נעלי עקב

yulli21

New member
נעלי עקב

חדשה כאן, לא מצאתי שירשור שאלות שאפשר לשרשר אליו, אשמח אם ההודעה שלי תשורשר למקום הנכון...
הייתי השבוע במספר חנויות ומדדתי מספר לא מבוטל של נעלי עקב, עד עכשיו הלכתי לרוב עם נעלי בלרינה כך שנעלי עקב היו מחוץ לתחום. בכל החנויות מידה 36 או מידה 36.5 הייתה לוחצת ומידה 37 ענקית (גם עם ספידה). עם נעליים רגילות זה אף פעם לא קרה לי אני תמיד מידה 37. אני מאוד מתלבטת איזו מידה כדאי לקנות ואולי בכלל לוותר על נעלי העקב ולהשאר בנעליים הרגילות שלי, כל המוכרות אומרות שהנעליים מתרחבות אבל אין לי ניסיון עם נעליים כאלו ואני לא יודעת אם הן צודקות. מישהי אולי חוץ ממני נתקלה בתופעה הזו? איזו מידה כדאי לקנות?

החוויה שלי עם עקבים

רוב חיי חשבתי שאני מידה 40 (כשהלכתי עם סניקרס ונעליים סגורות בלבד), כשהתחלתי לקנות נעלי בלרינה הבנתי סופית שאני 39 כי 40 נפל לי מהרגל, ובשבועיים האחרונים, בשני מקרים שונים, יצא שקניתי נעלי עקב במידה 38 כי 39 פשוט היה גדול. אני לא יודעת אם יש כאן איזשהי חוקיות, אבל נשמע לי שגם אצלך העלייה על עקבים מלווה בירידה במידה. אני חושבת שאם 37 ענקי עם ספידה, אין בכלל מה לדבר. יש לי נעל עקב אחת גדולה ואני פשוט לא הולכת איתה כי זה בלתי אפשרי. באופן אידאלי הייתי אומרת לך להמשיך לחפש עד שתמצאי נעל שתשב לך נוח ומושלם מהתחלה, אבל אם הדילמה היא בין הגדולות לקצת לוחצות, הייתי הולכת על 36.5 בלי לחשוב פעמיים.

yulli21

New member
דווקא ה36.5 שהיו רק בחנות אחת שמדדתי

היו יותר לוחצות מה-36 בחנויות הרגילות וגם היו לא כ"כ לטעמי. האם בכל זאת לקחת את ה-36 באמת יש סיכוי שזה יתרחב כי זה נורא נורא לוחץ לי על האצבעות?

הבעיה בנעלי עקב היא שקשה לדעת

כי זה דוחס את הבהונות קדימה ואז לא ברור אם זו המידה או הרגל.
בכל מקרה לא (!!!) קונים נעלי עקב ענקיות, וגם לא לוחצות. פשוט ממשיכים לחפש עד שמוצאים נעליים מתאימות. נסי אולי בחנויות של נעלי נוחות.

yulli21

New member
ניסיתי

גם בחנויות רגילות וגם בחנויות של פלייפוט ופאולה. דווקא הדגם של פאולה היה הכי יפה ונוח לי אבל האצבעות המסכנות שלי

yulli21

New member
כי לפעמים

לפגישות / אירועים זה הרבה יותר מכובד ו"פנסי" ללכת עם עקבים ועם נעלי בלרינה אני מרגישה כמו ילדה קטנה. כנראה שבשביל להיות יפה באמת צריך לסבול

נכון, זה מאוד יפה, אבל גם לדדות זה לא יפה

כלומר, אם את לא מצליחה למצוא אף זוג שנוח לך בו - אולי זה בכל זאת לא רעיון טוב?...

newKiticat

New member
מסכימה עם אביגייל ושולחת אותך

גם לנסות פיפ טואו. כמעט כל נעל סגורה מקדימה קטלנית בשביל הבוהן שלי. ברצינות. נסי פיפ טואו.

לי וולף

New member
מסכימה עם אביגיל...

לא שאני חושבת שלא תצליחי למצוא נעלי עקב טובות בסופו של דבר, אבל אני לחלוטין חושבת שבמקרה של נעליים לא צריך לסבול. נעליים לא נוחות יעשו לך שירות דב- היציבה תפגע, יש סיכוי שתלכי באופן פחות נחוש ואם הן ממש לא תהינה נוחות, הרי לא תחזרי על החוויה שוב וסתם זרקת את הכסף...
ללא ספק נעלי עקב קצת פחות נוחות משטוחות ולכן סביר שתחושי חוסר נוחות מסויים אבל לא עד כדי כך

Fun Fair

New member
תשמעי, אין דבר שיכול לחבר הופעה של מליון דולר

מאשר אישה שמדדה על נעליים שאינן נוחות לה וברור לחלוטין שהיא סובלת כל צעד ושעל.
בחיי.
אני תמיד אומרת שלפני שמלת נשף, צריך קודם למצוא את נעלי הזכוכית הנכונות

אולי פיפ-טואו? נותן יותר חופש לאצבעות

הבעיה היא שאי אפשר לנעול עם גרביונים (לטעמי).
אם הנעליים מעור הן אמורות כנראה להתרחב, אבל זה לא מנסיון אישי אלא משהו שמוכרת אמרה לי פעם (ולא היו לי מספיק הזדמנויות לנעול את הנעליים כדי לבדוק אם זה נכון).

השניקל שלי

כן, פיפ טואו נוחות יותר כי הן לא לוחצות את הבהונות.
כנ"ל גם סנדלים.

לגבי התרחבות:
נעלי עור מתרחבות אבל זה לוקח זמן ולכן המציאו את מכונת ההרחבה שיש בהרבה חנויות נעליים . משאירים את הנעליים ללילה במכונת ההרחבה בחנות וחוזרים למחרת אחרי שהמכונה "נעלה " אותן לילה שלם והרחיבה אותן.,

מכירה סנדלר איכותי שמחיריו סבירים?

אנחנו גרות באותו יישוב

אני מכירה רק סנדלרים לא מוצלחים באשדוד, וביישוב שלנו לא מכירה.
אשמח לחווייה מתקנת...

תודה
מיכל

יש אחד קרוב לבית שלי עובד יפה אבל חרמן פחד

אז אני נמנעת מלגשת אליו.
פעם שלחתי אליו את אמא שלי במקומי - האשה עוד מעט בת 70 והוא התחיל איתה ואחר אמר לה שהוא לא ידע שהיא נשואה כי היא נראיית מאד צעירה...

נהגתי ללכת פעם לסנדלר שעונה על התיאור שלך...

קרוב לאורט...חווייה מאוד מפוקפקת...

שמעתי שבאשדוד בד', בתחנה המרכזית הישנה, יש אחד סביר.
מכירה?

לא מכירה את ההוא בד' אבל נראה לי שיש כאן

עוד כמה מהאזור.
האמת שבשנים האחרונות לא יצא לי לבקר סנדלרים.

למעלה