צ'רי אין דה סנואו :] נו, גיליבייב D:
ש ש שפ שפי שפירית New member 26/6/05 #1 קינד אוף אולסטאר../images/Emo90.gifתו| בייס מפינק לנד אני חושבת><
ש ש שפ שפי שפירית New member 27/6/05 #1 לתחרות אופנת רחוב יפנית../images/Emo79.gif לבת יש אולסטאר.נראה לי... בייס מאי קנדי
D DaRdAsIt12 New member 26/6/05 #162 ../images/Emo84.gifבעעעע. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
../images/Emo84.gifבעעעע. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
D DaRdAsIt12 New member 26/6/05 #163 ../images/Emo84.gifלויודעת מאיפה הבייס. אני מחפשת את האתר כבר שנים.
P Prozaccc New member 26/6/05 #165 אולסטאר זה בעעעעע, אני עדיין לא מצליחה להבין איך זה שיש אנשים שנועלים את זה בכלל :-*
G Girl From Mars New member 26/6/05 #171 ../images/Emo12.gif לא יודעת מה איתך, אבל לדעתי זאת הנעל הכי נוחה שקיימת.XD והיא גם יפה. אפילו חברה שלי מצאה תמונה שלי מכיתה ד' או משהו כזה נועלת אולסטאר.XD
../images/Emo12.gif לא יודעת מה איתך, אבל לדעתי זאת הנעל הכי נוחה שקיימת.XD והיא גם יפה. אפילו חברה שלי מצאה תמונה שלי מכיתה ד' או משהו כזה נועלת אולסטאר.XD
2 2ofir New member 26/6/05 #166 האו..נראה לי שיש לי רק אחת אל תשימו לב היא מאודמאודמאודמאודמאוד ישנה..אחד מראשונות שלי בייס יוניק
D Dirtbag New member 26/6/05 #167 זה יהיה שרשור ארוך../images/Emo6.gif. ../images/Emo62.gif אני טיפשה ושכחתי את השם של האתר של הבייס . מישהו?..
זה יהיה שרשור ארוך../images/Emo6.gif. ../images/Emo62.gif אני טיפשה ושכחתי את השם של האתר של הבייס . מישהו?..
D Dirtbag New member 26/6/05 #169 קישור בהודעה. ../images/Emo62.gif http://www.geocities.com/nomindwierdo/index2.html|סלינק|