נעליים...

ALON AA1

New member
נעליים...

ראיתי שאין כאן הרבה התחייחסות לנעליים, אז מה דעתכן בנות יקרות: סגורות ומפתות או פתוחות שחושפות ציפורניים צבעוניות? כפכפים סקסיים ושפיציים או כפכפי עץ מסיביות וכ' ועוד שאלה קטנה: מה דעתכן על שרשרת סביב הקרסול?

Revi 22 Tal

New member
טוב אז ככה..

לא נראה לי שבימים ה -
קרים שלנו ניתן עוד ללכת עם נעליים פתוחות שחושפות ציפורניים צבעוניות כהגדרתך , אבל בקיץ אני ר-ק לובשת סנדלים וכפכפים , לא מעיזה ללבוש נעל סגורה בקיץ
בחורף אני מאוד אוהבת מגפי שפיץ עם עקב קטן (כבר רכשתי 2 זוגות) סקסי , מדהים עם ג'ינס ארוך , ובאמת שגם נוח ! ! לגבי צמידים מסביב לקרסול, אני בעד
בקיץ אני הולכת באופן קבוע עם צמיד ברגל, בחורף אני מורידה כי לא נוח לי ללבוש מעליו גרביים עבות ונעל. וזהו נראה לי שעניתי פחות או יותר לשאלותייך.....

ALON AA1

New member
איזה פרוט!!

נהדר!! גם פרוט מלא וגם מאוד קלעת למטרה ולטעם...אוהב את המראה שתארת גם בקיץ וגם בחורף! יש לך אפשרות להעלות כאן תמונות לדוגמה? או שנסתפק בדמיון...

Revi 22 Tal

New member
בהזדמנות אני אעלה תמונות של המגפיים

החדשות שלי.. ואם אפשר לשאול שאלה בבקשה.. מה מסקרן אותך כל כך דווקא בנעלי אישה?

ALON AA1

New member
תודה...

אפשר לבקש שתעדכני אותי שאת מעלה את התמונה? לגבי השאלה, זה עניין של משיכה והעדפה, פשוט נראה לי מאוד מושך!!! סקסי! לא מסכימה איתי? או שנקודות הראות של גבר ואישה עד כדי כך שונות?

ככה לי יש קצת בעיה עם עקבים..

אבל יש לי מגפיים מדהימות עם שפיץ! אני יעלה תמונה בערב כשהבעל יהיה פה :) בקשר לצמיד לרגל... אני בקושי הולכת עם מכנסים קצרים או חצאיות ככה שלא רואים... אבל זה מאוד יפה וסקסי!

Agnetta

New member
שאלה נחמדה...../images/Emo98.gif

כמובן שהכל עניין של עונה בקיץ כמעט תמיד אצבעות חשופות משוכות בלאק בורדו כהה, בחורף החלפתי לצבע עונתי יותר ורוד-סגול מוכסף. תמיד עקבים - גם בקיץ וגם בחורף. פעם עקבי פלטפורמה (קבקבים למיניהן) ופעם דברים יותר עדינים ודקים. בחורף: מגפיים עם עקב בינוני, בצבעים מעניינים, נעלי עקב מכל הסוגים חינניות. בערבים בד"כ עקבים דקים, בקיץ גם מאוד דקים וגבוהים ובגוונים בהירים. שרשראות סביב הקרסול - כל קיץ שרשראות כסף דקות.

ALON AA1

New member
קלעת בדיוק לטעמי!!

ועל כך יש לומר WOW מדהים! מותר לבקש שתעלי לכאן גם תמונות? אגב בקשת היתרים....מותר לנחש שאת גם מנשות הפרנצ' מניקור?

תאמת קניתי אותן שנה שעברה

בחנוית בכפר סבא... על ויצמן... ולא נעלתי אותן אבל הן חמות! והן כפיות! ועם ג'ינס הן נראות פצצה!

למעלה