נעלמים - המשך שבוע 2

שיר m

Well-known member
לא חשבתי על זה, באמת מתאים להן להיות חברות.

Roei152

Well-known member
מנהל
הכי גירל פאוור!!!!
בסדרות הנוער יותר מדי מתעסקים בעניינים שבינו לבינה.. חיבים יותר סצינות של גירל פאוור....

Roei152

Well-known member
מנהל
נכון , שכחתי לגמרי...
אבל בא לי יותר גירל פאוור .... כמו למשל אמה ושירה....או יולי ודני.....

שיר m

Well-known member
פרק 8

שיר m

Well-known member
מי היה מאמין

שזה יקרה כל כך מהר... אבל כן. אמה ועידו. הסידרה הזאת מתקתקת עניינים וזה נחמד מאוד.
&nbsp
אלון חמוד. לא בטוחה שהבנתי מה הוא רצה מעידו, את הטפסים של הפנימייה?
&nbsp
שירה ואיתי הם הסיפור המעניין של הסדרה

Roei152

Well-known member
מנהל
לא ייודע למה אני הכי רגשי לשירה ...
אולי זה בגלל נועם ששוב משחקת סוג של קורבן במשולש ... כלומר אם בשמיניה זה היה בקטנה... כדי לנסות לפתח סיפור אהבה לחדשים ... הפעם זה גדל ותופח לסיפור של ממש. גם בגלל דניאל ששוב צריך למצוא את הבחורה הנכונה להנעיל לה את נעל הזכוכית .. (לא סתם אני משתמש במטאפרות סינדרלה..)
אכן זה קרה מהר מדי אמה ועידו.... הם חמודים אבל לא ממש אכ

"אני אטפל בהם כמו שטיפלתי בקודמים"

אלון היה צריך לפנות ישר לאמה עם היומן, הוא הרי יודע שזה חומר מודיעיני.
&nbsp
אמה הפוכה לדריה. רוצה ללכת למשטרה.
&nbsp
קצת מבלבל שלפעמים הם קופצים לפלשבקים בלי להגיד. אבל צפיתי שעידו ילך לשאולי.
&nbsp
דבר מעניין אצל שירה, יובל ואיתי... שירה אפילו לא הכחישה שהיא מנסה להתחיל עם איתי. היא לא קפצה ואמרה שלא קשור השיעורים הפרטיים לכלום, גם היא הבינה שיובל ממש צודקת כאן...
&nbsp
אלון, שמור על מורשתה של דריה! כמעט ציפיתי שאמה תתן לו איזו מכה קטנה...
&nbsp
ואז התמונה מתהפכת, דניאלה יושבת במקום אמה, ודריה במקום אלון. איזה משחק של דניאלה...
&nbsp
אלון מתאהב בדריה. והוא לא מכיר אותה.
&nbsp
חבר'ה, מספיק לשלוח את דניאלה לכל מקום.
&nbsp
לירית ליד זוהר שמקריא את הטקסט, והיא מתעצבנת על שאולי... שעומד. אוי, איזה טמטום...
&nbsp
וואו. כל החקירות מקבילות! מדהים! אני לא מפסיק להתלהב מזה...
&nbsp
שיט. זוגות מקריים... נראה לכם? אבל אמה ויובל זה מפתיע. לפעמים ליובל יש מבט קטלני.
&nbsp
השחקן שמשחק את אב הבית, יודעים שהוא משחק ב"מה אתם הייתם עושים?" של חיים הכט? אגב, מעניין אותי מתי נגלה למה שירה נאלצה לעבור לבית הספר.
&nbsp
יובל ממש חושבת שאמה מתעניינת בתמונות שלה? אבל אני בעד קרב נשים.
&nbsp
גיורא חמיצר בטח קופץ על הספה בבית כשהוא רואה את נועם לוגסי ודניאל ליטמן עומדים לשחק זוג... חבר'ה שלו, בכל זאת. ההפסקה שלהם של שעה?
&nbsp
"השדכנית של העמק". מעניין איפה היא במזימה.
&nbsp
איתי שלח לשירה הודעת "ערה?".
&nbsp
בחייך, אלון.
&nbsp
הם מתחילים להתקרב...
&nbsp
קרה עוד משהו באשמורת?! דריה, תעשי אחורה פנה.
&nbsp
אליישר... דפוק.
&nbsp
איכשהו לא נמסתי מהנשיקה הזאת... אולי בגלל הדילמה המוסרית, גם הדמויות בטח לא היו "אמורות" להיות שם.

dar dahan

Member
מוזר לי לראות את זוהר ליבה בתור איש משטרה

ועוד איש משטרה בשם גיורא

לגביי שאר הפרק, דריה הזאת גאון, פשוט גאון מהלך.
אלון חכם אבל גם קצת דביל.
אמה מזכירה לי מאוד את אלה לי ואני לא יודע למה אפילו ><
ואגב דניאלה כזאת חמודה

השחקנית שמשחקת אותה ממש מוכרת לי משום מה ואני לא יודע מאיפה ><
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
תגובה מירי כנסי ......
לגבי זוהר אתה יודע שגם בשמינייה היא שיחק תפקיד טיפלה משטרתי ... הרי סוכן מועצה זה לא כזה רחוק... אז זה די הטיפאקט שלו בסדרות הנור...
לגבי אמה /ללי, אולי זה בגלל השם המציאותי הזהה : גאיה כן , קוראים לה גאיה גור אריה... כן גם לי היא מזכירה אותה ...ה וגם בגלל המראה החיצוני , וגם בגלל האופי של הדמיות אגב את גאיה גור אריה הכרתי לפני שליטא כץ... .
לגבי דניאלה ... כרמל לוטן כבר שיחקה תפקיד ראשי בסדרת נוער "יומני החופש הגדול" סדרת הבכורה הבולטת שלה , של גאיה גור אריה וגם ליהי קורנובסקי משכונה...
כמה פעמים אני אצטרך עוד להזכיר את יומני?
&nbsp

dar dahan

Member
יש הבדל בין סוכן מועצה למפקד משטרה משעמם

כסוכן מועצה הוא עשה וחקר דברים והיה פעיל, כמפקד משטרה הוא נראה מהאלה שיושבים כל היום וזה מה שמוזר לי, כי זוהר ליבה אמור להיות פעיל.
&nbsp

dar dahan

Member
גם השחקנית שמשחקת את דריה היא מיומני?

ומשם היא מוכרת לי, כי ראיתי את הפרק הראשון של זה

&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
לא ספיר בן רובי לא משם....
היא די היחידה ,היא וענבל ביבי שהופיעה גם באקס פקטור ,אבל לא ראיתי ... שתיהן לא יצא לי להכיר בפרויקטים קודמים... לא שזה רע...חדשות מהניילונים כמו שאומרים...

dar dahan

Member
אם כבר מדברים על דמויות ושחקנים אז

אני חייב להגיד על עדי אלון שהוא שחקן מדהים, בכוכב הצפון הוא משחק את הכוכב פופ בצורה מעולה שגורמת לי להתעצבן עליו ונעלמים הוא משחק את החבר שבור הלב בצורה נהדרת שגורמת לי לרצות לחבק אותו לעודד אותו.
&nbsp
ולגביי ענבל ביבי, הדמות של יובל גורמת לי לרצות לתת לה אגרוף ככה שהיא עושה משחק טוב, השאלה האם היא תשחק טוב גם דמות אחרת, אבל כרגע בתור יובל היא משחקת נהדר.
&nbsp
&nbsp

שיר m

Well-known member
כל מילה.

גם מה שכתבת על זוהר ליבה. אני באמת מקווה שהתפקיד שלו יהיה קצת יותר מלהיות האבא המעצבן של איתי...

תזכיר חופשי...

אחלה של סדרה זאת הייתה.

מה, גאיה גור מזכירה לך חיצונית את שליטא? (קיצרתי להן את השמות הארוכים
)
בכל מקרה, העקשנות וההתחרפנויות של ללי לוקחות בהליכה את אפיון הדמות של אמה, אותה אני עוד מנסה ללמוד, לעומת אלינור המתקתקה של "יומני".
כלומר, גם אמה מתוקה ויפה כמובן, אבל לא זה הדגש אצלה, מן הסתם, אלא האסרטיביות וכל זה.

נורא יפה לכרמל ארוך, וגם הגוונים. הכי יפה לה ככה. הקארה פחות.

Roei152

Well-known member
מנהל
התכוונתי שנמאס לי להזכיר קצת את יומני
להסביר שוב ושוב מאיפה אנחנו מכירים את הבנות....

Roei152

Well-known member
מנהל
זה בסדר גמור... במילא התכוונתי לפתוח
אאת יו7דעת איך הפורום מתנהל..

למעלה