נעלי עקב גבוהות ונוחות=יש חיה כזו?

no nick 1989

New member
נעלי עקב גבוהות ונוחות=יש חיה כזו?

אחותי מתחתנת,קניתי שמלת סטרפלס שחורה ארוכה יפה וקלאסית,ואין ספק שעם שמלה כזו צריך להפציץ בעקבים.. אני לא טיפוס של עקבים ביום יום,אבל לחתונה של אחותי מוכנה לסבול
אבל כמובן שרוצה לסבול כמה שפחות ושאהיה מסוגלת לרקוד ולזוז... מוכנה להשקיע עד 400-500 ש"ח,אבל חושבת שאולי עדיף אם זה באמת חד פעמי ואלבש את הנעל לא יותר מפעמיים אז ללכת על חנויות יותר זולות,אבל שוב בטח אתפשר בנוחות.. אז האם בכלל קיימת נעל עקב גבוהה ונוחה? או שאני יכולה ללכת על נעל לא איכותית כי במילא לא יהיה לי נוח אז למה להשקיע?

Zorikit

New member
יש!

ברשתות שמוכרות מותגים אורתופדיים יש נעלי עקב נוחות אבל הן יעלו לך לא מעט. לדעתי זה שווה את הכסף.

no nick 1989

New member
הקטע זה שתמיד

שאני עוברת ליד חנויות של נעלי עקב אורתופדיות,אני רואה שהעקב יחסית נמוך וגם אף נעל לא נראית לי "מושכת ת'עין"... ואז אני עוברת ליד חנויות כמו ניין ווסט ואלדו עם נעלי עקב גבוהות ממש,וזה בעיני מהמם במיוחד עם שמלות ארוכות.. היום נכנסתי לאלדו ומדדתי נעל עקב הורסת...הקטע זה שאני יודעת שיהיה לי קשה לזוז איתה....כי היא לא נוחה. וגם ככה הגב שלי לא בריא במיוחד

newKiticat

New member
אז לא!

בחיי. אני בחתונה של אחותי העדפתי להנות ולרקוד בנוחות.

Zorikit

New member
נכון שלרוב העקבים יחסית נמוכים

אבל זה כי עקבים כמו שאת רואה בניין ווסט ואלדו של 15 ס"מ (וכן, זה הגובה) לא יהיו נוחות גם אם אלוהים ייצר אותם. מה עדיף? עקב לא גבוה מאוד אבל נוח או נעליים גבוהות שלא תשרדי איתן שניה? כמו שניוקיטיקט אמרה כאן למטה לי יש נעלי עקב אורתופדיות של פלייפוט עם עקב של 7 ס"מ בערך והן נוחות מאוד מאוד ויפות.

לי וולף

New member
טוב.....לא באמת אפשר להשוות

בשנים האחרונות יש שיפור משמעותי בהיצע של נעלי הנוחות ולמרות שאין באמת מקום להשוות את האלגנטיות של נעלי סטילטו 'רגילות' לנעלי נוחות, יש מידי פעם הבלחות שעושות לי חשק. לאירוסול היו כמה נעלי עקב לא רעות בכלל בקיץ האחרון. גם בנטורלייזר זכור לי שראיתי כמה זוגות נחמדים ומזל טוב!

newKiticat

New member
מצטרפת לדבריה של זוריקית

ומופתעת שלא המליצה לך על הפליי פוט המגניבות שלה (שאני עדיין מריירת עליהן....). ומוסיפה: אם לא מורגלת בנעילת נעלי עקב, סביר להניח שגם לא יהיה לך נוח *פתאום*. לכן, מומלץ להתאמן עליהם בבית, כמו גם "לשבור" אותן קצת. חוץ מזה, אני אישית חובבת נוחות כשאני רוקדת. ולמרות שכמעט תמיד אני בנעלי עקב, דווקא במסיבות וחתונות אני מגיעה עם אלטרנטיבה שטוחה או מלכתחילה מופיעה במשהו נוח. בקיצור, תהיי מוכנה לרקוד יחפה או שתחזיקי בתיק נעלים נוחות אלטרנטיביות.
. (ולא! אל תקני טוגו!)

@יעל@

New member
אז למי את מחכה עם פלייפוט

הייתי בחנות שלהם בסוף דצמבר והם עדיין היו שם. הן ממש מרופדות מבפנים.

Aussie Girl

New member
רעיון

אני גם חושבת שחבל שתסבלי בחתונה של אחותך. אם לא נוח לך עקבים זה לא יהיה לך נוח פתאום ובטח שלא על נעלי עקב גבוהות וסקסיות כמו שאת רוצה. אני חושבת שהפתרון פה זה למצוא נעליים (שטוחות) שיהיו נוחות לך ושתוכלי להנות ולרקוד בהן ובנוסף תקני נעלי עקב זולות שתכלי לשים לתמונות. יש לא מעט חנויות זולות לנעליים כמו To Go. אין טעם להשקיע כסף בנעליים שגם תסבלי בהם בחתונה אם תשימי אותם כל היום וגם לא תכלי ללבוש אותם שוב. מנסיון כואב, הוצאתי 350 שקל על עקבים ממש גבוהים של אלדו במחשבה שאלבש אותם ואתרגל לעקב וזה פשוט לא קרה! אפילו פעם אחת לא שמתי אותן!

no nick 1989

New member
חשבתי על משהו

לא ציינתי את זה בהתחלה אבל השמלה היא ארוכה ממש עד הרצפה ולא רואים את הנעלים הרי אז אולי פשוט אקנה איזה פלטפורמה גבוהה שיותר סביר שתהיה נוחה מנעלי עקב הרי וזה לא קשור לגובה.... איך לא חשבתי על זה

no nick 1989

New member
או שאבדוק בפלייפוט

אם אמצא נעל עקב באמת שווה ונוחה אז עדיף את זה כי זה יהיה שימושי. נראה כבר בקיצור

hadasusha

New member
אני קניתי נעלי עקב שחורות רגילות

עם פלטפורמה מקדימה כמובן (אחרת זה לא נוח) בספרינג בקניון הגדול (יש בעוד מקומות) והן הכי נוחות לי בעולם... וגם אני לא מורגלת ללכת על עקבים (אני 178 אז עקבים זה לא הקומפורט זון שלי). בכל מקרה הן גם קלאסיות, גם נראות מעולה על הרגל וגם נוחות בטירוף על אף הגובה (והן גבוהות). ממליצה מאוד לנסות לפחות. אה ובונוס! הן לא עולות יותר מדי... 250 ש"ח כשאני קניתי... שווה ביותר לטעמי. אם את רוצה תמונה לא אכפת לי לצלם להראות לך...

נעלי עקב נוחות

ראשית מזל טוב.. אני רוצה להמליץ לך בחום נעלי עקב אלגנטי ונוח של פליפוט. כנסי לאתר. יש לך שם מלא דוגמאות. גבוהות וממש לא צריך מאד מאד גבוה.חבל לזרוק אותם ולרקוד יחפה. גם הבת שלי שהתחתנה קנטה אפילו 2 זוגות לחופה גבוהה.. ואחר כך החליפה לפחות גבוהה..והיה ממש נוח....את יכולה גם לראות סנדלים. אני ממליצה לך לגשת לחנות נעלי נירו ביפו יש לו מבחר של נעלים יפות יפות .וגם אפשר בהזמנה עם תירצי משהו ואין לו בצבע שתירצי. מכין..רחוב המלך חירם יפו ליד השעון....

kikush4

New member
כן יש דבר כזה

אני מתה על נעליים שח מרק ג׳יקובס. יש את הקו היותר זטל שלו מרק באי מרק ג׳קובס.

הכו2שת

New member
אחרי שנים של סבל,

בערך מגיל 14 גי אני גם דוגמנית, מצאתי את הפתרון המושלם: רפידות סיליקון מיוחדות לנעלי עקב. משנה את ההרגשה ל=ג=מ=ר=י! יש בסופר פארם, עולות בסביבות 100 ש''ח. מתאימות גם לנעליים פתוחות. כריות הסיליקון הנוחות שנמצאות בדיוק במקום עליו דורכים, עוזרות ברמה כזאת שאני אישית יכולה ללכת עם עקבים 14 ס''מ יום שלם. ממליצה בחום. ולגבי נוחות, זה גם תלוי במותג עצמו. אם הנעל זולה ועשויה מחומרים לא טבעיים, הנוחות תהיה בהתאם - או לא תהיה.

למעלה