נעלי עקב

SNoopY 26

New member
זה כזה זוועה לחכות לטלפוןןןןןןןןןןןןןןןןן

שונאת את זה פשוט זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? וולאה לא יודעת חח 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? שרירי 4.צבעי גועש או צבעי שמן? W 5.עברי לידר או אביב גפן? אביבבב 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים מעליבות.. 7.בורקס או פשטידה? תלוי איזה
8.שרמנטיות-בעד או נגד? 9.נשיקה במצח או בפה? מצח נראלי 10.מיים קרים או שוקו קר? שוקו קרר 11.ענבים או בננה? גםוגם! 12.ירח או כוכבים? כוכבים 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק 14."זהו זה" או "דומינו"? חחחח 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נעמי שחר! 17.ג'ודו או איגרוף? איגרוף 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? תמיד מיני
19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? גם וגםםם -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? אממ..ח-ט? 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? שפתיים, גב, תחת, קול 23.מה הכי חשוב בזוגיות? אמון 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: המשפחה, החברות, הצחוק\אושר ? 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? טוב
26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: המשפחה והחברות נו 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא כלכך 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? חצי שעה 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? ארתור, והמומינים!!! אה גם את נילסססססס 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? שותה מה שמזדמן 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? שוקו, אייסקפה 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? אנערף 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? לא טוב 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? חח לא הגעתי לשום החלטה 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא לקחתי החלטות עד-כדי-כך גורליות 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כן ברור 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? חיובי בתחומים מסויימים ושלילי בתחומים מסויימים 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מטוס? 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? לבורגיני, אבל אפשר להמשיך לחלום 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? בארץ? ת"א, הרצליה. אבל אני יותר בקטע של מקומות כמו נהר הירדן,כינרת 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן :] 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? תחת, בטן, רגליים 44.האם מחמיאים לך על האופי? כן 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? שאני בנאדם וחברה טובה נו 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? מזמןןןןןןןןןן ובדיוק היום חשבתי כמה שאני רוצה ללכת לשם!! 47.איך היה? 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור.. 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? שוק. איך אני יכולה להגיב? חח 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? הכל בחיים יכול להיות חוויה אבל לא יודעת מה הייתי עושה תכלס 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? אומרות לו הכל ומנתקת קשר 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לדעת להכניס דברים לפרופורציות -האם את/ה? 56.דאגן/ית? כן 57.יפה? כן 58.תמים/ה? במידה מסויימת כן 59.רומנטי/ת? כן 60.פחדן/ית? קצת 61.ביישן/ית? תלוי עם מי, בעיקרון ממש לא 62.אמיץ/ה? אני חושבת 63.חזק/ה מבחינה פיזית? כן!! 64.מרבה לשקר? לא, כשצריך חח 65.שוויצר/ית? טיפה 66.חם/ת מזג? קצת 67.חכם/ה? אולי אני לא 100 בלימודים, אבל חכמה אני בהחלט 68.אובססיבי/ת? ממ לא חושבת 69.טיפוס של נוסטלגיה? מאודד 70.מנומס/ת? כן מאוד -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': חביתה עם גבינה בולגרית ועגבניות שרי :] 72.עיתון אהוב: נלך על GO 73.סרט דרמה אהוב: וואי מליון אי אפשא אחד סורי 74.מתקן אהוב בלונהפארק: אנקונדה 75.בילוי אהוב: סתם לשבת לאכול ולצחוק עם הבנות, מסיבות 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: חברוץ? 77.תוכנית אירוח אהובה: אופרה 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: אופרה 79.תוכנית רדיו אהובה: יאטלללה חפרתם 80.זמן אהוב במשך היממה: 81.שפה אהובה: אנגלית, צרפתית 82.מחמאה אהובה: מדהימה, כוסית 83.ירק אהוב: מלפפון ירוק 84.פרח אהוב: הפרח הלבן עם הצהוב שגודל ליד הבית שלי 85.שם אהוב לבן/בת: עדן -אסוציאציות: 86.מלחמה: חיילים 87.פשע: סכין 88.מוסר: אלוהים 89.חוכמה: הצלחה 90.טלוויזיה: פלאזמה 91.יופי: בלונד 92.גן: תמימות 93.טוב: הנאה 94:רע: בכי 95.ארז טל: וסיגלללל בסיבוב המזל! 96.ספורט: עקיבא חח 97.אהבה: ממ.. 98.הורים: חיים 99.בן אדם: נפש 100.השאלון הזה: חמוד + קראת אותי? תגידי אם כן, אני צריכה משהו שיעלה לי חיוך

amit641

New member
עונה :) ../images/Emo129.gif

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנות :) 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? שניהם לא יפים אבל אם כבר אז לואיס. 3.גוף שרירי או רגיל? שיהיה טיפה שרירי כזה אבל לא ממש מנופח. 4.צבעי גועש או צבעי שמן? חח משנה 5.עברי לידר או אביב גפן? אביב 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? ברור שמילים 7.בורקס או פשטידה? פשטידה 9.נשיקה במצח או בפה? בפה P: 10.מיים קרים או שוקו קר? מים קרים 11.ענבים או בננה? בננה 12.ירח או כוכבים? ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק איינשטיין 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בשניהם -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? התקופה שהייתי בארה"ב.. 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? ידיים, שפתיים, התנהגות, איך שהוא מדבר אלייך, אם הוא מצחיק, גבריות... 23.מה הכי חשוב בזוגיות? תקשורת ושלא לשחק משחקים... 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: צופים, משפחה והבית שלי 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? עם האח הגדול בסדר, עם האח הקטן זוועה 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אמא ועוד 4 חברות 27.רואה הרבה טלוויזיה? כן 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעות... 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? ורוניקה מארס.. היא באמת בנאדם שהייתי רוצה להיות חברה שלה במציאות. היא יפהפייה וחכמה ולא נותנת שישחקו בה והיא אמיצה ושנונה ויש לה אופי כזה מיוחד שאין כמעט לאף אחד. וגם אני ממש אוהבת את אריק מהפמליה. הוא אחד שהייתי רוצה לצאת איתו. 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קראנץ' או חביתה בפיתה 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? שוקו ואם אני בחוץ אז קפה הפוך... 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? ג'ק מלוסט, כ"כ יהיר! אני לא אוהבת את פיבי מפרינדס-היא פשוט בדיחה. ואת ליאן מהאלופה-באמת שהיא מתסכלת אותי! היא בנאדם כ"כ טיפש וגרוע ששואף לאפס והוא אפס בעצמו. 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? הכי רע שאפשר 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? יו כ"כ! 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? שלילי הייתי אומרת אבל זה לימד אותי המון ואומרים שכל מה שקורה לטובה אז.... 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מכונית 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? לא מתמצאת בזה... פורש זה מכונית יפה 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ניו-יורק... אי אפשר להסביר.... צריך להיות שם כדי להבין כמה העיר הזאת מיוחדת 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? לבוש, שיזוף 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני שנה 47.איך היה? לא משהו, לונה פארק זה מעפן אש 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? חח ממתי מורים נראים טוב? 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת את הקשר 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לשחק בזמן כמו הירו נאקמורה -האם את/ה? 56.דאגן/ית? לא 57.יפה? לפעמיים, רוב הזמן לא 58.תמים/ה? לפעמיים 59.רומנטי/ת? כן 60.פחדן/ית? כן 61.ביישן/ית? לא 62.אמיץ/ה? לא 63.חזק/ה מבחינה פיזית? כ"כ לא! 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? לא 67.חכם/ה? כן 68.אובססיבי/ת? כן 69.טיפוס של נוסטלגיה? כ"כ כן! 70.מנומס/ת? כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': חביתה 72.עיתון אהוב: ראש1 ו-GO 75.בילוי אהוב: ללכת לראות סרט או ללכת למסיבה 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: רונה 77.תוכנית אירוח אהובה: אופרה 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: אופרה 79.תוכנית רדיו אהובה: תוכנית הבוקר של טל ברמן ואביעד קיסוס 80.זמן אהוב במשך היממה: שעות הלילה שאני לבד בלילה ואני פשוט מתבטלת 81.שפה אהובה: אנגלית 82.מחמאה אהובה: כל מחמאה היא בסדר מבחינתי
83.ירק אהוב: חסה ובצל 85.שם אהוב לבן/בת: עומר ורומי לבנות, גיא לבנים -אסוציאציות: 86.מלחמה: לבנון 87.פשע: סמים 88.מוסר: חוק וסדר....חח 89.חוכמה: חרשנות 90.טלוויזיה: הפמליה 91.יופי: הדוגמן של דולצ'ה בפרסומת של הלייט בלו לגבר... ררררר 92.גן: משחקים 93.טוב: כשהסוף טוב הכל טוב :) 94:רע: נסראללה 95.ארז טל: גאון 96.ספורט: לא מעניין אותי 97.אהבה: |מאוהבת| 99.בן אדם: נשמה 100.השאלון הזה: בבבבבנננננזווווונההההה הודגש באמצעות מדגישומטיק

NoFaRi1

New member
פיל

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנים 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? רגיל 4.צבעי גועש או צבעי שמן? גואש 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה? ממ תלוי איזה פשטידה P: 8.שרמנטיות-בעד או נגד? אנערף 9.נשיקה במצח או בפה? פה 10.מיים קרים או שוקו קר? מים 11.ענבים או בננה? ממ קשה 12.ירח או כוכבים? כוכבים 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק 14."זהו זה" או "דומינו"? אנערף 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? לא יודעת 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נועה 17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? ממ באמצע 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? שניהם -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? לא זוכרת 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? עיניים מבט וכאלה. וכתפייםP: 23.מה הכי חשוב בזוגיות? אמון ואמ אהבה? 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: חברים, משפחה, ממ וזה 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? ממ רגיל כזה 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: שי הילה שייקה גילי ויש עוד כמה ממש קרובים אז נשאיר ריק 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? אנערף 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?מממ מממ היה איזה אחד אין לי מושג איך קוראים לו 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קורנפלקס 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מים ואמ חלב של הקורנפלקס P: 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? לא זוכרת 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? חחח תמיד 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? צחקתי 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? אע? זה פורום בנות נראה לי 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? ממ להשתמש בטישיו מקולקל שעשה לי אלרגיה 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? לא נראה לי 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? חיובי חיובי אני מושלמת רצח 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? לימוזינהP: 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? המכונית ספורט הזו. 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ניו יורק כי היא שווה 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? איכ מי מסתכל עליי 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? עיניים 44.האם מחמיאים לך על האופי? איכ מי מסתכל עליי 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? גילי אומר שאני מצחיקה P= 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני שחזרתי לארץ היינו באחד 47.איך היה? כייף כייף 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? סי 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? אחים שנולדו וכאלו -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? מן הסתם 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? מופתעת מאוד בטח, לא יודעת.. מנסה להגיב ברוגע יחסי... בכל זאת אפשר להבין אותו/ה
53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? בטח מתרחקת באופן טבעי 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? ממ לעוף ובלתי נראה זה גם מגניב. וקריאת מחשבות P: -האם את/ה? 56.דאגן/ית? קצת P: 57.יפה? לא 58.תמים/ה? לא 59.רומנטי/ת? ממ לא ממש 60.פחדן/ית? קצת 61.ביישן/ית? קצת 62.אמיץ/ה? ברורP: 63.חזק/ה מבחינה פיזית? בטח! 64.מרבה לשקר? קצת P= 65.שוויצר/ית? חח לא 66.חם/ת מזג? תלוי על מה ומי P: 67.חכם/ה? ממ 68.אובססיבי/ת? לא 69.טיפוס של נוסטלגיה? לא ממש 70.מנומס/ת? כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': חביתה 72.עיתון אהוב: לאישה P: תמיד קוראת ברופא שיניים 73.סרט דרמה אהוב: אנערף 74.מתקן אהוב בלונהפארק: רכבת הרים. או באנג'י אם יש שם חח 75.בילוי אהוב: לרקוד 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: לא אוהבת אף אחד P: 77.תוכנית אירוח אהובה: לא יודעת נו 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: ריקי ואופרה 79.תוכנית רדיו אהובה: אנערף 80.זמן אהוב במשך היממה: לילה 81.שפה אהובה: ספרדית 82.מחמאה אהובה: כוווווסית.. חח סתם 83.ירק אהוב: ממ ברוקולי אולי. תירס זה ירק? 84.פרח אהוב: די נו 85.שם אהוב לבן/בת: עידן ומאי -אסוציאציות: 86.מלחמה: קסאמים 87.פשע: סכין 88.מוסר: אני P: 89.חוכמה: מעיין 90.טלוויזיה: מרובע 91.יופי: מלכה 92.גן: חובה 93.טוב: מסטיק מלון 94:רע: תפוח בנרגילה P: 95.ארז טל: סתם 96.ספורט: כדורסל 97.אהבה: איכ 98.הורים: אמא 99.בן אדם: קוף 100.השאלון הזה: משו

drops of summer

New member
עד שימאס

.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנים, אבל בסופו של דבר - אין על בנות. 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס (?!) 3.גוף שרירי או רגיל? שרירי, אבל לא מנופח. 4.צבעי גועש או צבעי שמן? שמן 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה? פשטידה 8.שרמנטיות-בעד או נגד? במידה 9.נשיקה במצח או בפה? תלוי מי? 10.מיים קרים או שוקו קר? שוקו! 11.ענבים או בננה? ענבים 12.ירח או כוכבים? כוכבים 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? 14."זהו זה" או "דומינו"? דומינו 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? שניהם, קשר שונה. 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נועה, היא אנושית לפחות. 17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו. 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני, ארוכות ממש לא יפות עלי :[ 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? גם וגם. -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? כל מיני רגעים איתו :] 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? המבט, הכל נו. 23.מה הכי חשוב בזוגיות? אהבה, הדדיות, מקום להתפשר. 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: משפחה, החברה הכי טובה, הוא. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? בסדר. 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: הוא, בסטפרינד, אמא ? 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא ממש. 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעה וחצי. טוב פרשתי, אולי נמשיך מחר

Small talk

New member
אתן משגעות אותי

מה יש לכן מהשם לואיס?! נשמע סתם כמו איזה אמריקאי משועמם, מרצ'לו נשמע כמו איזה איטלקי רומנטי חתיך וחסון.

Small talk

New member
אבל כתוב לואיס

הדבר היחידי שמתקשר לי עם לואיס, זה פרקר לואיס מהתוכנית הזאת בשנות ה-90 לא יותר מידי turn on

LimiMimi

New member
לי זה מזכיר

לואיייייס, לואיס, לואיס, לואיס, מאם, מאם, מאם, מאמי, מאמי, מאמא, מאא... וכן הלאה וכן הלאה P:

K a y a 1989

New member
אם היית מכירה את המרצ'לו שיש כאן

זה היה עובר לך בשניה,ארגטנטינאי שחום[נשמע טוב עד עכשיו הא?] שמן מה זה שמן ענק-הכי מפגר בעולם. אידיוט אידיוט אידיוט.

Shusho

New member
באמת משעמם לי

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנים... בנות הן סיוט, תמיד 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? מרצ'לו מתנגן יפה יותר 3.גוף שרירי או רגיל? רגיל 4.צבעי גועש או צבעי שמן? שמן 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה? מורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? תלוי איך מגדירים את זה 9.נשיקה במצח או בפה? בפה, דהה 10.מיים קרים או שוקו קר? מים 11.ענבים או בננה? ענבים 12.ירח או כוכבים?ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי גוב 14."זהו זה" או "דומינו"? חח בטח חצי מהבנות הקטנות פה לא יודעות מה זה אחד מהם. דומינו. 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נעמי בהחלט
17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בבית -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? לפני שנה ומשהו, כשהקשר עם הבחור התחיל :) 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? בבנים? אוח, המבט, כמות השכל שיש להם (אבל שלא ישתחצנו עם זה), שפתיים, עיניים, קול עמוק, פנים ארוכים, לסת בצורה מסויימת, ישבן יפה (
), גובה (180 ומעלה), הומור, טעם טוב במוזיקה 23.מה הכי חשוב בזוגיות? כנות 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: אני עידן לימודים (לא בית ספר. ללמוד דברים אחרים על העולם) 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? לא משהו 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: עידן רגינה ג'ני מירי אמא (והאחרונ הלא מבחירה, מה לעשות, אני גרה איתה בבית) 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? טוב אני רואה פרקים במחשב. אז זה יוצא בין 40 ל-120 דק' ביום... 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? פיבי מחברים, כי היא סטלנית על ואני מתחברת עם אנשים כמוה מעולה. 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? לא אוכלת ארוחת בוקר 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? קפה 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? ג'ק מאבודים. הוא כזה לוזררררר 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? יאפ 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? שנאתי אותה 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? לא הצטרפתי אליו
36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא לפה 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כן 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? לשלילה כי לא פעם פחדתי להכוות פעם שניה, חיובי, כי מה לעושת - לומדים מטעויות :) 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? הארלי דיוידסון
40.מה הוא האוטו האהוב עליך? כזה שמסיע אותי לאן שאני רוצה 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? אף אחת 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לפעמים 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? עיניים, חיוך ~כאן נמחקו שאלות משעממות~ 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): אישי 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? בלע -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? אני מאוד מקווה שכן. 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? חוטפת זעזוע עמוק. אלא אם זו היתה המורה לערבית (ועל הדרך אם היו לה ציצים אמיתיים)
53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? מנסה לשכוח 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לראות חודש קדימה -האם את/ה? 56.דאגן/ית? לא 57.יפה? שאלה טובה 58.תמים/ה? לא 59.רומנטי/ת? לפעמים 60.פחדן/ית? כן 61.ביישן/ית? יותר מדי 62.אמיץ/ה? לא במיוחד 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לא ]: 64.מרבה לשקר? כן 65.שוויצר/ית? חא 66.חם/ת מזג? לא 67.חכם/ה? כן? 68.אובססיבי/ת? חא 69.טיפוס של נוסטלגיה? לפעמים 70.מנומס/ת? תלוי עם מי -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': גבינה צהובה?... 72.עיתון אהוב: לא אוהבת עיתונים 73.סרט דרמה אהוב: לא יודעת 74.מתקן אהוב בלונהפארק: אנקונדה? 75.בילוי אהוב: לישון 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: אנערף. עידן די נחשב לי משפחה כבר 77.תוכנית אירוח אהובה: אופרה מצחיקה אותי
גם זו של ביונסה 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: לא יודעת 79.תוכנית רדיו אהובה: לא מאזינה 80.זמן אהוב במשך היממה: לילה 81.שפה אהובה: עברית 82.מחמאה אהובה: לא יודעת 83.ירק אהוב: בצל
84.פרח אהוב: קאלה לבנה 85.שם אהוב לבן/בת: הגר -אסוציאציות: 86.מלחמה: שנה שעברה 87.פשע: משטרה 88.מוסר: מיתולוגיה 89.חוכמה: פסיכומטרי 90.טלוויזיה: מונית הכסף
91.יופי: אנג'לינה ג'ולי 92.גן: עדן 93.טוב: רע 94:רע: טוב 95.ארז טל: משקפופר 96.ספורט: איכ 97.אהבה: :) 98.הורים: מה איתם 99.בן אדם: נמ 100.השאלון הזה: ארוך מדי

ממש בא לי בטוב

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנות 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? רגיל 4.צבעי גועש או צבעי שמן? גועש 5.עברי לידר או אביב גפן? אביב גפן
6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה? בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? לאדעת 9.נשיקה במצח או בפה? בפה 10.מיים קרים או שוקו קר? שוקו קר 11.ענבים או בננה? בננה 12.ירח או כוכבים? כוכבים 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק איינשטיין 14."זהו זה" או "דומינו"? דומינו 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? שניהם 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נועה 17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? באמצע 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? משקפי שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בשניהם -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? כיתה ח' הטרייה שכרגע הסתיימה 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? נמוכים! 23.מה הכי חשוב בזוגיות? אמונה והבנה 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: המשפחה שלי, החברים שלי ואני עצמי 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? בסדר 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: חוץ ממשפחה? ענבל, טל, ליאל... זהו. 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעתיים 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? מיטל מהאלופה. לאדעת, עשתה בי משהו הביצ'יות הייחודית שלה 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? לא אוכלת ארוחת בוקר 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? שוקו 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? לאדעת נו! 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? בצחוק 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? צחקתי 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? לא הצטרפתי 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא יודעת, היו כמה 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? ברור 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? חיובי 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטו 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? לא מבינה בזה 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ת"א, כיף להיות בה 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לפעמים 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? פנים 44.האם מחמיאים לך על האופי? כן 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? על הישירות שלי 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? מממ נראה לי בפסח 47.איך היה? כיף! 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): אישי 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? כיתה ח'! -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? וואלה, אין לי שמץ 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? מנסה לשכוח 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? טלקניזס! -האם את/ה? 56.דאגן/ית? כן 57.יפה? לא יודעת 58.תמים/ה? לפעמים 59.רומנטי/ת? כן 60.פחדן/ית? כן 61.ביישן/ית? כבר לא 62.אמיץ/ה? לא 63.חזק/ה מבחינה פיזית? פחות או יותר 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? לא 67.חכם/ה? בערך 68.אובססיבי/ת? כן 69.טיפוס של נוסטלגיה? משהו כזה 70.מנומס/ת? תלוי איפה -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': חביתה 72.עיתון אהוב: ראש1 73.סרט דרמה אהוב: אין 74.מתקן אהוב בלונהפארק: אין 75.בילוי אהוב: בית קפה, מסעדה 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: יש כמה 77.תוכנית אירוח אהובה: אין 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: אין 79.תוכנית רדיו אהובה: אין 80.זמן אהוב במשך היממה: הא? 81.שפה אהובה: אנגלית 82.מחמאה אהובה: "את יפה." 83.ירק אהוב: עגבניה 84.פרח אהוב: ורד 85.שם אהוב לבן/בת: ליאל, הדר -אסוציאציות: 86.מלחמה: רוע 87.פשע: משטרה 88.מוסר: השכל 89.חוכמה: טיפשות 90.טלוויזיה: הבורר 91.יופי: העולם 92.גן: פארק 93.טוב: אמא 94:רע: בצפר
95.ארז טל: טל ארז! פינגווין
96.ספורט: איכ 97.אהבה: אני 98.הורים: חמודים 99.בן אדם: טל 100.השאלון הזה: משעמםםםםםםםםםם

סקירת מערכות

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? תלוי ,למה, כמה ומתי 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? פבריציו! 3.גוף שרירי או רגיל? בין לבין 4.צבעי גועש או צבעי שמן? גואש 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה? הו תלוי בחשק, בעקרון גם וגם P: 8.שרמנטיות-בעד או נגד? לה 9.נשיקה במצח או בפה? מצח 10.מיים קרים או שוקו קר? מים 11.ענבים או בננה? בננה 12.ירח או כוכבים? כוכבים [ואם כאלה שנופלים אז בכלל] 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? נראה לי שגידי 14."זהו זה" או "דומינו"? פלטפוס 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? X 17.ג'ודו או איגרוף? רביצה ממושכת במיטה/ספה 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני אבל לא באמת מיני, כאילו לא קצרה מדי 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? גם וגם -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? נראה לי שילדות וגם עכשיו כזה 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? ממ ורידים בידיים
! ובכלל זרועות וגם עיניים, וחיוך 23.מה הכי חשוב בזוגיות? תקשורת טובה ואמון 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: בריאות, משפחה וחברים איי גאס 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? אין לי 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: 27.רואה הרבה טלוויזיה? הרבה אבל פחות מפעם 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? תלוי בסדר יום 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? קייזרמן חח
30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? טוסטים+סלט 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?מים/תה 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? מילי מהאלופה? [נו מה השאלות האלה מה ]: 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? אממ לא זוכרת 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? אז זהו שלא 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? חלקית כן 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? גם וגם 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? חללית! אוטו ואני מניחה שאם אני אהיה בבסיס סגור אז גם רכבת 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? האמר תודה רבה P: 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? מדי פעם 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? כללי כזה 44.האם מחמיאים לך על האופי? כן 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? עזבו אותי עכשיו נו 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? מזמן 47.איך היה? בטוחה שכיף 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן-"אהבה" 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): מתקילים פה 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? כן 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? חח כאפות 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כאפות אחושרמוטה 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? די מתנתקת 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לעוף או לזהות שקרנים -האם את/ה? 56.דאגן/ית? כן 57.יפה? בסדר 58.תמים/ה? חלקית 59.רומנטי/ת? חלקית 60.פחדן/ית? חלקית 61.ביישן/ית? חלקית 62.אמיץ/ה? לא כ"כ 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לא 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? חלקית 67.חכם/ה? ככה טוענים 68.אובססיבי/ת? לא 69.טיפוס של נוסטלגיה? מדי פעם 70.מנומס/ת? כשצריך אז כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסנדוויץ': שוקולד, בולגרית, גבינה עם מלפפונים, גבינת שמנת עם אירית וכו' 72.עיתון אהוב: ידיעות אחרונות 73.סרט דרמה אהוב: 74.מתקן אהוב בלונהפארק: tagada 75.בילוי אהוב: רביצה בחוץ עם חברים 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: שש 77.תוכנית אירוח אהובה: יאיר לפיד? 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: 79.תוכנית רדיו אהובה: פעם זה היה ציפורי לילה למיניהן אבל התוכניות של היום זה לא כמו של לפני שנתיים-שלוש 80.זמן אהוב במשך היממה: תלוי מה התוכניות לאותו יום, עקרונית הכל אחלה 81.שפה אהובה: עברית כי זאת שפת אם, אנגלית כי זה חיוני והכל נשמע יותר טוב, ואיטלקית כי זה סקסי 82.מחמאה אהובה: 83.ירק אהוב: 84.פרח אהוב: 85.שם אהוב לבן/בת: -אסוציאציות: 86.מלחמה: אסון 87.פשע: קרב 88.מוסר: השכל 89.חוכמה: רגישות [אל תשאלו אותי למה] 90.טלוויזיה: סדרות 91.יופי: חן 92.גן: ילדים 93.טוב: רע 94:רע: 95.ארז טל: הכספת 96.ספורט: כדורסל 97.אהבה: חבר? 98.הורים: קשה וטוב 99.בן אדם:אנושי 100.השאלון הזה: חמוד

Mooa-Numi

New member
חם לי ממש!

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנים. פשו7טים יותר 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? מרצ'לו כבש אותי 3.גוף שרירי או רגיל? רגיל אך חטוב
4.צבעי גועש או צבעי שמן? גו-א-ש? לא ממש מכירה שמן אבל 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה? פשטידה 8.שרמנטיות-בעד או נגד? 9.נשיקה במצח או בפה? במצח, אולי כי אני סתם כמהה למגע חברי בעצם 10.מיים קרים או שוקו קר? מים 11.ענבים או בננה? עכשיו בא לי ענבים 12.ירח או כוכבים? ירח, אבל אין על הכוכב שלי
13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק.. אבל גם גידי.. שניהם בעצם 14."זהו זה" או "דומינו"? 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? שילוב נוראי של שניהם 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? 17.ג'ודו או איגרוף? 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? באמצע 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? לא מתאים יל כלום 20.מוזיקה-באוטו או בבית? באוטו -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? כיתה י' כמובן 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? גב 23.מה הכי חשוב בזוגיות? שבאמת בוחרים בזה
ועל כל מה שנגזר מזה 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? על הפרצוף. יא, הייתי בבית ואח שלי כבר ממש גבוה(קצת מתחתיי) ואז הוא עושה לי- תראי, התגלחתי. אני בשוק מזה שהוא עולה לח', בראש שלי הילד בן 9
26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: שאלה קשה!! רותם, מאיה, כרמל.. ואז זה משתנה
27.רואה הרבה טלוויזיה? ממש לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? פעם בשבועיים או יותר יוצא לי לראות.. פשוט אין את זה וזה לא חסר 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? מאט מדיג'ימון
סתם, הייתי ממש דלוקה עליו בכיתה ז'. לא יודעת 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קפה ועוד שטות קטנה 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? קפה, למרות שאני צריכה להפסיק 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? נורא, נו מה 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? חוץ מלצאת לחווה? סתם, לא יודעת 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כל הזמן 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? שלילי בהחלט 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטו! טויוטה קורולה ליתר דיוק. אני באמת אוהבת אותה ממש
למרות שהיא לא מאזדה 3 אבל בסדר 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? מאזדה 3
אבל זה סתם, אהבת נעורים 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? לא ב"ש! אני מתלבטת בין כל מיני ערים יפהפיות ומקסימות שאין לי באמת קשר ביניהם כמו עכו, ירושלים, ניו יורק, חיפה.. לבין נתניה, שהיא נוראית אבל הבית שלי. באמת. אני גם לא חושבת שהיא נוראית, אני מתה עליה. אבל אני ממש רוצה לגור בירושלים/חיפה one day.. (פרק משימה, here I come?) 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לפעמים... לאחרונה לא 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? בגדול אומרים לי בכלליות שאני יפה, אבל זה אנשים מסוימים (והזויים קצת בדר"כ), ובאמת שזה לא קורה לאחרונה (אולי כי אני נראית זוועה, נגיד?!), וגם זה אז יותר "היי, את יפה היום!" שזה גם קצת מבאס בסאבטקסט (והנה שוב אני מתעסקת במראה חיצוני
). לפעמים אנשים מתלהבים מהאף שלי, אבל לא הייתי מאמינה שהם היו רוצים אחד כזה בעצמםץ ושיש לי רגליים יפות אבל זהו 44.האם מחמיאים לך על האופי? כה.. 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? שאני מהממת
סתם, גם זה לא קורה.. נו אני חכמה כזאת והכל ואני מדברת ממש יפה וזה מקסים לפעמים.. לפני שהם מכירים אותי 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?הייתי אתמול ביורו-פארק בב"ש! והיה מה זה כיף! הייתי על המכוניות מתנגשות, ואני אדירה בזה, באמת, אני ממש טובה מסתבר.. (כן, אפשרלהיות טובים במכוניות מתנגשות,תרשו לי, אני לא טובה בהרבה) 47.איך היה? כיף ממש 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): היו מלא כאלה, אני ממש רגישה ומקבלת מלא תובנות מכלום.. אבל לא עולה לי עכשיו 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? מה זה פחות יפה ופחות מוצלח.. איך אפשר להגיד על ילד שלך שהוא מכוער? ובאמת לחשוב את זה.. ומה זה ]חות מוצלח, בהשוואה למה? במה הוא כן טוב? צריך לחשוב על זה בצורה מאפשרת, לא קפיטליסטית.. 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? הכי מוזר בערך, לא? 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? פרקטיקה.. יצירה, כאלה -האם את/ה? 56.דאגן/ית? כן 57.יפה? לפעמים 58.תמים/ה? לא 59.רומנטי/ת? כן.. אבל לא מהמישור הזוגי.. כאילו רומנטיקה ישנה כזאת, אפילו לא קיטש, מן כזה אגדתיות כזאת 60.פחדן/ית? הכי 61.ביישן/ית? בערך.. אני לא ביישנית, אבל אני כל הזמן מתביישת. זה מוזר. זו החרדה שלי 62.אמיץ/ה? איכשהו כן. אני רגילה לפחד, אבל אני גם כן מתמודדת עם זה 63.חזק/ה מבחינה פיזית? ממש לא 64.מרבה לשקר? כן 65.שוויצר/ית? כשיש על מה 66.חם/ת מזג? הכי. התקפי עצבים פסיכוטיים ממש 67.חכם/ה? אני ממש חכמה וממש מטומטמת, זה מדהים! 68.אובססיבי/ת? כן 69.טיפוס של נוסטלגיה? הכי גם 70.מנומס/ת? אני יודעתאיך, אניגם הרבה פעמים שוכחת -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': גבינה/מרגרינה, ירקות וחביתה. הכי טעים 72.עיתון אהוב: ידיעות 73.סרט דרמה אהוב: 74.מתקן אהוב בלונהפארק: עכשיו מכוניות מתנגשות
אני ממש אוהבתאת הכסאות המסתובבים, והצלחת.. 75.בילוי אהוב: הרפתקאות. לזרום עם הערב כזה 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: 77.תוכנית אירוח אהובה: 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: 79.תוכנית רדיו אהובה: 80.זמן אהוב במשך היממה: ערביים.. בוקר, ערב כאלה 81.שפה אהובה: עברית 82.מחמאה אהובה: 'את יפה'? וגם מטורפת, אבל לצד הטוב של המילה... 83.ירק אהוב: שאלה קשה. עגבניה? 84.פרח אהוב: חרציות 85.שם אהוב לבן/בת: -אסוציאציות: 86.מלחמה: שלום 87.פשע: ניו-יורק. כגנופיות 88.מוסר: שם 89.חוכמה: יש 90.טלוויזיה: אין 91.יופי: אוף, איזה 92.גן: עדן 93.טוב: רע 94:רע: ממש 95.ארז טל: נשמה
96.ספורט: 5 פלוס 97.אהבה:זה כואב 98.הורים: יש 99.בן אדם: אין (?) 100.השאלון הזה: נגמר! יאללה ביי

Ex models.

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? מדובר בבני אדם, אז הם מסריחים בכללי. אם זאת, כמובן שבשתי הקבוצות ימצאו כאלה שיתאימו ליצור המסריח שהוא אני ונחיה ביחד באושר ובעושר. 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? אע, לואיס...? 3.גוף שרירי או רגיל? שרירי במידה, that is, ממש לא יותר מידי. 4.צבעי גואש או צבעי שמן? צבעי שמן, סתם כי לא יצא לי להתנסות בהם יותר מידי. 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר. 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים, אבל תלוי על ידי מי הן נאמרות, כמובן. 7.בורקס או פשטידה? מה, תלוי במילוי. אבל בורקס, בגדול. 8.שרמנטיות-בעד או נגד? אני בוחרת שלא לנקוט עמדה. טיהי. 9.נשיקה במצח או בפה? בפה. 10.מים קרים או שוקו קר? מים, בדרך כלל. 11.ענבים או בננה? בננה. 12.ירח או כוכבים? ירח. 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי גוב. 14."זהו זה" או "דומינו"? 'זהו זה'. 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? פחח. 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? אני לא יודעת...? 17.ג'ודו או אגרוף? ג'ודו. 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני. 19.משקפי שמש או משקפיים רגילים? עדיף בלי. 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בכל מקום. שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך, כשאת נזכרת בה? הילדות, בעיקר כי העברתי אותה אידיאליזציה מטורפת. 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? שהם מרטשים לי את האגו ובונים מהשיירים מייצג אמנותי. 23.מה הכי חשוב בזוגיות? מאיפה לי. 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: אסקפיזם, ניידות, עצם העובדה שאני מסוגלת שלא להיות מטומטמת לחלוטין לפעמים. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? סבירים. 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: תמר, עמרי, בר, איתי, אורה. 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא. 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? לא צופה בטלוויזיה בבית, אוסידי. 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה, ומדוע? יש מצב שקווין מ-'סליידרס' או ריבר מ-'פיירפליי'. איזה עצובה אני. 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קורנפלקס~ 31.ומה את/ה שותה על הבוקר, בדר"כ? מים, קפה. 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי, ומדוע? מה נזכר עם השאלות האלה? וואלה, לא זוכרת וזה גם ככה על הזין שלי. D: 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן. 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? תלוי בהקשר. 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? חלילה, פורום סקרים ושאלונים. טריפה. 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? די, תמותו. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? זה, כאילו, אמור להיות ככה בדרך כלל, לא? 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע- חיובי או שלילי? נו, מה. עיצב אותי, היפ-היפ-הוריי. 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עלייך? אוטובוסים שאינם חממת חיידקים, צחנת פירות הדר וזיעה, גב של אדם גבוה ורצוי אהוב. 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? כזה עם חלק אחורי פתוח, בנזונה בטרמפים ובכללי. 41.מה היא העיר האהובה עליך ומדוע? אין אחת כזו, הן מסריחות. חיפה בסדר, בזמן האחרון. 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן. 43.אם כן, על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? בלהבלהבלה, את יפה, בלהבלהבלה, את חמודה וקטנה. 44.האם מחמיאים לך על האופי? אתמול תמר טענה שהיא אוהבת אותי בין השאר כי אני מסוגלת לדפוק על הדלת של השכנים הלא מוכרים שלה באמצע הלילה, לבקש סיגריה ואיכשהו לא לצאת גרוע מידי מהסיטואציה המלכתחילה מפגרת ומביכה הזו ...ושללכת איתי לסופרמרקט זו הרפתקאה וכל מיני דברים על הטעם שלי באוכל, מוזיקה וסרטים ובכללי על היותי אווילית באופן מקסים ומעוות. 45.אם כן, על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? להלהלה. 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? בסביבות גיל 12, לעולם לא עוד~ 47.איך היה? "לעולם לא עוד~"? 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? ע"ע סעיף 22. 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סטירה מצלצלת" בחייך (רק אם זה לא מידי אישי...): שאלון מעפן. 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? טוב, השאלון הזה רציני מצחין. -אם... 51.אם כהורה, אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? אין לי עדיין ילדים, סביר להניח שכן? >.> 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודה/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? אין, אין מורה. די. 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? מתישהו היה לי קראש אדיוטי, צחקתי על עצמי ואז זה עבר. 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך, מה היית עושה עם זה? מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? אני לא בנאדם שונא, אני סתם אדם שלא משמר קשרים בכללי. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת, מה היית בוחר/ת לקבל? צריך לחשוב על זה. -האם את/ה? 56.דאגן/ית? הוהוהו. 57.יפה? יחסית. 58.תמים/ה? יחסית. 59.רומנטי/ת? באופן כלשהו, כן. 60.פחדן/ית? הכי בעולם. 61.ביישן/ית? כן. 62.אמיץ/ה? לא. 63.חזק/ה מבחינה פיזית? ממש לא. 64.מרבה לשקר? לפעמים אין ברירה אלא (וכרגע עניתי על השאלה בצורה המיטבית, כןכן~). 65.שוויצר/ית? בספק. 66.חם/ת מזג? אחושרמוטה. 67.חכם/ה? אני בסדר. 68.אובססיבי/ת? וקומפולסיבית. 69.טיפוס של נוסטלגיה? אכן. 70.מנומס/ת? בדרך כלל כן. -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסנדוויץ': פסטרמה, מיונז ומלפפון חמוץ~ 72.עיתון אהוב: רייטינג, בלייזר, כל מיני מגזינים שיגרמו לי לאבד תאי מח תוך כדי צחקוק בלתי נשלט. 73.סרט דרמה אהוב: הו, סרט דרמה אהוב~ נלך על הסרט האחרון שממש אהבתי, למרות שאני לא יודעת עד כמה הוא משתייך לז'אנר הדרמה- Last life in the universe (Ruang rak noi nid mahasan). יאיי, מזרח רחוק. 74.מתקן אהוב בלונהפארק: אין. כזה. ולא. יהיה. לעולם~ 75.בילוי אהוב: Mind travelling. 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: ווינסנט גאלו, איזה סקסי (גם אם שמוק בעליל). 77.תוכנית אירוח אהובה: אני לא יודעת, השאלה הזו קשה מידי עבורי. ;; 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: דנה מודן...? 79.תוכנית רדיו אהובה: שו? 80.זמן אהוב במשך היממה: חמש לפנות בוקר עד שש וחצי בבוקר, בערך. 81.שפה אהובה: עברית. 82.מחמאה אהובה: משהו כנה ממישהו שבאמת מכיר אותי. 83.ירק אהוב: פטריות (זה ירק...?)~ 84.פרח אהוב: בראנדומלי- יסמין. 85.שם אהוב לבן/בת: בן- אוריה/לב, בת- נאור/נועם. אני לא מפסיקה לספק סיבות ללמה הילדים שלי יהיו דפוקים, יעני. -אסוציאציות: 86.מלחמה: בוםבום. 87.פשע: אל קאפונה. O.O 88.מוסר: אוניברסלי. 89.חוכמה: מלאכותי. 90.טלוויזיה: ג'אסטין קירק. 91.יופי: טופי. 92.גן: הבהאיים. 93.טוב: טובטוב הגמד. 94:רע: פדופילים. 95.ארז טל: חמוד. 96.ספורט: מיוזע. 97.אהבה: פתאום היא מתפרצת, מה היא רוצה (...). 98.הורים: קהות. 99.בן אדם: רמ"ח. 100.השאלון הזה: מעפן.

רגע, אני רוצה תמונה, אני רוצה תמונה~

זהו, עכשיו אני יכולה למות מאושרת. [גגג, טאדאנובו אסאנו. הומייגאד, אני נמשכת לאסייתי, אחרית הימים הגיעה]

(והוא אפילו לא נראה כמו כוסית, על אף עניין ה-

..."אני יפני שדוף, בתיאוריה אני לא יכול שלא להראות כמו כוסית") אני אפסיק עכשיו.

גולה גולה גולה..

הו הוו.. :) זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנים 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס 3.גוף שרירי או רגיל?שרירי 4.צבעי גועש או צבעי שמן?שמן 5.עברי לידר או אביב גפן?לא יודעת.. 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מילים 7.בורקס או פשטידה?בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד?למה שאני אהיה נגד..? 9.נשיקה במצח או בפה?פה 10.מיים קרים או שוקו קר?מים קרים 11.ענבים או בננה?ענבים 12.ירח או כוכבים?ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב?גידי 14."זהו זה" או "דומינו"?זהו זה 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?שניהם, מאוד 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?לא רואה 17.ג'ודו או איגרוף?אנערף 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני?מיני (בגבול הטעם הטוב, כן?) 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות?שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית?גם וגם -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?חפני שנה וחצי 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני?גוף בכללי, פנים נאות.. ידיים, טיפה אדישות 23.מה הכי חשוב בזוגיות?פתיחות.. שיתוף 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:משפחה(כולל את הכלב שלי), חברים והמדינה 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?מצויינים 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:נו חלאס 27.רואה הרבה טלוויזיה?לא מידי 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?סתם כשיוצא, לא רואה משהו קבוע 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?קפה ועוגיות 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?קפה 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?את הדמויות הזונות בטלנובלות בערוץ שלוש P: 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?כן 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע?חרא 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים?אממממ מה? 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?לא 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? הכל לטובה ככה ש... 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?אוטו (פיג'ו 206, תודה) 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? חח ^ פיג'ו 206 ותחי הצניעות! 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?ירושלים, כי היא מדהימה 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?כן.. 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? 44.האם מחמיאים לך על האופי?כן 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?שניםםם 47.איך היה?כייף 48.האם בכית פעם בגלל אהבה?כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...):לא זכור לי משהו כזה 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?לא חושבת.. שאלה מפגרת. 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?קריאת מחשבות אולי -האם את/ה? 56.דאגן/ית?די.. לא בצורה מוגזמת 57.יפה?כן (
) 58.תמים/ה?לא מספיק 59.רומנטי/ת?ככה 60.פחדן/ית?לא 61.ביישן/ית?לא 62.אמיץ/ה?כן 63.חזק/ה מבחינה פיזית?כן 64.מרבה לשקר?לא 65.שוויצר/ית?לא 66.חם/ת מזג?לא ממש 67.חכם/ה?כן (נרקיסיזם כןכן) 68.אובססיבי/ת?לא 69.טיפוס של נוסטלגיה?גם 70.מנומס/ת?כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ':חביתה 72.עיתון אהוב:ידיעות אחרונות 73.סרט דרמה אהוב: 74.מתקן אהוב בלונהפארק:אנקונדה, כמובן 75.בילוי אהוב:מועדונים ובתי קפה 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:מעיני 77.תוכנית אירוח אהובה:יאיר לפיד.. אנערף 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: 79.תוכנית רדיו אהובה:נעים בגלגלצ P: 80.זמן אהוב במשך היממה: 81.שפה אהובה:עברית, אופקורס! 82.מחמאה אהובה: 83.ירק אהוב:מלפפון 84.פרח אהוב: 85.שם אהוב לבן/בת:יהלי -אסוציאציות: 86.מלחמה 87.פשע: 88.מוסר: 89.חוכמה: 90.טלוויזיה: 91.יופי: 92.גן: 93.טוב: 94:רע: 95.ארז טל: 96.ספורט: 97.אהבה: 98.הורים: 99.בן אדם: 100.השאלון הזה:

תגיבו מעפנות. ../images/Emo7.gif

נו, אז אני ישירה. זה לא ממש שלילי, לא?... זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנים, מן הסתם. בנות עם די רע. 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס. על דרך האלמינציה. 3.גוף שרירי או רגיל? רגיל זה טוב. 4.צבעי גועש או צבעי שמן? שמן. אנאערף. אני כה בלתי יצירתית, זה כמעט טראגי. ;[ 5.עברי לידר או אביב גפן? לא אוהבת, אוף. 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? אעע, איך אומרים את המשפט האווילי הזה הפוך? "וורדס אנד ממבלס קוד הרט מיי בוונס בט סטוונס קוד נבר היט מי?"
7.בורקס או פשטידה? פשטידה, בדר"כ. 8.שרמנטיות-בעד או נגד? בטח בעד, בטח. 9.נשיקה במצח או בפה? במצח 10.מיים קרים או שוקו קר? שוקו, בכל טמפ' שהיא. 11.ענבים או בננה? בננה 12.ירח או כוכבים? ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי חמוד, ואף הייתי חברה-הכי-טובה של האחיין ההומו שלו בפעוטון, אבל אריק...טוב, אריק זה אריק. לא לחינם הוא והקדוש ברוך הוא מתחילים ממש באותה האות [וגם אני, אבל זו כבר רמיזה דקה שנצניע]. 14."זהו זה" או "דומינו"? זהו זה. קלאסיקה. 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? גם וגם. למרות הכל. 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? מה? 17.ג'ודו או איגרוף? פוףף..... 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני, אם כבר. 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בבית. אין לי אוטו אני. -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? גיל 16 הקסום, בו עליתי שיכורה לגמרי, יחד עם חברותיי המסוממות, שזה עתה סיימו להסניף קצת חגיגת בשירותים של הסנטר כי אסור להן לעשן בגלל קצינת המבחן, לדירות של גיטריסטים תלאביביים הזויים שזיינו לנו ת'שכל על ג'אנז אנד רווזס ואז נישקו אותי או גיפפו אותי מתחת לשמיכה בלי שידעתי את שמם. ומשום מה, אלוהים יודע למה, מצאתי את זה מסעיר ומרגש. 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? השכלה גבוהה, חוכמה, סרקזם, יצירתיות, מתברר שחוצפה. 23.מה הכי חשוב בזוגיות? טרם יצא לי לנסות 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: משפחה, חברים, אני. בנאלי, לא? 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? מצויינים, בעיקר מאז שעזבתי את הבית. פתאום כל ביקור שלי הוא אירוע, וכולם קופצים עליי בהיסטריה לוודא שהבאתי מתנות [לרוב אני לא, אגב, אבל זה חמוד איך שהם מקווים כל פעם מחדש...] 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אמא, אבאחורג, שותפה1, אבא, וזהו. קשה מאוד להרוויח את הקרבה שלי [שימו לב שאפילו שותפה2 לא זכתה בכבוד, והיא מכירה אותי כבר שנים רבות ויודעת עליי בערך הכל...]. 27.רואה הרבה טלוויזיה? ממש לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? אף לא דקה 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? באפי, ורוניקה מארס, לורליי גילמור, גארפילד. 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?משחת שיניים 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? בירה. ששש, אל תשאלו שאלות. :| 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? שנאה דורשת יותר מדי אנרגיה בשביל תכניות טלוויזיה... 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? מדי יום, אבל זה הדדי. 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? משועשעת ביותר. חברות שלי אפילו לועגות לי בסטייל. 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? מה? מתי זה קרה? כנראה שבמהלך סהרוריות חמורה במיוחד. 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא יודעת. בינתיים כנראה המעבר לדירה עם חברות שלי. בשאלון הבא זו כנראה תהיה...אעע...עזיבת הצבא?
37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? בהחלט, בפירוש, לגמרי. אבל אצל כולם, לא? 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? בכל מובן אפשרי, דאם. 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אופנוע עם סירה. או ג'מבו 747 כל הדרך לשדה תעופה קנדי. 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? חיפושית ורודה 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? תלאביב, ירושלים וניו יורק 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לפעמים 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? זה יותר כללי, בעקרון. אבל אם ספציפית אז שיער, שפתיים ו..אעע..חזה? 44.האם מחמיאים לך על האופי? כן 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? שנינות, חביבות, אנערף. אבל בדר"כ אני די מניאקית [הבנות מהבסיס שהיו איתי בטירונות אפילו חושבות שאני חכמה! :0] 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לפני שנים רבות בארץ רחוקה... 47.איך היה? כיף. כשלא נאלצתי לעלות על רכבות הרים או מכשירים טראגיים מעין אלו. 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן. ואני מתייחסת כאן לאהבה במובן רחב יותר מאשר הבחור מהתיכון שלא חייך אליי במסדרון, ברשותכן. אהבה זה ממש לא רק רומנטיקה. 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): אבא. ולהבדיל אלף אלפי מליוני הבדלות, איזה תמהוני אחד, שבקושי מכיר אותי, שאמר משהו כ"כ נכון על דרך ההתנהלות שלי בחיי שלרגע ממש הפחיד אותי. הלוואי ואדע להסיק מזה את המסקנות הנכונות. 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? היו הרבה. כרגע, אפשר לומר שמעבר הדירה וכו'. קצת חוזר על עצמו, לא? צפויה שכמותי. -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? בוודאי. אבל זו תכונה שאתה מקבל כהורה, אני מקווה. כי כרגע אני בטח לא אהיה מסוגלת. 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? בואו נאמר שעם רוב מוריי הפרטים- מקרה כזה לא היה בלתי צפוי. :p נניח, כשהמורה שלי לגיטרה ביקש ממני לקרוא את שיריו האירוטיים- ניתקתי קשר מהר מאוד... 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום, מן הסתם. 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? כנראה שממשיכה את הקשר. שנאה קשורה להאהבה בכבלים חזקים מדי. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? היכולת להיות בלתי נראית. [אני קצת גם ככה, אז בטח לא יהיה קשה לסדר את זה...]

למעלה