדים בחיים.. לא מאוד מפתיע אבל מה קרה איתה? עד עכשיו לא ממש הייתה לנו סיבה לחשוד בה חוץ מזה שהיא במבוגרים וכולם חשודים אצלנו
בלאגן אצל דריה-עידו-אמה. הגיע הזמן.
תכלס עידו יצא הכי דפוק פה.. לא רצה לפגוע באף אחת ובסוף כולם פגועים.
דריה כועסת מן הסתם.. צודקת במה שהיא אמרה לעידו. היא כל הזמן אמרה לו כמה אמה מדהימה ונהדרת והוא לא עשה שום דבר. הוא באמת היה צריך לספר לה. ועכשיו כ"נקמה" אולי הוא הלך לרדיו לבד.. בטח לא ייצור בעיות

אמה יצאה אבל הכי צודקת בפרק הזה.. בין מה שאמרה לעידו למה שאמרה לדריה.
למרות שאולי זה לא היה רעיון ממש טוב לצעוק על דריה שכל העולם סובב סביבה ושהיא צריכה להיות במרכז והכל (עם כמה שזה די נכון ועם כל אהבתי לדריה ויש הרבה) כשהיא במצב הזה..

הפרק הזה היה מקדם עלילה ממש טוב. גם תעלומה חדשה של אוצר, גם שירה ואיתי, גם אמה ועידו מתגלים.. יהיה מעניין

שיר m

Well-known member

אני לא חושבת שכרמלה חשודה, לדעתי היא פשוט ראתה משהו במקרה ואיימו עליה לשתוק...
&nbsp
וכל מה שכתבת

panda0zombie

New member
הגיוני
שסתם איימו עליה.. ובכל זאת לא ממש שמתי לב אליה וחשבתי שיש בה יותר.. לא יודעת למה

שיר m

Well-known member
כולם כועסים
פרק טוב!
&nbsp
שאולי

&nbsp
לא ראיתי את זה בא. ככה שדריה תגלה מול כולם... הייתי בטוחה שזה יקרה ברדיו איכשהו. וגם לא חשבתי שזה כל כך יזיז לה. אבל היא כנראה באמת אוהבת את עידו.
&nbsp
אני אוהבת את דריה כועסת. ואמה זורקת לה בפרצוף את כל האמת.
&nbsp
תמר היא מסיפור אחר לגמרי. כסף. תמיד הכל מתחיל ונגמר בכסף. אבל אנחנו עוד לא יודעים מי אבא שלה.
&nbsp
כרמלה גילתה משהו. נוו מתי נגלה על חדווה.
&nbsp
איתי, שלא תעז בכלל לחשוד בשירה.

panda0zombie

New member
לגבי דריה
אני לא בטוחה שהיא באמת מאוד אוהבת את עידו (אני כן בטוחה אבל שהיא אוהבת אותו) יותר משהיא עצבנית ששיקרו לה שני אנשים שהיא מאוד סומכת עליהם
גם אני ציפיתי שזה יקרה בדרך אחרת הגילוי הזה

מה נגלה היום?
אגב, שתדעו שהיום השתמשתי בספריי שמן על נעל עם מסטיק. די עובד. תודה, אלון!
&nbsp
אני לא אגיד לכם מה חשבתי על מצב הזוגות, אם במקרה אלון כן יגמור עם תמר ולא עם דריה. כי תכל'ס מה הוא ודריה קשורים? חוגגים שבוע. חמוד ופתטי. אמה חשדה או לא?
&nbsp
מי אמר שעידו ואמה יחשפו מהמחשב? איזה מוזר... דריה לא נותנת לכלום להפריע לה בחקירה, ופתאום... אז זאת התמונה שלא ציפו לראות. שאולי ודניאלה מקבלים דוגמה רעה.
&nbsp
תשמע, גיורא... בין הבן שלך ודובי, אני סומך על איתי.
&nbsp
אוי, איתי, אתה יותר טיפש מדובי.
&nbsp
אמה בחורה טובה ועידו נשאר בלי כלום.
&nbsp
הרעים עושים מה בראש שלהם, ובלי דריה גם החבר'ה שלנו עושים, ועוד בטיפשות.
&nbsp
חבר'ה, אתם כאלה טיפשים... וגיורא איום ונורא.
&nbsp
שימו לב לעיניים של תמר כשאומרים "פיזנטי". תמר מחפשת אוצר? מה זה פה שכונה?
&nbsp
היי יובל. נחמד לראות אותך אחרי רבע שעה. היא בטח מסתובבת בצעקות "למה אף אחד לא שם לב למה שאני אומרת על שירה?! ואיפה כולם בכלל?!". עוד גניבה.
&nbsp
כשדריה מחקה את אמה זה היה מצחיק. סצנה לא מצחיקה, אבל צחקתי. אמה מתפרצת על דריה, כנראה היא שמרה את זה הרבה זמן.
&nbsp
איזה היי מוזר של עידו לאמה.
&nbsp
מי זה אבא של תמר? ומה הוא קשור לכסף? זה לא פיזנטי, פיזנטי לא ינסה להשתמש בחבר'ה כדי לגלות על משהו, הוא הסתדר טוב בלעדיהם והם בכלל נצמדים אליו. אולי היא... אולי היא הבת של אליישר בכלל?
&nbsp
טוב, עידו לא נשאר בלי כלום, יש לו רדיו.
&nbsp
אני לא יודע אם אמה תפקפק, אבל איתי כן.
&nbsp
אמה והכדור. חה. קטע עצוב עם כולם, אבל איכשהו צחקתי כשהמכשיר של דריה שאל אותה אם היא בטוחה שהיא רוצה למחוק. ועדיין נשארה לה תמונה של עידו! ורק איתי לא קשור לכלום.
&nbsp
כרמלה?! מה היא קשורה בכלל?! שיחה כ'... וואו.

panda0zombie

New member
אלון יעיל גם בחיים האמיתיים
עכשיו כשאיתי מפקפק קצת בשירה אז כבר יהיה לו זמן לקטע של יובל

זה יהיה כזה מוזר אם תמר תתגלה כבת של אליישר..

למעלה