וכמובן שאני ראשונה ../images/Emo3.gif
זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים?בנות 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס 3.גוף שרירי או רגיל?שרירי, אבל לא הרבה יותר מידי. לא מנופח. 4.צבעי גועש או צבעי שמן?שמן 5.עברי לידר או אביב גפן?אביב גפן 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מילים מעליבות 7.בורקס או פשטידה?בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד?אין לי דעה 9.נשיקה במצח או בפה?בפה ;[ 10.מיים קרים או שוקו קר?מים קרים 11.ענבים או בננה?ענבים 12.ירח או כוכבים?ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב?אריק איינשטיין 14."זהו זה" או "דומינו"?דומינו 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?לאמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?נועה שחר 17.ג'ודו או איגרוף?איגרוף 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני?ארוכה, אבל לא עד הרצפה 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות?שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית?גם וגם
-שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך, כשאת נזכרת בה?את האמת, התקופה של עכשיו, שסיימתי ללמוד. היה נורא מרגש, כל הסיום הזה עם כולם. לראות חברות שלי שגדלו איתי, שפתאום כולנו כ"כ גדולות ועצמאיות.. 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני?עיינים ושפתיים 23.מה הכי חשוב בזוגיות?הדדיות, תמיכה 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:משפחה [כולל את ניק
], חברים, החדר שלי [וכל מה שהוא מכיל] 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? [אני מרגישה בתחקיר בטחוני, או שאני סתם מושפעת]. עם אח שלי אין כ"כ הרבה יחסים, כי הוא רחוק, אבל מדי פעם אנחנו מדברים בטלפון\מסנג'ר, ועם אחותי בסדר גמור. 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:אמא, ספיר, לי, יונית. 27.רואה הרבה טלוויזיה?לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?כמעט ובכלל, אני רואה רק השרדות ומדי פעם סרטים וסדרות, אבל ממש בקטנה. 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה, ומדוע?וואי, אמ.. נראה לי שהרלי [הוגו, השמן] מאבודים, כי הוא תמיד מנסה להיות קרוב לכולם ולא תמיד מצליח לו, והוא מנסה להוכיח את עצמו ומצליח, וככה הוא מתקרב לאחרים. והוא שמן. [נו, היו תקופות] 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? אני לא אוכלת ארוחת בוקר, רק עוגיה לעיתים רחוקות. 31.ומה את/ה שותה על הבוקר, בדר"כ? קפה 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי, ומדוע? את כל הכוסיות למינהן
33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? לא משהו, אבל המשכתי הלאה. די התעלמתי, בואו נגיד ככה. 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? לא הצטרפתי לפורום, אני סתם לוקחת משם שאלונים >< 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? להתגייס מוקדם, במקום בפברואר. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כן, מאד. 38.אם כן, באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? חיובי ושלילי ביחד, אבל אני לומדת מזה המון. 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?האוטו היפה שלי [נו, של אבא] 40.מה הוא האוטו האהוב עליך?מאזדה 3 41.מה היא העיר האהובה עליך, ומדוע?תל אביב. למה? כי יש בה כל מה שאני מחפשת - חנויות מגניבות, גנים ענקיים ומהנים, עזריאלי [במיוחד הגג], אנשים... 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? שרזיתי 44.האם מחמיאים לך על האופי? לפעמים, כן 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? שאכפת לי מהכל כל הזמן, שאני מקשיבה, שאני שם.. 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? פפ. שנה שעברה, נראה לי. 47.איך היה? כיף! כי גם ראיתי את ריילי, צליל ויולי

48.האם בכית פעם בגלל אהבה?כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...):מה שקרה עם ריקי ב21.5. 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?שסיימתי עם מחול השנה, ושהתחלתי טיפול פסיכולוגי.
-אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? וודאי 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? חח לאיודעת :| 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? מנסה לשכוח את זה? 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?לאכול מה שבא לי ולא להשמין. ובדרך גם להיות רזה לנצח.
-האם את/ה? 56.דאגן/ית?כן 57.יפה?לא 58.תמים/ה?לפעמים 59.רומנטי/ת?קצת 60.פחדן/ית?לפעמים 61.ביישן/ית?לא, למרות שזה תלוי במצב, אבל לרב לא 62.אמיץ/ה?קצת 63.חזק/ה מבחינה פיזית?לא 64.מרבה לשקר?לא 65.שוויצר/ית?לא 66.חם/ת מזג?לא 67.חכם/ה?קצת 68.אובססיבי/ת?יותר מדי 69.טיפוס של נוסטלגיה?כן 70.מנומס/ת?משתדלת
-דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ':פסטו, גבינה בולגרית, עלי בייבי 72.עיתון אהוב:פנאי פלוס 73.סרט דרמה אהוב:נערה בהפרעה 74.מתקן אהוב בלונהפארק:אנקונדה 75.בילוי אהוב:לא משנה איפה, רק מחוץ לבית 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:ספיר 77.תוכנית אירוח אהובה:יאיר לפיד 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:יאיר לפיד, דודו טופז 79.תוכנית רדיו אהובה:גלגל"צ 80.זמן אהוב במשך היממה:שעות הערב, מ7 בערב עד הילה 81.שפה אהובה:עברית 82.מחמאה אהובה:לא בדיוק מחמאה, אבל אני אוהבת ששמים לב שאני כבר לא אותה אחת שהייתי בחטיבה. 83.ירק אהוב:מלפפון 84.פרח אהוב:הלוואי והייתי יודעת את השם
85.שם אהוב לבן/בת:נעה, תומר\עידו
-אסוציאציות: 86.מלחמה:צפון 87.פשע:גנבים 88.מוסר:סוציולוגיה [אל תשאלו למה :|] 89.חוכמה:לי 90.טלוויזיה:השיר שלנו 91.יופי:שאיפה 92.גן:מאיר 93.טוב:הפסיכולוגית 94:רע:אני 95.ארז טל:הכספת 96.ספורט:ריקוד 97.אהבה:יותם 98.הורים:כסף 99.בן אדם:מסובך 100.השאלון הזה:נגמר