זה כזה זוועה לחכות לטלפוןןןןןןןןןןןןןןןןן
שונאת את זה פשוט זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? וולאה לא יודעת חח 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? שרירי 4.צבעי גועש או צבעי שמן? W 5.עברי לידר או אביב גפן? אביבבב 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים מעליבות.. 7.בורקס או פשטידה? תלוי איזה
8.שרמנטיות-בעד או נגד? 9.נשיקה במצח או בפה? מצח נראלי 10.מיים קרים או שוקו קר? שוקו קרר 11.ענבים או בננה? גםוגם! 12.ירח או כוכבים? כוכבים 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? אריק 14."זהו זה" או "דומינו"? חחחח 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נעמי שחר! 17.ג'ודו או איגרוף? איגרוף 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? תמיד מיני
19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? גם וגםםם -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? אממ..ח-ט? 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? שפתיים, גב, תחת, קול 23.מה הכי חשוב בזוגיות? אמון 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: המשפחה, החברות, הצחוק\אושר ? 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? טוב
26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: המשפחה והחברות נו 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא כלכך 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? חצי שעה 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? ארתור, והמומינים!!! אה גם את נילסססססס 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? שותה מה שמזדמן 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? שוקו, אייסקפה 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? אנערף 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? לא טוב 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? חח לא הגעתי לשום החלטה 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא לקחתי החלטות עד-כדי-כך גורליות 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כן ברור 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? חיובי בתחומים מסויימים ושלילי בתחומים מסויימים 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מטוס? 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? לבורגיני, אבל אפשר להמשיך לחלום 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? בארץ? ת"א, הרצליה. אבל אני יותר בקטע של מקומות כמו נהר הירדן,כינרת 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן :] 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? תחת, בטן, רגליים 44.האם מחמיאים לך על האופי? כן 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? שאני בנאדם וחברה טובה נו 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? מזמןןןןןןןןןן ובדיוק היום חשבתי כמה שאני רוצה ללכת לשם!! 47.איך היה? 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור.. 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? שוק. איך אני יכולה להגיב? חח 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? הכל בחיים יכול להיות חוויה אבל לא יודעת מה הייתי עושה תכלס 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? אומרות לו הכל ומנתקת קשר 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לדעת להכניס דברים לפרופורציות -האם את/ה? 56.דאגן/ית? כן 57.יפה? כן 58.תמים/ה? במידה מסויימת כן 59.רומנטי/ת? כן 60.פחדן/ית? קצת 61.ביישן/ית? תלוי עם מי, בעיקרון ממש לא 62.אמיץ/ה? אני חושבת 63.חזק/ה מבחינה פיזית? כן!! 64.מרבה לשקר? לא, כשצריך חח 65.שוויצר/ית? טיפה 66.חם/ת מזג? קצת 67.חכם/ה? אולי אני לא 100 בלימודים, אבל חכמה אני בהחלט 68.אובססיבי/ת? ממ לא חושבת 69.טיפוס של נוסטלגיה? מאודד 70.מנומס/ת? כן מאוד -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': חביתה עם גבינה בולגרית ועגבניות שרי :] 72.עיתון אהוב: נלך על GO 73.סרט דרמה אהוב: וואי מליון אי אפשא אחד סורי 74.מתקן אהוב בלונהפארק: אנקונדה 75.בילוי אהוב: סתם לשבת לאכול ולצחוק עם הבנות, מסיבות 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: חברוץ? 77.תוכנית אירוח אהובה: אופרה 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: אופרה 79.תוכנית רדיו אהובה: יאטלללה חפרתם 80.זמן אהוב במשך היממה: 81.שפה אהובה: אנגלית, צרפתית 82.מחמאה אהובה: מדהימה, כוסית 83.ירק אהוב: מלפפון ירוק 84.פרח אהוב: הפרח הלבן עם הצהוב שגודל ליד הבית שלי 85.שם אהוב לבן/בת: עדן -אסוציאציות: 86.מלחמה: חיילים 87.פשע: סכין 88.מוסר: אלוהים 89.חוכמה: הצלחה 90.טלוויזיה: פלאזמה 91.יופי: בלונד 92.גן: תמימות 93.טוב: הנאה 94:רע: בכי 95.ארז טל: וסיגלללל בסיבוב המזל! 96.ספורט: עקיבא חח 97.אהבה: ממ.. 98.הורים: חיים 99.בן אדם: נפש 100.השאלון הזה: חמוד + קראת אותי? תגידי אם כן, אני צריכה משהו שיעלה לי חיוך
שונאת את זה פשוט זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? וולאה לא יודעת חח 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? שרירי 4.צבעי גועש או צבעי שמן? W 5.עברי לידר או אביב גפן? אביבבב 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים מעליבות.. 7.בורקס או פשטידה? תלוי איזה