מי אמר שאמה לא כועסת על דריה?
קוראת לה עכשיו אגואיסטית בטון עצבני, "כל משפחת קליין שרופים".. בהחלט כועסת
כועסת אבל חכמה! כל הכבוד לאמה שקלטה את תמר סוף סוף, והצליחה לעקוב אחריה, לצלם, לקחת לה את המפתחות.. אמה מרשימה אותי כל פרק מחדש
החלטה פחות טובה הייתה ישר לרוץ לאלון עם זה. היה די צפוי שהוא יגן על החברה שלו מזה שבוע בה הוא מאוהב לגמרי. למרות שהוא בהחלט היה צריך להקשיב לה לפחות ולשמוע את ההוכחה כי אמה לא סתם הייתה ממציאה.
איתי ושירה התחילו להתפרק, ואז שירה גילתה על יובל. למען האמת הסיטואציה של שירה עם יובל הרגישה לי מוזרה.
שירה נכנסת רואה את האחד האנשים השנואים עליה בחדר שעשה לה רק רע והיא פשוט מתיישבת לידו על הספה כאילו כלום וממשיכה לדבר. מפתיע אותי גם שהחליטו בשלב הזה ששירה תגלה על יובל. מצד שני הכל מהיר בסדרה הזאת.
דניאלה ושאולי.. מקסים כמו תמיד. אני אוהבת את הישירות של דניאלה ועד כמה שהיא הייתה נחושה בסצנה הזאת. אבל הרגשתי ממש עצובה בשבילה כשדיברה על אוריה
אהבתי איך שהתמקדו יותר באלון בפרק הזה. למרות שלא ממש נראתה התפתחות אצלו. וסוף סוף יש לו סצנות עם דריה.. וחזרנו גם לסם אמת.
חמודה דריה, עוגות ומבחני טעימות. כנראה שלא כל משפחת קליין שרופה אצלה.
גילינו על כרמלה. היא ידעה וכצפוי לא הייתה מעורבת חזק ויצאה די הקורבן. כיף לדעת שיש פה מבוגר אחד שלא אשם במשהו בטוח.
אישה איימה עליה בטלפון? הייתי בטוחה בהתחלה שפיזנטי.. אולי באמת חדווה? יהיה מוזר אם יביאו עכשיו מישהי חדשה
מי הרביץ לאלון? מי שזה/זאת לא יהיה קשור לסיפור הגדול ולא לעלילת תמר אחרת לא היה לוקח את המחשב עם המידע. מקווה שלפחות הם עשו בשכל והכינו גיבוי.