נעלי ערב

נעלי ערב

שלום, אני חדשה בסביבה. יש לי אירוע שבוע הבא (חברה טובה מתחתנת) ואני מחפשת נעלי ערב עם עקב קטן ומידה גדולה לדאבוני אני 41 בנעליים אשמח לעצות מחנויות רשת כיוון שאני מתגוררת בדרום. תודה ויום נפלא נ.ב למנהלות הפורום..תמיד כיף לשמוע אתכן (הכוונה לקרוא אבל אתן יודעות למה אני מתכוונת.. : ) )

niya

New member
קודם כל ברוכה הבאה ותודה על המחמאות../images/Emo24.gif

ולענייננו - אני מניחה שלא נפלת מהסנדלים שקניתי בשבוע שעבר אני חושבת של -Fun Fair יהיה הרבה יותר מה להציע לך בעניין
ומזל טוב לחברה

דווקא התלהבתי מהן אבל...

אני יודעת שזה מצחיק אני רוצה עקב קצת יותר קטן קצת בעיה של רגליים שמאליות...אבל אני רוצה עקב למראה אלגנטי

niya

New member
אני מציעה לך למדוד אותן

הטריקשלה הוא שהעקב נראה הרבה ותר גבוה ממה שהוא... גם אני עם בעיית רגליים שמאליות ולא מסוגלת ללכת על עקב, ובים השאר קניתי אותן בגלל שהן נוחות והעקב כמעט ולא מורגש

niya

New member
../images/Emo122.gifהטריקשלה=הטריק שלהן

בכל זאת כתבתי בשש וחצי בבוקר את ההודעה

קניתי נעלים דומות

אכן התלהבתי מהנעלים שקנית ולכן כאשר ראיתי משהו דומה פלטפורמה עם רצועות עם קצת ניטים במחיר מבצע של 100 ש"ח קניתי הן באמת יותר נוחות בגלל סוג העקב אבל עדיין תודה לאל אין לי שום רצון או כוונה לרוץ איתן אני עדיין מחפשת נעלים שיהיו המושלמות שלי אני חושבת שעקב יותר נשי מפלטפורמה אבל זה רק אני

דווקא מידה סבירה נחשב, לא../images/Emo35.gif

אני מניחה שתמצאי בכל חנויות הנעליים: גזית, ליידי קומפורט וכו'. שווה להיכנס לקניון הקרוב ופשוט לבדוק

Fun Fair

New member
אחותי לנעליים!../images/Emo6.gif

ראשית- ברוכה הבאה. שנית- 41 זו מידה נורמלית לחלוטין (כשהייתי צעירה יותר, לפני 10 שנים, 41 היתה מידה "נדירה". היום, היא מאוד נפוצה...הדור הצעיר הולך וגדל
). לבסוף- כפי שכבר כתבתי כמה פעמים- לחברות שונות יש נעליים במידה 41, שמתאימות לגזרות שובות (כפות רגליים רחבות או צרות). אני מוצאת הרבה פעמים נעליים באלדו ובספרינג (רשת בת של אלדו, חביבה עלי מאוד גם בגלל המחירים הנורמליים...). גם ניין ווסט הם אופציה ולפני כמה שבועות ראיתי סנדלים חביבים במשביר! כמו שנאמר- גם גזית היא יופי של אופציה (אם כי אני לא מתה עליהם) והקטלוג האחרון של ליידי קומפורט נראה מעולה!!!

למעלה