נעלמים - המשך שבוע 2

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 9
מקווה לצאת לסופ"ש עם עוד קלף ביד...... בתעלומת המים בעיקר.......

Roei152

Well-known member
מנהל
אז לא יצאתי עם קלף בנושא חקירת המים באסה .....
כי זה מה שמעניין בפרשה... אבל כן , אלון מתאהב בדריה ... וזה, חמודים, אפשר להגיד סופית זהה למרובע אלפי-נטלי -ללי -דניאל גורן... האחים שבאים ותוך כדדי פרשות ותעלומות מתאהבים בזוג המלכותי..... למרות שאצל דניאלללי זה התעורר שלא במודע... נטלי היתה הראשונה ששמה לב לניצוצות שעפים מדניאל לללי....
אז איתי גילה סוף סוף את האמת של שירה.. האם היא גם תגלה לו את האמת על יובל?
&nbsp

dar dahan

Member
אני אמרתי ישר אחריי שהוא מצא את היומן שהוא מתאהב בדריה

זה היה ברור כשמש, אבל אהבתי את הדרך שזה קרה.
ובטח שהוא לא יתאהב ביובל שהיא דיי ריקה מתוכן, אבל אם כבר מישהו יהיה עם יובל זה שאולי, ככה לפחות ההרגשה שלי אומרת.
איתי+שירה
יובל+שאולי או שדניאלה+שאולי
דריה+אלון
אמה+איתי
ואממ או דניאלה או יובל יהיו לבד.
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
מה אתה רוצה עוד פעם שדניאל ליטמן יסיים עם הגיבורה?
כתבת בטעות אמה ואיתי .... זה עידו....
'

יאללה, סוגרים עוד שבוע

אלון מוזר. איך הוא יכול להתאהב במישהי דרך היומן שלה? הוא לא באמת מכיר אותה... דברים כאלה גורמים לך אפילו לתמוך ביובל, הוא באמת קצת ניג'ס...
&nbsp
"פה ושם"... אח, הזוגיות של דריה ועידו... אתם מבינים, ככה בונים משולש לא מעיק.
&nbsp
מסכנה אמה.
&nbsp
חבר'ה, לא עדיף לדלג לסוף של היומן?! לראות מה היא כתבה? לחפש רמזים?
&nbsp
מעניין מה היה קורה אם איתי היה יודע שיובל מסכנת את הקריירה שלו. איך אמרה אמה? "גם אם הדרך שלך להגשמה עצמית פוגעת באחרים זה סבבה".
&nbsp
עידו, אתה יודע שאתה יורה לעצמך ברגל?
&nbsp
שירה. אנחנו בישראל. אנחנו הצרכנים הכי גדולים של חלבון. אולי תמצאי תירוץ אחר?!
&nbsp
היי, היי, למה דניאלה בלי הכובע המגניב שלה?! ולמרות זאת הסצנה עוסקת בכובע.
&nbsp
לא נכון. ספר חלבונים?! איתי יצירתי. אבל עכשיו שניים יודעים סודות של שירה.
&nbsp
נו, ידעתי שאליישר יבוא. שיט. אבל למה השאר יצאו?
&nbsp
ומאליישר עכשיו למה שהוא עשה לפני שנה. החבר'ה עם תירוץ כזה חלש. אבל מה? כל הזמן אליישר נחשף בפני שאולי. כל הזמן. שאולי קצת טמבל אבל חכם. זה לא כאילו לא ידענו של מי האקדח.
&nbsp
האקדח יוצא? אני מניח שלא.
&nbsp
היי! איפה יובל הופמן?! בת של ראש עיר וכוכבת ענקית בקנה מידה עירוני ומעלה לא יכולה להיעלם סתם ככה!

שיר m

Well-known member
בדיוק

הם קוראים את היומן כאילו זה ספר... לכו לסוף!

שיר m

Well-known member
פרק טוב

אין על החיוך של מוריס כהן

&nbsp
אלון VS עידו, יפה, מעניין.
&nbsp
איתי ושירה... עוד יותר מעניין.

Roei152

Well-known member
מנהל
אין עליו... קשה לי להאמין שהוא הרע שהוא מחיך ....
אני רואה את דבש טוב הלב....
&nbsp

שיר m

Well-known member
רועי צריך להוסיף שם שני לפורום

מועדון המעריצים של מוריס כהן

dar dahan

Member
אוקיי

אלון ודריה נראים כמו זוג שיכול אשכרה לעבוד ולא מזכירים זוגות אחרים, כי אלון הוא לא החנון הרגיל אלא סתם החנון החופר, ודריה היא לא הטייפקאסט של דינה או של אגם, היא מיוחדת כזאת ולא נראה לי שהיא תהיה רעה כלפיי אלון אלא להפך הם בסוף יהיו ביחד.
&nbsp
לגביי אליישר, דיי נמאס לי מהשקרן הזה, ומעניין למה הוא הולך לארון שהוא שם בו את האקדח.
דיי ברור שהוא לא ירה בהם אלא יוציא ממגירה אחרת שוקולד או משהו כזה, אבל אהבתי את המתח בסיום.
&nbsp

טוב, חברים.

אמנם טרם צפיתי בשני הפרקים האחרונים, אבל שיהיה לכם ברור - זה לא אחר מאשר אבא של אמה ואלון. הוא האיש שהופיע בחלון, לא אליישר ולא נעליים.
בכל זאת, צריך שהחלק שלו יסתכם במשהו קצת יותר מעניין ומועיל מארוחות משפחתיות בלבד. כנראה שהוא הרכיב משקפיים בניסיון להקשות על זיהויו. טוב, לא שזה בדיוק מה שאמור להקשות יותר מדי, אבל שיהיה. מוזר.

השאלה היא האם באמת הוא זה שעומד בראש הכל, ואליישר (ואולי גם אריק) משתפים איתו פעולה מרצון או כתוצאה מכפייה.
האם יש לנו כאן ג'ודי 2 ? אני מתכוונת בעיקר מהבחינה ההורית. או שיתברר שגם מוטי עצמו עשה את מה שהוא לא עשה, וכנראה עדיין עושה, רק מחוסר ברירה?
אז מה, נמשוך עכשיו את כל הסדרה/עונה ורק בסוף הוא ייחשף, או שזה יקרה כבר באמצע העונה?

סורי.

כמובן שזה ממש לא ספויילר (לא היה ידוע שום פרט מקדים לגבי הסדרה), אלא רק תהייה/תיאוריה שעלתה לי - ליתר דיוק, הרבה יותר מסתם תהייה. חשד סביר +

אני קוראת אתכם קצת באיחור, כמו שאת כבר יודעת, וראיתי שאתם מתמקדים בעיקר באליישר, וגם קצת באריק, אז תהיתי מה לגבי מוטי. כאילו, חייבים לחשוב גם עליו ובהחלט לקחת אותו בחשבון.
זה היה נראה לי יותר מדי חשוד שהוא נמצא כאן רק על תקן "האבא השגרתי" - זה שאוכל עם המשפחה, מתעניין בחיי ילדיו ותו לא.

שיר m

Well-known member
זה בסדר את כנראה צודקת

מצטטת את רועי משרשור הפתיחה:
"העיירה מסתירה סוד אפל וסיפור הכיסוי הוא ששלושת הילדים הלכו לשחות וטבעו. אמה ואלון... מגלים שהסוד הרודף את העיירה, קשור אליהם באופן מסתורי"

וואלה.

לא זכרתי מהמשפט הזה בכלל. כנראה שלא קראתי את תיאור העלילה עד הסוף.

אם ככה, אז הם עצמם זורקים רמז כל כך עבה כבר מלכתחילה?! טוב...
כמו שאמרתי, זה ממש לא התחכום הייחודי לגיורא. הלוואי ואתבדה.

אתם יודעים מה אמרו בטריילרים?

"בעיירה בה לכל אחד יש משהו להסתיר..."
&nbsp
אמרתי, לא לסמוך על אף אחד. אולי מוטי באמת שם, אבל בטח לא לבד. אבא של יובל, נניח, בטוח חלק מהכול.

שיר m

Well-known member
גם זאתי מהטוסטר. השותפה של אריק. טלי אורן.

היא בעצמה אמרה "אני לא סומכת על אף אחד". רמז ענק...

למעלה