נעלי עקב

לות

New member
נעלי עקב ../images/Emo90.gif

אין לי מושג איפה לפרסם את זה. אני מוכרת את הנעליים האלו----> צבע שחור, נראה לי בערך 10 ס"מ, מידה 36. עוד פרטים במסראישי.

©big smile©

New member
שאלון! כי השעמום גובר. ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? 3.גוף שרירי או רגיל? 4.צבעי גועש או צבעי שמן? 5.עברי לידר או אביב גפן? 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? 7.בורקס או פשטידה? 8.שרמנטיות-בעד או נגד? 9.נשיקה במצח או בפה? 10.מיים קרים או שוקו קר? 11.ענבים או בננה? 12.ירח או כוכבים? 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? 14."זהו זה" או "דומינו"? 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? 17.ג'ודו או איגרוף? 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? 20.מוזיקה-באוטו או בבית? -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? 23.מה הכי חשוב בזוגיות? 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: 27.רואה הרבה טלוויזיה? 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? 44.האם מחמיאים לך על האופי? 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? 47.איך היה? 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? -האם את/ה? 56.דאגן/ית? 57.יפה? 58.תמים/ה? 59.רומנטי/ת? 60.פחדן/ית? 61.ביישן/ית? 62.אמיץ/ה? 63.חזק/ה מבחינה פיזית? 64.מרבה לשקר? 65.שוויצר/ית? 66.חם/ת מזג? 67.חכם/ה? 68.אובססיבי/ת? 69.טיפוס של נוסטלגיה? 70.מנומס/ת? -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': 72.עיתון אהוב: 73.סרט דרמה אהוב: 74.מתקן אהוב בלונהפארק: 75.בילוי אהוב: 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: 77.תוכנית אירוח אהובה: 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: 79.תוכנית רדיו אהובה: 80.זמן אהוב במשך היממה: 81.שפה אהובה: 82.מחמאה אהובה: 83.ירק אהוב: 84.פרח אהוב: 85.שם אהוב לבן/בת: -אסוציאציות: 86.מלחמה: 87.פשע: 88.מוסר: 89.חוכמה: 90.טלוויזיה: 91.יופי: 92.גן: 93.טוב: 94:רע: 95.ארז טל: 96.ספורט: 97.אהבה: 98.הורים: 99.בן אדם: 100.השאלון הזה:

JuSt A GiRl 94

New member
../images/Emo141.gif

.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? תלוי לאיזה מוטרה 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? באמצע 4.צבעי גועש או צבעי שמן? מה ההבדל? 5.עברי לידר או אביב גפן? שניבם טובים 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים מעליבות 7.בורקס או פשטידה? בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? תלוי במקרה 9.נשיקה במצח או בפה? בפה 10.מיים קרים או שוקו קר? מים 11.ענבים או בננה? ענבים 12.ירח או כוכבים? כוכבים 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? שניהם אחלה 14."זהו זה" או "דומינו"? אה? 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אף אחד מהם 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נועה זאת הילדה, לא? אז נועה 17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו יותר נראה כיף 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? עוד 100000 שנה שאני אוכל ללבוש, אז יהיה נחמד מיני 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? גם וגם -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? עכשיו. 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? שיהיה בנאדם, העיקר שלא יהיה צבוע. 23.מה הכי חשוב בזוגיות? נאמנות ושתמיד משתפים אחד את השני ברגשות. 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: -אהבה -משפחה -חברות 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? נסבלים 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: -עידן (כבר לא?) -הילה -מאיה -ליז -רונן אח שלי. 27.רואה הרבה טלוויזיה? המון 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? יותר מדי 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? האוס, כי הוא כ"כ דומה לי בכמה דברים. 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קורנפלקס 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מים. 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? אממ....אין ממש 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן. 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? חרא 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? לא הגעתי להחלטה הזאת. 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לזרוק מישהו. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? המון 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? שלילי בעיקר. 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אין ספציפי 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? כנ"ל 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? אני מאוד אוהבת את ירושלים. האווירה ממש טובה בה. 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לאאא!!!! 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? 44.האם מחמיאים לך על האופי? האמת שכן 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? נו על זה שאני אחלה בנאדם וכל הבולשיט הזה 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? לא בטוחה שהייתי 47.איך היה? 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? בוודאי 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): אני לא אציין, אני רק אומר שהיה אחד כזה. 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? להתקבל לאקדמיה. -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור!! 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? בהלם, ואז הייתי הולכת לחשוב קצת. 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום. 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מתרחקת באיטיות. 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לשכוח דברים שאני רוצה לשכוח. -האם את/ה? 56.דאגן/ית? כן 57.יפה? לא 58.תמים/ה? כן 59.רומנטי/ת? כן 60.פחדן/ית?כן 61.ביישן/ית? כן 62.אמיץ/ה?לא 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לא ממש 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית?לא 66.חם/ת מזג?לפעמים 67.חכם/ה?אולי קצת 68.אובססיבי/ת? כן 69.טיפוס של נוסטלגיה? מאוד כן 70.מנומס/ת?משתדלת שכן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': גבינה צהובה 72.עיתון אהוב: אין אחד ספציפי 73.סרט דרמה אהוב: ליברטין, הדבר הטוב הבא, מולאן רוז' 74.מתקן אהוב בלונהפארק: אין 75.בילוי אהוב:כמה חבר'ה, נרגילה. 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: הילה. 77.תוכנית אירוח אהובה: אין 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: אין 79.תוכנית רדיו אהובה: אין 80.זמן אהוב במשך היממה: לילות שאני מצליחה להירדם בהם! 81.שפה אהובה: אני כל-כך אוהבת איטלקית. 82.מחמאה אהובה: אין משהו מיוחד 83.ירק אהוב: מלפפון 84.פרח אהוב: אין 85.שם אהוב לבן/בת: לבת- אלמה (נפש בספרדית). בן: אני חושבת שאדם -אסוציאציות: 86.מלחמה: קיץ 87.פשע: סמים 88.מוסר: סמים 89.חוכמה: בית ספר 90.טלוויזיה: חברים 91.יופי: לא אני 92.גן: שנפלתי מאיזה מתקן וירד לי דם מהאף 93.טוב: הילה 94:רע: סמים 95.ארז טל: מועדון לילה 96.ספורט: איכס 97.אהבה: חרא 98.הורים:בעייתי 99.בן אדם: יש הרבה כאלו 100.השאלון הזה: מעביר לי זמן

©big smile©

New member
וכמובן שאני ראשונה ../images/Emo3.gif

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים?בנות 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס 3.גוף שרירי או רגיל?שרירי, אבל לא הרבה יותר מידי. לא מנופח. 4.צבעי גועש או צבעי שמן?שמן 5.עברי לידר או אביב גפן?אביב גפן 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מילים מעליבות 7.בורקס או פשטידה?בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד?אין לי דעה 9.נשיקה במצח או בפה?בפה ;[ 10.מיים קרים או שוקו קר?מים קרים 11.ענבים או בננה?ענבים 12.ירח או כוכבים?ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב?אריק איינשטיין 14."זהו זה" או "דומינו"?דומינו 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?לאמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?נועה שחר 17.ג'ודו או איגרוף?איגרוף 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני?ארוכה, אבל לא עד הרצפה 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות?שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית?גם וגם -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך, כשאת נזכרת בה?את האמת, התקופה של עכשיו, שסיימתי ללמוד. היה נורא מרגש, כל הסיום הזה עם כולם. לראות חברות שלי שגדלו איתי, שפתאום כולנו כ"כ גדולות ועצמאיות.. 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני?עיינים ושפתיים 23.מה הכי חשוב בזוגיות?הדדיות, תמיכה 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:משפחה [כולל את ניק
], חברים, החדר שלי [וכל מה שהוא מכיל] 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? [אני מרגישה בתחקיר בטחוני, או שאני סתם מושפעת]. עם אח שלי אין כ"כ הרבה יחסים, כי הוא רחוק, אבל מדי פעם אנחנו מדברים בטלפון\מסנג'ר, ועם אחותי בסדר גמור. 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:אמא, ספיר, לי, יונית. 27.רואה הרבה טלוויזיה?לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?כמעט ובכלל, אני רואה רק השרדות ומדי פעם סרטים וסדרות, אבל ממש בקטנה. 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה, ומדוע?וואי, אמ.. נראה לי שהרלי [הוגו, השמן] מאבודים, כי הוא תמיד מנסה להיות קרוב לכולם ולא תמיד מצליח לו, והוא מנסה להוכיח את עצמו ומצליח, וככה הוא מתקרב לאחרים. והוא שמן. [נו, היו תקופות] 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? אני לא אוכלת ארוחת בוקר, רק עוגיה לעיתים רחוקות. 31.ומה את/ה שותה על הבוקר, בדר"כ? קפה 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי, ומדוע? את כל הכוסיות למינהן
33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? לא משהו, אבל המשכתי הלאה. די התעלמתי, בואו נגיד ככה. 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? לא הצטרפתי לפורום, אני סתם לוקחת משם שאלונים >< 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? להתגייס מוקדם, במקום בפברואר. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כן, מאד. 38.אם כן, באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? חיובי ושלילי ביחד, אבל אני לומדת מזה המון. 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?האוטו היפה שלי [נו, של אבא] 40.מה הוא האוטו האהוב עליך?מאזדה 3 41.מה היא העיר האהובה עליך, ומדוע?תל אביב. למה? כי יש בה כל מה שאני מחפשת - חנויות מגניבות, גנים ענקיים ומהנים, עזריאלי [במיוחד הגג], אנשים... 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? שרזיתי 44.האם מחמיאים לך על האופי? לפעמים, כן 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? שאכפת לי מהכל כל הזמן, שאני מקשיבה, שאני שם.. 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? פפ. שנה שעברה, נראה לי. 47.איך היה? כיף! כי גם ראיתי את ריילי, צליל ויולי :) 48.האם בכית פעם בגלל אהבה?כן 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...):מה שקרה עם ריקי ב21.5. 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך?שסיימתי עם מחול השנה, ושהתחלתי טיפול פסיכולוגי. -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? וודאי 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? חח לאיודעת :| 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? מנסה לשכוח את זה? 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?לאכול מה שבא לי ולא להשמין. ובדרך גם להיות רזה לנצח. -האם את/ה? 56.דאגן/ית?כן 57.יפה?לא 58.תמים/ה?לפעמים 59.רומנטי/ת?קצת 60.פחדן/ית?לפעמים 61.ביישן/ית?לא, למרות שזה תלוי במצב, אבל לרב לא 62.אמיץ/ה?קצת 63.חזק/ה מבחינה פיזית?לא 64.מרבה לשקר?לא 65.שוויצר/ית?לא 66.חם/ת מזג?לא 67.חכם/ה?קצת 68.אובססיבי/ת?יותר מדי 69.טיפוס של נוסטלגיה?כן 70.מנומס/ת?משתדלת -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ':פסטו, גבינה בולגרית, עלי בייבי 72.עיתון אהוב:פנאי פלוס 73.סרט דרמה אהוב:נערה בהפרעה 74.מתקן אהוב בלונהפארק:אנקונדה 75.בילוי אהוב:לא משנה איפה, רק מחוץ לבית 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:ספיר 77.תוכנית אירוח אהובה:יאיר לפיד 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:יאיר לפיד, דודו טופז 79.תוכנית רדיו אהובה:גלגל"צ 80.זמן אהוב במשך היממה:שעות הערב, מ7 בערב עד הילה 81.שפה אהובה:עברית 82.מחמאה אהובה:לא בדיוק מחמאה, אבל אני אוהבת ששמים לב שאני כבר לא אותה אחת שהייתי בחטיבה. 83.ירק אהוב:מלפפון 84.פרח אהוב:הלוואי והייתי יודעת את השם
85.שם אהוב לבן/בת:נעה, תומר\עידו -אסוציאציות: 86.מלחמה:צפון 87.פשע:גנבים 88.מוסר:סוציולוגיה [אל תשאלו למה :|] 89.חוכמה:לי 90.טלוויזיה:השיר שלנו 91.יופי:שאיפה 92.גן:מאיר 93.טוב:הפסיכולוגית 94:רע:אני 95.ארז טל:הכספת 96.ספורט:ריקוד 97.אהבה:יותם 98.הורים:כסף 99.בן אדם:מסובך 100.השאלון הזה:נגמר

PlAsTiCs

New member
מוזר שתמיד שיש שאלון אני מופיעה בפורום D:

ושאר הזמן אני סמויה
זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנים 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? מיזה מרצ'לו ?! :O 3.גוף שרירי או רגיל? שרירי 4.צבעי גועש או צבעי שמן? גועש.. חח הכי כיף לעשות שני פסים בלחיים כזה כמו האינדיינים P: 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה? בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? בעד 9.נשיקה במצח או בפה? בפה 10.מיים קרים או שוקו קר? מים קרים 11.ענבים או בננה? בננה 12.ירח או כוכבים? כוכבים 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? לא יודעת :S 14."זהו זה" או "דומינו"? אה ?! 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? שניהם.. באמת.. 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נעמי שחר 17.ג'ודו או איגרוף? איגרוף 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? אוטו -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? הסיום של היסודי 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? חיוך 23.מה הכי חשוב בזוגיות? לא להיות עלוקות 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: המשפחה שלי , החברות שלי , ממ מה עוד ?! 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? טובים 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: רק 5 ?! זה קשששה ;[ 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא ממש 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעה- שעתיים 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? באוטיסטה (?) במורדים.. למה?ככה :) 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? טוסט ! 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מים.. 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? מרקו... לא יודעת למה.. 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כה 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? רע - מאוד 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? מה ?! 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא יודעת.. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כה 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? חיובי 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטו 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? לאנד כרוזר 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? אילת.. הכי כיף שם 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? מדי פעם :) 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? עיניים 44.האם מחמיאים לך על האופי? כה 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? שאני חמודה P: 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? מזמן 47.איך היה? כיף 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? לא נראלי.. אולי מעצבים עליהP: 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...) : אישי אישי 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? קרו הרבה -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? הייתי מתרחקת 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? לאט לאט מתנתקת ממנו 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? קראית מחשבות -האם את/ה? 56.דאגן/ית?לפעמים 57.יפה? תגיד אתם P: 58.תמים/ה? מידי פעם 59.רומנטי/ת? לא ממש 60.פחדן/ית? לא ממש 61.ביישן/ית? הכי לא D: 62.אמיץ/ה? לפעמים 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לפעמים 64.מרבה לשקר? לפעמים P: 65.שוויצר/ית? ממ לא נראלי 66.חם/ת מזג? כה 67.חכם/ה? כה 68.אובססיבי/ת? כה 69.טיפוס של נוסטלגיה? כה 70.מנומס/ת? כה -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': חביתה \ אבוקדו 72.עיתון אהוב: ראש 1 73.סרט דרמה אהוב: מממממ מזה סרט דרמה ? סיפור אהבה בלתי נשכח זה דרמה ? 74.מתקן אהוב בלונהפארק: אנקונדה 75.בילוי אהוב: מועדונים 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: החבורת שלי 77.תוכנית אירוח אהובה: מועדון לילה 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: אורי גולטליב 79.תוכנית רדיו אהובה: מי שומע רדיו ? 80.זמן אהוב במשך היממה: ערב 81.שפה אהובה: ממממ לא יודעת.. ספרדית 82.מחמאה אהובה: כל מחמאה שתבוא ממנו 83.ירק אהוב: גמבה 84.פרח אהוב: הפרחים האלה שתמיד שמים בשיער P: 85.שם אהוב לבן/בת: ממ לא יודעת -אסוציאציות: 86.מלחמה: חופש גדול שעבר 87.פשע: עזבו 88.מוסר: כבוד למבוגרים ממך 89.חוכמה: ציונים גבוהים 90.טלוויזיה: גיבורים והאלופה 91.יופי: בלונד 92.גן: אחותי 93.טוב: אמא 94:רע: הם 95.ארז טל: מועדון לילה 96.ספורט: כדורגל 97.אהבה: הורים 98.הורים: אהבה 99.בן אדם: כל אחד 100.השאלון הזה: מוזר

Small talk

New member
אוי שרק 3 מעולה

ראיתי אותו היום בעזריאלי והאולם הי 90% ריק
. זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? אני יותר טובה עם בנות אבל הייתי מעדיפה שזה יהיה אחרת. 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?מרצ'לו 3.גוף שרירי או רגיל?שרירי אבל גדול. 4.צבעי גועש או צבעי שמן?גועש, לשמן לוקח איזה 4 ימים להתייבש. 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי לידר 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה? בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד?בעד 9.נשיקה במצח או בפה?בפה 10.מיים קרים או שוקו קר? מים 11.ענבים או בננה?ענבים 12.ירח או כוכבים?כוכבים 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? שניהם 14."זהו זה" או "דומינו"? דומינו 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נעה 17.ג'ודו או איגרוף? איגרוך 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני?מיני 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות?שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית?באוטו -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? לא יודעת 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני?פנים 23.מה הכי חשוב בזוגיות? אהבה,תשוקה ונאמנות. 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: משפחה,חברים ומוזיקה. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? עם שי (הקטנה) מצויון, עם השניים האחרים (בת 14 ובן 10) בדר"כ טוב שאנחנו שנינו נגד האחר. 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: לא רוצה 27.רואה הרבה טלוויזיה? עכשיו כן, במהלך שנת הלימודים רק בערב 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעתיים שלוש 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? הייתי מאוהבת בקלארק מלואיס וקלארק, והתוכנית הייתה משודרת ב22:00 כשהייתי קטנה, אז אמא הייתה מקליטה לי את כל הפרקים. 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קורנפלקס וחלב. 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מיץ, בחורף תה. 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? דווקא מהמחסן של כאילו, כי הוא הפחיד אותי. 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? רציתי להיות בבית. 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? לא הצטרפתי אף פעם 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא עבור לבית ספר מסוים שרוב החברים שלי עברו עליו. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כן ולא 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? חוסר ביטחון 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מטוס 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? פג'ו 306 CC נראה לי שקוראים לו ככה, אני ממש לא מבינה במכוניות. 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ירושלים כי זו עיר מקסימה, ואילת כי היא תמיד מתקשרת לי עם חופשה. 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? גובה, בלונד, שאני יפה בכללי אבל זה רק מבני משפחה אז זה לא משהו. 44.האם מחמיאים לך על האופי? משפחה 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? בחופש הגדול בין ז לח 47.איך היה? כיף אני משארת. -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? כן 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? הוא שווה?
53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? מתגברת 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת לאט לאט 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? לעוף -האם את/ה? 56.דאגן/ית?כן 57.יפה?לא 58.תמים/ה?לא 59.רומנטי/ת?כן 60.פחדן/ית?קצת 61.ביישן/ית?כן 62.אמיץ/ה?קצת 63.חזק/ה מבחינה פיזית? אני מניחה שקצת 64.מרבה לשקר?לא 65.שוויצר/ית? טיפה 66.חם/ת מזג? לא 67.חכם/ה? כן 68.אובססיבי/ת? מעט 69.טיפוס של נוסטלגיה? כן 70.מנומס/ת?כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': גבינת שמנת 72.עיתון אהוב: ידיעות אחרונות 73.סרט דרמה אהוב: לא עולה לי רעיון 74.מתקן אהוב בלונהפארק:אנקונדה 75.בילוי אהוב: לשתות
76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: חברים 77.תוכנית אירוח אהובה: אופרה ווינפרי 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: כנ"ל 79.תוכנית רדיו אהובה: המצעד 80.זמן אהוב במשך היממה: לפנות בוקר 81.שפה אהובה: עיברית ורוסית 82.מחמאה אהובה: לא יודעת 83.ירק אהוב: מלפפון 84.פרח אהוב: חמנייה 85.שם אהוב לבן/בת: מיכאלה -אסוציאציות: 86.מלחמה: קרב 87.פשע: ילד רחוב (אוי שנאתי את השיר הזה). 88.מוסר: משום מה סינדרלה 89.חוכמה: המכונית SMART 90.טלוויזיה: הישרדות 91.יופי: בעניי המתבונן 92.גן: ירוק 93.טוב: טוב הגמד 94:רע: 95.ארז טל: לימור 96.ספורט: כדורעף 97.אהבה: לב 98.הורים: אמא 99.בן אדם: 100.השאלון הזה: סביר

0miss love0

New member
שאלון או מתמטיקה?

שאלון,כנראה:] .איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים?בנות:]
2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו?לואיס,נראלי 3.גוף שרירי או רגיל?רגיל:] 4.צבעי גועש או צבעי שמן?גועש
, לא בדיוק זוכרת מה ההבדל *הבורות* 5.עברי לידר או אביב גפן?אביב גפן
6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות?מילים מעליבות. 7.בורקס או פשטידה?בורקס
8.שרמנטיות-בעד או נגד?בעד,למה לא? 9.נשיקה במצח או בפה?בפה 10.מיים קרים או שוקו קר?שוקו, בכל מצב:] 11.ענבים או בננה?ענבים. נראלי. 12.ירח או כוכבים?ירח
13.אריק איינשטיין או גידי גוב?גידי גוב 14."זהו זה" או "דומינו"?וואוו שאלה קשה, אני באמת אוהבת את שניהם, אבל דומינו כי את זה ראיתי, וזהו זה רק בשידורים חוזרים 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא?אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר?נעמי שחר
, חנה לאסלו מלכה
17.ג'ודו או איגרוף?לא זה ולא זה 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני?מיני כמובן 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות?שמש:] 20.מוזיקה-באוטו או בבית?בבית,באוטו,בכל מקום -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה?לא היו הרבה. אני פסימית כזאת. 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני?חיוך, גומות חן, וצבע עור 23.מה הכי חשוב בזוגיות? אמון והבנה 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:משפחה,חברים והצלחה 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?טובים מאוד:] 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:אמא,אלמירה,הדרי,שיר וסבתא 27.רואה הרבה טלוויזיה?בעיקר בערב 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?שעתיים 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?סוויר,אבודים. הוא מדהים, ומשיג כל מה שהוא רוצה:], ואפילו מתרכך קצת בעונה השלישית. 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר?לא,רק בבית ספר 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ?תה 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע?אממ לא זכור לי עכשיו 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?פגע יותר נכון,כן 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע?על סף דמעות 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים?לא הגעתי:] 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה?באמת שאני לא יודעת. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?כן.יותר מידי. 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי?שלילי.לצערי 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?מכונית?
40.מה הוא האוטו האהוב עליך?ב.מ.ו 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע?בארץ-ת"א, בעיקר שינקין-כי לא משנה מה השעה,אפילו 5 בבוקר ויש שם אנשים.תמיד. ובעולם כולו-בוקרשט,עיר בירה של רומניה, אני מחוברת לעיר הזאת מהבית:] 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?כן 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך?עיינים 44.האם מחמיאים לך על האופי?לא הרבה,אבל כן 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך?חברה טובה, אכפתית, משקיענית 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה?אממ לפני שנה בערך 47.איך היה?כייף:] 48.האם בכית פעם בגלל אהבה?לא 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): טעות שעשיתי עם בן בעבר 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? לא יודעת -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך?אני מאמינה שכן. אין להשוות בין הילדים. כולם מיוחדים בפני עצמם:] 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב?וואוו, מנצלת את זה לציונים?
53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה?כנראה שמנסה להתרחק 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר?מנתקת קשר 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל?להפוך למישהו אחר בכל זמן:] -האם את/ה? 56.דאגן/ית?יאפ 57.יפה?אני חושבת שכן 58.תמים/ה?לא ממש. תלוי במקרים. 59.רומנטי/ת?לא נראלי 60.פחדן/ית?כן 61.ביישן/ית?לא ממש 62.אמיץ/ה?תלוי במה 63.חזק/ה מבחינה פיזית?לא 64.מרבה לשקר?אממ לא נראלי.אבל יוצא לי לשקר. 65.שוויצר/ית?לא 66.חם/ת מזג?כן 67.חכם/ה?אממ לא טיפשה 68.אובססיבי/ת?לא נראלי, אבל בטוח שיצא לי להיות אובסיבית לגבי משהו 69.טיפוס של נוסטלגיה?בטח 70.מנומס/ת?כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ':חומוס:] 72.עיתון אהוב:GO 73.סרט דרמה אהוב:"היומן" 74.מתקן אהוב בלונהפארק:אממ לא זוכרת ממש את המתקנים שם,ת'אמת 75.בילוי אהוב:עם חברים בבית קפה 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה:חברה טובה שלי,אלמי 77.תוכנית אירוח אהובה:יאיר לפיד 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה:יאיר לפיד 79.תוכנית רדיו אהובה:אין 80.זמן אהוב במשך היממה:הבוקר 81.שפה אהובה:ספרדית:] 82.מחמאה אהובה: לא יודעת 83.ירק אהוב:מלפפון? 84.פרח אהוב: יסמין:] 85.שם אהוב לבן/בת:נועם-גם לבן וגם לבת -אסוציאציות: 86.מלחמה:חיילים 87.פשע: שוד
88.מוסר:השכל 89.חוכמה:בגרויות 90.טלוויזיה:אבודים 91.יופי:אופי 92.גן:מתקנים 93.טוב:יופי 94:רע: שטן 95.ארז טל:מועדון לילה 96.ספורט: איכס 97.אהבה: אושר 98.הורים: הדבר הכי טוב שיש 99.בן אדם: אישיות 100.השאלון הזה:חופר

../images/Emo3.gif

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? אף אחד מהם. 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? באמצע כזה. 5.עברי לידר או אביב גפן? ברור שעברי
6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים... 7.בורקס או פשטידה? פשטידה 10.מיים קרים או שוקו קר? מים קרים. 11.ענבים או בננה? ענבים. 12.ירח או כוכבים? ירח:) 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? שניהם 14."זהו זה" או "דומינו"? זהו זה 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? שניהם. 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נועה שחר. 17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? ארוכה. 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? שמש 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בבית. -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? תיכון 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? עיניים. 23.מה הכי חשוב בזוגיות? אמון כנות וכבוד. 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: משפחה, להצליח 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך?בסדר גמור. 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אין. 27.רואה הרבה טלוויזיה? יש מצב 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? 4 שעות. 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? בולי איש שלג:) 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? מה שבא. 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? נס קפה. 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? לא זוכרת כרגע. 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? יש מצב. 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? יכול להיות שזה היה בצחוק אז בסדר כזה.. 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? לא הצטרפתי לשם. 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא נראה לי שיש. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כן 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? גם וגם. 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לא 44.האם מחמיאים לך על האופי? לא ממש. 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? ממזמן. 47.איך היה? לא זוכרת כבר. 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן. 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? הולדת הילדים (לא שלי אישית) -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? כן. 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? זה לא קרה. 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? זה לא קרה, אז לא יודעת. -האם את/ה? 56.דאגן/ית? בערך. 57.יפה? לא 58.תמים/ה? לפעמים. 59.רומנטי/ת? יש מצב. 60.פחדן/ית? יש רגעים שכן. 61.ביישן/ית? נראה לי. 62.אמיץ/ה? לפעמים. 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לא ממש. 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? לא 67.חכם/ה? בערך. 68.אובססיבי/ת? בערך. 69.טיפוס של נוסטלגיה? יש מצב האמת. 70.מנומס/ת? משתדלת. -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': שוקולד 73.סרט דרמה אהוב: היומן. 74.מתקן אהוב בלונהפארק: אין. 75.בילוי אהוב: בית קפה. 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: חברה. 77.תוכנית אירוח אהובה: יאיר לפיד. 80.זמן אהוב במשך היממה: לילה. 81.שפה אהובה: ספרדית. -אסוציאציות: 86.מלחמה: צבא 90.טלוויזיה: חברים.

Tin Doll

New member
כי אני צריכה לשרוף ת'זמן

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? אני מסתדרת יותר טוב עם בנים אבל זה לא אומר שהם "עם" טוב. כולם חארות. 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? באמצע 4.צבעי גועש או צבעי שמן? שמן 5.עברי לידר או אביב גפן? תלוי במצברוח 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה? בורקס 10.מים קרים או שוקו קר? תלוי מתי 11.ענבים או בננה? ענבים, ירוקים גדולים כאלה. 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני 19.משקפי שמש או משקפיים רגילות? רגילים*. ורגילים -שאלות כלליות: 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? כנות, חיוך, מסתוריות, אינטליגציה 23.מה הכי חשוב בזוגיות? כיבוד הקשבה והבנה 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: דור 27.רואה הרבה טלוויזיה? בזמן האחרון כן 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע?מממ 4-5 שעות? 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה, ומדוע? סטואי מפאמילי גאי! P: 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? ביצה. 31.ומה את/ה שותה על הבוקר, בדר"כ? מים. P: 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? בטח. 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? חרא. 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לצאת בשאלה. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כן 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? עיניים וחיוך 44.האם מחמיאים לך על האופי? כן 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? שאני בחורה טובה -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך, היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? ברור? 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך, איך היית מגיב? צוחקת
54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך, מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת -האם את/ה? 56.דאגן/ית? כן 58.תמים/ה? כן 59.רומנטי/ת? כן 60.פחדן/ית? כן 61.ביישן/ית? כן 62.אמיץ/ה? לא 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לא ממש 64.מרבה לשקר? לא (רק להורים) 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? לפעמים 67.חכם/ה? ברור 68.אובססיבי/ת? כן 69.טיפוס של נוסטלגיה? לא 70.מנומס/ת? כן -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': חביתה/ביצה קשה, או גבינת שמנת או חמאה 72.עיתון אהוב: ידיעות? אנערף 75.בילוי אהוב: פאבים 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: דור 77.תוכנית אירוח אהובה: ג'יי לנו. P: 80.זמן אהוב במשך היממה: לילה 81.שפה אהובה: עברית!
83.ירק אהוב: עגבניה, פטריות(זה ירק?מה זה) 84.פרח אהוב: פרחים אדומים 85.שם אהוב לבן/בת: תום הודגש באמצעות מדגישומטיק
קראת?

ThE uVa

New member
../images/Emo60.gif

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? אף אחד מהם לא משהו 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? אף אחד מהם 3.גוף שרירי או רגיל? מה שבא 4.צבעי גועש או צבעי שמן? ממ. שמן זה די סיוט 5.עברי לידר או אביב גפן? ממממממ. עברי נראלי. 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מכות. P: 7.בורקס או פשטידה? פשטידה 8.שרמנטיות-בעד או נגד? אממ. 9.נשיקה במצח או בפה? בפה 10.מיים קרים או שוקו קר? שוקו רק 11.ענבים או בננה? ענבים 12.ירח או כוכבים? ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי גוב 14."זהו זה" או "דומינו"? זהו זה 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אמא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? מה. 17.ג'ודו או איגרוף? אם כבר אז ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? באמצע 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? רגילות 20.מוזיקה-באוטו או בבית? בבית -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? אנערף 22 .מה עושה לך את זה בבני המין השני? המון דברים 23.מה הכי חשוב בזוגיות? לא יודעת 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: חופש, צדק, אנשים. 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? די טובים נראלי 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: זה די קשה. כי המשפחה שלי זה כבר 4, ואז אני אוסיף את החברה הכי טובה, איי גס. 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא המון 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעה, שעתיים? 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? ספייק. מבאפי. כי הוא ספייק. 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? כשאני קמה! 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? כלום 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? קנדי מבאפי, כי היא דפוקה, ולוגאן מבנות גילמור כי הוא מתועב. 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? דה 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? אנערף 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? לא הגעתי 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? אממ. 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? חח דה. 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מכונית! ואם לא אז רכבת. 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? מהאכפתלי 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לעיתים.רחוקות P: 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? עיניים? 44.האם מחמיאים לך על האופי? לעיתים. רחוקות. 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? לאיודעת. 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? די מזמן 47.איך היה? ליים. האנקונדה לא עבדה. 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן.. 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): יש כמה. 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? לא זכור לי משהו מסויים. -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? מזה "מוצלח"? ואני מאוד מקווה שלא. 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? טחחח. 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? כלום.. 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מנתקת 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? היכולת לשיר! אוי אלוהים. הלוואי. -האם את/ה? 56.דאגן/ית? כן 57.יפה? ממוצעת 58.תמים/ה? לא 59.רומנטי/ת? אולי 60.פחדן/ית? כן 61.ביישן/ית? כן 62.אמיץ/ה? לפעמים 63.חזק/ה מבחינה פיזית? כן 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? מקווה שלא 66.חם/ת מזג? בדר"כ לא 67.חכם/ה? בדרכי שלי 68.אובססיבי/ת? כן 69.טיפוס של נוסטלגיה? כן 70.מנומס/ת? משתדלת שלא -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': גבינהצהובה! 72.עיתון אהוב: ממ 73.סרט דרמה אהוב: אמפייר רקורדס, כמעט מפורסמים, סרניטי. 74.מתקן אהוב בלונהפארק: אנקונדה. וגם טופ ספינג 75.בילוי אהוב: מממ 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: החברים שלי? 77 .תוכנית אירוח אהובה: אופרה! דההה. 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: מה 79.תוכנית רדיו אהובה: 80.זמן אהוב במשך היממה: זה שעושים בו משהו. אצלי זה כשאני ישנה, בחלומות. 81.שפה אהובה: עברית. כי אני יודעת אותה ממש טוב. 82.מחמאה אהובה: 83.ירק אהוב: עגבנייה. 84.פרח אהוב: 85.שם אהוב לבן/בת: תחליטו -אסוציאציות: 86.מלחמה: דם 87.פשע: כסף 88.מוסר: אעעעע 89.חוכמה: ספר 90.טלוויזיה: באפי 91.יופי: מראה 92.גן: ילדים 93.טוב: היא אומרת זה 94:רע: זה ההפך מרע 95.ארז טל: הכספת 96.ספורט: התעמלות 97.אהבה: מ 98.הורים: נו אני חושבת על ההורים שלי. 99.בן אדם: כדור הארץ 100.השאלון הזה: אני שונאת אסוציאציות. קראת? שתפי אותי.

EVE Lights

New member
טודלולולו.

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנים 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס 3.גוף שרירי או רגיל? רגיל 4.צבעי גועש או צבעי שמן? שמן 5.עברי לידר או אביב גפן? אביב 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה? פשטידה 8.שרמנטיות-בעד או נגד? בעד 9.נשיקה במצח או בפה? בפה 10.מיים קרים או שוקו קר? מים 11.ענבים או בננה? בננה 12.ירח או כוכבים? ירח 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי 14."זהו זה" או "דומינו"? זהו זה 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אבא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? 17.ג'ודו או איגרוף? אגרוף 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? רגילות 20.מוזיקה-באוטו או בבית? גםוגם -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? התקופה עם אלון :/ 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? חיוך, מבט, ידיים 23.מה הכי חשוב בזוגיות? תקשורת 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: אני, החברים שלי, המשפחה שלי 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? לא משהו 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אבא, אמא, אביב, ענבר, רועי 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא מי יודע מה 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעה בערך 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? כלום 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? מים 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? אהא 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? רע 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? שאלה טובה 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? יאפ 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? גם וגם 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטו 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? זה לא משנה כל עוד זה נוסע! 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ת"א 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לעיתים 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? שיער, חיוך 44.האם מחמיאים לך על האופי? לעיתים רחוקות 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? חוש הומור 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? שנה+ 47.איך היה? אחלה 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? אהא 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): חח זה הרבה יותר מדי אישי וטו מאץ' אובר שרינג אז עזבו.
50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? טקסקילור
-אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? יאפ 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? נהדרררר 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? מדחיקה 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? תלוי כמה שונאת 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? אלמוות -האם את/ה? 56.דאגן/ית? כה 57.יפה? כה 58.תמים/ה? לא 59.רומנטי/ת? ככה 60.פחדן/ית? תלוי 61.ביישן/ית? לא 62.אמיץ/ה? כה 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לא 64.מרבה לשקר? לא 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? נורא 67.חכם/ה? משתדלת 68.אובססיבי/ת? כה 69.טיפוס של נוסטלגיה? כה 70.מנומס/ת? לא -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': גבינת פטה של לחם ארז 72.עיתון אהוב: לאיודעת 73.סרט דרמה אהוב: 74.מתקן אהוב בלונהפארק: אנקונדה 75.בילוי אהוב: פאבים 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: אביב 77.תוכנית אירוח אהובה: טוב יאאלה מיציתי
78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: 79.תוכנית רדיו אהובה: 80.זמן אהוב במשך היממה: 81.שפה אהובה: 82.מחמאה אהובה: 83.ירק אהוב: 84.פרח אהוב: 85.שם אהוב לבן/בת: -אסוציאציות: 86.מלחמה: 87.פשע: 88.מוסר: 89.חוכמה: 90.טלוויזיה: 91.יופי: 92.גן: 93.טוב: 94:רע: 95.ארז טל: 96.ספורט: 97.אהבה: 98.הורים: 99.בן אדם: 100.השאלון הזה:

TiKi PooH

New member
די מציק.

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנים, אבל הם נחותים-משהו 3.גוף שרירי או רגיל? נורמאלי, שרירים במידה נכונה (זרועות, בטן, קצת חזה.. ברמה הסקסית, לא סובלת גופי מתאגרפים) 4.צבעי גועש או צבעי שמן? שמן 5.עברי לידר או אביב גפן? מיסייה גפן 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? תלוי מי מרביץ לך ( ומי מקלל) 7.בורקס או פשטידה? פשטידה. טעימה אבל. 9.נשיקה במצח או בפה? יש מקום לשתיהן 10.מיים קרים או שוקו קר? מים קרים 11.ענבים או בננה? ענבים 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? איינשטיין 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אבאלה 20.מוזיקה-באוטו או בבית? גם וגם -שאלות כלליות: 23.מה הכי חשוב בזוגיות? אמון, כנות, כייף 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? נהדרים לגמרי, אם כי בשנה האחרונה הצבא גנב לי את האח אז התקשורת בינינו די מעפנה. 27.רואה הרבה טלוויזיה? ממש לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? כמעט כלום, רק אם יש איזה סרט טוב ביס/ משהו מעניין בדיסקברי/נשיונל.. או שאני אצל אחרים וכולם יושבים לראות טלוזיה 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? הככיייי? וואו,זה קשה. מאוד מאוד אהבתי את מישל מצער גידול בנות כשהייתי קטנה. 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? קורנפלקס עם חלב 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? קפה 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? גרגמל, כי הוא היה רששעעע. וסרח מהמומינים הפחיד אותי באמת. 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? גוועלד 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? בטח. 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? חיובי, לומדים מטעויות ועם ניסיון באים שינוים לטובה 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? סוס P: וכשיהיה לי רישיון- אוטו יהיה די פרקטי 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? תל אביב, כי יש בה הכל מהכל 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? כן -האם את/ה? 56.דאגן/ית? קצת, פעם הייתי כרונית באופן מטריד 57.יפה? כן 58.תמים/ה? הכל יחסי, ונשאלת גם השאלה תמימה באיזה מובן 59.רומנטי/ת? לפעמים 60.פחדן/ית? לא מאוד 63.חזק/ה מבחינה פיזית? חזקה בהתייחס להיקף השריר המזערי והמסה הלא- מאיימת 64.מרבה לשקר? לא מרבה 65.שוויצר/ית? לא 66.חם/ת מזג? בד"כ לא, במחזור אני עלולה להיות נוראית 68.אובססיבי/ת? לעיתים 69.טיפוס של נוסטלגיה? לגמריי 70.מנומס/ת? כשנחוץ. -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': חומוס/ ריקוטה פלפלים/ חביתה/ שניצל בטטהלייט 72.עיתון אהוב: ירחון אפשר? קונטקט 75.בילוי אהוב: יש כל כך הרבה 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: הזיו שלי 79.תוכנית רדיו אהובה: "נעים בכביש" ב88 FM וגם לילה של אלבומים- אם הם לא חורשים על אתם דיסקים. יש גם כמה טובות ב91.3, לא זוכרת שמות. 80.זמן אהוב במשך היממה: לילה 82.מחמאה אהובה: לא יודעת, מהמיוחדות 83.ירק אהוב: עגבנייה ( עזבו אם זה פרי או ירק. זה בסלט, סבבה?), גמבה, בצל -אסוציאציות: 86.מלחמה: מוות 87.פשע: טיפשה 88.מוסר: ניטשה P: ; אלוהים 90.טלוויזיה: יס 91.יופי: הרמוניה 92.גן: צוציכייף 93.טוב: שוקולד 94:רע: שוקולד 95.ארז טל: משקפיים 96.ספורט: סווווס 98.הורים:

RainbowL

New member
שלהלהלה

זה או זה: 1.איזה עם טוב יותר בדר"כ-בנות או בנים? בנים 2.איזה שם יותר יפה-לואיס או מרצ'לו? לואיס
3.גוף שרירי או רגיל? באמצע כזה 4.צבעי גועש או צבעי שמן? מה אכפת לי 5.עברי לידר או אביב גפן? עברי (ראיתי היום הבועה ודי אין גבול לסקס אפיל שנשפך ממך בנאדם) 6.מה יותר פוגע-מכות או מילים מעליבות? מילים 7.בורקס או פשטידה? בורקס 8.שרמנטיות-בעד או נגד? שיהיה בכיף, סתם תלוי מתי 9.נשיקה במצח או בפה? בפה, במצח זה קצת אבהי כזה 10.מיים קרים או שוקו קר? מים 11.ענבים או בננה? ענבים 12.ירח או כוכבים? כוכבים נראה לי 13.אריק איינשטיין או גידי גוב? גידי 14."זהו זה" או "דומינו"? שניהם 15.למי את/ה יותר קרוב/ה-לאבא או לאמא? אבא 16.דמות מ"השיר שלנו"-נועה שחר או נעמי שחר? נעמי 17.ג'ודו או איגרוף? ג'ודו 18.חצאית ארוכה או חצאית מיני? מיני 19.משקפיי שמש או משקפיים רגילות? מה ההשוואה בכלל? 20.מוזיקה-באוטו או בבית? מתי שבא. -שאלות כלליות: 21.איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאת נזכרת בה? סוף ח' 22.מה עושה לך את זה בבני המין השני? שפתיים גדולות (נגיד סזאר מהאלופה, יאמי) מישהו מצחיק זה הכי סקסי שיש וגב עם עצמות בולטות כזה יאוו. 23.מה הכי חשוב בזוגיות? פתיחות 24.ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: משפחה, חברים (תנועת נוער) וחיוכים 25.איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך? מצויינים 26.ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אח שלי, אחותי הגדולה,גל, בת דודה שלי ונועה 27.רואה הרבה טלוויזיה? לא 28.כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע? שעתיים גג נראה לי 29.מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? סיגי. צריך להסביר?
ודריה! 30.מה את/ה נוהג/ת בדר"כ לאכול לארוחת בוקר? אוויר 31.ומה את/ה שותה על הבוקר,בדר"כ? כלום 32.איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? ליאן סתם כי היא מעצבנת (זאת התוכנית היחידה שאני רואה) 33.האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן 34.איך הרגשת עם זה באותו רגע? גועל נפש 35.איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום סקרים ושאלונים? הגעתי? 36.מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לאיזה תיכון ללכת אני משערת או להדריך 37.האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? ברור 38.אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? חיובי מאוד, למדתי מטעויות 39.מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? סירה. סתם אופנוע אבל זה מאוד מסוכן, אז אוטו מן הסתם 40.מה הוא האוטו האהוב עליך? לא יודעת, אני ממש אוהבת את של אבא- ביואיק משהו אבל לא הייתי רוצה כזה 41.מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? תל אביב וירושלים 42.האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן 43.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? פנים 44.האם מחמיאים לך על האופי? כן 45.אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? יותר מודים על זה שאני כנה, ואומרים לי שאני סבבה כזאת, סטלנית, שאנטית, זורמת.. אני לוקחת את זה כמחמאה :) 46.מתי היית בלונה-פארק פעם אחרונה? בסופרלנד- יום שבת שעברה שעברה 47.איך היה? מהזה כיף! 48.האם בכית פעם בגלל אהבה? בטח 49.ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך(רק אם זה לא מידי אישי...): שקלטתי שנמאס לי מעצמי, שיפרתי כמובן 50.ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך? כשהילד שהכי לא סבל אותי ביסודי בא ואמר לי שהשתניתי, אני מקסימה והוא מת עליי -אם... 51.אם כהורה,אחד הילדים שלך היה פחות יפה ופחות מוצלח משאר הילדים שלך,היית נותן לו יחס שווה לכל שאר ילדיך? איזה שאלה מטומטמת.. ברור 52.אם המורה שלך היה/היתה מתוודא/ת בפניך שהיא/הוא מאוהב/ת בך,איך היית מגיב? לא יודעת, מלחיץ 53.אם את/ה בעצמך היית מאוהב/ת באחד מהמורים/ות שלך,מה היית עושה עם זה הלאה? שוכחת 54.אם היית שונא/ת את אחד החברים שלך,מה היית עושה עם זה?מנתק/ת קשר או ממשיך/ה את הקשר? מישהו שאני שונאת הוא באוטומטי לא חבר שלי, אי אפשר להתנתק כל כך מהר 55.אם היו אומרים לך שאת/ה יכול/ה לקבל יכולת/תכונה על אנושית אחת,מה היית בוחר/ת לקבל? יכולת לעשות את מי שבא לי מאושר (אם עברי לידר נכלל שם
) -האם את/ה? 56.דאגן/ית? לא 57.יפה? לא מכוערת 58.תמים/ה? לפעמים 59.רומנטי/ת? בדרך כלל 60.פחדן/ית? תלוי ממה 61.ביישן/ית? לא 62.אמיץ/ה? בדרך כלל 63.חזק/ה מבחינה פיזית? לא 64.מרבה לשקר? לא חושבת 65.שוויצר/ית? ממש לא 66.חם/ת מזג? לא 67.חכם/ה? אולי 68.אובססיבי/ת? כן 69.טיפוס של נוסטלגיה? חח הכי (תמיד צוחקים עליי, לא משנה) 70.מנומס/ת? מול מי? -דברים אהובים: 71.מילוי אהוב בסדוויץ': גבינה לבנה וצהובה 72.עיתון אהוב: ראש 1 73.סרט דרמה אהוב: לא יודעת 74.מתקן אהוב בלונהפארק: אנקונדה או וופל 75.בילוי אהוב: עם חברים, באמת שלא משנה איפה 76.בן אדם אהוב שהוא לא מהמשפחה: נועה 77.תוכנית אירוח אהובה: יאיר לפיד 78.מגיש/ת תוכנית אהוב/ה: אסי עזר 79.תוכנית רדיו אהובה: לא יודעת 80.זמן אהוב במשך היממה: לילה או צהריים 81.שפה אהובה: עברית 82.מחמאה אהובה: 'מדהימה' מילה ענקית 83.ירק אהוב: מלפפון 84.פרח אהוב: לא יודעת 85.שם אהוב לבן/בת: סהר, מיקה -אסוציאציות: 86.מלחמה: טילים 87.פשע: הבורר 88.מוסר: השכל 89.חוכמה: ספר 90.טלוויזיה: ערוץ 2 91.יופי: ורד פלדמן 92.גן: ורד 93.טוב: רע 94:רע: טוב
95.ארז טל: מיה דגן 96.ספורט: ריצת 2000 97.אהבה: לב 98.הורים: תרופה 99.בן אדם: חברים 100.השאלון הזה: חופר
מישהי קראה?

למעלה