נעליים

lollapalooza

New member
נעליים ../images/Emo122.gif

בנות יקרות, עזרה למבואסת בבקשה. אני מחפשת נעליים לחתונה של אחותי. רצוי שלא יהיו סגורות מדי (קיץ וחם) ועם עקב לא גבוה מדי (שונאת עקבים) וכמובן יפות
למה *לכל הרוחות* בכל חנויות הנעליים בתל אביב יש את אותם זוגות נעליים!!! חרשתי כבר את כל העיר, וזה פשוט אותו דבר שוב ושוב ושוב ושוב. דכאון. אם מישהי מכירה חנות נעליים שיש בה קצת תעוזה להביא דברים שאין בכל העיר, אני ממש אשמח לדעת על קיומה. וכמובן אם אפשר שלא יהיו במחירים אסטרונומיים. תודה מקרב לבי ורגליי הכואבות.

tayenka

New member
תעזרי לנו לעזור? איזה סגנון את אוהבת? מה את

לובשת לחתונה? אומנם נעליים בלי עקב זה לא בדיוק התחום שלי, אבל הייתי בדי הרבה מקומות בזמן האחרון, ובקיץ אני אפילו נועלת נעליים בלי עקבים...

lollapalooza

New member
אין לי סגנון ספציפי

אני יכולה להגיד רק שאני לא רוצה עקב גבוה (מיציתי את החוויה לפני כמה שנים), ושאני ממש סולדת מאופנת ה"שתי אצבעות מבצבצות החוצה" - אבל אם זה יותר פתוח זה סבבה. לובשת שמלה עד הברך, בצבע סגול. עקרונית, אני לא מבקשת שתתאימו לי נעל (למרות שגם זה יכול להיות נחמד
, רק ספרו לי אם אתן מכירות חנויות שאין בהן את אותם זוגות כמו בכל העיר...

lollapalooza

New member
לא התלהבתי במיוחד משופרא

יש שם בעיקר שולה וזה לא מלהיב אותי (מה עוד שכמעט כל הבנות במשרד הולכות איתן וזה קצת נמאס). באלמביקה לא הייתי עדיין, אני אקפוץ, זה די קרוב לעבודה. אבל כל היונייטד ניוד שהסתובבו פה בפורום לא משכו אותי בכלל.

niya

New member
ממליצה לך על מה שאני קניתי

בyoopi חפשי איפשהוא בפורום - העליתי תמונות כשרכשתי... הן נראות כאילו יש להן עקב גבוה, אבל הן ממש לא, ביליתי איתן בחתונה שלמה כולל ריקודים וכו' על רצפת אבן (לא ישרה ולא מפולסת), ורק לקראת סוף היום התחילו הרגליים לכאוב...

niya

New member
ב ../images/Emo9.gifyoopi

בירושלים אני בטוחה שיש להם סניפים בתל אביב, רק אין לי מושג איפה

niya

New member
אין להם כלום באתר../images/Emo4.gif

זה כאילו הם עושים טובה שיש להם אתר בכלל

Fun Fair

New member
זה דבר שאני לא מבינה...

איך היום, בעידן שבו האינטרנט שולתתתתת!!!!!1 , חברה מרשה לעצמה שלא להחזיק אתר אינטרנט מסופר מתוקתק, במיוחד חברת אופנה?

niya

New member
../images/Emo68.gifוכמו שאני תמיד אומרת:

אם אתה לא שם, אתה לא קיים

אני גם לא מבינה למה אין פלטפורמות מכירה

באינטרנט. מה ההגיון להחזיק אתר ולא לתת ללקוח את השירות הנוסף?

Fun Fair

New member
דווקא את זה אני יכולה להבין

(לא לקבל, אלא להבין
) יש אנשים שלא מודעים לכמה קלה ונוחה הפלטפורמה הזו ובטוחים שמכירות באינטרנט זה דבר מסובך להפליא. סתם בזבוז של משאב מעולה וזול.

בפרישמן פינת שלמה המלך בת"א

לא זוכרת את שם החנות.... נעליים של FLY בהנחות (סביב ה500 ש"ח) יפות, מעניינות, עם עקבים מאוד סבירים מאוד התאפקתי בשישי האחרון.

lollapalooza

New member
זו בדיוק חנות מהסוג שדיברתי עליה

אותן נעליים כמו בכל החנויות. וגם יקר רצח.

למעלה