נעלם....

נעלם....../images/Emo105.gif

אז לי,תתחילי ותרשמי מי אחריך... ואם הפנפיק יעלם??? יש תקלה רצינית בפורום...

LillipooT

New member
חח לא לא

הפעם זאת הייתי אני.. השתגעתי קצת.. יופי לאנה! תראי מה עשית! פשוט לא רציתי שההנהלה תהרוג אותי. :)

לאנה

New member
לפחות לי יש עבודה!

מי שלא הבין למה התכוונתי - אל תדאג!, זה סימן טוב!, זה אומר שעוד יש לך סיכוי!, זה אומר שאתה שפוי!, ועכשיו ההסבר - התכוונתי שהעבודה שלי, היא לשגע אנשים....., וואי איך שזה נשמע אידיוטי, אבל ממש כאילו! נ.ב: כשכתבתי את המשפט "זה אומר שאתה שפוי" צץ בי דחף פתאומי לומר*לרשום*חבִּיבִּי. אז....., חבִּיבִּי!....., או, או.קיי, גם התלהבתי מהקטע של הניקוד.....

LillipooT

New member
חחחח כמה זמן לא שמעתי

את המילה חביבי..חחחח.. ואני מתלבטת.. האם מה שאנחנו עושים עכשיו זה הודעות צ´אטיות ?

לאנה

New member
אמממממ.....

יש סיכוי, אבל, זה תוך כדי הפנפיק....., חוץ מזה שזה די פעם ראשונה....., אבל אם את רוצה אז נפסיק.

ד י י ז י

New member
חשבתי על משהו..

מה אם ג´ושוע ג´קסון היה משחק את דוסון , וג´יימס ואן דר ביק היה משחק את פייסי? חחחחחחח...

LillipooT

New member
חחחח

וואי.. זה ממש לא מתאים! איך ג´ושוע יכול לשחק את דוסון? הוא קול מדי.. :) וג´יימס.. בתור פייסי.. ה"בד גאי" חח לא נראה לי!

ד י י ז י

New member
פייסי עם המכנסי חאקי האלה..../images/Emo5.gif

וואי!! ולדוסון היה צריך להיות הסיפור עם תמרה... זה ממש לא מסתדר!!!

לא...../images/Emo105.gif

זה ממש ממש לא מסתדר,וחוץ מזה ג´וש יותר מדי קליל כזה,ובעל חוש הומור ,לא מתאים לו לשחק מישו רציני ומתבכיין (למרות שאני בטוחה שאם הוא כן היה דוסון הוא היה מצויין-כי הוא שחקן דגול!!)

לאנה

New member
הוא באמת שחקן דגול.....

אבל עדיף שלא נכנס לדכאון במחשבה על "מה היה אם?"....., בעצם, זה לא מדכא אותי, זה יותר מחליא אותי.....

ד י י ז י

New member
נופ!! היי חשבתי על עוד משהו!!

אם ג´ואי אמורה להיות ענייה (לא ענייה אבל לא עשירה..) איך המלתחה שלה לא נגמרת??

זה תמיד ככה...../images/Emo105.gif

תמיד בטלויזיה ,גם אם מישו אמור להיות בעל קשיים כלכלים או משו,יש לו בגדים יפים והוא אף פעם לא לובש אותו בגד פעמים!! ככה זה... :*)

למעלה