נעלם לי קורס מהמערכת

zebrafish

New member
נעלם לי קורס מהמערכת

מה זה צריך להיות?

tutiris

New member
אולי זה קורס שמתחיל מאוחר?

אם הקשת תאריך של השבוע הראשון ללימודים וזה קורס שמתחיל אח"כ, הוא לא יופיע... צריך להקיש תאריך מאוחר יותר.

tutiris

New member
וואלה, איזה קטע...

תנסי אולי לבדוק ב"תדפיסים" אם הקורס החסר מופיע באישור של מערכת השעות.

zebrafish

New member
נוירוביולוגיה של הפרעות במח

אבל ניסיתי אתמול לבדוק, בזמן ההרשמה, אם אני רשומה. ואני רשומה. אבל זה מוזר.

deathcaster

New member
מאוד מוזר

ה-SAP הזה מעפן לגמרי אתמול בלילה בדקתי והיה בסדר, ועכשיו בדקתי והקורס לא מופיע לי... ושמתי לב שבסמסטר ב' הם הזיזו שעות של קורסים ועכשיו 2 קורסים שלי חופפים... איזה עצבים !

zebrafish

New member
אז אצלך זה מופיע כרגיל?

או שגם כן נעלם? (אגב, נכנסתי להיי לרן, וזה הקורס היחיד שמופיע שם. משום מה, אתה נמצא בקבוצת לקויות למידה, ואני בפסיכולוגיה)

deathcaster

New member
אההה ??!??!?!

לקויות למידה ? מה זה החרטא הזה... אפשר לקבל לינק לאן שאת נכנסת ? אני מניח שעדיין לא פתחו את כל הקורסים שלנו בהיי לרן.. לגבי זה אני לא לחוץ...

zebrafish

New member
תכנס לאלפון

ואז תלחץ על השם שלך. אצלך זה עדיין מופיע במערכת השעות? כי נכנסתי לתדפיסים, והקורס עצמו מופיע, אבל לא רשומים שם הימים והשעות (אולי רוצים לשנות את זה או משהו)

deathcaster

New member
לאלפון של מה ?

תדביקי לכאן לינק או משהו... כל ההיילרן הזה קצת חדש לי... בתואר הראשון היתה לנו מערכת הרבה הרבה יותר מסודרת..

zebrafish

New member
אין לינק, זה פותח חלון קופץ

שהכתובת שלו זהה לזה של ההיי לרן. אתה עושה "כניסה למעטפת היילרן" אח"כ לוחץ על הקורס, הוא נמצא בתוך קופסאת "קורסים" מצד ימין למעלה יופיע גם אלפון. איזה באסה שהזיזו לך קורסים, הרי מלכתחילה מתכננים את המערכת בהתאם... (לי לא הזיזו כלום).

למעלה