נעלי ספורט...

birka

New member
נעלי ספורט...

אני רוצה לקנות ברשת- המחירים מזעזעים כאן. מצאתי אחלה נעליים בזאפוס.
העניין עם הרוחב לא ברור לי. בארץ אני פשוט מבקשת את המידה שלי והכל סבבה.
הרגל שלי אכן רחבה.. אבל אני לא יודעת אם אני צריכה לקנות נעל רחבה או שהרגיל זה סבבה...?

לא ראיתי את הדגם של האתר בארץ, זו נעל של נייק- מדדתי משהו דומה, והיה סבבה.. (200 ש"ח יותר..:p)
קיצרף אשמח לעצה..:)

לא רוצה לבאס

אבל זאפוס גם לא שולחים לישראל וגם לא אוהבים כרטיסי אשראי ישראלים. אם זה רק עניין של כרטיס אשראי ויש חברת שילוח או כתובת בארה"ב לשלוח אליה, שווה לנסות לדבר עם שירות הלקוחות המצוין שלהם, אולי הם ימצאו פתרון.
אני לא ממש יכולה לייעץ לך לגבי הרוחב כי זה מאד אישי. יכול להיות שתכניסי את הרגל לנעל רחבה ולא תביני פשוט איך עד היום הסתפקת בנעליים לא רחבות, ויכול להיות שתכניסי את הרגל לנעל רחבה יותר ותשחי בה. מידת רוחב גם משפיעה קצת על האורך של הנעל כלומר על המידה, ככה שיכול להיות שאת תצטרכי לרדת חצי מידה אם את עולה ברוחב. אבל שוב, זה עניין מאד אישי ותלוי במבנה הרגל והנעל עצמה.
אם עד היום לא היו לך בעיות עם הנעליים הרגילות, אז לדעתי לא אמורה להיות לך בעיה להמשיך בקו.

birka

New member
אני יודעת,

תיכננתי לעשות זאת דרך מאסטופ...
מחר אגש לחנות עודפים בחולון, אם לא אמצא משהו זול יותר, אקנה מהם.
תודה!

למאסטופ יש מבצע של זוג נעליים ב19 דולר

אז זה יוצא שווה

מסכיהמ איתך, כדאי לקפוץ לאאוטלט שלהם במחירים שם מאוד מוצלחים

China8

New member
שאלה לעוגיפלצת

מסתקרנת לגבי האמירה שלך ש״לא אוהבים כרטיסי אשראי ישראלים״, מה הסיבה?
אני שואלת כי בשבוע שעבר נתקלתי בבעיה ברכישה באמזון סין כששילמתי עם כרטיס ישראלי. עכשיו אני חושבת שאולי בגלל שהכרטיס היה ישראלי? אשמח אם תרחיבי מה הבעיה של האתרים עם הכרטיסים. תודה

יש אתרים שפשוט לא מכבדים משיכה שמתבצעת

מחשבון בנק שלא נמצא בארץ שבה נמצא האתר. אתר צריך להפעיל מערכת אימות כתובת לכרטיסים בינלאומיים כדי למנוע זיוף ולא כל אתר מוכן להשקיע בזה. גם בזאפוס היום, אפילו שהם כבר מוכנים לשלוח מחוץ לארה"ב האישור על התשלום בכרטיס אשראי בינ"ל יכול לקחת עד 3 ימים, שזה הרבה זמן יחסית, בניגוד לכרטיס מקומי שזה נעשה ממש במקום.

China8

New member
תודה על ההסבר

אכן חשדתי שזו הייתה הבעיה עם אמזון. כשהתקשרתי הם לא כל כך רצו לומר בדיוק מה לא בסדר רק שיש איזו שהיא בעיה עם הכרטיס. הם ביקשו שאשלח פקס עם צילום הכרטיס וכולי ובסוף ביטלתי את ההזמנה כי זה היה ממש פתטי.

אה כן, אמאזון

יש להם גם שירות לקוחות על הפנים בנוסף להכל. בזאפוס אם יש לך בעיה עם הכרטיס אז לפחות הם עונים מהר וגם משתדלים לתת פתרון, מהר. אבל באמאזון אין להם מוטיבציה. השירות לקוחות שלהם לא יושב בכלל בארה"ב.

אני קונה

במגה ספורט ליד קניון איילון יש שם עודפים והמחירים כל כך מצחיקים
שחייבים לקנות 2 .
יש שם את השמות הגדולים .
אני קונה בדרך כלל מהמדף של הגברים
רחבות ויפות בלי הרבה קישוטים.

birka

New member
קניתי בסוף בפרימיום סנטר בחולון

בריבוק- 250 ש"ח.
במגה ספורט ממש יקר, והכל נראה רע...
ובגלי לא נשארו מידות בשבילי..- אבל יש שם אחלה מגפיים/נעליים למי שמחפשת..

יש ברח' ביאליק בר"ג הרבה פעמים מבצעים

מצויינים על נעלי ספורט.
אני קניתי סאקוני ב- 300 ש"ח, למשל.
כדאי לעשות סיבוב/לעקוב אחרי פרסומים בעיתונים

למעלה