נעלמים המשך שבוע 9

שיר m

Well-known member
מעולה. מעולה.

אמה חכמה יותר. עכשיו היא רק צריכה לבדוק מתי היומולדת של תמר.
&nbsp
דריה ואלון עובדים ביחד!
&nbsp
דניאלה

panda0zombie

New member
ממש

סוף סוף דריה ואלון
גם אם לא הייתה התקדמות ביחסים בינהם כמו שאנחנו רוצות
אמה בהחלט הייתה מאוד חכמה בפרק הזה.. חוץ מזה שסיפרה לאלון

panda0zombie

New member
מי אמר שאמה לא כועסת על דריה?

קוראת לה עכשיו אגואיסטית בטון עצבני, "כל משפחת קליין שרופים".. בהחלט כועסת
כועסת אבל חכמה! כל הכבוד לאמה שקלטה את תמר סוף סוף, והצליחה לעקוב אחריה, לצלם, לקחת לה את המפתחות.. אמה מרשימה אותי כל פרק מחדש
החלטה פחות טובה הייתה ישר לרוץ לאלון עם זה. היה די צפוי שהוא יגן על החברה שלו מזה שבוע בה הוא מאוהב לגמרי. למרות שהוא בהחלט היה צריך להקשיב לה לפחות ולשמוע את ההוכחה כי אמה לא סתם הייתה ממציאה.
איתי ושירה התחילו להתפרק, ואז שירה גילתה על יובל. למען האמת הסיטואציה של שירה עם יובל הרגישה לי מוזרה.
שירה נכנסת רואה את האחד האנשים השנואים עליה בחדר שעשה לה רק רע והיא פשוט מתיישבת לידו על הספה כאילו כלום וממשיכה לדבר. מפתיע אותי גם שהחליטו בשלב הזה ששירה תגלה על יובל. מצד שני הכל מהיר בסדרה הזאת.
דניאלה ושאולי.. מקסים כמו תמיד. אני אוהבת את הישירות של דניאלה ועד כמה שהיא הייתה נחושה בסצנה הזאת. אבל הרגשתי ממש עצובה בשבילה כשדיברה על אוריה

אהבתי איך שהתמקדו יותר באלון בפרק הזה. למרות שלא ממש נראתה התפתחות אצלו. וסוף סוף יש לו סצנות עם דריה.. וחזרנו גם לסם אמת.
חמודה דריה, עוגות ומבחני טעימות. כנראה שלא כל משפחת קליין שרופה אצלה.
גילינו על כרמלה. היא ידעה וכצפוי לא הייתה מעורבת חזק ויצאה די הקורבן. כיף לדעת שיש פה מבוגר אחד שלא אשם במשהו בטוח.
אישה איימה עליה בטלפון? הייתי בטוחה בהתחלה שפיזנטי.. אולי באמת חדווה? יהיה מוזר אם יביאו עכשיו מישהי חדשה
מי הרביץ לאלון? מי שזה/זאת לא יהיה קשור לסיפור הגדול ולא לעלילת תמר אחרת לא היה לוקח את המחשב עם המידע. מקווה שלפחות הם עשו בשכל והכינו גיבוי.

שיר m

Well-known member
ת'כלס

"כיף לדעת שיש פה מבוגר אחד שלא אשם במשהו בטוח"

&nbsp
חדווה. לגמרי.
&nbsp
גיבויים לא ממש עושים בסדרה הזאת, אבל אולי אלון למד משהו מיניב החנון

panda0zombie

New member
אני אזכור אותך כהראשונה שעלתה על חדווה

צריכים להתחיל לגבות דברים שם..

שיר m

Well-known member
זה מזכיר לי את "דאוס"

דני: "אני תמיד מגבה פעמיים"

אז שיחה ששמעתי היום באוטובוס

ילדה בגיל חט"ב: "מה זה נעלמים?"
ילד בגיל חט"ב: "סדרה שאת לא רואה."
ילדה: "על מה היא מספרת?"
ילד: "על שלושה ילדים שנעלמו".
&nbsp
וואו.
&nbsp
השיחה של כרמלה נשמעת כאילו חיברו קטעים שונים. אולי מפלילים אותה? וזה לא יומיים, אמה, זה שבוע.
&nbsp
בלי דריה שירה מנהלת חקירה עצמאית. איתי עם כל הטאקט של פיל בחנות חרסינה. אני חושב שלקרוא לה קלפטומנית זה קצת יותר מעליב. איפה יובל שתעוט עליו?
&nbsp
"אני שקט כמו חילזון וחד כמו ינשוף". זה מוחמד עלי הבא. אגב, למה דניאלה לא קפצה כשהיא ראתה בדיסק און קי "שיחת הפללה מיכה"? דניאלה צודקת. ומעציבה. והתוודתה סופסוף!
&nbsp
"חייבים לדבר איתהאסור לדבר איתה". עוגה. סם אמת. יפה. אה, יש בטוסטר עוגות. נפתלי. כרמלוגה. כרגיל לירית אוכלת. העיקר היא רצתה דמות אחרת.
&nbsp
אוף, תמר. ופליטה.
&nbsp
הנה יובל. למה שירה הלכה ישר אליה? מה יש ביניהן? ממתי הן חברות? כמה זה עמוק שכל השנאה ביניהן לא משפיעה על זה? גם יובל פלטה, אבל במקרה שלה היא צודקת, אמה באמת הייתה איתה. מוזר שיובל קוראת לאיתי "אהבת חיי". קטע חזק.
&nbsp
אני חושב שהבנתי מי הבוס הגדול... אבל מי אבא של תמר? אוי, אלון.
&nbsp
להתחמצן. מפתיע שכרמלה עוד זוכרת את זה. למה היא לא אמרה שהיא שמעה שזה מה שאלון אומר? אגב, מאיפה הוא השיג עוד שק סודה? או שהוא שמר קצת סם אמת?
&nbsp
איזה מין מעקב זה ככה פתוח? רגע... אבא של תמר זה...
&nbsp
הנה, קיבלנו את אלון ודריה. למרות שאני ממש לא אוהב את הזוג הזה.
&nbsp
הנה המערכת. אבא של תמר בכלא? אוי שיט... אז זה אומר ש...
&nbsp
אז ההקלטה כן מפוברקת. מי אחראי על הכל?
&nbsp
זה היה פיזנטי? רוב הסיכויים שכן, שהוא רצה לגנוב את המידע בחזרה. ואם לא?

panda0zombie

New member
הוא לא השתמש בכל הסודה בסם האמת הקודם ונשאר לו

לא נראה לי שזה היה פיזנטי.. אם זה היה הוא אז היו כנראה מראים אותו.. מצד שני אולי הוא רצה גם להתנקם קצת באלון על זה שהרביץ לו בראש כשהם מצאו את הנעלמים
גם אני הופתעתי שכרמלה זכרה את ההתחמצנות!
בהחלט מוזר שיובל קוראת לאיתי "אהבת חייה".. מה כבר קרה שהוא אהבת חייה?

שכחתי מזה שאלון הרביץ לו

אם ככה, אז זה כנראה באמת פיזנטי ויש כאן "החזרה" שלו לאלון. מצד שני, אולי זה מה שהם רוצים שנחשוב.
&nbsp
יובל הייתה חנונית לגמרי והיא הייתה חנונית שהשיגה את הבחור הכי שווה בשכבה שלה. לא פלא שהיא חושבת שהוא אהבת חייה.

שיר m

Well-known member
רגע רגע

אתה אמור לספר מה אתה חושב! מה זה הרמזים האלה? דבר!
&nbsp
וכן אלון אמר שנשארה לו מנה

אז אלו רק השערות

1) בהתחלה חשבתי שתמר נכנסה לבית של הזקן ושהיא קשורה למשפחה ההיא שגורשה מאשמורת. אבל טעיתי.
&nbsp
2) אני משער שמוטי, אבא של אמה ואלון, אחראי על העניין. זה יהיה טיפה צפוי אם כן.
&nbsp
3) תמר הבת של מיכה, אולי? אחרת למה הוא בכלא ולמה מדברים עליו? אנחנו גם יודעים שהוא חבר של פיזנטי. עכשיו גם קלטתי שאולי הם הסתכסכו ובגלל זה פיזנטי הפליל אותו בעניין.

panda0zombie

New member
לא נראה לי שתמר יכולה להיות הבת של מיכה

אוריה נרצח כשדניאלה הייתה בת 12.. כלומר לפני חמש שנים בערך אצלם מיכה נכנס להכלא. בשיחה של תמר עם אביה נאמר שהוא בכלא כבר 17 שנה אז זה לא ממש הגיוני
אלא עם כן לא הבנתי נכון את השיחה של תמר ואבא שלה

לא ידעתי על התאריך

נו טוב.
&nbsp
אבל זה לא סותר שזה באמת היה מיכה... הרי אולי בגלל זה הפלילו אותו.

שיר m

Well-known member
לא שמתי לב לזה

אמרו בפירוש שהוא 17 שנה בכלא? אממ... אם ככה, אני מניחה שהוא קשור להרעלה של המים...
אבל זה לא הגיוני, כי תמר נשמעת לי מאוד קשורה לאבא שלה אז אם היא כמעט לא מכירה אותו כי הוא בכלא, למה שהיא תסתכן ותעזור לו...?

panda0zombie

New member
לא אמרו בפירוש אבל זה מה שאני הבנתי

חזרתי עכשיו גם לפרק.. הוא אמר "17 שנה מאז שהכל השתנה" "כל המדינה דיברה על מה שעשינו ואני רצתי לחדר יולדות" ומזה אני הבנתי שביום הזה הוא נכנס לכלא.. אולי לא הבנתי נכון. ובהכל השתנה הוא התכוון למשהו אחר
יכול להיות שהוא בכלא אבל והיא בכל זאת מכירה אותו.. חופשות, שיחות טלפון, ביקורים.. למרות שהיא באמת נשמעה קשורה מידי לאבא שלה מכדי שהוא יהיה בכלא כל חייה

שיר m

Well-known member
אז ראיתי שוב

"הכל השתנה" זה משהו אחר, כי אם הוא היה נתפס אז הוא לא היה יכול לרוץ לחדר יולדות...:)
חוץ מזה נשמע שהם עשו משהו טוב, "כל המדינה דיברה על זה" נאמר בטון חיובי, ואח"כ הכל הסתבך... ככה אני הבנתי.

panda0zombie

New member
לא יודעת.. גם נשמע הגיוני

אולי כל המדינה דיברה על זה, הוא רץ לחדר יולדות ואז המשטרה תפסה אותו?
קשה לי לחשוב על משהו אחר.. אם את באמת צודקת אז זה באמת יכול להיות שהיא הבת של מיכה ואז זה ממש מגניב
עדיין לא מסביר מה הקטע עם הקליינים לצערנו

למעלה