נעלי יציאה - מה הולך?

montigo

New member
נעלי יציאה - מה הולך?

אני חייב לקנות בדחיפות. יש לי אדידס שנראות כמו הצרות שלי :-O מה הולך טוב לאחרונה? בקטגוריית האלגנטי - משהו שמתאים לג'ינס צמוד וחולצת בילויים מכופתרת (שחורה, לבנה וכו') ובקטגוריית הספורטיבי - משהו שמתאים לג'ינס צמוד וחולצה צמודה "רעשנית"... תודה,
 

Shy Guy

New member
נעליים זה תמיד טוב ../images/Emo3.gif

דבר ראשון, אם יש לך אדידס שנראות כמו הצרות שלך (
), אתה תמיד יכול לקנות אדידס חדשות.. :) לא חסר חנויות שמשווקות אדידס בארץ (ויש גם, כמובן, את החנות עצמה של אדידס
). דבר שני, אתה מוזמן להציץ קצת בקישורים.. אי שם למעלה, יש קטגוריה נפרדת לקישורים לאתרי חברות נעליים למינהן, כך תוכל לפרסם איזו תמונה-שתיים של נעליים שנראות לטעמך ונוכל לכוון אותך יותר טוב אף לחנויות ספציפיות. :) אבל בגדול, במידה ואתה מחפש נעל יותר אלגנטית, אלדו בהחלט מומלצים כאן, לדעתי. גם בשאר המותגים הקצת יותר נפוצים בארץ אפשר למצוא מספר נעליים אלגנטיות במחיר יותר סביר (זארה – מומלץ לחלוטין. אתה יכול אפילו להתאים לך איזו חליפה שם..
אבל אפשרי גם כן לבדוק, כמובן, בקסטרו, רנואר וחבריהם..
). מבחינת נעליים שנוטות לכיוון יותר ספורטיבי ומתאימות לג'ינס צמוד – השאלה עד כמה הג'ינס צמוד..? הוא די סקיני שכזה? במידה ומדובר בסקיני, יש מספר אנשים שנוהגים ללכת יחד עם סקיני ונעליים די רחבות (Vans, DC, Globe וכו'), אני פחות אוהב את השילוב הזה כי זה נראה לי קצת מוזר ולא כ"כ מתאים..
אם כבר סקיני, אז עדיף נעל יחסית פשוטה וצרה, כשלדעתי, כאן All Star מנצחת. :) (אתה יכול למצוא קישורים לכל האתרים של החברות שהזכרתי בהודעה בקישורים של הפורום :))
 

montigo

New member
תודה :)

הג'ינסים הצמודים שלי הם לא ממש סקיני, אבל צרים הן למעלה והן למטה (כמו שנהוג בשנה שנתיים האחרונות, דומני) להסתכל בלינקים היה רעיון טוב! ----------------- מבחינת נעליים אלגנטיות ליציאה, אין ספק שאלדו קולעים לסגנון! אני אוהב את הסגנון האלגנטי, למעט אלו השפיציות בקצה (מוקסינים). אני אשמח לבקר בחנות אלדו, איפה יש באיזור הרצליה-רעננה וכו'? ----------------- מבחינת נעלי יציאה-CASUAL אני אוהב דברים סולידים (שחור\חום) עם קצת טוויסט, לדוגמה: http://www.osirisshoes.com/product/detail/1114433/s_433/ http://www.newbalance.com/classics/retrorunning/M554BTS/ דווקא הנעליים הרחבות (Vans, DC וכו') לא כ"כ מוצאות חן בעיני, ואולי אני סתם שולל מוקדם כי אני לא רגיל לנעול נעליים רחבות. אול-סטארס? מעולם לא התחברתי אליהם. אולי אני לא אוהב את המראה ה"סטודנטי" :) אולי רק חלק מדגמי ה-Suede/Leather. ----------------- מהבחינה הספורטיבית, אני אוהב גם נעליים צבעוניות וצעקניות במידה מסוימת (רק שלא יהיה יותר מדי לבן בנעליים): דוגמה: http://nikeid.nike.com/nikeid/index.jhtml?sitesrc=uslanding#pdp,sportculture,1700036,male http://nikeid.nike.com/nikeid/index.jhtml?sitesrc=uslanding#build,nikeplus.100033.1,_6169725a6f6f4d6f69303630352e2e31,6310076, אני גם אוהב את הנעליים הנמוכות ("Motorsports") של יצרניות כמו Nike, Puma וכמובן BRANDים של רכב כמו Sparco, OMP.
 

Shy Guy

New member
אני שמח שהקישורים קצת עזרו :)

אם אני זוכר נכון, יש חנות של אלדו בקניון רננים ברעננה, אבל לגבי הרצליה אני לא בטוח איפה ואם יש..
בת"א אני יודע שיש לפחות שלושה סניפים – שינקין, עזריאלי ורמת אביב.
לגבי נעליים רחבות (Vans, DC וכו') ולגבי All-Star, גם אני לא כ"כ חיבבתי את הנעליים האלו עד לפני כשנה.. עד שבעידוד של ידידה שלי מדדתי זוג נעליים רחבות והן היו ממש נוחות ודי אהבתי אותן ומאז יש עוד כמה זוגות.
All-Star עדיין פחות מחבב מכיוון שגם אני לא אוהב כ"כ את המראה ה"סטודנטי", אבל קניתי לעצמי לראשונה זוג אחד לפני כחודש (לא All-Star רגילות, אלא מבד ג'ינס אפרפר שכזה עם ניטים קטנים ונחמדים :)) ו..מאז די חורש עליהן. כך שאולי כדאי שתמדוד איזו נעל רחבה או All-Star נחמדה ו..יש מצב שתאהב. :) לגבי הקישורים שהוספת להודעה שלך, כרגע אני חצי מת (בשבילי עדיין יום שלישי..
), אבל אשתדל מאוד מחר או מחרתיים לאתר לך חנויות נחמדות שתוכל למצוא בהן דגמים דומים לאלו שקישרת אליהם.
 
למעלה